Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
válasz
smallcurrant #12199 üzenetére
Igen kapnak csak utánna EL kartya lesz beloluk
-
smallcurrant
tag
Az UCL live lapok, egy adott csoportkörből való kieséssel még kapnak upgradet az EL-ben? Vagy arra lesz majd EL live kártya?
-
Kristof_94
nagyúr
Megvan UCL Fabinho és nagyon jó, de összehasonlítottam a sima lapjával és csak 33 ingame stat különbség van a kettő között, ami elenyésző. 2206 és 2239. Szerintetek ha megkapja az upot mennyire mehet fel?
Arra gondoltam holnap eladom és inkább megveszem a normált. -
Jinxb1rd
addikt
Oh, szóval a web app-ban aktívra állítok egy squadot akkor kitörli belőle az összes játékosom? Akkor b+ te fos!
-
toxicjew
addikt
Na én nem tudom mi történt most velem, de funból sikerült letolnom a 3 spanyol gólos objectivet és már csak 2 gól kell az utolsó swap playerhez
De azt már csak holnap...
-
nyervi
aktív tag
szerintem nem változott a patch óta semmi, legalábbis pc-n. 3 napja más csapat szinte nem is jön szembe, mint a faszig felhúzott bpl csapatok, még csak nagyobb ratingű játékos sincs bennük... akik egyszerre tudnak 3-an körülvenni, csoportosan védekezni, támadni, mozdulni nem lehet tőlük. ha nagy nehezen megszerzem a labdát, az meg soha nem arra száll, amerre passzolom. ez így szar és idegesítő. azt hiszem én ezt feladom, egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük
-
dejvid8
őstag
Azigen, gondoltam nyomok egy draftot, most lett kész a csapat:
3 Icon, 88 Best, 91 Seedorf, 91 Cruyff
Nagyon kiváncsi vagyok Cruyff-re főleg, remélem meg is nyerem a draftot -
Aguinaga
őstag
válasz
Szigma70 #12072 üzenetére
Megértelek.
13 csomagot nyitottam ma (a tegnapi/mai flash sbc-k, meg a BL marquee):
1 db táblás, Raul Albiol
Az untrade TOTW-ból jött a cseh MLS inform.SB-ben nem tudok nyerni, olyan pofátlanul csal a gép WC szinten.
Elegem van, gondolom csütörtökön a player picksből is a lehető legszarabbak adja majd be, másnak meg széljegyzet egy 200k-s játékos. -
gabesz82
őstag
Nálatok jó a latency? Nálam fix 2 pálcika patch óta... így nem merek meccset indítani.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #12182 üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Eladható TOTW, walkout, holland, Wijnaldum... Elhittem egy pillanatig.
-
Tajték
senior tag
válasz
Szigma70 #12178 üzenetére
Védekezés-Támadás is Balancere van állítva, mélység szélesség elől-hátul is 5-ös (azt hiszem az a közepes), tehát minden balanced és középre van állítva csak a "player in box" van 9-re húzva.
LF-RF "stay central" "get behind"
ST "Target man"Jobb és Bal CM "get forward"
CDM "stay back"
RB-LB "stay back"Gyakorlatilag ezzel a beállítással úgy érzem a támadó hármas mintha tényleg 3 csatárral játszanék, olyan jó helyekre mozognak. Nem túl szélen, nem túl középen tömörülnek. Pont ideális nekem. Így azt érzem hogy van szélső játék is és középen is van ember. Pont a 4-3-3 és a szimpla 2 csatáros egy velege. Sztem a "stay central" a kulcsa.
Azzal hogy a CM-ekre "get forward"ot raktam (ezt mindig is szerettem használni) azt értem el hogy nagyon offenzív lett a csapat, kombinatív passzjátékra tökéletes, beindulnak befutnak az üres területekre amíg a "3 csatár" lefoglalja a védőket. Meg olyan mintha CAM is lenne a pályán.
Most ez a csapat, ez természetesen 4-3-1-2-ben indul és dinamikus taktikával állok át erre.
Érdemes kipróbálni
Én néha azt éreztem a játékban hogy ha túlságosan túlbonyolítom a dolgokat pl állítok CT-t és Instrukciókat is , akkor nem érzem a játékot, összevisszaság lesz belőle. Az is működött már nekem hogy semmi Intrukció csak CT. De most az is teli találat hogy szinte semmi CT és csak Instrukció.
Meg amúgy sztem a WR is sokat számít egy taktika beállításánál.
Ja még annyi, hogy Godín eddig is nagy kedvenc volt, de most hogy jobb a def így mégtanárabb a pali. Joban szeretek ilyen kaliberekkel védekezni mint a ficsúr D.Sanchez és társaival.... pace ide vagy oda!
Sztem most jött el talán az ideje annak hogy a ténylegesen jó védőkből ki lehet hozni a tanítást.
Bocsi egy kicsit hosszú lett
-
Tajték
senior tag
Végre lehet korrekt módon védekezni Jockey-val és Teammate Contain-al
Vannak még visszapattanók de legalább reagálnak arra ha manuálisan jól helyezkedek!
Kifejlesztettem
egy új taktikát ennek örömére. Ez most ugyan úgy robbant nálam mint nemrég az "Atletico style", ez is működik, sőt még jobban.
4-3-2-1 -es a felállás, ami nem jött be eddig mert nem tudtam életre kelteni számomra eredményes módon az LF-RF-et, a 4-3-3 igazán az sem mert a szélsőket túl távolinak éreztem mindig!De most a 4-3-2-1 el sikerült a csoda
CT és Instrukció, ha valakit érdekel szívesen leírom, ha nem akkor nem írkálgatok feleslegesen
-
Scale
őstag
Sikerült beszereznem egy sif Reust, milyen chemet ajanlotok és camben? Hawk vagy esetleg mehet a Hunter rá?
Meg sima reus ára most eléggé lent van, tovább adjak rajta most vagy fel fognak menni az árak vaalmelyest a következő napokban?
-
m4tyo
csendes tag
válasz
Expendable #12172 üzenetére
köszönöm, segített. eddig ilyen problémám nem merült fel akár mikor volt kiállított játékosom.
köszönöm még egyszer! -
Sanyakovi83
újonc
Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy hogy az sbc (league-Ben) mikor várható a premier league és a laliga?
-
IzI
senior tag
Ha vkit csereként küldök be,akkor megkapja a chemistry lapot,amit ráraktam? Mert amikor cserepadon nézem,akkor nem igazán látom rajta,azokat a + számokat.Gondolom az 5-os chem miatt.
-
m4tyo
csendes tag
Hali! Az mitől lehet hogy nem tünik el a piros lapos eltíltás a játékosomról? Már vagy 10 meccset lejátszottam és még úgy sem tűnt el. (PC - FUT)
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #12163 üzenetére
Általában ezek hivatalosak 1-2nap csúszás szokott lenni max meg ugye a tavalyi időpontokat is figyelembe veszik az event előtt a többi meg .....
-
Tajték
senior tag
Az előző hozzászólásom helytelen volt, elnézést kérek érte!!!
Most kicsit átvariáltam a taktikát és már nem érezni a stamina gyengülést, simán végig bírják a meccset.
Visszavettem mindent Balanced-re, plusz kis finomítás és kész is.A lényeg nálam ott bújt el, hogy már megint lehet normálisan védekezni (már nem is számítottam rá), mármint hogy én védekezek, ezt látványosan érezni (végreee)
Ehhez kellett magam visszaállítani mert elszoktam tőle plusz CT + Instrukciók újra gondolása és kész, működik!
-
arpo04
őstag
Erdekes lett ez a pach. Blokkolas, ping-pong megmaradt. Vedekezes viszont jo lett.
Olyan az egesz jatek mint amikor elmesz moziba egy zs kategorias filmre. Gagyi de mivel megvetted a jegyet vegig ulod. Kb ezt a jatekot is ez jellemzi.
Z'Z": par nappal elotte is volt posztolva es fullra ugyan azt kaptuk (csak a kezdot neztem)
thebigK: semmi ertelme, ezert nem bannolnak mert o egy lama. Azert ebben alaposabbak mint a jatek megcsinalasaban. Kivizsgaljak es ennyi. Ha egyaltalan foglalkozni fognak vele. -
thebigK
addikt
barni056 origin felh. nevű játékos ugye nincs itt a fórumon? Az ostobát elvertem 3-1re, a 2. gólomnál elkezdett csúszkálni, én meg cserébe a 3.nál dabeltem, majd jött meccs után a jelölés, meg hogy jelentett csalásért, mert egész meccsen futkoztam mint a barom, meg nem fogyott nálam a stamina
meg 99overall cheat, meg babámfasza. mondom pajtás ja, azért cseréltem a 45.percben, mert nem fogyott a stamina. Ostoba. Érdemes elébemenni a dolgoknak és tisztázni magam az ea-nál (valahogy(?)), vagy hagyni kell az ilyet a francba?
-
kacsa7
őstag
Hát patch után én azt érzem, hogy csak jobban lehet védekezni... Ami eddig elment labda a játékosok mellett, abból sokkal többet elérnek. Az előbb az ellenfélnél Immobile volt a legjobb szűrő játékos, mert amitől 5m-re volt, azt is elérte, de nálam is jobbak. Nem érzem, hogy kevésbé vetődnének bele bármibe pl. Passzolni viszont szarabb. Szuper, hogy 2 hónap alatt a 4. patch, de a szerverek még mindig játszhatatlanok. Megint játékbeli 2percenként megáll a játék.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #12163 üzenetére
Fingom sincs.
Mondjuk ez nem hivatalos, így lehetnek benne változások.
Egyébként látod, már a megjelenés előtt pár órával a heti TOTW-t is kiposztolják. -
Z'Z"
őstag
Érdekes dolgokat találtam, hogy miket írnak előrejelzésben.
NOV 30 FRI
Prime ICONS 🔴 New Prime ICONS – #4 Prime Icons Set ➕DEC 03 MON
Prime ICONS 🔴 New Prime ICONS – #5 Prime Icons Set ➕DEC 07 FRI
Premier League POTM 🔴 Premier League POTM Winner & SBC – November ➕
FUT Events 🔵 19 Days of FIFA Event – Day 1DEC 14 FRI
Bundesliga POTM 🔴 Bundesliga POTM Winner & SBC – November ➕
FUT Events 🔵 FUTMas Event – Day 1Eddig nem volt nagyobb market crash, de decemberben tuti lesz.
-
Tajték
senior tag
A lehető legprimitívebb módon oldotta meg az EA ezt a constans pressure + stamina dolgot.
Most minden játékosnak fogy a stamina ha kell ha nem. A 93-as is ugyan úgy elfárad meccs végére mint a 75-ös. Nem játszok letámadást, de 1-2 sprint kinyírja még Nainggolaant is....Szép munka....
-
p0ty
aktív tag
válasz
toxicjew #12156 üzenetére
én kb 15kból megcsináltam aztán legnagyobb játékos egy Bakambu de mellette az összes játékos kb 4-5 ezerbe ment szóval igen pluszban jöttem ki
valamint clubbot átkellett volna nézned és eladni a nagyobb értékű játékosokat
80 alatti rare gold játékosaim amik olyanok voltak 3-4kba elmentek valamint a non rarek is kb
30-40k összejött ebből az sbcből -
toxicjew
addikt
Fú de felbasz ez az sbc, aztarohadt... Tökmind1 melyik megoldást nézed, minden lap 10kba van kirakva, így meg sem éri megcsinálni
A klubból meg egyszerűen nem jön ki, akárhogy próbálkozom
-
sipike97
tag
Valaki esetleg használta UCL live Nachot? Vagy jobb alternatíva lenne a 84es If Lucas Hernandez, Umtiti mellé?
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #12149 üzenetére
Konkretan én 420k vettem kettőt. Nem sokkal a TOTW SBC előtt (elb...tam). Szerintem min 500k ig tuti felmegy.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #12149 üzenetére
Nem fog annyira visszamenni szerintem, csak ha véletlenül kelleni fog Reus speciális lap egy POTM-hez.
Aki be akarta szerezni és volt egy csöppnyi esze, az megvette a napokban jó áron (vagy ha mákos volt, kinyitotta), nem hiszem, hogy akkora kereslet lesz rá ezután, a kínálat meg nagyobb belőle, mint BF előtt volt. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #12142 üzenetére
Neked semmi se jo
Mondom, kozepso Figo.
-
Zimmi91
addikt
válasz
smallcurrant #12141 üzenetére
Pl így, de itt az oldalon válogathatsz
(#12144) smallcurrant
Az oldalon írja melyikhez hány meccs kell, ez amit linkeltem elvileg 0 meccses, szal kijön így is
-
Yodamest
veterán
válasz
Toguro San #12137 üzenetére
na megjött? és mi változik benne már megint?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #12135 üzenetére
Azt ne vegyel, mert ha jon egy base ikon sbc, sztem par szaz ezret eshet. A kozepso lapjat vennem
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap base Best 1,3-1,35 millió volt, most megint 1,46... nem kellett volna vele várni...
-
PEZZY93
tag
Való életben is volt constant pressure
-
Mrguba
őstag
Tanacs kellene....3-4-1-2 felallas...hogy kell beallitanom hogy a ket csatar tobbet ugorjon ki hogy tudjam oket szoktetni?
Es ne az lb vel kelljen oket kernem, -
Scale
őstag
A best of totw-t ma 3-ig lehetett nyitni ugye? Szóval most már csak a sima totw nyitható pakkokbol.
-
Yodamest
veterán
Már nem igaz az amúgy, hogy a BPL túlárazott a többi bajnoksághoz képest. A játék megjelenése után van ez csak így, mert mindenki BPL csapattal nyomul, de mostanra normalizálódtak a BPL árak is, sőt... vannak ott nagyon durván best buy játékosok ár/érték arányban is! Pár ezek közül a teljesség igény nélkül:
Jesus - 7.5K, brutál bugos játékos, olyan finesseket tol mint Neymar, komolyan...
Son - 21K, ennyiért ilyen jó 5WF játékost sehol nem kapsz!
Mane 63K, tedd egymás mellé futbinen az ő és Mbappe lapját, gyakorlatilag amit Liga1-ben 450K ért kapsz, azt BPL-ben megkapod 63K-ért! Nevetségesen olcsó!
Matic 17K, 194cm, brutál védekezés és fizikál statok, én használtam egy egész Wl-en keresztül, egyáltalán nem érződik lassúnak!
Bailly 1,8K, atom kiegyensúlyozott védő, magas, jól fejel, gyors, jól védekezik, gyakorlatilag ingyen!
Kane 87K, na ő kicsit drágácskább már, de perfekt target man, hibátlan shooting, hibátlan fejelés, kiváló stamina, 4WF, ennyiért máshol nem kapsz ilyen támadót.Na csak hirtelen ami eszembe jutott.
-
mkbla
senior tag
válasz
thebigK #12114 üzenetére
Érdekes...
én vettem fifa pontot és abből vettem pakkot...
mondjuk igaz, ott a squad battle, csak ugy adja a pakkokat., rivalsba sajna nem mindig van időm tolni mert oda is sok meccs kell.. weekend league-t sosem toltam. Nem is tudom hogy kell... de ahogy elnézem lehet idén se fog összejönni rá a pont
Játékos vásárlás, ez érdekes téma? Angol csapatba, kik vannak akik ár réték arányban jók? Kiket érdemes megvenni?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
MarioAna #12107 üzenetére
Nem fürdött volna be ha időbe adod el ezeket a lapokat
Amúgy tegnap mondom várok meg a 84 lapokkal csak egy részét arultam ki 6800-6900ert meg 3900be a 83asokat
Erre ma le is mentek 4500 és 2900kornyekerejól beszoptam
90jatekosom várakozik meg hátha feljebb megy ... -
Scale
őstag
válasz
smallcurrant #12116 üzenetére
Jó kérdés, mondjuk engem reus egyik if lapja érdekel de pár napja még jóval 300k alatt voltak, most meg már 350k körül járnak 😣
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
442-es felálláshoz van vmi klassz Ct-tek amibol el lehet indulni? Bárhogy állítom, szanaszét szaladnak a játékosok.
Inkább a passzos mint a sprintelős játékot kedvelem, ehhez próbálnék vmi taktikát összerakni.Köszi
-
MarioAna
senior tag
Egyébként nem most kellene a market crashnek bekövetkeznie? Laza 30k-t árultam össze noname goldokból...non-rare discard helyett 700-akért megy, rare nem is nagyon volt 1200 alatt.
-
smallcurrant
tag
Mikor érdemes a mostani TOTW játékosok közül vásárolni? Holnap esni fog az áruk valamennyire?
-
sz_abika
addikt
Én csak azt szeretném, hogy a szögletnél a 16oson kívülre ne csak Skriniar és Manolas álljon, akik nem hogy finessel nem veszélyesek, de nagyobb eséllyel találják el a labdát úgy hogy öngólra vágodjon hátra.
Már mint tudjuk, Manolas már a Fifa 17ben is isten volt -
thebigK
addikt
Coinból sosem nyitunk, teljes lutri, nem éri meg. Van elég pakk idén rewardokból, mint az online division rivals, weekend league, offline squad battle, zsetont max játékosvásárlásra/kereskedésre érdemes használni. Draftot szvsz inkább online, offline mégrosszabb rewardokat ad.
-
mkbla
senior tag
Sziasztok,
Kérdés, szerintetek mit csináljak?
Volt a klubbomban kb 250 játékos, volt teljes angol-spanyol-német-olasz csapatom, igaz nem top kártyák de minden pozicióra volt valaki.
Most Bf alkalmával vettem pár akciós pakkot, nyitogattam, upgradeltem, meg bedaráltam az arany játékosaimat a jobb reményében. Esett pár TOTW játékos meg egy két értelmesebb mint pl deheja, williams, vardy., most maradt kb 60-70 játékosom egy angol csapat meg vagy 50k coin.Elköltsem valami értelmes játékosra azt az 50K-t? nyitogassam el most? vagy várjak karácsonyig az akkori akciókra és nyitogassam el? milyen pakkot érdmes venni?
Nyitottam egy draft tokent is. Ezt érdemes online v inkább offline eljátszani? Online mennyire erősek? Vagy ha offline letolom akkor mennyi esélye van h a pakkbol a végén csak hulladékokat kapok...?
Előre is köszönöm
-
p0ty
aktív tag
hogy lehet hogy a Van Dijkom a rövidre álljon? előző csütörtök óta meg van de a hosszúra áll.. nem értem miért CT-nél kellene valamit állítanom?
-
toxicjew
addikt
Flash sbck estig lesznek?
-
MarioAna
senior tag
válasz
Jinxb1rd #12082 üzenetére
Az összes eddigi nyitásommal (pre-order packok, első hónapban rendszeres SB Gold1/Elite3, rivalsban Div5 Rank3)+múltkor 1200 Fifa pontot elnyitottam (hátha megfogja a luck az accot
)...Ezekből összsen egy Pique jött még az elején, meg most egy Higuain (jó, volt még egy 84-es IF Ilicic, de már ezt is ki kell emelni).
Az összes befektetésem befürdött (Kagawák, Illaramendik, Jonas és Falcaok...450k volt befektetve, kb ugyannyi jött vissza EA tax után).
Az elmúlt hetekben inaktív voltam, vettem egy IF Belotti+IF Kolarov kettőst, hogy a sima lapjaikat cseréljem a csapatban, de még nem is játszottam velük. Pro-Career módot tolom, abban most nagyobb élvezetet találok.
400k coin körül várom az első baby Icon SBC-t, hogy hátha lehet végre nekem is egy (nyitni nem fogok
), de hát semmi...inkább bsszaanyját az EA a 100k-ért 100k-s pakkot blekfrájdéjkor....
Mondjuk most ha nagyon aktívkodtam volna, a sok flash SBC+upgradekkel előrébb járhatnék, de a csapatomon egyedül egy icon Shevát vagy Stoichkovot fejlesztenék, arra meg nincs pénz - csak a kedvemet venné el az egész.
-
p0ty
aktív tag
nem értem mit csinálok rosszul de DR-ben a játékosaim nem tudnak átvenni labdát great timing lövéseim mindig kapufák szerencsém sincs nem pattan elém soha mindig ellenfelem elé
felfoghatatlan felvenném videóra beküldeném az EA-nek meglennének őrülve hogy mi ez a fos és kiröhögnék magukat hogy mennyire ostobák...védekezhetek én ha kapufáról neki nem kifelé hanem saját embere elé pattan és sorban előző héten alig kaptam ki DR-ben simán felmentem div2be most meg egy kis ovis elverne mert nem tudok 2őt passzolni mert fos az egész játékmenet de csak ebben a rákban -
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70 #12103 üzenetére
+1
Rakosgatom a játékosokat hetekig, tele a transfer listám, várok az ikon sbc-re hogy végre feljebb menjenek az árak. Addig fogy minden játékosom a flash sbc-k miatt, de a PL ligát is előre meg kell csinálnom hogy megérje. És közben esik 2db 84es lap a 40db sbcből, a 18db német ligából 83as De rossi a max.
WL és DR rewardokból 0 bevétel kb, másnak meg 3db 90es lap + UCL 300ezres lap és azt se tudja már hova fejlessze a csapatát.
Szerinted mennyire veszi el ez a kedvét az embernek attól hogy rányomjon akár 1db 100k-s packra is ? -
toxicjew
addikt
válasz
Mrguba #12100 üzenetére
Először én is szenvedtem az új patch után, de aztán beállt a dolog, elite 2/3 megvan. Persze a csalás nem marad el és a blockolás továbbra is kiritkán aluli a játék részéről. Nem akarok előre negatívkodni a konzolosoknak, de azért ne várjanak világmegváltást a patchtől
Még nagyon sok javítani való van a játékon.
-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984 #12093 üzenetére
Hát így, hogy ketten tolunk egy accot szvsz sokkal jobb.
Nincs akkora stressz, tök jó egyeztetni, játszani egymásért, igazából két ember ideje kell, hogy egy acc ki legyen maxolva. Idén egyedül nagyon nehéz, túl sok idő kellene, ami egy normális embernek nincs.
Tény, hogy jókat is nyitunk ez mellett és az is tény, hogy a rendszer igazságtalan.
Mi annyit tudunk tenni, hogy rengeteget játszunk/nyitunk és jó helyre rakosgatjuk a meglévő tőkét. (Mint például a Bappe Figo cserénk időben, ami megmentett 400K-t.) Plusz amikor Feri csinálja az sbc-ket, akkor rengeteg bronz és silver lapot levadászik, vagy megvesz pluszba amin szerintem 2-3 milliót keresett. Csak az sbc-kbe kellő lapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest