Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Nyugodtan regisztrálhatsz, ha biztosan tudod, hogy jövő hétvégén szeretnél wlezni
A pontjaid egész addig megmaradnak amíg el nem tolod a regeléshez. Ha meg ennyi untrade lapod van, akár gondolkozhatsz valami hibrid csaapat összeállításában is. Használd a Futbin oldalt, ott lehet építgetni a csapatot, látod mi mennyibe kerül, milyen chemen lesznek stb. Lehet tervezgetni a csapatot
-
toxicjew
addikt
Megéri, mert jó rewardokat ad, de hosszútávon szellemileg leépül tőle az ember
A nehézsége nyilván attól függ, hogy milyen jó játékos vagy, meg, hogy a játékra költöd-e a fizetésed. Egyébként könnyebb, mint a DR szerintem. Már nem tudsz regisztrálni, péntek reggel 8ig lehet. A kereted nem rossz, persze bele kell futni pár vereségbe, mire hozzád hasonló képességű játékossal találkozol, de 11 wint szerintem képes lehetsz elérni vele! Az én javaslatom, hogy a többi csapatodat add el inkább és vegyél belőlük fejlesztéseket a PL csapatba. Neveket viszont inkább nem mondanék, majd a többiek
Esetleg nézz szét Futbinen, nem tudom ott vannak-e ilyen budget megoldások.
Jött egy SBC
Mega packot ad.
-
Yodamest
veterán
Már nem igaz az amúgy, hogy a BPL túlárazott a többi bajnoksághoz képest. A játék megjelenése után van ez csak így, mert mindenki BPL csapattal nyomul, de mostanra normalizálódtak a BPL árak is, sőt... vannak ott nagyon durván best buy játékosok ár/érték arányban is! Pár ezek közül a teljesség igény nélkül:
Jesus - 7.5K, brutál bugos játékos, olyan finesseket tol mint Neymar, komolyan...
Son - 21K, ennyiért ilyen jó 5WF játékost sehol nem kapsz!
Mane 63K, tedd egymás mellé futbinen az ő és Mbappe lapját, gyakorlatilag amit Liga1-ben 450K ért kapsz, azt BPL-ben megkapod 63K-ért! Nevetségesen olcsó!
Matic 17K, 194cm, brutál védekezés és fizikál statok, én használtam egy egész Wl-en keresztül, egyáltalán nem érződik lassúnak!
Bailly 1,8K, atom kiegyensúlyozott védő, magas, jól fejel, gyors, jól védekezik, gyakorlatilag ingyen!
Kane 87K, na ő kicsit drágácskább már, de perfekt target man, hibátlan shooting, hibátlan fejelés, kiváló stamina, 4WF, ennyiért máshol nem kapsz ilyen támadót.Na csak hirtelen ami eszembe jutott.
-
thebigK
addikt
Coinból sosem nyitunk, teljes lutri, nem éri meg. Van elég pakk idén rewardokból, mint az online division rivals, weekend league, offline squad battle, zsetont max játékosvásárlásra/kereskedésre érdemes használni. Draftot szvsz inkább online, offline mégrosszabb rewardokat ad.
-
LedyGyuszi
addikt
sztem az indikátort a másik játékos nem látja és amúgy is sztem csak Squad Battle-ban látod, DR-re nem emlékszem...WL-ben tuti nincs.
custom tacticot pedig tudok hozni (persze nem garancia, hogy a te stílusodhoz passzol), mert pont hétvégi WL-re váltottam 433(4)-re a 4231 szűkről.
SBC-ket pedig nem kell mindet kitenni, a jó pakkokat adókat érdemes megcsinálni, főleg az advance--d sbc-ket.
futbin.comon megtudod nézni, hogy mennyiből lehet kitenni az adott sbc-t, megnézed a jutalom pakkot és ha olcsóbb kitenni, akkor megcsinálod.és igen, használom az iróniát. bár tudom, hogy a fórumon néha támadóként tűnnek hszeim, nem annak szánom...
-
Szigma70
addikt
Nem kell ezt annyira túlmisztifikálni sztem.
Este pld. kifejezetten jó volt a gameplay. Nálam nem erről van szó.Egyszerüen belőlem hiányzik valami, remélem csak még, ami miatt nem tudom hozni ezeket a meccseket.
Lehet rágörcsölök már ezekre a szitukra, vagy valami hasonló.Már csinálok olyan gusztustalan dolgokat is, amit mástól nehezen tűrök.
Az összes animácíót végig hagyom menni, ami alatt pörög az óra, direkt kibaszom taccsra, vagy felbaszom az emberét. Nem segít ez sem mindíg, de van mikor igen.Egyszerüen még jobbnak kell lenni, még több gólt kell rúgni, és akkor nincs ez.
@MdewC
Baszó.
Látom a kispadra még mindíg nincs lóvé -
LedyGyuszi
addikt
akkor szokta átállítani amikor pl. az alap felállás 433 és offensive meg 4321. akkor külön még az embereket is be kell állítani, hogy hol legyenek.
hétvégi szitu. félidő 0:3. egyáltalán nem volt jó a gyerek, csak ajándékoztam neki 2 gólt + vert egyet 30ról (persze mind3 alkalommal ment a kamerába futás). ennyi kapura lövése volt összvissz, nekem vagy az utsó passz nem ült vagy kihagytam. vége 5:3. jobban koncentráltam, jöttek is a dolgok. lehet éppen vmi másik fórumon épp hendizik...
tudod általában 85-95% között szokott lenni a passzolási hatékonyságom. 80% alatt az ellenfeleimnél akkaor szokott lenni, amikor baszkodja ki oldalra a labdákat, majd ívelgeti befelé.
Szoktam játszani online, offline. az idei játékban cirka 500 meccsem van eddig (sok vagy kevés, mindenki döntse el...).
"egy délután 6 embert könnyedén levert (tényleg jol játszik) majd a 7.-kel nem birt,akit én is megvertem...?"
csak a hendi lehetett semmi más!
sztem itt fejezzük be a hendis témát, ezerszer ki lett ez már itt már vesézve.
van hendi, de azért nem olyan mértékben, ahogy te azt leírtad.
tipp:
-2-3 vereség után tarts szünetet! ne 5 percet, minimum egy órát
-találd meg a megfelelő felállást
-tedd be a labdás indikátor trainert és látni fogod éppen merre passzolsz -
LedyGyuszi
addikt
mire gondolok? a pin@ra, de hogy jön ez most ide?
dinamikus taktika, ha meccs közben a d paddal állítod csapatod mentalitását defensive -> offensive -> stb. akkor állít az alakzaton és az emberek máshova kerülnek. ezt a taktikát lehet beállítani a squad menübenbiztosan van esélykiegyenlítődés, de az egyrészt nem friendlyben fog megnyilvánulni, másrészt emberünk 75% felett nem passzolt. az nem hendi, szimplán rossz játék. ha én "hendit" kapok, akkor se tudok 80% alatt passzolni. bár ez általában akkor van, ha full letámadást tol az ellenfél és elkezdek kapkodni, rossz megoldásokat választok. 2-3-4 vereség után meg már teljesen idegbeteg vagy, nem tudsz megfelelően koncentrálni, jön a többi vereség! persze egyszerűbb ráfogni a hendire, de legtöbbször szimplán fejben nem vagy ott 100%-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Politika
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest