Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
válasz
toxicjew #38711 üzenetére
látom én is a piros Roncákat elég nagy számmal
de ami bánt csak a becsúszások a lövéseimnél..nem tudom mit tenni mert mindig automatán belevetődik, amivel nincs baj de akkor lövőcselnél is vetődjön már el, és akkor nem fog érdekelni hogy a lövésembe bele vetődik, de sajnos ezt nem tették bele a játékba -
törölt tag
válasz
toxicjew #37592 üzenetére
Baszki.
Nem, nem ezt mondtam. De könyörgöm, olvasd már el rendesen a hozzászólásokat!
KaksziLajos írta, hogy azért csinálták ezt a rendszert, hogy legyen hivatalos magyarázat a játékban történtekre.
Én meg erre írtam, hogy akkor "miért tagadják?", utalva ezzel arra, hogy ha valóban ez lenne az egész célja, akkor nem tagadnák a saját magyarázatukat. Eleve ők publikálták volna, nem a neten kellett volna valakinek megtalálni évek elteltével.
De most már tényleg befejeztem ezt. Szerintem is arra van a fórum, hogy meg lehessen vitatni az ilyen dolgokat is, de most megint tucatnyi felesleges hsz-t generált az, hogy értelmezés nélkül, a mondatokat kontextusból kiragadva köttök bele az írásaimba.
-
törölt tag
válasz
toxicjew #37577 üzenetére
Nyilván, vagy azért tagadják mert benne van a játékban és negatív színben tünteti fel őket, vagy mert valóban nincs benne.
De még mindig nem erről volt szó. Hanem arról, hogy ha azért van ez az egész, hogy legyen hivatalos magyarázat a játékban történtekre, akkor miért tagadnák a saját magyarázatukat?
-
törölt tag
válasz
toxicjew #37574 üzenetére
Ez komolyan hihetetlen már...
Próbálok nyugodt maradni, de kezd elszakadni a cérna. Hányszor kell még kérnem, hogy azzal vitatkozzatok már, amit írok, ne azzal amit a számba adtok? Meg hogy nézzétek már azt is, amire válaszoltam, ne kontextusból ragadjatok ki mondatokat?
(de azért engem fenyít be a topikgazda, mert "miattam van vita", mi?)Nem értem miért tagadják, ha azért kell nekik ez a szabadalom, hogy legyen hivatalos magyarázat a játékban történtekre.
De ezt mintha már tisztáztam volna a #37562-ben (na nem mintha enélkül nem lett volna egyértelmű...)Nem, nem gondolom hogy egyéb esetben beismernék, ha valóban szét is van scriptelve.
De megint az van, hogy egy féloldalnyi hsz-t meg lehetett volna spórolni, egy kicsit figyelmesebb szövegértelmezéssel...
Én be is fejezem, mielőtt betalál megint guru. Leírtam már több tucatszor mindent; aki akarta, az megértette az álláspontomat.
Aki nem akarja, az meg ezután is azzal fog vitatkozni amit a számba ad, nem velem. -
törölt tag
válasz
toxicjew #37394 üzenetére
Vagy mégis volt abban valami, amit Inception mondott (meg én, de talán az ő szavára többet adtok és nem lesz kiforgatva):
Sokak számára ez a szabadalom egy egyszerű válasz egy sokkal több összetevős problémára.
És ezért vitathatatlan tényként kezelik anélkül hogy belegondolnának, hogy az EA szemszögéből lenne-e ennek értelme a fifában (amikor a játékban tartásnak vannak sokkal hatékonyabb eszközei is, mint a meccsek szándékos manipulálása), illetve hogy a millió más hiányosság (amikért szintén az EA a felelős, még mielőtt...) nem okozhatja-e a tapasztalt hülyeségeket.De ááá, nem. Nem ért hozzá ő sem, meg kéne tanulnia játszani és akkor ő is tudná hogy ez a két éves EA szabadalom egyértelmű bizonyíték mindenre.
-
p0ty
aktív tag
válasz
toxicjew #37256 üzenetére
az hogy delay van az mindig meg vna most is megvolt de a speed up lag vagy mi soha..
viszont ezek a kibaszott tizik felbasznak..most buktam el meccset tizi párbaj a végén elhúzom a kibaszott játékosom nézi az oldalt és középre mert delay csodálatos remélem ezen múlott az elite.. -
Mrguba
őstag
válasz
toxicjew #37256 üzenetére
Hat en penteken okadtam...delay minden szar volt ami lehet....15/0 val zartam...igen nullaval....
5-6 ikon es tarsai csapatok...full tots mindenkinel...
Aztan aki ellen vezettem ott megszakadt a meccs en vesztettem...hmm....
Aztan ma 15/14 szal erdekes ez a hanyadek fos -
-
A guru
addikt
-
v-man
őstag
válasz
toxicjew #35386 üzenetére
Én most 95 Pelében gondolkodok, bár lehet inkább ST lesz itt. Egyszer egy kb 25 meccsig volt már nálam Pelé bácsi, és akkor fele-fele arányban játszattam CAM és ST, mindkettőben jó volt nagyon. (Bár azt hozzáteszem, hogy 90-es Mbappe érzésre egy fikarcnyit se rosszabb, ő már vagy 300 meccsen túl.)
De gondolom bármelyik be fog válni, Eu SBC-t mennyiből tudod kihozni?Egyelőre nálam Seedorf-Gullit csere tetszik, és akkor elöl Auba-Baggio-Pelé lenne, esetleg ha megy Baggio is, akkor Auba-Pelé-Werner (TOTS), de úgy Aubának nincs 10 chem...
-
Toguro San
tag
válasz
toxicjew #35297 üzenetére
Meg is van a régebbi hozzászólásom, beillesztem ismét:
Sziasztok!
A következő kis irományom leginkább azoknak szól akik nem az UT-val nyüstölik a FIFA-t (és az idegrendszerüket) hanem azoknak akik hozzám hasonlóan karrier módban vagy kick off meccsekkel ütik el az időt.... (tudom hogy itt nem sokan vagyunk... sőt
)
Na de mindegy is. Találtam egy videót, ahol a legrealisztikusabb játékmenetre adtak instrukciókat és beállításokat, mellyel szinte teljesen visszaadja a játékmenet a TV-ben látottakat. Leírom ide az adatokat és akinek van kedve és indíttatása az tegyen vele egy próbát. Engem megfogott.Tehát:
- Félidő minimum 5-6 perc, de akár több is lehet, mert eléggé be lesz lassítva a játékmenet, nem az a "rohanós" mint alapjáraton a fifa.
- Nehézségi szint: világklasszis, legendás, ultimate, ami neked ezek közül a szinted (én legendáson veretem)
- Game speed: SLOW
- Kameraállás: Broadcast (Custom: kamera magassága 0 és zoom is 0)A következő értékek pedig USER / CPU paramétereket jelentik majd:
- Sprint 35/35
- Acceleration 50/50
- Shot error 58/60
- Pass error 52/56
- Shot speed 47/47
- Pass speed 45/45
- GK 50/50
- Marking 55/55
- Run fre 0/0
- Line Height 65/65
- Line Lenght 35/35
- Width 49/49
- Full backs 35/35
- First touch controll error 70/70Köszönöm,
Sziasztok -
Toguro San
tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #34084 üzenetére
Szinte biztos, mert úgy ha meg is van az adott lap nem lesz duplikált. Nagyon remélem a 2 pickből bead 1 BPL lapot, annak ellenére, hogy csak gold 3 lettem. Nagyon kellene egy normális lap. Robertson, VVD, bármelyik csatár...
Ja és amúgy a "boltban" vásárolható BPL ligás csomagok sincsenek, pedig tavaly azok is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest