- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
SB-t végig Legendary+WC szinten tolom, eddig talán 2x ha kikaptam. Most utolsó meccsen Vardy Martial Rashford hármas volt az ellenfél támadósora, így inkább profira raktam, mert legendaryn csak indítgat 24/7 és lehetetlen levédekezni. Aha, profin meg 5 kapuralövés 5 gól.. kapásból, 30ról, lehetetlen szögből.. vicc.
Szintén SB, tizipárbajt ti már veszítettetek? Nekem eddig volt kb. 5, de mindegyiket sikerült megnyernem. A gép még néha mellé is lövi hogy biztos legyen esélyem nyerni.
-
ProgenXL
őstag
A rare szerződések ára a padlón van továbbra is. Feljebb mennek ezek valaha? 300ért adják darabját..
-
pethYeti
addikt
válasz
Toguro San #2791 üzenetére
Semmi extra, General Stability Fixes, kb ennyit írt játékba belépve.
Nyugi gép ugyanúgy csal ha olyanja van
. 3-2-ről kikaptam 3-5-re, 10 perc alatt vágott 3-at, elég volt hogy a passzaim ne az adott emberhez menjen, illetve minden lepattanó labda ellenfélhez pattanjon. Csak a szokásos.
-
Jokko
tag
válasz
csaszika87 #2776 üzenetére
Legtöbb mobilt ha USB-n hozzákötöd a géphez, meg tudod osztani a netét. Én kipróbálnám, hogy kiderüljön szolgáltatói hiba-e. Ha úgy nem produkálja, akkor kérhetsz router cserét. A teszt nélkül is kérhetsz, csak nem 100%, hogy tényleg az a baj.
-
nyervi
aktív tag
annyira gány tud lenni néha ez a fifa. mire nagy nehezen 11-el megnyerem az SB meccset, lefagy a játék
-
Z'Z"
őstag
válasz
pethYeti #2790 üzenetére
És min javítottak vagy rontottak?
Ezt most találtam:
"Every single year. Beta is amazing, game comes out and it’s great, and the vocal majority of whiny little cunts just scream and yell, and EA changes stuff to accommodate to them and their parents credit cards."
Forrás: reddit. -
pethYeti
addikt
Jött egy 300 megás patch PC-re.
-
Z'Z"
őstag
Szia,
Medel, Seri, valamint Renato Sanches, Fernandinho, illetve Gueye.
Utóbbi három kb. 9k, de szerintem megéri.
Aki még szóba jöhet az Fred, én most CAM-ba játszatom, de Vainqueur is jó powerhouse lappal.Viszonylag drága Casemiro, akire most én is gyűjtök, neki jelenleg 42k körül mozog az ára.
Most jelenleg ez a két keretem:
-
Lori82
senior tag
Akkor Musa még mindig Op?Nem mertem megvenni,mert levitték az összpontszámát ha nem csal az emlékezetem 78-ról 76-ra,de lehet,hogy megveszem ha még mindig király.Szeretem a magas pace-s játékosokat,de az ideiben Batshuayi nagy kedvenc.Óriási gólokat lövök vele.akinek kevés zsetonja van mint nekem,annak kötelező.LB posztra IF lapokat leszámítva ki jó a PL-ben?Bertrand és Van Aanholt van most.Bertrand nem rossz de el tudnék képzelni jobbat,Van Aanholt viszont "csak" gyors,a védekezése nem túl acélos.
Másektek mennek a tizik?Gyakoroltam elég sokat,de meccsen valahogy 1 minimum mellé megy:Eddig szinte az összes fifában volt egy sarok,ahová nagy százalékban gólt rúgtam,de idén nem megy.
Szintén más : A Squad Battleben,csökken a pontszám?Esküszöm délelőtt gold 3 voltam,estére meg már csak ezüst 1 . WTF? -
ferni
őstag
Miért kell még mindig az EAnek belenyúlnia a meccsekbe?
Vicc.
Első percek helyzet, Vardy jó pozícióban, rúgom, védő totál random valahogy odaér, de még úgy, hogy valami képtelen módon kirúgás...
Pillanatok múlva neki vígan bemegy ugyanez.
Rá 2 perccel 20ról, rosszabbik lábbal ficak ilyen egyhelyből félig kapás gól.
Kövi szitu megint 1v1, kapusa vhogy megfogja, rá 2 perccel full ugyanaz bemegy neki
Visszajövök 3-1re, utána Handa megint fog neki mindent, majd rúg egy kapufás gólt...
Vicc, mikor ilyen a game, de hogy minek kell ez....Patchről.
Jáj.
Annyira lelassultam az első meccseken, hogy azonnal team csere, szélsők totál használhatatlanok lettek hirtelen, gyors váltottam 41212(2)re.Cech nagyokat fog, vmit javultak a kapusok, finesse shot meg rosszabb mint valaha.
-
Geradossz
aktív tag
Rooneyt én is hazsnálom. Ma tettem be mert Bernardal nem voltam megelégedve gyengék a lövései meg alig lőtt gólt, előtte valami 75 ös brazil cam volt az is jobb volt. Igy annyi hogy johnass 1 chemet vesztett de jobb sztem összességébe. Voltak változtatások az első csapatomon még egy pár, majd holnap megmutatom, de full ugyanaz a felállás taktika instrukcio és a másik használhatatlan minek jobbnak kéne lenni majd küldök arról is. Én most ha meglesz a mané egy 4-3-3 at fogok játszani amibe rf és lf van, vagy pedig egy 4-1-2-1-2 őt majd még meglátom. De a jövőheti WL-t vagyis egy részét sztem ezzel a csapattal tolom majd amivel most, persze csak ha a maradék 7 ből megnyerek 6-ot mert ha ezt meg tudom csinálni simán megkell legyen majd az elit. Egyébként Rooney se olyan jo nekem, tavaly jobbak voltak a ktk-im de lényegesen jobb, mint bernard ezalatt a 7-8 meccs alatt látszik.
-
MdewC
nagyúr
Tudtok olyan játékost, mint a brazil Allan?
Gyors, jól szerel, nem gyenge, jól passzol és olcsó? 2-3 alternatíva kellene, cserének.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Geradossz #2782 üzenetére
Hát erre a legjobb ellen példa az én Rooneym. Futni annyira nem tud, finishingje is csak 80-as, távolija is 79, de chem lappal kijavítottam és jelenleg futni nem tud meg mozogni se nagyon mozog, de amit kapura küld az gól. Távolság mindegy. De azért egy Eriksent elfogadnék oda középre helyette
Amúgy jó majd megpróbálom újra a felállást, mert az új patch óta alig használom a széleket. Mondjuk ez betudható annak is, hogy bal oldalra még mindig nincs senkim, ezért inkább középen próbálok betörni.
Meg ha már havi rewardok, akkor arról van valakinek infója, hogy a squad battles is ad majd havi rewardot, vagy ott csak heti van ?
-
Geradossz
aktív tag
Hát nem tudom, sztem ez mindenhogy átjött mint egy ronaldo... nem az hogy néha és a védelmem elég jó, de mindent belőtt. Amit leírtál az meg kb ennyi pont a fontos statban jó a lényegtelenben meg teljesen mindegy futás és lövés ennyiről szol a fifa sajna. És innentől kezdve tényleg fölösleges egy ronaldo. Ott van Gabriel Jesusom. Sztem semmivel nem gyengébb mint bármelyik 90+ játékos sőt sztem egyébként 80+ nál tök mindegy a játékos futni tudjon és ennyi onnantól az számít kb h ki jobb illetve kinek van nagyobb mákja nem a csapat. Ha jol játszol azzal is elversz akármilyen jó teamet. Azt még mindig nem tudom kiverni a fejemből, hogy a játék feladatja a meccset mert letettem akontrollert miközben hátul paszolgatot a gyerek, hogy legalább hasznosat csináljak és ide kommenteljek... nem tudom, hogy álltam sztem 11/3 volt most 18/9 ami amiatt a meccs miatt 10 lenne... megpróbálom elérni valahogy a gold1-et aztán jövőhéten meglesz az az elite ha nem lesz ilyen kilépegetés meg két megnyert meccsből vereség illetve olyan csapattal kezdek majd ami értelmes nem ugy mint amivel most kezdtem. Pont jó példa, jobb ráting mégis semmit nem ért az a csapat. Am próbáld ki az 5-2-1-2 őt más játékosokkal és csapattal majd, mert egy egy felállásánál taktikánál nagyon nagy különbség van a játékosok miatt is. Lehet múltkor pont rossz játékosokkal próbáltad. Ronaldo se tud am semmit akárhányszor játszottam vele nem éreztem jobbnak mint bármelyik jobb képességű csatárt. Egyébként wl heti és havi rewardokról van leírás a 18 hoz valahol? nem találok sehol csak 40 meccses konzolosat.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Geradossz #2778 üzenetére
Hát egyrészt azért nem nagyobb a lapjuk, mert csak egy két dologban jók. King pl tud futni és lőni, ennyi. Sanches meg mindenben jó, de nem kiemelkedő. Illetve kevés szereplés és gyengébb csapat miatt is kisebb az össz ratingjük.
King 1v1-ben pl már nem jó, vagy nem tud elfutni csellel se (néha eltud persze). De alapvetően csak indítani lehet és lövi a gólt. Szóval körbe kell venni jó játékosokkal.Ők kezdő csapatba nagyon jók, mert az adott posztra teljes mértékben elegendő a tudásuk, de komolyabb ellenfél ellen már nem biztos.
Gondolom még neked se olyan a csapatod, amivel ezt könnyedén letudnád védekezni, tudásodtól függetlenül. Egy icon Rio pl lehet kifogott volna rajtukWL-re meg csak annyit, hogy szerintem az első vereség után kell egy 5 perc szünet. Ha több is becsúszik, akkor meg hagyni kell egy időre. PC-n megteheted, hogy pihenteted sokáig, mert mégse 40 meccsről van szó.
-
Még mindig túl sok gól esik ebben a szarban, vagy javított valamit a patch?
-
Geradossz
aktív tag
Komolyan valaki 4-0 ra vereségre áll és azért mert idióta passzolgat hátul és lövi az öngólokat kikap az ember mert leteszi a kontrollert ő meg nyilván nyert.... nem értem az ea-t am meg akartam írni előző hszedre hogy ha ezek a játékosok ilyen jók, akkor irreális az egész minek ikon meg ronaldó ha ugyanolyan ugyanúgy bevernek mindent? Tök fölösleges... Aózta egy meccset 4-1 ről fordítottam meg... 7-7 és tizik mindenesetre 12/4 ami 12/5 lenne ha a 4-0 áson az ea nem gondolja úgy hogy ki kell dobnia mert letettem a kontrollert... Mindenesetre az is nagyon gáz lenne sose volt még ilyen gyenge wl.em letolom a maradék 13 at gyorsan úgyis mindegy már ebből nem lesz havi elit, heti meg már pláne.
-
sz_abika
addikt
PS game valaki most?
-
csaszika87
csendes tag
UT offline meccs esetén lemegy a meccs, és mikor vége és el kéne mentenie a dolgokat akkor szakad meg, és vereség. Van mobilnetem, de a PC-re nem tudom rávarázsolni, azt hiszem. Sima alaplapi hálókártyám van. Kicsit bicska nyitogató hogy mások ideg görcsöt kapnak mert az ő sok pénzért összerakott csapatukat mások megmerik verni holmi kölcsön játékosokkal, valaki meg új vga, proci, fifa18 vásárlás után nem tud 1db online meccset végig játszani, és vagy 30 vereséget összeszed tesztelés közben, de a net szolgáltató, és az EA is azt mondja minden rendben...
-
Geradossz
aktív tag
Akkor miert nem 99 es ennyi erovel.... na mindegy idegesit ez az elbukott meccs tizikkel... utana egy otws neymar cssapatot vertem 1 nulrol 3-1 re majd 5-3 ra es 50 perctol piros lapot kapott aztan 6-3 lett 90 be vert kettot. Utana egy gyerek ellen elso perc 1-0 behozza loan ronaldor es loan aubeyangot elver. Aki nem tud jatszani az kolcsonlpokbol el vagy mi? Most meg egy idiota gyerek ellen 4-0 ide es paszolgat hatul nem lehet mit csinlni kontrollert ae tehetem le mert kiirj egy ido utan a cucc h nem vagyok aktiv es ha lejar az ido feladom a meccset micsoda ujitas. Sztem ez megnyerte eddig mindegyik meccset mert ezt csinalta tobbiek elmentek mast csinalni es kikaptak xddd 30 perctol itt nezem ahogy paszolgat kozbe nyomom az iranyt oh hogy a fenebe azt hittem hogy ilyenkor ha eltunik elorol szamol most meg abbahagytam kicsit es kidobott.... mert nem elorol szamol ujabb vereseg koszonjuk ea.... ezzel vigyazatok na mentem szettorni a telefont.... beirta veresegnek....
-
A guru
addikt
Rashford, Vardy, Musa verhetetlen WL-ben. Amit kapuralőnek az gól.
Azért egy kis pozitívum: Gabriel Jesus 22 meccs után 24 gólnál és 17 asszisztnál jár a csapatban.
-
nyervi
aktív tag
nem értem ez az ea mi alapján sorsolja ki ki legyen walkout. ma 3-at nyitottam, konkrétan a piacon egyik sem ér semmit meg a kártyára sem mondanám h erős
-
dtrms
aktív tag
-
Geradossz
aktív tag
8/3 összesen azaz most 4 meccsből kettő első kettő sima, harmadik kikaptam negyedik meccs... 1-3 ról feljövök ilyen 77 es csapata van a gyereknek valami joshua king meg eenato sanchez... ki ez a king h bever mindent? ráadásul úgy hogy 3-3 után 89. be 3-4 oda majd 90. 4-4 utána vezetek büntető piros 5-4 re majd 5-5 tiziknél meg első hármat mindketten kivédtük.... ő meg az 5. et is. én nem. ááááá
-
Kristof_94
nagyúr
4231-re valakinek egy kezdő csapat tipp? Mondjuk BPL-ből! IF Fellaini CDM milyen lenne ott?
-
LendvaiFeri1
addikt
Közben megoldódott a dolog.
-
A guru
addikt
Ez a WL valami siralom mennyire trash a SB-höz képest. Musa az óriási ratingjeivel beakasztja 20ról aztán a másik kedvenc rashford meg 2 percre rá szintén. Nyomtam is a rage quitet a 18.percben...
-
Jokko
tag
válasz
csaszika87 #2766 üzenetére
Offline meccseken is dobál a szerver?
Van lehetőséged másik internetkapcsolattal tesztelni? Pl. megosztani a mobilneted és játszani azzal pár meccset. -
csaszika87
csendes tag
válasz
csaszika87 #2684 üzenetére
Valaki?
-
akooos
veterán
Nem nagyon szoktam ilyet megosztani, de ez a gólom nagyon bejön
[link]
Sigurdsson 84 meccsen 74 gól és 36 assistot tölt eddig nekem. IF Morataval brutál párost alkotnak. -
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #2761 üzenetére
Úgy olvastam, szokott ilyen gebasz lenni ezzel a csodálatos Origin programmal, van, aki hónapokig szopik vele.
Teljes uninstall/reinstall megvolt már?
-
lanikai
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2761 üzenetére
próbáld meg ezt, hátha
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #2750 üzenetére
Valaki?
-
MdewC
nagyúr
Köszi a részletes patch elemzéseket Srácok, ez igen, így lehet szuper infókhoz jutni.
-
A guru
addikt
Frissült a futbin app iOS-en legalábbis.
-
Bazsi1987
őstag
3 napja kezdtem a játékot, de a telefonos app-ba nem enged kereskedni 😣 ez mitől van?
-
kicsako
őstag
Szú-szá-ztam egy kicsit RSS-ben, és gondoltam adok mégegy esélyt a WL-nek felállás váltás után. Tudom mi volt a baj, 4312ben csak 2 pacewhore játékosom volt.. átálltam 4321-re, két szélen Niang Callejón középen Defrel és szétfutnak mindenkit
Azóta nyertem 3at zsinórban..
Bírókról: Előző meccsemen ellenfél épphogy meglökte a játékosaimat, rögtön sárga, én összevissza csúszkáltam hogy ne tudjon kontrázni, volt amit le sem fújt..
@Lanikai: örülök hogy nem csak nekem szúrt szemet. Vetődés után mire felkel a kapus addigra az ellenfél már a kapuja előtt védekezik.
Váltásokkal nekem csak lecsorgó labdáknál vannak gondjaim, olyankor sehogy sem akar odaváltani, egyébként elfogadható, nem rosszabb a tavalyinál.
-
dtrms
aktív tag
válasz
kicsako #2749 üzenetére
Ja hát ez más. Tanulhatna a bátyja egy kis balance-t tőle. Amúgy ja van ez így, hogy simán arrébb rakják. Nekem is szokták azért arrébb rakni a "szörnyetegeimet".
A bíráskodásra meg csak annyit, hogy szerintem SZÁNALMAS.
Nagyon durva hogy egyszer kétszer befújja azt is ha vállal kicsit, de tényleg csak kicsit arrébb lököm. Konkrétan annyira, hogy csak arrébb lép, de ugyan úgy nála marad de fúj a bíró.
Máskor meg hátulról becsúszást se fúj le, de a játékosom bele sérül.....Szóval 16-oson belül én már szerelni se merek, csak próbálok beleállni a lövésbe
-
lanikai
aktív tag
a patch után közvetlen még nagyon örültem, mert a kapusok valóban jobbak lettek (mindkét oldalon), viszont...
- a kapusok továbbra is lassúak. értem ezalatt, hogy ha kapustól indítanék egy gyors ellentámadást, egyszerűen nem veszi a "parancsot", gyakorlatilag megvárja hogy az üresen álló játékosra odaérjen az embere, vagy ha ki is dobja időben, olyan tetű gyengén, hogy bőven odaér az ellenfél elfejelni. ez 150+ meccs után "szándékosnak" tűnik, nem a kapusaimmal van a gond (Handanovic, Oblak)
- a váltások szintén ilyenek, egyszerűen az istenért sem enged arra a játékosra váltani sokszor, aki a labdához legközelebb van, vagy amikor igen, akkor már b@szhatom, rég megverték. támadásnál szintén, lepattanó labdára rámennék az emberrel, nem vált rá egyszerűen
- online továbbra is a pace az úr, mindent felülír+1: a nehézség emelése nem kéne, hogy az én csapatom gyengülésével legyen egyenlő. az lenne a normális, ha legendaryn az ellenfél okosabban, pontosabban játszik, nem azt, hogy a játékosaimtól elpattan a labda, negyed óra alatt fordulnak meg, pontatlanul passzolnak vagy épp a minimális erővel meglőtt labda is a felsőkapufát találja telibe
-
bdave16
senior tag
Halihelo jó rég nem néztem fel a fórumra,de most úgy vagyok vele,hogy megint csatlakozom . Röviden az idei játékról : Ha ezek valamin változtatni akarnak,akkor teljesen megcsinálják az ellentetjét és jólvan az úgy . A squad battles hatalmas ötlet volt ez tetszik . A WL-ről meg majd vasárnap este . Hozom az alap sémát és serie a,bpl kombóval tolom .
-
sz_abika
addikt
-
kicsako
őstag
Másik Lukaku
86STR és 73as Balance. Azért az nem olyan rossz..
Átnéztem Ovvy tutorial videóit, de az egyetlen újdonság az volt hogy mozgás közben is vissza lehet húzni... nekem csak azzal vannak gondjaim, hogy lehetetlen dolgok történnek a meccseken. Bár lehet csak elért hozzám is a "a csapatod mostantól mb1 szintü az ellenfél meg aranycsapat értékű" kór.
Online seasonban simán nyerek, csak most wl-ben kezdődött ez..
-
Mr.Rain
senior tag
A kezdeti nehézségek után kezdem megszokni az új patchet. Igaz, két osztályt kellett zuhannom hozzá.
Taktikát és játékos utasításokat csiszolgattam és némileg átalakítottam a csapatot, úgy néz ki magamhoz képest eredményesen.
A bírók továbbra is bosszantóak, néha orbitális dolgokat fújnak le, és olyanokért adnak sárgát, ami még szabadrúgás sem kellett volna, hogy legyen. Elég könnyen össze lehet hozni 11-est az ellenfélnek.
A hosszú indítás a résekbe megint OP, és így a gyors csatárok szintén. A védekezés, ha már ráéreztünk egész jó.
7/3-al állok a WL-ben. A 4. win a 89 és 90. percben úszott el 2:0-ás vezetésről végül 3:2-es vereségre, egy olyan csapat ellen, ami ellen a 20. percben megvolt a 2:0-ás vezetés és ahol ahol Martial, Lukaku, Mane, Pogba, Kante, Dembele, Mendy, Koscihelny, Bailly, Walker játszott... És egy Loan CR rúgott kettőt a végén. Bosszantó.
-
kiserik
senior tag
Ami nagyon gáz, az a bíráskodás néha. Lehet, hogy itt is próbáltak az élethűségre törekedni, de van, hogy össze vissza fújnak. Volt, hogy az ellenfél folyamatosan rácsúszott a játékosaimra, elölről, oldalról, hátulról. Ha nem is mindig rúgta föl, de megakasztotta a támadást, szinte mindig, a tiszta szerelés meg elenyésző volt. A meccs végére neki volt 1 sárgája, én meg rúgtam 1db szabadrúgást. Amikor persze én vállal arrébb tettem kicsit, azt rögtön befújta a vak spori.
-
A guru
addikt
Passzok nálam úgy működnek ahogy eddig is, teljesen jók, indítás nagyon OP.
Sebességet talán kicsit lejjebb vették a csatároknál, nem olyan mozgékonyak, Gabriel Jesuson vettem ezt észre, de 1 meccs után teljesen megszoktam.
Védelemben én nem látok változást, jobb mint a 17-ben, jobban kezelhető az biztos. -
dtrms
aktív tag
válasz
kicsako #2740 üzenetére
Csináld meg a skill gameket szerintem, vagy nézz tutorial videókat.
Lukakunak amúgy ja, nagyon nagy az ereje de a balance már nem (47!!!!). Így tehát elég könnyen ki lehet billenteni az egyensúlyából.
Nem minden az erő...nézd meg rendesen a statjait a játékosoknak.(#2744) Geradossz: de csak a lassabban gyorsuló játékosoknál jön ki nem? Mert én abszolút nem vettem még észre a szélsőimen. Majd ránézek, hogy egy Mustafi hogyan gyorsul pl. Mert védők közül ő a leglassabb nálam.
-
Bazsi1987
őstag
Nálatok jó a fifa nem csatlakozik a szervere? (Ps4) bocsi most már jó 😉
-
csaszika87
csendes tag
válasz
csaszika87 #2684 üzenetére
Valakinek tipp esetleg? Annyi hogy Hearthstone kozben is volt mar szakadozas.
-
kicsako
őstag
válasz
kicsako #2737 üzenetére
Egyre jobb.. most valami Malcom lökte fel a 86os strenthes Lukakumat. Nem az LT-vel kell fedezni meg lökdösni a másikat?
Containelni A-val kell, odáig eljutottam énis, de ha azt nyomom a játékosom elmegy lövőcselekre stb, az ellenfél meg folyamatosan követ előttem mint valami hőkövető robotember..
-
Szigma70
addikt
Én mondtam, hogy jobban jártunk volna, ha az EA season update DLC ként 7K ért adta volna ki. Senki nem várt volna semmit, csak friss csapatokat, ratingeket, olcsóbb is lett volna.
-
kicsako
őstag
válasz
Geradossz #2734 üzenetére
Asszem nekem sem kellett volna belekezdeni ebbe a sz*rkupacba
Ellenfél Bonaventurája lefutja Abatet!! Nem is az hogy nem érem utol, még métereket ver rám.
A kis Atalantás Gomez akkorát lökött Koulibaly-n hogy szerintem még mindig nem tudja merre van. 48str vs 93str. miért is nem volt nekem egyértelmű hogy a 48 nagyobb?
KTK-mnak be van állítva, hogy jöjjön vissza védekezni. Előrébb van mint a csatáraim amikor az ellenfél támad..Mikor lesz már végre játéktudás kérdése ki nyeri a meccseket?
-
Jokko
tag
Lehet szavazni
Szerintem Kane lesz a befutó, eléggé beindult szeptemberben.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Geradossz #2730 üzenetére
Sajnos mindegyik játékban így működnek a patch-ek. Talán annyi kivétellel, hogy ott nem minden esetben kell újratanulni játszani
Pl.:
CS: desert eagle sebzését alakították át full
Overwatch: hát itt havonta változnak az erőviszonyok, sőt még most olyat is csináltak, hogy teljes képességeket cseréltek ki(meg most gyerekekre optimalizálták, ezért nem is játszom vele...)
PUBG: ott is folyamatosan változnak a fegyverek (már kevésbé, de az elején folyamat), illetve ott játékról játékra más pl a fegyverek szórása, mert random sorsolja a gépSzóval nem csak a fifa ilyen.
Egyébként én a lomhaságot, meg a rossz passzokat pl egyáltalán nem érzem. Aki gyors az nekem most is gyors. Walcottnak pl ma adtam egy majdnem egész pályás gólpasszt akkorát futott
-
Geradossz
aktív tag
válasz
kicsako #2733 üzenetére
Nem a skillel van a baj. Egyik ellenfelem se volt nehéz. Egyébként én azt vettem észre, hogy vasárnap este a legjobb mert a profik addigra letolják. De addigra mindig 3-4 meccsem marad. Muszáj voltam most tolni mert hétvégén nem nagyon érek rá este majd még tolok most toltam kettőt és egyelőre 4/1. A 3. meccsen egy 80-as csapat vert el, nekem 84-es volt. De jól játszott szóval ez nem frusztrál az első kettő igen. A 4. meccsen váltottam a 82-es csapatomra sima 4-1 utolsóba lőtte... Nem játszok az erősebb rátingúval, mert egy kalap... De ezt már korábban is irtam, hogy asensio se ér semmit... squad battlesben is nyögvenyelős volt vele, szóval az előző 3 vereséget magamnak köszönhetem, mert a "kisebb erősségű" gárdámmal nem biztos h kikaptam volna. Ezektől az ellenfelektől.
-
kicsako
őstag
válasz
Geradossz #2730 üzenetére
Szerintem érdemes délután WL-t tolni, amikor már a sok pisis hazaért és 0skillel próbál tryhardolni hogy elérje a bronze 2t
@Szigma Nekem is feltűnt, hogy sokszor oda pattan az ai elé a labda, és magától nem megy oda, én meg akármit nyomok nem akar odaváltani hogy értemehessek.. elég nevetséges.
-
Szigma70
addikt
Sebességről nem vettem mérvadó változást észre, passzok sztem pontatlanabbak, nem megy minden lábról lábra. Mondjuk ez nem baj annyira,
Viszont az ellenfél feje feletti jelölő kibaxxxxottul idegesít. Elvonja a figyelmem. Nem azt nézem, hol van üres , vagy beinduló emberem, hanem , hogy ő merre van. Nekem ez nem jön beAmúgy az AI még mindíg böszme. Sokszor ott az üres elpattanó labda közel hozzá, de rá nem indulna az istenért sem. És az emberváltás sokszor katasztrófa.
És a brazil gyerek tényleg állat CAM ban
-
Geradossz
aktív tag
Én is észrevettem, hogy jobban megtolja és lomhábban veszik át. Tudnám hogy mi a fenéért kell peccselni adják ki a játékot maradjon ugy. Ha meg nem képesek tökéletes játékot lefejleszteni ne adják ki. Nem hiszem hogy más játékokba lennének játékmenetet befolyásoló javítások. Nyilván bugokat hibákat javítanak máshol is, de nem fognak olyan peccset bedobni egy cs-be, hogy az egyik fegyvert legyengítik vagy lassaban szál a golyó nehezebb célozni stb heti rendszereséggel vagy egy autós játékba hogy kisebb a féktáv... Semmi értelme az egésznek.
WL jol kezdődik 6-2 vereség meg 5-1... Első meccsen játszani nem tudó gyökér vert el úgy hogy első két golja rálőtte kapus odaüti az üresen álo játékosának gól üres kapu... Ugyanúgy 10 perc alatt... Értelmes helyzete amit játszott volna nem volt. A csapata erősebb volt de játéktudásban nem gondolom, hogy jobb lenne. A másik meccs meg 5-1 ellenfélnek full fekete teamoftheweak csapat és otw illetve egy icon.. Ronaldo és Aubameyang... Lefutottak nem lehetett mit tenni 5-1... de hogy játszani ez se tudott az is biztos az előző ellenfél jobb volt. Több helyzetem volt ezen a meccsen mint neki.
-
kiserik
senior tag
válasz
bornike88 #2724 üzenetére
Belotti az általánosan elfogadott OP csatár. Eder sem rossz, gyorsabb, de gyengébb. Nekem Balotelli van most, bár ő olyan, mint a való életben: bámulatos dolgokat tud csinálni, meccseket képes eldönteni, de néha szinte orra esik a labdába, vagy ziccerben kilövi a stadionból
Icardit még nem próbáltam, majd ma, ha lesz rá időm, vagy jövőhéten.
-
MdewC
nagyúr
Hol írtam olyat, hogy elpattan tőlem a labda? Sehol. Akkor miért kell azt írni, hogy vegyük le a kezünket a sprint gombról? Ez nem tanács, csak idegesítés/általánosítás.
Tőlem egyáltalán nem pattan el a bogyó. Csak azt éreztem tegnap, hogy picit lassabban gyorsulnak fel, mint korábban. Egyáltalán nem a végsebességgel van a baj. Aki futni akar, az most is tud. Én az elindulásta gondoltam. Ehhez még az elpattanáshoz se lenne köze.
A másik, ami picit fura volt, csak nem volt sok időm megfigyelni, mintha egy nagyon pici késés lenne a rövid passzban. Olyan volt este (2-3 meccs), mintha megnyomás után nem azonnal adná tovább. Másnál is?
A jelölőt pedig még nem tudom hova tenni, egyelőre csak a figyelmet vonja el, más hasznát még nem érzem.
-
bornike88
csendes újonc
Srácok!
Véleményetek szerint ki lett Seria A-ból St pozícióba OP az idei évben?
Kit érdemes megvenni? Eder van jelenleg, szeretem is, viszont azt érzem WL-hez már kevés lesz.Köszi a válaszotokat.
-
A guru
addikt
Ez így van, nem tudom ki hogy játszik, de írták, hogy sprintnél elpattan tőlük a labda, ez abban az esetben van ha mielőtt átveszed a lasztit rajta fekszel a sprint gombon. Nem akartam senkit megbántani se okoskodni, csak egy tanács volt, hogy ez itt ilyen formában nem működik.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
etaclan1984 #2719 üzenetére
Nem tudod, mivel a kovetkezo frissites vegeig lehet az elozot. Mivel szombaton harom frissites van igy ha vasarnap akarod tolni ketto kimarad.
-
Darabokra
senior tag
válasz
etaclan1984 #2716 üzenetére
nincs ekkora különbség pc-n sem..
-
etaclan1984
őstag
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984 #2716 üzenetére
minden páros szervedet eladtad már...
-
sz_abika
addikt
Nekem csak SB-re van időm mostanában, így a patch nem hozott nagy változást az életemben.
Most sokkal inkább lefoglal ez, az online idegeskedés marhára nem hiányzik -
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984 #2713 üzenetére
csak nincs benne PC platform, így az árakat nem tudod megnézni
-
etaclan1984
őstag
Reggel óta van futbin 18 ios 11-re is. Végre lehet rendesen csapatot építeni munkában is
-
MdewC
nagyúr
Most tényleg képes voltál ekkora baromi okos tanácsot leírni? Lövésed sincs arról, hogy játszok, vagy ki, hogy játszik. Ezt kár volt begépelni.
Ha viccnek szántad, akkor ma én nem vagyok formában.Mondjuk aki L2-vel végig akart futni a pályán a 17-ben, az jó nagy észlény lehet. Ez itt még OP-bb, valjuk be.
-
kicsako
őstag
Én csak sprintelek összevissza és eddig eléggé jól megy
1 vereségem volt eddig, és már div7. (a többi vereség connection lost..)
Másnál is csinált már olyat az origin, hogy annak ellenére, hogy az értesítéseknek csak hang van engedélyezve, ledobta kis ablakba meccs közben? Eddig csak 1x fordult elő, azóta is átkozom Kristófot..
@Rain Én meg erre nem kaptam tizit..
Voltak olyan eseteim, amikor a játékosom direkt!! elhúzta a lábát, de gyüjtögetem az ilyeneket aztán majd összevágom egy WTF videóba.. Ilyesmire gondolok.
-
nyervi
aktív tag
skacok, szabadrúgásnál meg szögletnél azt a "sárga köröcskét" be lehet állítani, hogy ne kelljen vele játszadozni, mint offline módban, hanem ahová állítom az úgy marad, mint a 17-ben?
-
A guru
addikt
Srácok a sprintelős témához annyit, hogy a 17ben az volt a menő tényleg, hogy ráfekszel az R2-re és végigfutsz a pályán, idén viszont tessék elengedni néha azt a nyomorult gombot és anélkül futni, sokkal hasznosabb mint sprintelni össze-vissza.
Megszokhattuk már, hogy minden peccs hoz egy más játékmenetet, hozzá kell szokni és pont. Túl unalmas lenne az életünk ezek nélkül.
-
nyervi
aktív tag
én konkrétan úgy érzem újra tanulok játszani és nem tudom megmagyarázni miért, a gombok ugyebár ugyan azok. de a legidegesítőbb, h annyira hosszan tolják meg a játékosok a labdát, hogy 10-ből 9x az ellenfélé lesz. a szögletet hiába akarom úgy rúgni, mint szoktam, nem is arra száll a labda. meg ilyen apróságok. az egy dolog, hogy 17-ben a legjobb helyezésem egy röpke div4-es bekukkantás volt online, de most általában vernek, nagyon vernek..
-
MdewC
nagyúr
Csak azt nem értem, hogy mit változtattak igazán, mert túl nagy változás nincs a gól lövésben... Csak érzem, hogy lassabban mozognak, nehezebben indulnak meg, a védők meg lomhábbak.
-
MdewC
nagyúr
Ez a patch csak csökkentette a különbségeket. Megint azoknak kedveztek, aki nincs képben... Tisztelet a kivételnek.
Túl szép és jó volt, nem maradhatott úgy.
Helyzetek random maradnak ki, szar lövések meg bemennek. Több góllal lehet nyerni így is, piásan se volt gond, de lassabbak a játékosok, nehezebb szebben játszani. A védekezés meg nem jobb lett, hanem automatizáltabb.
Kettőt léptünk vissza a 17 felé, ami borzalmas, de hát a sok sírás megint elérte a célját.
-
ferni
őstag
Pottyant az SBCből egy Alejandro Gomez.
Gondoltam 8-10kért elmegy, erre baszki 35k+
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest