- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz
arpo04 #33115 üzenetére
Kezezés: és hogy irányítod a kezét a játékosnak? Vagy majd megoldja a gép és eldönti, hogy kap ajándék tizit és ki nem? Sok értelme nem lenne.
Guru: még is mit vártál? Max lesz 1 hónapig ilyen megy a fejed felett az iránytű és találd el a közepét, utána úgy is minden féllábú majd csinálja automatikusan.
-
kiserik
senior tag
A gameplayre nem lesz panasz. Tökéletes lesz... az első 2 hónap. Aztán szokás szerint picit húzunk ezen, picit butítunk azon, de még mindig elmegy kategória. Aztán jön a karácsonyi okosság, majd 2 hónap múlva megint engedmény, hogy lehessen élvezni is kicsit, aztán augusztus környékén ismét le a mocsárba, csak hogy kellőképpen megutáld a kifutó részt és már remegve várd a következőt, ahol ismét remek gameplay-jel várnak az első 2 hónapban, majd szokás szerint picit húzunk ezen...
EA üzletpolitika. Illetve még több coin vásárló és friss acc tavasztól (mert a friss accot biztosan tolja a gép).
-
kiserik
senior tag
válasz
LedyGyuszi #32672 üzenetére
Nekem Hummels nem működött. NIF Boateng jobban muzsikál.
-
kiserik
senior tag
Én úgy csinálnám, hogy lenne támadó, középpályás meg védő. Aki nem a zónájában játszik, az büntit kap=romlik a stat meccs közben is, zónán belül viszont oda rakod, ahová akarod.
-
kiserik
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #30864 üzenetére
Ez ami nem működne. Bale a golfot szereti, meg az orvosi szobát, Marco még nincs azon a szinten, 1 jó meccsre jön 4 értékelhetetlen, Lewa meg minden nagy meccsen megbukik rendre.
-
kiserik
senior tag
3 hét után beugrottam kicsit játszani. Kár volt. Gyerekek! Ezt élvezi még valaki PC-n? Komolyan mondom, csak röhögtem, mikor a júniusi accal, full gold csapat ellen olyan volt, mint ha full iconok ellen játszottam volna szeptemberben. Hála az EA-nek, legalább a 19-re nem kell költenem
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #28920 üzenetére
100 liga sbc-t simán megcsináltam, sőt... Egy szerencsétlen TOTS Adan jött meg egy Özil. Erről ennyit.
-
kiserik
senior tag
válasz
Expendable #28833 üzenetére
Na jól van, akkor csak nem én vagyok a hülye
Azért brutális, hogy mennyien használják, nagyon elszaporodott azok száma, akik alapvetően elég gyenge játékosok, de ezzel a módszerrel óriási előnyre tesznek szert, és a kedves EA nem tesz ellene semmit.
-
kiserik
senior tag
Emberek, századszor kérdem mit kell nyomni ahhoz, hogy a játékosom egyenesen a labdára rohanjon és elvegye azt egy tökéletes szereléssel? Nincs oldalazás, nincs ütemvesztés, nincs szabálytalanság, nincs semmi sallang, csak rárohan az labdára és megszerzi. PC-n már mindenki ezt csinálja, 10-ből 9-en biztosan, én meg szívok, mint a hülye gyerek, mert nem tudom, hogy hogy kell. Hiába csinálsz egy cselt, fordulást, akármit, úgy lök fel, mint a huzat.
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #28806 üzenetére
-
kiserik
senior tag
válasz
arpo04 #28199 üzenetére
Semmit nem érsz vele. A kedves EA úgy szarik rá, ahogy van. Én PC-n már elengedtem ezt a részt, de lehet, hogy az egész sorozatot. A VB mód még egész jó, ott nehezebb a csalás a tempóveszteség miatt, de ott is jött már szembe majdnem full ICON csapat ami májusi accon volt...
-
kiserik
senior tag
Gyerekek! Vitázhattok itt a kereskedelemről, meg a market crash-ről, ha PC-n minden második alkalommal ezzel kell szembesülni:
2018. márciusi acc (ez még elég régi, májusi szokott lenni általában). Aki nem ICON, az TOTS. Emellett egyértelműen legacy defending-et használ és még ki tudja mit... ruszkiknál olcsó a coin meg a cheat... okádék az egész.
-
kiserik
senior tag
KMisi001 van errefelé? Lenne egy szakmai kérdésem hozzá
-
kiserik
senior tag
Tegnap kipróbáltam ezt a WB módot. Egész faszántos, viszont a pályán a fényviszonyok valami eszméletlen szarok. Alig láttam valamit. Elnyitottam vagy 30 pakkot, persze a legjobb egy Otamendi-Di Maria páros. A többi full középszer 80 körüli népek. Kösz EA! Nem elég, hogy 1 nap hátrányt okozott, de még a pakkok is vékonyak. Iconból egy Okocha jött, majd meglátom mit tud.
-
kiserik
senior tag
válasz
Fifaisshit #28043 üzenetére
Milyen felállás vált be neked VB módban?
-
kiserik
senior tag
Gyerekek, a PC szinte teljesen elesett. Úgy látszik legalább nem kell időt fecsérelni a VB módra. A meccsek 80%-a nem tiszta. 10-ből 1 meccs hasonlít arra, mint amiket linkelni szoktatok. 2018 áprilisi meg májusi accok, full TOTS meg ICON csapattal, folyamatosan tökéletes védekezéssel...
Azt hiszem PC-re soha többet nem veszem meg a játékot amíg nem csinálnak valamit a csalókkal.
-
kiserik
senior tag
Azt basznám pofán, aki betetette, hogy a piros lapot kompenzálni kell...
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #27566 üzenetére
Kristóf, én átnézném a helyedben a gépedet, vagy valami, mert nálam szinte soha nincs se DC, se ilyen anomáliak, mint nálad rendszeresen.
-
kiserik
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #27146 üzenetére
"Pedig elég jó kis csapatod van. TOTS CR/Son/Alli//Fernandinho, Messi, Vieira..."
Ez nem Kristóf csapata?
-
kiserik
senior tag
válasz
Yodamest #27019 üzenetére
Inkább Petersent ajánlják, akik próbálták őket.
Trükkös passzt inkább úgy írnám le, hogy LT/L2 + kispassz (nekem pl: A). Elméletileg nagyobb a hatásfoka, mint a sima passznak (ugyan úgy, mint a lőtt passznak), de be lehet szívni vele főleg gyengén passzoló játékosnál.
-
kiserik
senior tag
válasz
Szigma70 #26661 üzenetére
Nincs itt semmi probléma. A 4231 felállás jó, de nagyon meg lehet fojtani. Mostanában nagy divat lett a 442(2), sokan így használják a 4 támadót. Én inkább a 4222-t szoktam használni megszokásból. Ha a 41212 áll a kezedre, akkor használd azt. Esetleg próbálj meg egy MOTM Koke-t vagy Iniestát. Nem OP-k, de legalább megvannak olcsón
-
kiserik
senior tag
Srácok, én hagyom az egészet a francba. Kicsit besokaltam. Megjelenés óta játszom, beletetem kb 1500 meccset. Csináltam rendszeresen az SBC-ket, SB-ben is rendre hoztam legalább a gold3-at a reward miatt. Minden 7végén WL résztvevő voltam rendre valamelyik gold-ban végezve. Soha egy értelmes nyitásom nem volt. Egy eladhatatlan szerencsétlen TOTY Kante (ami olyan remek, hogy senki nem használja) meg egy 3/3-as Sane a múlt héten. KB 100 upgrade SBC-t csináltam meg az elmúlt 2 hétben és össz vissz egy retkes TOTS Adan esett, meg egy Özil Marcelo duó. Belefáradtam, hogy mindig szotyi discont játékosokkal kell szívnom.
Ahogy egy nagy ember (kutya
) mondta: ágyő és balra el!
-
kiserik
senior tag
Miért? MIÉRT? Miért szívat ez a retek játék folyton? Miért nem tudok olyan TOTS játékost nyitni, amit használni is lehetne? Aspas. Bammeg.
-
kiserik
senior tag
Nyitottam egy eladhatatlan TOTS Adan-t. Gondoltam kipróbálom. Jött a Marcelo-Ramos-TOTS Piquet-Moses sor elé. 5 meccs alatt azt hiszem 3 védése volt. Nagyon jó kapus, csak azt kell megakadályozni, hogy az ellenfél kapura tudjon lőni. Kb mindent benyelt. Annyi még hozzá tartozik, hogy felrúgtam a max 5 színes lap szabályt és rendre full gold csapatokat kapok, így lehet, hogy a placebo hendi szívat, de adok még neki vagy 5 meccset, aztán jön vissza Fahrman vagy Begovic 4 chemmel, mert este kinyitom CR-t így kellenek Ramosék a chemhez
-
kiserik
senior tag
Emberkék. TOTS Süle-t próbálta valaki? Azpi helyére menne elég diszkont áron.
Illetőleg melyik lenne jobb:
Alaba-Boateng-TOTS Sule-SIF Moses mögöttük FahrmanMarcelo-Ramos-ToTS Piquet-SIF Moses mögöttük SIF Adan?
-
kiserik
senior tag
válasz
dejvid8 #26252 üzenetére
Naa! Már a poént sem teccik érteni? Gyűlöli a fene a Barcát (ez inkább náluk divat). Egy Puyol, Iniesta mindig is tiszteletre méltó játékosok lesznek, vagy egy Dinho, aki nagy kedvenc, de ezek a játékosok... ezekről inkább semmit. Busquets, Pique, Alba, Suarez sorrendben.
-
kiserik
senior tag
Ezzel a TOTS Sane-val mi a fenét kellene csinálni? Olyan lassú, mint egy csiga. Komolyan nem értem. Ingyen volt, szögleteknél jól jön, egész jól passzol, de egyszerűen nem akar futni. Bal CAM-be tudom betuszkolni, hogy majd jól húzok vele középre és onnan bumm, ballal, de valahogy ez a gyakorlatban nem működik. Másik oldalon Mahrez simán lekörözi sebességben is.
Kipróbáltam Aguerot ST-be, mögé DP. Azonnal adtam is tovább az argentint. egyszerűen Mahrez jobb volt ott, de DP meg magasan verte. Ment vissza De Bruyne a középeső CAM posztra (már bánom, hogy beleraktam a sok PL lapot ebbe az upgrade sbc-be. inkább csináltam volna meg a PL SBC-t
)
Digestive:
Dobd el azt a Larsson-t. Vegyél inkább helyette egy baby DP-t. Össze nem tudom hasonlítani a kettőt.
-
kiserik
senior tag
Srácok, melyik legyen inkább? DP-DB vagy Agu-DP? Jelenleg az első van, de gondolkodom, hogy megérné e váltani a másodikra, vagy gyűjtögessek DB IF lapjára inkább?
Del Piero-ról meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, még mindig (ugye most ST, Hawk lappal). Bár most az egyik meccsen, szinte mindent kihagyott, de egyszerűen megteremti a különbséget.
aswyx:
Szia. Van, hogy behülyül a web-app. Próbáld meg újraindítani, vagy játékon belül megoldani.
-
kiserik
senior tag
Na elmentek Ti a pi..ába! Nem volt kedvem befejezni a DKT-t. Félbemaradt a negyeddöntő után. 2 meccs (elődöntő, döntő). DP 5 gól 3 gólpassz (3-1 és 2-2 arányban)
. Hát így könnyű, bakker
-
kiserik
senior tag
válasz
etaclan1984 #25859 üzenetére
Emellett lehetett 4 olyan fostenger lapot is nyitni, aminek semmi hasznát nem veszed és inkább játszatod a nif gold lapokat.
Akooos:
Szerintem akik CR-eket nyitnak, azoknak semmi okuk a panaszkodásra soha többé, ebben a játékban
-
kiserik
senior tag
válasz
A guru #25842 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz rossz a gameplayed. Kapufák, hasonlók.
Tegnapi tapasztalat: DKT, első meccs. Egy összegányolt csapat jött, silverek non-rare goldok meg egy kölcsön Ribery. Első félidő: 1-1. Konkrétan vért hugyoztam. Belassult az egész csapat. Tots Sane-t egy silver kp-s úgy futotta le, mint a huzat. Lőttem vagy 7 kapufát. Agyrém volt. Végül a második felesben gólvonalig kijátszva lőttem még párat és rage quit lett a vége. Ekkor láttam, hogy 2018 májusi account. A kezdő csapattal próbálkozott. Ezek után még jobban figyelek a placebóra, de lehet, hogy érdemes lenne bekeverni a chemnek is...
Csináltam még 13 PL upradet. Kíváncsi vagyok mi lesz...
Szerk: egy rohadt Cazorla. Több, mint 30 pakkból egy Özil. Thanks EA. Csába...
-
kiserik
senior tag
válasz
etaclan1984 #25625 üzenetére
Köszi szépen.
Már csak egy kérdés: Megéri a 2 csapat közötti különbség a kb 400k-t? 1es csapat, 2es csapat.
-
kiserik
senior tag
Emberkék. Baby DP, vagy közepes Bergkamp CAM posztra? Elfogultak kíméljenek
-
kiserik
senior tag
Ha már kérdések. Manapság nagy divat PC-n, hogy a védőket békén hagyják, és támadóval rohan vissza a labdásra, de irgalmatlan tempóval, nyíl egyenesen. Ugye van egy gomb, amivel a labdásra lehet menni, de nekem ilyenkor csak lassan hajlandó engedelmeskedni.
-
kiserik
senior tag
válasz
dudu5130 #25406 üzenetére
Tedd be Begovicot, oszt jó van. Nincs olyan nagy difi közte és a spanyol között. Korábban linkeltem ellenem 1 meccsen 17 védés. Ha gólt kell kapni, akkor meg benyeli mindkettő.
Tegnap WL-ben Alexis Sanchezt csak 1 jelzővel tudtam minősíteni CDM poszton: a fal...
Ezt a 87es Arnautovicsot próbálta már valaki? Kellene egy LW CAM posztra. Vagy vegyem vissza Hazardot?
-
kiserik
senior tag
Emberkék! Az üres helyre keresek csatárt. Nemzetiség, liga nem számít, bárki lehet (lehetőleg Barcás ne legyen
). PC-n olyan 400k a plafon. Ki mit ajánl? (alapból Sessegnon-t szántam oda, de jött az ötlet, hogy CM-ben talán hozná Willian brutális játékát
)
-
kiserik
senior tag
Alapból én sem kedvelem a lassabb, tankosabb játékosokat az elejében, de Zlatan megváltoztatott valamit. Mondjuk lehet, hogy csak amiatt, mert így lehet közben max hangerőn csapatni ezt
-
kiserik
senior tag
válasz
LedyGyuszi #25137 üzenetére
Köszi. Tulajdonképen bárkit be tudok tenni, jelenleg 90-es Ibra van ott, de picit néha lassú. Ezért néztem Boatenget, mert szinte mindenben picit jobb, mint Ibra, vagy ugyanaz, de sebességben +9 (itt az összehasonlítás, melléjük tettem a nagyra becsült CAM etalont
) és nem kerül olyan sokba (IF Neymar el fogja vinni az összes pénzem
).
-
kiserik
senior tag
válasz
LedyGyuszi #25119 üzenetére
Szerinted CAM-ben hogy muzsikálna? Hunter lappal egész pofás, a lövéseit meg mindenki dícséri.
-
kiserik
senior tag
Köszi. Akkor nem pazarlom a pénzt másra, jó lesz Martial, míg össze nem jön a csillámpónira. Finisherrel használod?
Szigma:
Köszi. Próbáltam, de olyan so-so nekem. CAM-ban még ok, de elég lusta és gyenge. Mondjuk a hozadéka egész jó volt (Alaba, Boateng, Fahrman
).
Datsyuk:
Köszi, de ő nekem semelyik formájában nem jött be.
-
kiserik
senior tag
Ezt a TOTS Boatenget próbálta már valaki? Ebbe a csapatba váltaná Ibrát. Imádom, szeretem, de néha picit lassú. mondjuk 50 meccs/ 50 gól, az nem rossz tőle, ezért vannak kétségeim
Ugyan itt, amíg nem nyitok valami jó drága TOTS lapot és veszem meg CR7-et (kb soha
), addig mondjatok már valami LW-t, aki OP ST poszton. Nemzetiség, bajnokság nem számít, csak ne legyen túl drága
-
kiserik
senior tag
válasz
dudu5130 #25063 üzenetére
Pont most árulom. ST-ben olyan semmilyen volt. Tud szép dolgokat, de valahogy kevés. Ment vissza egyelőre Martial a helyére. Azon filózom, hogy a TOTGS verzió van e olyan jó, mint az IF, mert max arra lenne pénz, bár úgy is nyitok majd valami űber drága TOTS lapot és akkor jöhet CR7
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #25003 üzenetére
Mind két játékosnak 1 alap és 5 színes lapja van. Miről beszélsz?
-
kiserik
senior tag
Görcsölünk itt Handanovicokkal meg De Geákkal, közben meg ezt nézzétek:
120 perc alatt 1-szer tudtam gólt lőni neki, pedig volt ott Larsson, Ibra, Neymar, Lozano, Jesus, Marlos, de egyszerűen mindent védett. Ibrával gyakorlatilag alig tudtam ellőni a kapuig 10 méterről erős lövéssel, mert full erőn is csak vánszorgott a labda. 11-esekkel meglett végül a győzelem, de na. 2018 márciusi acc...
-
kiserik
senior tag
Nekem egy tüdőfejű Bukfenc jött
Mehet majd valami SBC-be. Nem baj, Giovinco eléggé discont áron megy PC-n, 100k alatt tuti vétel
Ez a tervezet ingame.
-
kiserik
senior tag
Használja itt valaki a 91-es De Gea-t? Ő is el lett rontva, mint Martial up lapja és a régi jobb? Olyanokat lepkézik, amilyenek még nem láttam. Bagovic hozzá képest stabil volt.
-
kiserik
senior tag
Csináltam a klubban lévő játékosokból egy fun teamet. Kíváncsi leszek, hogy mire megyek velük
-
-
kiserik
senior tag
válasz
Kristof_94 #24250 üzenetére
Akiről tudok nyilatkozni, az Telles, Depay, Talisca és Quaresma.
Telles: vele nem lesz baj
Depay: kipróbáltam, ment is eladásra. Olyan semmilyen nem volt, távolról még a kaput is nehezen találta el, illetve rengeteg lövés kapufa lett.
Talisca: CM-ben nekem jól üzemelt. Elég mozgékony, erős, jól passzol és jól lő. Távolról inkább a finess működött nála, de hasznos tagja volt a keretnek.
Quaresma: érdekesek a statjai, de nekem valahogy a távoli lövője nem volt az igazi. Se erősen, se finesszel. Végül hunter lappal betettem ST-be (41212-ben Larsson mellé), azóta is ott tolja, majd Neymar fogja leváltani. Kiemelendő a cselezés, labdavezetés és a passz. A tempo és a befejezés pedig teljesen ok. sőt ST-ben nem is fárad olyan nagyon.41212-ben Depay helyett mehetne Gustavo és kész.
-
kiserik
senior tag
válasz
Yodamest #24162 üzenetére
Általában vagy ezt, vagy a 4231 szűket, esetleg 4222-t használok. Mostanában viszont alig jön szembe ez a felállás (41212 (szűk). Inkább 4321 (tipikus baszd előre ás fuss
), 433, 41212 széles ami dívik a YT fanok körében
Digestive:
Én is így emlékeztem, azért mertem bedobni a kérdést
-
kiserik
senior tag
FBD Draxler mennyire vállalható CAM? Egyszerűen nem találok nekem valót. Vagy lassú, körülményes és drága (RM Eriksen), vagy gyenge a lövő (LM Quaresma), vagy féllábas nagyon drága (Bale). Most ezen a formáción gondolkodom: csapat, de félek Draxler mozgásától.
-
kiserik
senior tag
87-88-as Perisicet próbálta már valaki? Elég jó statjai vannak ahhoz, hogy jó kis CAM lehessen.
-
kiserik
senior tag
Swap Henderson-t próbálta valaki? TOTY Kante úgy felhúzott, hogy azon gondolkodom, lecserélem.
-
kiserik
senior tag
Úgy néz ki, összeállt a csapat. Fun teamnek indult (TOTS-ra készülve eladtam mindenkit és próbáltam olcsóból megúszni), de egész jól muzsikálnak. Csapat. Még majd érkezik Gea meg lehet Walker, de így is elég jól szuperálnak (tegnap este DKT behúzva). Elől a Quaresma-Mahrez párossal olyat lehet butítani (még egy ilyen gyengébb játékosnak is, mint én), hogy csak vigyorgok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest