Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #10298 üzenetére
Nyitni kéne egy jóféle icont
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos #10289 üzenetére
4 al sbc-ből áll összesen. Kell egy bronz, egy ezüst csapat, egy rare arany csapat 3 totw játékossal és egy icon. Ez loszar követelmény egy Giggsert vagy egy Zoláért.
Mas: egy csapat van hatra a kínai ligából... ahol olyan kevés a játékos hogy 25k egy ezüst csatár....vicc.
-
Garsza
veterán
Az MM elég nevetséges. Aszem meg sem csinálom.
-
Z'Z"
őstag
válasz
KaksziLajos #10286 üzenetére
Úgy látom, hogy már válaszoltak is.
-
chelseafan94
tag
Szerintetek a 86-os Lampard ára mennyit emelkedhet az SBC miatt? Én 645-ért vettem pár napja.
-
MarioAna
senior tag
válasz
KaksziLajos #10289 üzenetére
ha megint kell bele egy ikon, akkor "otbsszsten"
. Egy baby icon sbc-t nyomnának már inkább.
-
blasi0
csendes tag
Hopsz, véletlenül válaszra nyomtam
Hát nálam most megszédült az EA, mert egész jó lapokat dobált. Igaz nagy része untradeable, de SBC-kben, vagy játékra jók lesznek.
Tegnapi SBC-k, WL: 11 win, SB gold 1:
Isco (gold), Felipe (UCL)
Rondón IF meg pár apróság ~80-90k (PC)Untradeable lapok:
Player Pick: Szczesny IFEl Shaarawy IF, Neymar, Walker (ez a 3 egy packben), Asensio, Sergi Roberto, Fabregas, Felipe Anderson
Gondolom most karácsonyig kuss lesz nekem pack luck tekintetében.
Hétvégének meg neki megyek a kis brazil budget csapattal.
-
Krytec
tag
Muszáj voltam beépíteni Mbappé-t a PL teamembe Futhead
Következő lépés hazard lesz. Walker-t nagyon sajnálom nem tudom hova tenni
-
törölt tag
válasz
Igen. És az SBC-s, meg a TOTT verzió is 94-es lesz, mint a sima lapja.
Fan-made kép természetesen, de maga a kártya dizájn már hivatalos, lesznek ilyenek a játékban.
-
Garsza
veterán
válasz
Futbinen is játékos keresésnél a szűrőnél, player version résznél, az UCL lapoknál van olyan almenü hogy TOTT MOTM meg SBC.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #10277 üzenetére
Amúgy nem is értem, hogy minek teleszemetelni ilyen lapokkal a piacot.
Simán elég lett volna a live verzió, ami fejlődik.
Egyébként is amely játékos eljut a döntőig, azoknak a lapjai, szerintem már jobbak lesznek mint a TOTY, TOTS, illetve már az Icon szintet is elérik.
Vagy az a céljuk, hogy szépen lassan elértéktelenedjenek az Iconok
Persze most nem egy Pelére gondolok.
Még szerencse, hogy bárkivel linkelhetőek, mert egyébként a játék végére már nem sok jelentőségük lenne. -
KaksziLajos
senior tag
Elég jól lementek az árak... Persze nem minden lap, de sok. Pl.UCL Telles is csordogál lefelé... BOXON már 95 buy now is van.
A kérdés, hogy jövő héten lesznek e ennél alacsonyabbak...?
-
Tajték
senior tag
PS4 tulajok segítsetek PLS!
Már régóta meg akartam kérdezni ezt, de csak halogattam....
Arról van szó hogy én TV-n játszok és a PC is a TV-re van kötve HDMI1 és HDMI2 és amikor a PS-ről (fifa közben) átváltok a TV csatornáján PC-re , mint pl most hogy itt olvasok és írok, ezután visszalépek a PS csatornára , utána mindig az van hogy várhova lépek a Fifában pl transfer list, SB, stb... elkezd tölteni, forog legalább másfél percig, kiír egy hibát és utána tudom folytatni a játék menüjében a dolgomat.
Erre nincs valami megoldás? Ez miért van?
-
sz_abika
addikt
SIF Suso már 80k...eleg sell in hype parancs van már nálam, tekintve h 2 meccsen próbáltam es nagyon nem éreztem jónak. Ez bizony kőkemény fake stat news, CAMba 93,as pedig!
-
Scale
őstag
Venni szeretnék neuer-boateng kombót. Megéri várni a BF-re vagy annyira nem fog beesni az áruk akkor sem? Annyira még nem sürgős.
Most jött 85os Tah, meg bekerült ucl sanchez középre, elég erősnek érzem őket, egyedül Sanchez magassága zavar kicsit.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #10277 üzenetére
Természetesen nem.
-
Meghivott
addikt
- baby Ronaldinhot használta már valaki, valahogy nem adja nekem, hunter van rajta, akinek bejön, az milyen pozícióban használja?
- nála már csak Sif Felipe Anderson a nagyobb katyvasz, egyszerűen nem érzem azt a faszit, állandóan elpattan tőle a bogyó vagy szuperkönnyen szerelik.
Bár lehet a játék jelenlegi állapota az oka ezeknek. Jelenleg fingom nincs milyen formációt és taktikát használjak. Ilyen káosz még a 18-ban sem volt nálam. A 4411 szépen működött, aztán elszállt. -
sz_abika
addikt
Csináltam egy online draftot...a következtetések.
- Sterling brutális, eskü szert kéne tennem rá. Lefut mindenkit, beér mindent és UCL Varanet 2x!!! fejelte le a rövidnél szögletből. Hát persze.
- Chemre lehet szarni nagy ívben, 5-0t kaptam egy 34es chem csapattól, de cserébe minden nagyágyú bent volt akit nyithatott.
- Oblak iszonyatokat lepkézett, kicsit csalódás, egyik kedvenc kapusom lenne pedig.Cserébe az első körös finisheért 2x gold pack és silver players járt. Silverben volt két 3ks player, a gold packból meg egy IF Sári sétált ki.
-
Tigibeeb
tag
válasz
LedyGyuszi #10259 üzenetére
-
sipike97
tag
Üdv!
[link]
Valakinek ötlet, hogy ebbe,alex telles hogy férne be?
Kis variálás is belefér ha úgy van,de nyilván szeretném ha Hazard,SMS,és Radja maradna.
Előre is köszönöm az ötleteket. -
Garsza
veterán
WL ranglistát szoktátok nézni? Boxon 28 gyözelem is elég volt a top 100 hoz. PS -n 29. Pc -n meg 25 is elég volt. Tavaly nem 40/40 voltak mind a top 100ak?
(#10267) Kristof_94
Szerintem ha nem lesz nyitható 200k fel kéne hogy menjen. az kb. 50k profit laponként. De ez csak magán vélemény. Amúgy most a legolcsóbbak eddig ezek a lapok. -
gamegod
senior tag
CDM: Alaba.. brutális, gyors, mindenhova odaér...
-
törölt tag
Amúgy én nem tudom még mindig, hogy vegyek-e ilyen UCL lapokat. Az a baj, hogy nagyon sokat kell várni még az első upgrade-re is, a másodikra meg 3 hónapot.
Attól tartok, hogy időközben az lesz velük, mint sok OTW lappal, azok is olcsóbbak most, mint amikor nyithatók voltak. Jön majd közben a BF, meg Futmas is, lehet akkor is adogatják majd el őket, hogy legyen pénz pakkokra, meg sbc-kre.Illetve kérdés, hogy mennyire mennek majd fel. Szerintem akinek használatra kell, az már most megvette őket, mert egy csomónál már most garantált, hogy továbbjutnak, rosszabb esetben majd valószínűleg az EL-ben. Minek várnának a vétellel, amikor tudják előre, hogy upgrade-et fog kapni.
Abban sem vagyok biztos, hogy nagyon felmegy majd az áruk azután, hogy nem lesznek nyithatók. TOTW 4-5 óta szerintem nem igazán jellemző ez az egyre nagyobb kínálat miatt, ezekből is van elég sok a market-en.
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #10263 üzenetére
Köszi, megpróbálom, amúgy azóta szerkesztettem a hsz-em berakva a csapatomat, esetleg vetnél rá egy pillantást hogy megérné-e kipróbálni 4-1-2-1-2 (2)-re a feállást? Csak akkor meg kérdéses a 4. középpályás. Mondjuk amit írtál a swap deales játékos jó lehet.
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi #10259 üzenetére
Én 4-4-2ben játszok, most esett egy CL Renato Sanchez. Witsel és Goretzka a középpályán, szerinted melyiküket cseréljem le rá? Illetve milyen chemstylet raknál rá?
Bár az előbbi linkelt csapat felállás is nagyon tetszik, lehet teszek egy próbát vele.
Amúgy egyelőre így néz ki a csapat amit most használok:[link]A védelmen tudom hogy egy Boateng-Neuer-Alaba-val lehetne erősíteni. VIszont nem tudom hogy a szélsőimet lecseréljem-e. Sané amúgy annyira nem győz meg, Bellarabi is átlagos.
-
LedyGyuszi
addikt
-
Tigibeeb
tag
Ezen a bundás csapaton mit lehetne fejleszteni?
500k a keret rá ? -
Garsza
veterán
Hát én vettem most 3 Sanchest 140k -ért PC-n. Ez a legjobb választás szerintem ezekből a BL lapokból mert ő az egyetlen aki +3 kap majd mindjárt elsőre, és masodikra is +2. És emellett egy rendkívül jó lap lesz. Meg szerintem. Szerintem már ha nem lesz nyitható akkor fel megy 200k körülire az ára.
-
scholl
tag
vettem egy UCL Davinson Sanchezt , de most nézem, hogy majdnem fele annyiért egy IF Bailly is ugyan azt a statokat adja
ezt így hogy? elég lett volna egy IF Bailly? sima Bailly-t cseréltem
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit #10245 üzenetére
tényleg te már megvetted a játékot vagy még mindig csak webappozgatsz?
-
Yodamest
veterán
Florenzit is érdemes figyelgetni, a Róma tuti továbbmegy és már most embertelen a lapja. Úgy is meg lehet oldani, hogy kezdeni 4 védős alakzattal, aztán váltani 3-5-2-re és így Florenzit fel lehet használni CAM-nak, CDM-nek akár.
-
Scale
őstag
válasz
Fifaisshit #10239 üzenetére
Pont esett egy Renato untradable pakliból, este be is rakom a bundás csapatba, csak nem tudom hogy Witselt, vagy Goretzkát váltsa?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #10241 üzenetére
Hat péntekig de én inkább azt mondanám h ma a sok nyitás miatt , szerintem ha nem nyitható feljebb megy úgyis
-
Kristof_94
nagyúr
Player pick: Depay, Kums
4db 50k-ból volt egy Özil és Navas, utóbbi eladható... 4db megából meg semmi.
Szerintetek mikor érdemes ezeket a BL lapokat megvenni? Mielőtt kikerül a csomagokból vagy várjak a BL forduló hetéig?
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit #10239 üzenetére
Ja, értem. Nem vonom kétségbe hogy működik, csak nem értettem elsőre azt a mondatot.
-
Fifaisshit
őstag
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit #10229 üzenetére
"Jó ez kevésnek tunik de azért ezt hangsúlyozom mert van 40lap max itt tehát nem több 100kozul kell baszakodni és 10lappal a transzfer én megvan az a profit "
Ezt nem értem, milyen profit van meg 10 lappal? Azt mondod, hogy 20-40-60k jön belőle naponta és laponként 300 coin haszonnál már nem kell kapzsinak lenni.
-
sz_abika
addikt
Minden Higuain drukkertől elnézést, istenlássalelkem hogy erőltettem a csapatban, de most betettem IF Belottit, akivel a sima aranylapja is adta nekem, de most ezzel a pirosítással végképp esélye nincs HIganynak h a csapatban maradjon. Cserébe veszek belőle párat, 130at a hülyének is megéri az OTWje.
-
Lori82
senior tag
Várunk holnap vagy ma valami liga SBC-t ? Ha igen melyiket?
-
adamm1018
kezdő
WL Silver 1 Player Pick : Depay
éreztem hogy nemkell lenyomni azt a maradék 10 meccset
-
Scale
őstag
Appban squad fitnesst hogy a villámba lehet venni értelmesen? :S
-
Fifaisshit
őstag
válasz
#16514048 #10224 üzenetére
Jó ez kevésnek tunik de azért ezt hangsúlyozom mert van 40lap max itt tehát nem több 100kozul kell baszakodni és 10lappal a transzfer én megvan az a profit
Sima arany lapokon is lehet ennyiket hozni persze
De én meg életembe nem hallottam ilyen jo bizniszrol ami ennyi lappal ennyit termel mar 2. éve snipe meg minden nélkül -
Tigibeeb
tag
válasz
#16514048 #10224 üzenetére
Igen..
Mondasz vmit mert ezen én is gondolkodtam.A szokásos liga sbc hez szukseges silvereket licittel kb hasonlo a lrofit.De az is időigényes azért ha rendes profitot akarsz.
De per pill nem is tudom van e ertelme draga jatékost venni...
A statok kb annyit szamitanak most mint a jatékban a mezek.. -
getdizzy
aktív tag
válasz
Fifaisshit #10182 üzenetére
KOMOLYAN?
akkor alap megéri -
törölt tag
válasz
Tigibeeb #10220 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, de ez nem csak Colombus Crew CDM-ekkel működik (mielőtt mindenki ráállna és elrontanátok egymás bizniszét), laponként 3-500 coin-t szinte bármivel, bármikor tudsz keresni. Az az egy titka van, hogy napi 100 lapot kell venni és eladni, ha értelmes profitot akarsz.
-
p0ty
aktív tag
Nálam most telt be a pohár..
már ugye 2 hete folyamatosan küzdök az SB top100ért
2 hete sikerült elérnem előző héten 1k ponttal maradtam le a héten megint játszottam és a mai nap undorító 5 kapufa meccsenként teszem hozzá hogy csak great timing kapufa nem az hogy sárga vagy piros csupa zöld de kapufa valamint 4 olyan gólt kaptam ha feltudnám tölteni a videót megmutatnám de PC játékos vagyok és telefonnal vettem fel gyors mert nem bírom már
elözö héten megkaptuk az új patchet PC-re esküszöm az életemre hogy olyan tökéletes volt minden jó volt voltak hibák de nem volt baj
ahogy megérkeztek a patchek konzolokra mintha teljesen más játékkal játszanék annyi kapufát lövök és annyi mindent levédekeznek mind online mind SB-ben hogy nem értem
és ami a legfájóbb és szívem szerint kb sírni tudnék hogy PC-n tudok csak játszani és hát SB-ben nem lehet hibázni mert top100 fele lecsalja tavalyi fifa 18 megjelenése óta és ennyi volt a hétre
míg boxon simán belefér a hiba addig itt nem és megint 1 heti munka mehet a levesbe mert elite 1 reward semmi
és nyitásaim is piros kártyák legjobb 84es összes WL-t eddig lenyomtam és mindig goldban végeztemValaki tud valami oldalt ahova fellehet rövid videókat tölteni?
-
Tigibeeb
tag
válasz
Fifaisshit #10216 üzenetére
PS-en kiprobálom.
KÖSZI. -
dracox
addikt
Thomas Partey IF lapját valaki nézte már?
Nagyon csalogató, mert a sima lapja is tetszett -
Garsza
veterán
Megugrott Reus ára. Reggel még 505k vettem. Jelenleg nincs 580k alatt buy now ban. Az a kérdés el e adjam és vegyem vissza estére.
-
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit #10216 üzenetére
Ahha értem, köszi. Sajnos PC-s vagyok, de este ránézek mi a helyzet
-
Fifaisshit
őstag
válasz
toxicjew #10215 üzenetére
Szögezzük le tavaly is csak XOn működött
Tavaly 1milla felett szedtem ki belőle
Olyan napi 20-40kozott lehet vele számolni mondjuk volt 60as napom isSnipeolni felesleges mert amúgy sincs sok
A lenyege 1200korul megveszed vagy alacsonyabban ha van ....1600-1700ra ki teszed viszonylag gyorsan viszik .....estere 2000re is felemegy....felment már 3000re is ,hullámzó az ar de ne szegje kedvetek
A lényeg pörgetni kell
Akkor már jó ha 300hazson van egy jatekoson nem szabad kabzsinak lenni mert csak allni fog a dolog -
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit #10212 üzenetére
Kifejtenéd légyszi?
-
Tigibeeb
tag
válasz
Fifaisshit #10212 üzenetére
Snipe-olással vagy licittel érdemesebb?
-
Jinxb1rd
addikt
Ez az mkhitaryan SBC alsó hangon 300k-400k körül van. Annyiért már lehet egy jobb játékost venni.
-
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit #10209 üzenetére
Az oszt meg mi
-
Fifaisshit
őstag
Srácok amúgy aki nem tudna idén is megy a Colombus biznisz 500k eddig belőle
Hajra -
Yodamest
veterán
3-5-2-ről tud valaki pozitív visszajelzést adni? Most e mellett tettem le a voksom, tetszik a 3CB hátul, a széles játékra való lehetőség, elöl a CAM-ST háromszög, továbbá, hogy még így is van 2 CDM-ed, viszont nem tudom idén mennyire működőképes. WL-ben egy gold2 környékére (nekem mindig kb az a szintem) jó lehet?
-
Garsza
veterán
Úgy látszik Reus volt a hiányzó láncszem a csapatban. 3 meccs 3 győzelem mind a 3 betalált. Még a végén Tah is meglesz pedig azt már elengedtem.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi #10197 üzenetére
Azt elhiszem
Bayenbe kit teszel LB be?
Mert a spanyol elment a PSG-be ,Alba meg nem pont SBC-be való.
-
thebigK
addikt
Engem prime icon sbc erdekel, tekintve hogy ma lejar az elso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest