Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Meghivott #37915 üzenetére
Én abszolút pozitívan állok hozzá, megpróbálom élvezni, cselezni, nyerni, de rettenetesen csalódott vagyok most pl. Az idegeskedést el tudtam engedni, de rendesen annyira abszurd dolgokbtörténnek, hogy már majdnem elsírtam magam a tehetetlenségtől, hogy hiába csinálok bármit, akkot is kibaszik velem ez a fostartály...
Sima gold aubameyang mesterhármas, gold kepa egy félisten a kapuba.. Minek akkor egész évben játszani, görcsölni a jobb eredményekért, új playerekért, ha úgyis kiegyenlíti a csapatokat, illetve lehetetlenné teszi a góllövést, az ellen meg elmegy egyszer a kapuig és az gól..
-
p0ty
aktív tag
válasz
Meghivott #37154 üzenetére
totw playerrel assist, utolsó tots amit ma kiadtak vagyis az ultiamte előtt aki játszik a játékkal teli van tots lapokkal a küldikből is mindenből lassan tots lap jön és azért div1-ben totw lappal assist és win is nem egyszerű, ha csak assist lenne de még nyerd is meg, a másik ez a 70es csapattal igaz hogy profi szinten de lehet tudni hogy ez a SB is elég elcseszett mód mert ha gondolja a játék és beteszi eléd a STOP táblát akkor csinálhatsz bármit, csak a swapok miatt játszok SB-t már, év elején a tekergetős móddal izzadósan de meglett a top100 1x
szerintem azok hogy nyerj meg online 15-20 meccset 1 hét alatt vagy nyerj 2 góllal online sokkal elérhetőbb és értelmesebb mint ez hogy megint variálni kell a csapatot folyamatosan, de ez csak az én véleményem, egy biztos eddig nem ilyen küldik voltak, ez a rivals win kicsit megborít alapból nehéz div1-ben szerintem és akkor még megszabják a követelményeket.. -
Bohus84
tag
-
Meghivott
addikt
válasz
Meghivott #35443 üzenetére
Szóval, tegnap még minden rendben volt, ma meg már nincs otthoni meccsem. Egyszerűen csak a loading screen van. Chateltem velük, de csak annyit tudnak, hogy, clean boot, clear origin cache, rendszergazda indítás, repair game. Volt már 1x ilyen, de fingom nincs hogyan oldottam meg. Ráadásul úgy látom egyedül vagyok ezzel
-
Yodamest
veterán
válasz
Meghivott #31399 üzenetére
Jah ilyen nevem is volt, kb pont ez az eredmény, 4-2-3-1-ben a 3 CAM-ot szoktam lecserélni a 65. perc körül és az durván meg tudja fordítani a meccs képét. Mivel A meg B csapatom van így elég minőségi játékosok ülnek a kispadon is, pl. behoztam Ronaldot, Nedvedet, Perisicet, enemynek vége is volt. De ott végig érztem is, hogy nem játszik jól csak talált gyorsan 3 gólt, az megint más.
-
Szigma70
addikt
válasz
Meghivott #28136 üzenetére
Működhet, de a belga elég esetlen a szélre sztem.
Inkább egy 442/2, és Ballackot tedd a szélre, vagy a 4222-és sztem Ballack megálna CAM-ban, vagy 4231 ben középpen
@Redtamas
Így lehet , hogy jó lenne Keane, mert magasabb,mint Kante, és Radja se nagy fejes mester.de ne várj sokat attól a laptól. Inkább Blanc
@chelseafan94
Én Radját váltottam Guenre, aztán vissza, mert csak az ár a különbség nagyjából.
-
Chereiose
addikt
válasz
Meghivott #24484 üzenetére
Mentem most 3 meccset, ez a wl egyre nagyobb hányadék szar. Folyamat tele lövöldözöm a kaput, ellenfél meg 4 lövésből 3mat bever akárhonnan akárhogy. Mi értelme ennek? Letenném a kontrollert amikor ő támad hamarabb hoznám le kapott gól nélkül az tuti. Undorító szar.
-
Chereiose
addikt
válasz
Meghivott #23804 üzenetére
Mert már belefáradtam, hogy az egész WL róla és még 4-5 ugyanaz játékosról szól, a kamu góljaikkal. Teljesen valótlan az egész amiket csinálnak, és folyamatosan emiatt szív az akinek nincs meg...Viszont most meg már mindenki a flashback luizzal rohangál az is unalmas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest