Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #30094 üzenetére
Akkor 2 lehetőség állna fennt
Az első, hogy fullos csapatok jönnének szembe, és szarrá vernének, mert ugye csak az ellennél működik a gold csapda
A második, hogy ezüstökkel teli ellent kapnék, és ugyan ott tartanék, tolná a gép a gyengébbet ellenem, és szintén kikapnék.
Nincs jó megoldás, talán csak amit MdewC-ék csinálnak. Előre kell menekülni, full Prime ikon team
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #30092 üzenetére
Eusébio-t én is nagyon ajánlom , mindenképp.
-
Fifaisshit
őstag
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos #30083 üzenetére
Gerrard el sem hiszitek mennyire fekszik nekem
A csapatba a legjobb lovese neki vanTehat Eusebio csak ugy johet hogy akkor Petit megy
Kerdes megeri e gyengiteni a kozeppalyat erte -
toxicjew
addikt
Amúgy ez tök legal hogy 2en tolják 1 accon? Kéne szerezni valakit aki napközben játszana amíg melóban vagyok
-
MdewC
nagyúr
válasz
Francesco003 #30088 üzenetére
Volt 1-2 vita igen.
Meg párnacsata.
De összességében jobb sztem mint egyedül.
Pláne amikor vkinek nincs kedve tolni de a másik besegít.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #30088 üzenetére
-
Edgar2621
őstag
Szerintem senkit nem idegesítetek, én is szurkolok nektek hogy minél jobb csapat jöjjön össze. Ez úgyis ,,csak” befektetett munka eredményeképp jöhet össze, azt meg mindenki eldönti mennyit tud és akar beletenni. Ti idén beleraktátok együtt és ha jól érzitek magatokat és közben is jó volt akkor happpy finish van
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit #30076 üzenetére
Eusébio.
Legalábbis én tuti őt választanám. Petit, Blanc, Gerrard inkább CM-ek, CDM-ek, szerintem amúgy sem lenne rossz, ha eggyel többen lennének a támadóbb szellemű játékosok. Mondjuk én Gerrardot venném ki Petit helyett, de nyilván ez coin és/vagy szimpátia kérdése is.
-
Edgar2621
őstag
Hogy érzitek mikor jön totw sbc(Best of?)? Láttam a redditen is foglalkoznak a témával, minden héten azt írják hogy most tuti jön
Igazából nekem mindegy szinte meddig ülök a 83-as lapokon mert időm úgysincs játszani, de megígértem öcsémnek hogy érettségi után csapathatja CR-rel
Körülbelül 1600 lap keresi gazdáját, szép napok lesznek majd ha ki kell pörgetni őket, munkában lesz egy kis kummantás
Szerk.: látom sikerült majdnem az összes emojit beraknom, de ha úgy éreztem kellenek oda(akkor lány vagyok mi?)
-
poolzee
tag
válasz
Fifaisshit #30079 üzenetére
ok.
köszönöm -
-
Fifaisshit
őstag
Egy kerdes
Jelenlegi csapatom es akkor jonne elore vissza Mbappe
Vagy Felipe cmbe vissza Petit ki es akkor elore Eusebio
Valoszinu ez a vegleges csapatom ev vegeig mert mar nincs kedvem bizniszelni meg semmi
Egy tots allison es egy rb azert kene majd valami csoda folytan ha nyitok addig valakit vagy akkorA kerdes adott
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit #30073 üzenetére
Illetve a volt csapatomban Cutrone volt valami eszméletlen durva nálam. Nem tudom miért, de annyi gólt, gólpasszt/meccs még senkivel nem vágtam, Ronaldo, Neymar, Mbappe közelébe nem voltak, lehet csak véletlen nemtudom kb 60-70 meccs alapján mondom ezt.
-
poolzee
tag
Szia!
Én is hasonló taktikával és beállitásokkal játszom mint Te, persze jóval szerényebb csapattal. (korábban is Fifáztam, de az UT-t csak 2019. januárjában kezdtem. Jelenleg DR div.3 és WL 14-16 win)
Viszont a megfelelő csatáromat (ST) a játék eleje óta nem találom. A jelenlegi legjobb megoldásom hogy Willian és Richarlison helyet cserél ingame.
Nagyon sok ST-t próbáltam (auba-88-, aguero-89-, shearer -91-, luiz hernandes -90-...) de Richarlisonnál egyiket sem éreztem jobbnak.Te kit tudnál ajánlani ST-be aki minőségi előrelépés lenne? (500-ig illetve 500-1millió coin között)
Előre is köszi. -
MdewC
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #30067 üzenetére
Melyik alakzatra gondolsz?
433(5)
4222
4231
41212
352A beállítások az összes alakzatra: (def by GURU)
press on heavy
5
3
balance
3 (4435) 4 (4222, 352 és 4231) 5 (41212)
4
2
2Instrukciók:
433(5)
CF stay forward
LW és RW: get into the box for cross
CDM stac back és stay central
2 CM stay central
LB és RB stay back4222
2 ST get in behind
2 CAM semmi
2 CDM stac back és stay central
LB és RB stay back4231:
ST get in behind
középső CAM: stay forward
2 CAM get into the box for cross
LB és RB stay back41212
2 ST get in behind
CDM stac back és stay central
2 CM stay central
LB és RB stay back352 (by GURU)
1 ST get in behind (H/L)
LM és RM get into the box for cross és come back on defÉn rengeteget játszom labdatartásra, a meccsek többségében 60% környékén próbálom birtokolni a labdát, pontos passzokkal. Átvételnél fake shot, R1, L2, szituáció függő.
Az akciókat vagy kapás zöld lövéssel, vagy fejesekkel próbálom befejezni.Ennyi röviden.
-
Jinxb1rd
addikt
Mdewc:
Pár tippet tudnál adni nekem erről a támadó alakzatról, hogy ti milyen beállításokkal nyomjátok? (Mélység, védekezési stílus, az emberkék mit csinálnak stb) Te biztos sokkal jobb vagy ebben, én meg úgy érzem, hogy nekem szintén ez a formáció áll legközelebb hozzám.
Btw szép csapat
-
MdewC
nagyúr
Köszi Srácok! Mindenkinek!
Jól esik a sok grat. Hajrá!
Edgar: hát igazából semmit nem csinálunk másképp, mint 2-3 éve, tényleg semmit. Annyi változott, hogy most együtt csináljuk ugyan azt, amit eddig. Ennyit számít a csapatmunka. Aki teheti, próbálja meg, baráttal, fifa bajtárssal.
De talán jó, hogy ezt leírtad. Remélem senkit nem b@szunk fel, nem az a célunk. De sztem ezt tudjátok.
Yoda: tx. Lehetséges.
Pelé fejeseit nehéz űberelni, most nekem is picit alakítani kell, de annyi baj legyen.
Yoda: ez egy szuper team, csináld meg. Még 4335 is alkalmas.
THEBIGK: valszeg most Tierni lesz szuper sub. Középre.
-
Yodamest
veterán
Fejelésnél elég sok stat közrejátszik, amikről biztosan tudok: magasság, jumping, agression, composure
A composure sokáig azt hittem csak a földjátéknál érvényesül, de nem, a légi párharcoknál is ugyanúgy szerepe van, mint a lövéseknél, passzoknál. Ezért van az, hogy az ilyen Hierro félék nagyon jók fejjel, mert magas a composure értékük.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Francesco003 #30054 üzenetére
Magyaros: Csak egy Moments lap, a kapuban egy totw kapus, Aurier a jobb hátvéd, csak Otw CR és Ballack helyett is simán jöhetne valami jobb lap. Összegezve legalább 4-5 poszton még kötelező erősítenetek, különben alázni fog minden jött-ment titeket. Még több sbc Feri és még több meccs MdewC mert ezt még nézni is rossz.
Olyan nemzet ahol a himnusz nem sarkall arra hogy eret vágj:mielőtt bárki nekem esne szerintem nem vagyunk ennyire negatívak, de a sztereotípia jól jött most ide hogy megmosolyogtatót(legalább magamnak az) tudjak írni
-
K.J
senior tag
válasz
Úgy látom, mostmár nincs szükség csere játékosra sem.
Ez igen! Gratulálok hozzá!
-
thebigK
addikt
válasz
Kitettetek Tierney-t? Shame on you gyerekek...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Ezzel már elkapnám az elite 3 szintet.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Grat!
A két Ronaldo elől beteg lesz
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94 #30053 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003 #30052 üzenetére
A nagyobb jóért!
Hogy néz ki most a team? -
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94 #30051 üzenetére
Azért ebből 2 megvolt.Csak jókor eladtuk azt becseréltük eladhatatlanba.Meghát történtek áldozatok is😅😅prime rio,moments seedorf is ment r9be.😙
-
dejvid8
őstag
Nyugi, még csak most kaptam rá erre, érkeznek még majd ők is!
Gratula az új brigádhoz, ez már tényleg emberfeletti amit műveltek a csapattal. Nincsenek szavak egyszerűen. Igy kell kimaxolni a játékot.
Prime Eusebio-n én is gondolkodom, de nem tudom hogy megéri e azt a + pénzt a 91-es után úgy, hogy a 91-essel is nagyon-nagyon elégedett vagyok.A fejelésével és lövő képességével egyetértek, az is emberfeletti.
-
MdewC
nagyúr
Közben Srácok a klub nem pihenhet.
A múltheti div 1 win és sb top 100 után most újra az sbc-ké volt a főszerep, ha már nem jöttek a momentsek, akkor beváltottuk a lapokat.
Fransescoo elkezdte a javát, én befejeztem.
Volt sok walkout, meg értéles lapok, maradt alapanyag is.
Röviden:
Ráadás:
Pelé fejeseiről picit át kell állnom Eusebio fejeseire, meg a bomba lövéskere, de ennél nagyobb teher ne legyen a fifában.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #30041 üzenetére
Az jó hír, még mindig megvannak 83-84es lapjaim
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #30035 üzenetére
A legolcsóbbak talán 50 körül, de ezt egy tots sbc, amibe kell egy tots lap simán feljebb tolhatja.
De idén nehéz bármit is megjósolni. Amint közeledünk én veszek majd pár 83-84 lapot, tavaly olyanok kellettek. Na megy egy csomó rare gold, mert lesznek liga upgradek is. Amúgy nem érdemes rajta sokat gondolkodni, az EA esetében nem lehet tudni mire készülnek. -
p0ty
aktív tag
mi történt a játékkal?
2 hetet kihagytam DR-ben csak a WL-t nyomattam
most nyomom a DR-t és úgy pörög a játék menet hogy csak pillogok mindenkinek mintha duracell elem fel lenne tolva a seggébe és pörögnek
valamint ez a skill rating pont átvariálás legnagyobb faszság amit valaha láttam
2400 ponton voltam kaptam az átlagos 1-2 ikonos csapatokat most variálás után 2250re leestem de jönnek szembe a 5 moments ikonos fullos teamek
felfoghatatlan számomra hogy kibaszott PC platformon hogy lehet közel 12 milliós keretek mikor eddig 2400 körül nem jött csak max kb 5-6 millás átlagos keret -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #30033 üzenetére
Várhatóan mennyire lesznek drágák a nem top tots lapok?
-
Santana01
aktív tag
Skacok ne haragudjatok de én befejeztem a bajnokságot(és nagyon kezdem úgy gondolni,hogy lassan az egész játékot).
Játszottuk Dáviddal az első meccset 1-1 állásnál a 70. perc körül jön ez: [link] -kicsit gagyi a minőség mert telefonnal vettem fel hirtelen de a lényeg látszik-.
Így totál értelmetlen időt,energiát áldozni erre a játéknak nevezett random fosra.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szamár129 #30032 üzenetére
Lehet úgy lesz, mint tavaly, hogy megcsinálsz egy "rest of the World" sbc-t, kapsz egy tots csomagot, amiben lesz egy játékos pl. 10 közül. Mondjuk ez nem lenne jó, mert jó drágák lennének.
Amit szerintem nem fognak kihagyni, az a TOTS player pick, valamilyen formában lennie kell majd. Pl. a WL jutalmak, vagy valami sbc, akár ismételhető is!
Az eddigiekből látva idén nagyon nem fogják lejjebb adni, nyomják majd rendesen a tartalmat. -
Szamár129
lelkes újonc
válasz
Digestive #30029 üzenetére
Nekem bárki jöhet aki az Ajaxban játszik, főleg De Jong, De Ligt stb. Remélem idén lesz Holland Tots, főleg úgy hogy ezt a két játékost elég rendesen felkapta a sport sajtó. A youtoube-on már van fent egy összeállítás lehetséges kártyákról és elég keményen néznek ki....
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #30028 üzenetére
Azt díjaznám. Nekem az elsődleges célpontok Telles, Militao, Dumfries a hátsó sorba. Utóbbinak az sbc reward lapja kényszerből érkezett otw Cancelo helyett, de bejátszotta magát a kezdőbe végleg!
-
dejvid8
őstag
Online vagyok , jön valaki bajnokságozni ?
-
Santana01
aktív tag
Ma pár meccset le tudok tolni ha lesz akivel 😊
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #30018 üzenetére
Már most mondok egy elérhető áru b@szó TOTS RB-t. Dumfries!
Én már nagyon várom!
-
dejvid8
őstag
Valaki meccs hamarosan?
-
Readonly2
tag
válasz
Fifaisshit #29943 üzenetére
Velem is letoltad.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #30006 üzenetére
Valamelyik nap jött ellenem egy csóka, egy jó csapattal 424-ben.
Az volt a játéka, hogy a kapujánál megszerzett labdát az LB vagy az RB jével felhozta a szélen a felezőigm vagy még addig se, majd én nem tudom, hogyan, mert a képernyőn még nem is látszódott ilyenkor a kapum, előrebaszta a labdát magasan, erőből, de úgy, hogy az mindíg valamelyik beinduló csatárára szállt. 1 gólt sikerült neki így összehozni, de beszarás volt, hogy akárhányszor előre küldte, mindíg az emberéhez ment, és mindíg volt oda beindulója, és egyébként is, honnan tudta, hogy ott lesz az embere?
Érdekes volt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #30004 üzenetére
Easy.
Digestive:
Ugye az alakzatomban RW és LW van.
Mind a kettőre rá van téve, hogy beadásra fussanak be instrukció.
Mondjuk ha RW Eusebioval futok a szélen, a tizenhatos és az oldalvonal között, beadás előtt megnyomom az R1-et, hogy beonduljanak fent, futok tovább picit, tolok egy drag backet, és R1 + beadást tolok, sok erővel, így nagy ívben adja át a túloldalra (Eusebio így ballal adja be de 5 wf), a szélső Pelének, aki 100%, hogy az RB-vel fog fejpárbajt vívni. Minek linkelek nektek gólokat, ha nem tanultok belőle?
(Ezzel a kombóval nyertem/tünk div 1-et.)
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit #30003 üzenetére
most kire is gondolsz? a Dijk gyerekre?
MdewC de hogy adsz be direkt a szélsők helyére? Mármint a csatárok futnak egy helyen befelé, de hogyan befolyásolod, hogy na most pont az RB "ellen" fusson?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #29986 üzenetére
Rám mindig számíthatsz.
A genyós belassult meccseken (is) jól jön az a plusz pace.
(#29988) Yodamest: ezért adok be idén régóta az LB/RB-re, erre is van kihegyezve az egyik alakzatom.
(4335)
Mondjuk szerencsés vagyok, hogy az egyik oldalon bugos Pelé érkezik hawk (99 jump) a másikon Eusebio basic (93 jump) szóval idén erre nincs panasz, kimerem jelenteni, hogy minden meccsen legalább 1 fejes gólt szerzek. Sztem a replay-ekből is látszik, amiket hozok mostanában.
-
Szigma70
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest