-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
akooos #34511 üzenetére
Köszi a választ! Mondjuk azon a kontrolleren éppen egy 360 fokban körbe forgó D-Pad van, nem a négy gombos megoldás.
A játékosok pedig 8 irányba (4 alap irány és azok átlói) képesek mozogni, nem? Vagy az új FIFA játékokban már 360°-ban, fokonként irányíthatóak?
No, és minden új FIFA játék esetében behozza menüt az analóg kar gomb funkciója?
-
arpo04
őstag
válasz
akooos #34157 üzenetére
89 Rojo nem rossz, tots Otamendi es Sif Mustafi is jobb. Mustafi 400 meccs korul volt nalam es tokeletesen szurt. Otamendi kb 150 meccs ota kivaloan teljesit. Jelenleg prime Nesta, tots Otamendi a ket belso. Szelen fof Kolarov, prime Zanetti. Viszont fontos a szurok szerepe. Igaz nem tudom milyen felallasban jatszol.
-
Toguro San
tag
válasz
akooos #34053 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál helyettem, minden szavaddal teljesen egyetértek.
Lehet velem van a gond és nincsenek nagy igényeim játék terén, valamint (mint már említettem is) engem offline szórakoztat a játék az UT-t nem is űzőm. Én a Fifa18-al is teljesen megvoltam elégedve karrier módban.
Tudom, hogy szinte teljesen más a játékmenet UT-ban, mint az offline meccseken, ezért csak ebből a szemszögből tudom dicsérni.
Én pl.: a játéksebességet beállítottam normálra, levettem minden assist segítséget, és így tényleg oda ment a labda ahova passzoltam, oda rúgta a játékos ahova irányítottam és a sebesség is élvezhető volt, mert nem lóhalálában futás volt kaputól kapuig mint az UT-ben látni szoktam.
Engem ebben a módban a játék élménye, és kialakítás, körítés teljesen elvarázsolt. És napi 1-2 órára lekötött úgy, hogy kikapcsolt a mindennapok bajából és vagy öröm volt ha nyertem vagy természetesen én is b@szódtam fel 4 lőtt kapufa után 2 perc alattDe ez ilyen, én ezért is várom nagy érdeklődéssel az új lincenszeket, valamint ha már csak el nem basszák a tavalyi játékmenetet én már azzal is elégedett leszek, ha még javul is az bőven pozitívum.
Úgy vagyok vele, hogy évente 20.000 ft belefér a legkedveltebb sportom legértelmesebb játékára, amivel párszáz órát eljátszok. -
TrueGooner
senior tag
válasz
akooos #34053 üzenetére
Számomra nincs meg ugyan úgy. Én PES-ben is főleg Offline tolom. Az, hogy minden játékost külön lehet edzeni, az, hogy az ifi 20+ játékosból áll már is sokkal jobbam hangzik számomra. Az pedig, hogy a csapat játékát teljesen a saját stílusomra tudom szabni (tényleg, nem csak marketing), és futballt látok a pályán... Jelenleg a Fifa ennek a közelében sincs..
De ez Fifa topic, tiszteletben tartom, és elfogadom mások véleményét, szóval nem erőltetem a témát, és bocsi az eddigi offért is.
-
Digestive
veterán
válasz
akooos #33838 üzenetére
Gondoljatok bele h aki az elejétől kezdve ezt csinálja az mi mennyiségű pakkot szedett így össze... 20 perc alatt összejön így a 4 győzelem. Ha kilépnek ellened akkor semmi, ha te csinálod megvan a meccs. Kiesni se lehet bazz!
Mi meg feszengtünk a heti 5 pakkért az MMban + a pár reward. Így 1 nap alatt lehet csinálni vagy 50et!
-
K.J
senior tag
válasz
akooos #33748 üzenetére
Én nem hagytam annyiban, 5000ért snipeoltam egyet és az a "szar 2 csomag"
2 tots játékost adott, az egyik egy Sterling volt. Visszahozta az árát
MM-ről van valahol valami info? Ez teljesen random? Követem a bajnokságokat és megtippelem, hogy mely csapatok lehetnék majd benne s ez alapján vásárolok? Mert eddig nem jött be a megérzesem
-
Szigma70
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
akooos #32870 üzenetére
Vmi sztem sem ok. Inkább halkan puffogok.
Kár volt ezt kiadni a végére, de minden patch belenyúlás. Nem a retek wc mód miatt lett ez a patch kiadva, az ugyanis a kutyát nem érdekli már.
Ez az utolsó fejés/lezárás. Mint amikor karácsonykor meghülyül a game és mindenki nyit. Nem tiszta a játékmenet.
-
törölt tag
válasz
akooos #32844 üzenetére
Jó, de ez a magasabb passz, meg a dribbling statok miatt van.
Attól nem lesz jobb CB-nek, hogy nagyobb a total IG statja, szerintem az sokkal fontosabb, hogy Kompany jóval magasabb és erősebb, mint Azpi. Meg van egy dives into tackles trait-je, ez mondjuk nem tudom jelent-e valamit a gyakorlatban.(#32845) Kristof_94:
Te tudod, de nekem mindig is túl kicsinek tűnt Azpi arra a posztra.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
akooos #32692 üzenetére
81+-ban eddig szinte csak FOF vagy TOTS. Marci, Nani, stb. Nem sokat tudtam eddig sajnos.
Viszont kinyitottam a 20k-s csomagokat, kb. kijöttem nullára majd jött egy TOTS Salah! Mo Salaaah!
Szerintem eladom, annyira nem volt nagy szám azon az egy meccsen ahol kipróbáltam. -
Csokipuding8
tag
válasz
akooos #32680 üzenetére
Sokkal fontosabbat költöttem rá mint családapa.... Ma-holnap kétszeres. Így a pár megmaradt itthoni, személyes szórakozási formámból ez is kiesik, mert nem azt figyelem állandóan hogy éppen hogy állnak az árak, hanem csak néha leülnék játszani egyet. Ezen kívül igazad lenne, egy szaros játékról beszélünk, én magam sem érzem bölcsnek a felháborodásom, csak akkor szartam volna az egészbe eddig
Fifaisshit: papi, örülök hogy te így el tudod ezt engedni. Nekem is el kéne 30 éves fejjel. Nem mondom hogy ez minden kikapcsolódásom, sőt.. de foglalkoztam vele. És pont valamelyik nap írtam le hogy én még mindig előveszem a játékot, addig amíg meg nem lesz az új (Ami nekem pl nem egyértelmű hogy az appanázsból elveszek egy huszast és megveszem). Mert én csak egy kicsit játszanék néha, senkinek és semminek nem akarok megfelelni. Szeretem variálgatni, kipróbálni az embereket. Ezért volt egyszerre több csapatom is egy időben, ami itt komoly kritikát kapott. De így összeáll a kép... nekem más adja a játék élvezeti faktorát, máshogy szeretem. És ami nagy nehezen összejött - ami egy olyan szint amit én soha nem értem el eddig UT-ben - az most lebomlik. És nem tudok már variálgatni, mert elértéktelenedett a klub. Pedig azt hittem h már csak leülök, játszok, megveszek/kicserélek valakit és minden happy.
És igen, lehettem volna ügyesebb, okosabb ezzel kapcsolatban.Túltoltam a részletezést egy kicsit, érzem h fölöslegesen. De hát ezért járunk ide... édeklődni, okosodni, megbeszélni dolgokat, kiüríteni a fejünket egy kicsit. Le is nyugodtam mire mosolygós fejet teszek az iromány végére
-
Geradossz
aktív tag
válasz
akooos #32563 üzenetére
Koszi. Igen ugy ertem az okes hogy hamarabb indul de ugy tudom hogy ez csak akkor van ha elotte megvolt az elozo resz tehat 18 nal akinek 17 nem volt nem tudott elobb webappozni. Es nekem ugye boxra nem volt meg most a 18 ezert erdeklodnek hogy platformvaltaskor megy e majd elobb a webapp vagy csak akkor menne ha meglenne boxra a 18. Na mindegy hatha tudja majd valaki. Koszi az eddigi segitseget.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
akooos #32471 üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy váltsak e, sok a 40 meccs, de a jutalmak jobbak viszont én minden meccset le szeretnék játszani minden héten. Azt nem tudja esetleg valaki, hogyha platformot váltok, akkor a webapp jó e nekem hamarabb, így hogy előtte pc-n volt? Illetve mi van ha minmdkét platformra megveszem akkor a webapp hogy működne? Ugyan arra a mail címre van a boxom regelve mint amire az origin is.
-
nyervi
aktív tag
válasz
akooos #32293 üzenetére
oké, de ha maga a játék azt írja ki, hogy az ellenfelet kapcsolta le valamiért a szerver, akkor ne szívja már meg az, aki épp akkor játszik vele. ne adjon győzelmet, de ne vegyen el 1 új meccslehetőséget sem. az egész más, ha engem vág le, akkor nem szólok semmit.
úgyhogy szerintem Kristófnak teljesen igaza van -
Csokipuding8
tag
válasz
akooos #32268 üzenetére
Ne is mond... volt nekem is két meccs amin lejátszottam a színről az ellent, és ilyen gagyi talált biszembaszom góllal lemákolt. Elég idegesítő amikor látványosan jobb vagy a másiknál,
valahogy a gólt mégsem tudod belőni. Na de nem panaszkodok, ezen kívül nagyon élvezetes eddig. Tény h a nagyon durva csapatok elkerültek eddig, de azért a fele komolyabb volt az enyémnél. 10/8-nál tartokHa rájövök hogy kell - mert még nem csináltam - akkor hozok majd gólokat, anomáliákat is
-
Csokipuding8
tag
válasz
akooos #31874 üzenetére
Amit te írsz az teljesen más tészta... én azokra gondoltam amivel nem csináltál semmit, azaz nem tetted sbcbe. Tehát én most beraktam Lukakut, egyrészt mert megnézném a turbojordant, másrészt pont a napokban adtam el a sandromat, ezek meg visszaadták ingyé.... és marsd is az enyém? Ez nekem sántít.
Nem csak tippelsz? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
akooos #31594 üzenetére
Rossz ránézni arra a sok 4 és 7-es chemre!
PC-n kb. 4,2 millióból milyen bitang csapatot lehetne kihozni figyelembe véve az esetleges árcsökkenést? A Futbin árai nem pontosak a keret összerakásnál ha esetleg valaki ott nézi, de a grafikon valamennyire pontos.
Akik megvannak eladhatatlanként: TOTS - Cr, Grizi, Saul, Son, Sterling, Walker, Vertonghen, De Gea, Vieira, Gullit... Előre is köszi! -
-
Szigma70
addikt
válasz
akooos #29100 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ezeket magyar accal nem tudod használni, mert régiók szerint van.
Más
Tudom, másnak ez nem nagy dolog, de nekem az. Este feljutottam Div2-be, van még 2 meccsem, és 2 pont kell a kupához. 6 győzelem, ebből érzésre 2őn engem tolt a gép, 2 jó csapat ellen ki-ki meccs, és 2 gyengébb csapat ellen, nagyzolós ellenféllel sima rq. 1 vereség egy ikon team ellen, és a srác nagyon tudott.
A csapat most jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest