Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Bocsi akinek zsetont igertem, letiltottak a marketrol
-
thebigK
addikt
Van itt pc-s kollega aki igenyt tartana egy kosziert cserebe egykis zsetonra? 400 ezrem van, 2 ember kozt elosztanam. Ha nem megengedett, toroljetek
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #39252 üzenetére
Az idei reszben minden korabbinal jobban igaz, hogy vagy szepen jatszol, vagy nyersz..gusztustalan sajnos
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #39090 üzenetére
Tots Quagliarella
-
thebigK
addikt
Ide Frenkie De Jong, pakkokbol semmi
-
thebigK
addikt
2 mega es 2 ulti pakkbol egy koke es egy 82es jahanbakahs vagy mi a fasz....vicces
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #38995 üzenetére
Skiathoson leszunk, akkor ez kimarad
-
thebigK
addikt
Gorogbe senki nem jon honap vegen?
-
thebigK
addikt
válasz
Fifaisshit #38960 üzenetére
Az a Mbabu nalam csaszar volt, mig sajnos nem ment sbc-be, most tots lala van, de a cipojet nem kothetne
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #38950 üzenetére
A semminel tobb, a haz hatuljara szerezz ventit, hogy valamennyire kirantsa a hőt a hazbol, plusz ha regen volt karbantartva akkor keress ra egy szakit, aki ujrapasztazza. Segit rajt. Ha nem tuningproci, akkor eleg a gyari huto, nem kell jobb
-
thebigK
addikt
Tegnap 22/15nel stoppoltam ejjel, ma egesz nap balcsi pancsi volt, erre a hetvegere ennyi. Eleg is volt.
-
thebigK
addikt
Az utolso meccsemen egy 81es csapat szopatott le. Es nem, nem jatszott jol, csak szimplan dinamic difficulty. Aki elhiszi, hogy nincs benn, az egy cimeres barom
-
thebigK
addikt
válasz
etaclan1984 #38573 üzenetére
Csak szerettem volna egy ikont, o fert bele, ennyi, jatek vegen mar nem erdekelnek az ar/ertek aranyok
-
thebigK
addikt
Na elkeszult Figo, nagyon kivancsi leszek ra, CAMnak.fogom hasznalni
-
thebigK
addikt
Ide Sancho es Alisson. Meh.
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #38536 üzenetére
Fb-n lattam valamit, hogy talan(!?) top ligakbol, de biztosan sztem nem tudni egyelore
-
thebigK
addikt
Megint sorozatban bukom a meccseket, 2100 pontrol 1900...azaz. neymarral kapasbol ollozta be hattal 30 meterrol, udv a valos fociban
-
thebigK
addikt
válasz
etaclan1984 #38425 üzenetére
+1 sajnos
Hasznal vki Moments Figot? Kiraknam, tetszik, talan bele is ferne, igy az uccso egy ket hetre.
-
thebigK
addikt
Quagliarella jott. Meh. De betudom epiteni
-
thebigK
addikt
Veron jott az ikon packbol. Pfejj
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #38288 üzenetére
Tekintve, hogy a tehetsegek, akik nagycsapatnal kotnek ki fiatal korukban -par kivetellel- folyamatosan kolcsonadva vannak, fejlodes szempontjabol necces lenne, ha rogton egy top klub vinne el egy viszonylag alacsony szintu klubbol.
-
thebigK
addikt
Egy hulye kerdes, a 10 silver assist weeklynek muszaj 11 ezust jatekosbol allo csapat? Mert elsore nem teljes silverrel.voltam es nem adott meg egyet sem, csak ha full ezust csapatom.volt
-
thebigK
addikt
Na mar csak egy ezust assist kell a swap jatekoshoz, a first owneres hulyeseg is behuzva, son es martial a packokbol, szoval nem nagy eresztes, bar 4 meccsbol meglett. Evvan.
-
thebigK
addikt
Volt olyan meccsem, amin ki is leptem, hogy a gyerek a 42. percben kapta a 3. tizijet!! Az elso jogos volt, a 2-3. meg az ainak koszonheto,nem iranyitottam, de belerohant a vedombe es tizi. Ki is leptem a francba. Gold 1 lehetett volna,n ha esetleg egy szar meccset behuzok, es nyert helyzetben nem dob ki a szerver. Evvan.
-
thebigK
addikt
Neztem kicsit molnargabo streamjet...eltornado hatan eltornado beadas. Hanyinger.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #38055 üzenetére
Reus
viccen kivul
-
thebigK
addikt
Ulti tots sbc mikorra varhato?
-
thebigK
addikt
Ide egy 87es francia kapus jott, legalabb a nemzet jo
-
thebigK
addikt
En Davidra szavaznek.
-
thebigK
addikt
Megint vezetesnel basz ki ez a szemetlada, ez mar hihetetlen....undorito egy ceg ez.
-
thebigK
addikt
Nem valtozik ez a szenny ceg soha bazdmeg, 3-0ra megyek felidoben, gyerek kilep, your match under review es vereseget kapok. A kurva anyad.
-
thebigK
addikt
igy jatszom ingame, Izzo 8, mindenki mas 10 chem. 300k-bol lehet erdemi valtoztatast eszkozolni?
-
thebigK
addikt
Playerpick gold2 Thauvin es Lalaaaaaaa wohooo
-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi #37679 üzenetére
Sajnos nem hiszem...rivalsban azert meghagyhattak volna
-
thebigK
addikt
En se csinaltam meg. 60 ezret kb kolteni kene ra, nem koszi.
-
thebigK
addikt
válasz
A guru #37425 üzenetére
Nem ertem miert szalltatok ra (megint) Davidra, egy rossz szot nem irt, korrektul megfogalmazta a velemenyet, normalisan kerdezett, nem szemelyeskedik, nem szarkasztikus, ennel tobbet egy "vita" (beszelgeto) partner nem tehet. Az meg nem valasz, hogy lefosom a velemenyedet, meg azt irsz, amit akarsz.
-
thebigK
addikt
Ide egy Mandanda. Zsiiir
-
thebigK
addikt
Na a swap deals totw assistos szart behuztam, sif kenny lala segitett, mint cam, de eleg szivas volt, bar 5 meccsbol meg is lett.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #37290 üzenetére
Hja meglett, fujj mar a hanyinger kerulgetett a vegere
feladnam mar ezt a reszt, de 2-3 hetre valo elfoglaltsagot meg latok benn
-
thebigK
addikt
8bol 8 vereseg. Nevetseges. 1 win kellett volna a gold2hoz 21 meccs utan, most 1 meccsem maradt ra
-
thebigK
addikt
5bol 5 vereseg, itt semmi nem megy be, ott minden. Vicces
-
thebigK
addikt
Na a fasza statom utan minde lacroquetas buzi elojott, 2 buko szanalmas modon
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #37246 üzenetére
Nalam is 21/16 most, legalabb 1 win meg kelllene este, de a kozeljovoben elfogyasztando roze mennyisege ezt erosen kerdojelesse teszi
-
thebigK
addikt
18/14, ilyen menetelésem rég volt. Húzós volt, az tuti, főleg az utolsó meccs. Mára ennyi, holnap necces, hogy lesz-e időm befejezni, de jólenne nyerni minimum 3 meccset és elmozdulni a hetek óta tartó gold3 fosból
-
thebigK
addikt
a 7/4es arányomra egymás után kétszer dobott be prime R9, prime Gullit, prime Vieira, meg Ronaldinho, meg Best, meg full ikon meg tots védősoros csapatot, mindkettőt megb@sztam, a második stresszes volt. 0-0 a rendesben, hosszabbításban a dagadttal kapásfinesz 20ról a 110.ben, kezdőrugás után nálam Firminoval szintén, majd sima Son által vezettem, dagadttal megint egyenlitett, de a tizipárbajban kiismerhető volt. nehéz, így most 9/6, este folyt köv.
-
thebigK
addikt
Jatszik valaki 4-1-2-1-2 szuket? A cdm rendszeresen a kapu elott futkoz, golt akar rugni, stay back utasitassal, masnal nem? Mondjuk ma egy meccsen pont megmentette a seggem Militao, de akkoris...
-
thebigK
addikt
Gold3 Izzo es Correa, plusz packokbol egy Sirigu. Izzo jon is a csapatba, Correa meg subnak. Nem rossz
-
thebigK
addikt
válasz
DallasKorben #36923 üzenetére
En a helyedben lecserelnem Almeidat TOTS Marianora, Militaora raknek egy backbonet/sentinelt es hagynam 8as chemen, es TOTS Rodrit cserelnem le egy ikonra, pl prime Ballack, kapuban meg Van der Sar. Ha belefer.
Ha az eredeti terv, akkor Maldini -
thebigK
addikt
Ez ma megint csodas. Vezetesnel kidob, miutan a csicska megallitja a jatekot, ziccerben luftot rugok, ures kapura epp megnyomott lovessel fole, aaaaa igenjooo
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #36836 üzenetére
Tuti nem cserelnem le witselt ra ha hasznalnam. Iden lenyegesebb a massziv, eros, magas cm, minthogy total allrounder legyen. Persze witsel is az, de nem olyan mertekben mint radja.
-
thebigK
addikt
Ide Donnarumma. Brazil vedosor leven kuka. Pfejj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest