Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Miota megszabadultam Alissontol, azota ha ellenem van akkor meccsenkent 10-12 mentés, ebből olyan 2-3 gól bravur szinten. Vicc
8.4t kapott a mostani veresegemnel, clean sheet, 2-1 mellé -
sz_abika
addikt
Amíg pangás van, addig lenne kedve a PS4es csapatnak egy kinekakispadja hosszabb összeméregetésnek?
Itt van mindenkinél egy baszó csapat mostmár, tutira nincs kifogás, hogy mert a tied jobb. Ez itt nyers erőfittogtatás.Én vállalom az adminisztrációt ha nem leszünk 10főnél többen
-
sz_abika
addikt
Mióta kinéztem Maradonát, azóta 545ről már 750ért viszik. F.
-
sz_abika
addikt
Elhagytam ma egy TOTS Fabiant miután nyitottam belőle egy duplát - se az unassignedban, se a transferlisten nem látom webappon. Ezt hogy?
-
sz_abika
addikt
Na össze grindoltam végre egy nem bébit...Prime Ferdinand. Egyetlen probléma hogy Blanc és VVD mellé...minek
De végre nem egy bébi! -
sz_abika
addikt
Maradona csatarkent mennyire életképtelen? Es melyikert eri meg fizetni ha ennyire nincs stamina ja? Fun teamem kesz, csak ő kellene
-
sz_abika
addikt
Hú gyerekek, most ne nyitogassatok, mert botrány a droprate.
Kraftolnám itt az ikonokat, de így kurva nehéz hogy Baby hernandezért kapott 100ks csomagban egy 82es!!!!!!! Tsygankov a legdrágább lap.
-
sz_abika
addikt
Szigmának küldeném szeretettel az alábbi draft védősoromat. Eddig teljesen jó a fejbárbaj 3-0, 3-1 velük, az egy gólról pont Alexis tehetett, de azt sem azért mert TOTS Ibra lefejelte. Pfejj de undorító ez a game, legalább annyira mint a saudi és spanyol 2es IF CBk akiket pickelhettem.
(PS: van egy FFS Ligt a padon, de chemben sokkal jobban jövök ki így, ráadásul egyik meccsen se éreztem azt hogy bekellene cserélnem) -
sz_abika
addikt
Mióta kijött a tegnapi pöccs, én ilyen 3/10 vagyok kb Rivalsban. Semmi védelem, az új csoda De Gea első meccsén egy félidő alatt 3 kaput talált lövésből 4 gólt kapott. (azért 5-4 lett ide, deakkoris)
-
sz_abika
addikt
Na idén is nyitottam TOTS Ibrat
-
sz_abika
addikt
Gondoltam kaveszunet gyanant jatszok egy meccset.
3-0 ide a 24.percben, sracnak kapuralovese se volt. 3-6ra kaptam ki, 8 kiserlete volt, Alissonnak ami kapura ment, azt be is nyelte. Botranyos. Ha a chem engedi akkor még ma veszek egy De Geat
-
sz_abika
addikt
MAdden nfl 20 lr lett huzva, ez nem sok jót vetít pedig előre nekünk sem
-
sz_abika
addikt
Bébi Nakata.
Ez igen.
-
sz_abika
addikt
TOTS Atal... Meh... Nincs is olyan SBC amibe bedobnam
-
sz_abika
addikt
8/8 vagyok, még sosem volt ilyen. Jó a csapat, jo a gameplay, Alaba meg ennyi alatt több gólt lőtt mint Eusebio 50en
, de ha kapuba raknam szerintem Alisson helyett is jobb lenne. Hax.
-
sz_abika
addikt
Beszarok miket nyitogattok... En ma kiraktam a fél francia ligat, de csak OTW lapok jöttek színesben.
-
sz_abika
addikt
Ezek a tegnapi SBCkből nagyon jól jöttem ki, volt 8-9 Rennes játékos, illetve mindenki másból is volt stockon, pedig vagy 250 játékos volt a klubban össz (minden szemetet kidobtam). A japán liga volt necces, de olyan 4000 coinnyi bronzpakkból meglett a 3 és közben még pár 2-3ezres rare is esett, úgyhogy az is pluszos. Ahhoz képest hogy Mbappe miatt lenulláztam magam, tegnapra megint lett 80k.
Viszont. Ha Manolast kiraknám, akkor egy több mint életképes fun Napoli csapatom lehetne így a sztori végére, de akkor meg nincs Renato.
-
sz_abika
addikt
1, A 2 legjobb játékosod idén?
Liga SBC Musa, TOTS Sterling
2, A legjobb NIF lap (max 1 IF lapos) játékos ?
Nem tudom, eszemet sem tudom mikor volt a csapatban sima gold
3, A legnagyobb mumusod ?
BUTRAGENYÓ
4, A legkellemesebb csalódás ár/érték arányban?
Premium Hamsik
5, A legrosszabb csalódás ár/érték arányban ?
OP DelPiero, de Prime Eusebio is nagyon közel van
6, Kinek a lapját sajnálod hogy nem próbálhattad ki idén ?
David Luiz volt eddig, de tegnap előtt draftban lett esélyem végül
7, 2 legjobb értékű nyitásod idén ?
Középső Cruyff és NIF CR7 egy este <3 -
sz_abika
addikt
Amugy az ikonosdirol még annyit hogy a napokban volt egy külföldi srac által hozott topik, aki Puskast kovetelte es vele mindenki egyetértett. De volt par szavazat MackoKiralyra is
-
sz_abika
addikt
válasz
szabyka95 #40426 üzenetére
Az én szememben egy ikon az egy Messi/Roni szint, aki annyit tett hozzá a fuballhoz amennyit ők /// lényegében megváltoztatott rajta valamit.
JT? Azt sem tudom kit takar.
Kaká? Volt pár jó lövése, de emlékezetem szerint nem döntött el se VB/BL döntőt, egy Aranylabda miatt volt egy jó éve?
Drogba? szintén 1 jó szezon max
De hol van Beckham?Én szerintem az ikonoknak minőséget kellene biztosítania a játékban. A kevesebb néha több.
De egy ilyen jó Litmanen/Gattuso/Klose/Vieri...kinek hiányzikna ha nem lennének? Embert nem láttam 1800 meccs alatt aki bármelyikkel is jött volna ellenem.Ha már újakat akarnának hozzáadni, legyenek olyanok, akik valamit hozzáadtak a focitörténelemhez, mondjuk egy Panenka PIM lapot szivesebben láttam volna, vagy egy Chilavert momentset 99FKAval
. És belőlük nem kéne több, ezek lehetnének tényleg csak moments lapok. Lehet hogy a fentebb említetteknek is volt ilyen ikonikus momentumaik, de hogy éra szinten nem számottevő lapoknak nem adnék 3at az tuti.
-
sz_abika
addikt
Szvsz egy ikont se engednék be aki az elmúlt 10-15 évben még aktív volt.. majd ha pár év múlva is emlékszik még valaki a teljesítményükre, majd akkor.
De hát a generáció miatt meg kell , az EAnek meg a $$$ kell. -
sz_abika
addikt
eFootball PES 2020 - Már tölthető a demó
-
sz_abika
addikt
7 Futswap jött össze... Ultimate pack + 2 Jumbo, vagy 90 Wass és 91 Promes Pogbaba? A két highratinges játékos 70k a piacról, nem egy nagy spórolás, de hát az ultimate pakkeket ismerjük.
(nem érdekel Promes ingame, csak SBCbe menne) -
sz_abika
addikt
Van olyan ICON SBC ahol Ultimate pack jár a beváltott ikonért? Vagy mindenütt csak 100k player van?
-
sz_abika
addikt
Azt hittem Mendy ára jobban befog esni Mendy erkezese miatt, de igazabol ez a - 15% nem vészes. Megeri zsebre tenni a felmillat Mendyert es berakni helyere Mendyt? A felszabadulo penzt meg elbaszom valami ikonra w, Gerrard ugyis ott henyel a parlagban.
Tl;dr : mi legyen Mendyvel? -
sz_abika
addikt
Angol hülyék, hülye angolok...
Más : megapackbol jött, player pick 75-80. Kinyitom, lila Wheeler benne, de NEM PICKELTEM, ki léptem webappbol, hogy megnezzem hogy amelyik megvan, eladhato e. Igen, az, 13500coin bent. Visszamegyek főoldalra az unassignedba... Eltűnt a lila lap, egy görög ligas valakit laptam helyette, de a többi 3 ugyanaz.
EZ MI A TOSZ MÁR?
-
sz_abika
addikt
Érzem hogy nem kell ez a Perisic, de közben meg nagyon is bánni fogom, ha nem rakom ki, mert év elején nagyon alázós lapja volt. WWJD?
-
sz_abika
addikt
Megint jol adjak az uj pakkok...sorrendben mindegyikben volt színes, még a premium goldbanis
Random ArG tots/Hero, FFS Calabria, Tots RoW, semmi, MotM valaki, semmi, Witsel, semmi, semmi, semmi, Matic, semmi, semmi, draga silver Freiburg
-
sz_abika
addikt
Mátol lesznek akkor új playerek a pakkokban right? Összegyűlt egy jó pár players pakk, bizsergek hogy kinyissam a sok színes 15ezres lapot, de lehet már újakra vágynék inkább.
-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive #39788 üzenetére
Eusebio 27/12 - 0.44 GPG
Mena 46/14 - 0.30 GPG
Musa 362/115 - 0.32 GPGA számok nekem Eusebiot "igazolják" (kezdő 11 vs 60. perces cserék), de a gameplay impacttel abszolút nem vagyok megelégedve. Eközben a többiek akik hasonló szerepkört játszottak:
Lesajnált PIM DP aki kispadra se fér be már 522/222 - 0.43 GPG
Chem miatt kispadra száműzött Ibra 737/495 - 0.67 GPG
TOTS Mertens aki LCAM és ST között ingázik elleféltől függően 149/110 - 0.74 GPGTl;dR: vártam a Gullit faktort mert itt nagyon ajnározva volt, de nagyon nem ért 2 milliót, CR7 >>>
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi #39786 üzenetére
Biztos jó a no-look-180fokos kapáslövésekre, de mivel az nem az én játékstílusom, így nem tudom kiaknázni.
41212 CAM és 4231 RCAMban izzasztom a kis boxost, de nincs sok hozzáadott értéke.RCAMból egy TOTS Mena is hozzáad a játékhoz annyit és ez egy 90ezres lap.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #39622 üzenetére
O faszom, pont most kellett Eusebio erre itt egy jobb csatár
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #39595 üzenetére
Nálam kispadról szokott bejönni, teljesen jó. Nem egy Gullit dinamika, de egy fal, a méretei miatt ő is...megállít mindenkit ő is.
-
sz_abika
addikt
Pick (G3)
Parejo, Correa (ez utóbbi egész jó...nagyon magas, lő, fut minden...majd meglátom hogy ilyen 30as jumping...)Csomagokból
RTTF Mathieu, valami színes spanyol, RTTF Tagliafico és OTW RIcharlison akik eladhatóak. Sok szép színes, de nem egy nagy durr :/ -
sz_abika
addikt
válasz
etaclan1984 #39359 üzenetére
Az érdekes...ha nyakra megyek VVD-re akkor se fújnak tizit, de a DaCosta bodicsekért megannyi összejött már..
-
sz_abika
addikt
Elkepesztoen random matchmakingek vannak en még egy jót 12 meccs alatt nem játszottam. Vagy en nyerek, 2-3gollal, vagy kapura lövésem sincs 90perc alatt joforman.
Ja es biztos vagyok benne h a pszichológia egy jatekos többet ér mint maga a statok. Barmennyire is menő Eusebio, fekete egér a pályán, semmi extra. Ha elé kerül a labda olyan szituba anit ciki lenne kihagyni, azt belovi, de a sok nagy csoda amit hallottam az sehol sincs. Ha magia kell akkor továbbra is Musa a nyerő 🤠 -
sz_abika
addikt
Ez az EOAE Torres az uj Ibra? Zsinorban 5 mecssen jött ellenen, nem kevés gólt termelve. Fasznak kellett Eusebio, ha tizedannyibol lehozhato a szintje?
-
sz_abika
addikt
Mena helyett megeri, Lozi?
En nem vagyok nagy krokis a +1 csillagon tul meg semmit nen ad hozzá a mexikói... Sőt.. -
sz_abika
addikt
Akárhogyan is csavarom, Mertens nem lesz 10 chemen sehogy, igaz?
DaCosta és Sterling is 7 mellette a legjobb esetben is.
-
sz_abika
addikt
Amúgy ez a Futswap jó és szép, de
3 - FUTTIES Wass
4- FUTTIES Promes (at Ajax)
7 - FUTTIES Boateng
9 - FUTTIES Meunier
10 - Mid Icon Pack
12 - FUTTIES Davinson
14 - FUTTIES Rashfordebből senki se férne a kezdőmbe, pedig mind jó lap. Icon meg nem kell, nem lesz már semmire pénzem a jövőben. Én azt hiszem nem töröm magam a lapokért, ami útba esik felszedem, de ennyi.
-
sz_abika
addikt
Na kinulláztam magamat...egyik Portugál jött, másik ment. 2.2M a mostani ára, 980k + klubból szerintem megérte.
Eusebio hogy lesz a legjobb CAM? Architect? Defendingen kívül gyakorlatilag minden 90+ a részletes stat.
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
freddyadu #38985 üzenetére
Az a Grizi igazából teljesen vállalható lenne a kezdőbe egy formáció cserével.
LB-be meg Halstenberg ha ragaszkodsz Kostichoz. 100k sincs , csak stay backre nagyon figyelni vele, mert szeret előre menni. Anchort rá és van egy nagyon magas, erős szélsőd, aki passzolni nem tud
-
sz_abika
addikt
Nézegetem pHt... https://prohardver.hu/tema/efootball_pro_evolution_soccer_2020/friss.html, oh hát ide nézzünk be.
"Én is hinnék nekik ha nem ba.zták volna át évről évre az embereket.A fizetős rész fejlődött,de sajnos a csaló bírók a szkriptelt csaló gépi ellenfél tönkre tesz mindent a játékban, míg ezt nem javítják nem érdemes megvenni.Persze reménykedem, talán van rá sansz.Idén viszont csak akkor veszem meg ha a mesterséges "intelligencián" javítottak"Oh boi
-
sz_abika
addikt
Ez a kapus dolog meglepően jó volt - úgyanúgy kihagyták a ziccereket 10méterről mint CR, de csak röhögtem Courtois idióta mozgásán csak és nem vertem a kanapét dühömben.
Több ilyet EA! -
sz_abika
addikt
Amúgy ez a GK challange tutira amiatt van, hogy mindenki ezerrel pickelte a kapusokat és most megtrollkodik minket az EA
-
sz_abika
addikt
Ez az afrikai dolog az egesz kreativ... Esetleg a női vbt lehetett volna még érdemes kirakatni amolyan tavalyi VB módra
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #38604 üzenetére
Nézd meg Nicknek a pickjeit és érezd jól magad. 3perctől:
[link](#38609) Mrguba válasza
Biztos nagyon fos ez a Silva? Redditen egy srác shadowot packolt rá és azt írta hogy elég bajnok B2B középpályás lett (én meg pont pickeltem és pont egy ilyen B2Bt keresnék) -
-
sz_abika
addikt
Btw. Ikon SBCk közül a Blanc (0.9m) -Desailly (1.2m) - Maldini (1.9m) árkülönbözet validálható? Avagy az árcetli az hűen tükröző, hogy melyik mit tud?
-
sz_abika
addikt
És akkor csodálkoznak, hogy a gazdag tovább gazdagszik és csak nyílik az olló a gold1 és elite3asok között miközben ekkora reward gap lesz megint.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #38543 üzenetére
Sarabia és Sterling. Utóbbit nagyon rühellem, de vagy őt húzom, vagy Allisont...aki viszont már megvan a csapatban.
A rossz hír, hogy így is megtelt a futkározós gyapotszedő kispad...Sterling, Musa és TOTS Mena...és nem tudom hogy kit játszassak.
Musaban vakon megbízom, ha hozzákerül a labda tudom, hogy jók leszünk.
Mena pár nagyon jó és pár borzasztó, BennyHillbe való megmozdulása volt.
Sterling ellen meg mocskosul utálok játszani, hátha így visszatudok majd adni valamit a communitynek. -
sz_abika
addikt
10 perc múlva kiderül, hogy végleges-e a csapatom idénre, vagy valamihez hozzá kell nyúlni.
A tegnapi First Owner rewardom egy TOTS 86os lett, pedig már majdnem elhittem hogy valami értelmes esik.
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit #38458 üzenetére
Olyan félelmetes volt nálam, hogy 200 meccs után ment Gullit SBCbe
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #38439 üzenetére
+1
Csak most olyan üres a klub, hogy 30kt se tudok rááldozni a maradék 2 lapért ami kellene a ratinghez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest