- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expendable
aktív tag
kik lehetnek esélyesek szerintetek If-re a mostani OTW-ből?
-
#TOTTI
őstag
Ma fordult a világ és nem találok magyarázatot, SB-ben nagyon ment mindkét csapatom, aztán ugyanez megmaradt online is, ha kikaptam akkor is nagyon adta, minden 17-es kedvenc megszokott tempojában ment, pár napja meg a sírás kerülgetett. 😊
Paulinho nagyon jó, ahogy a jó öreg Taison is. Juan Jesus és Marqinhos mindenhová oda ér.
-
rento
őstag
Sziasztok!
Egész jó lett ez a 18, 1000x jobb mint a 17. Két kérdésem lenne. Fut online seasont játszok, amit észre vettem, hogy minden gól kb ami kapura megy. 7-10 gólos meccseket játszok. Mondjuk jobb mintha nem lehetne gólt rúgni, de a kapusok eléggé bénák. Mintha amatőrön játszanék a gép ellen. A másik amit viszont nem tudok kikapcsolni és nem jövök rá, hogy mitől van ott az éppen irányított játékosom feje mellet egy hangszóró ikon?
-
MarioAna
senior tag
válasz
Kristof_94 #2291 üzenetére
Igen. Én egy elvesztett meccsel is elite 3 lettem.
-
törölt tag
OTW Aurier-t érdemes tartogatni szerintetek, vagy inkább adjam el? Most nyitottam sbc pakkból...
-
Kristof_94
nagyúr
Ha PC-n Profin behúzom a meccsek nagy részét, akkor be tudok kerülni valamelyik Elite-be?
-
Toguro San
tag
válasz
sniper elite #2212 üzenetére
De remélem azért az tényleg nincs, hogy akit meg akarok tartani azt csak úgy minden szó nélkül egyszer csak eladják.....
-
csaszika87
csendes tag
Cavanit hasznalja valaki? Francia csapatomba egy csatar kene meg, es nem nagyon latok mas alternativat elerheto aron. 4321-ben kene egy ek Depay es Lucas koze
.
-
Toguro San
tag
válasz
Ugyanígy jártam! Az elején blokkoltam azokat akiket nem akartam eladni, erre velük egyezett meg a beleszólásom nélkül a klub
Szerintem ez most azt jelenti! Tehát a blokk nem arról szól hogy nem eladó, hanem azt jelentheti, hogy te nem szólsz bele hogy dönt a klub a játékos sorsáról! Én azóta új karriert kezdtem inkább, és nem blokkolok senkit, hanem ha jön érte ajánlat, akkor REJECT -el elutasítom azokat és kész! Eddig így még nem jártam pórul..... -
vatafakk
aktív tag
FUTBIN
Itt vannak sbc megoldások, szóval nem kell sokat agyalni rajt, hogyan rakd össze, sok megoldás van itt árakkal együtt.Bernardeschit én nem adnám el, mert ha most nem is kap IF lapot, de simán bejöhet neki a következő hetekben és akkor felmegy az ára. Jellemzően a meccsek előtt is felmegy az ára, tehát ha meglátod hogy kezdőben van egy meccsen akkor tuti hogy 40k felett lesz az ára.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Még nem nagyon csináltam SBC-t, ebben kérném segítségeteket. Mit javasoltok ill hogyan érdemes összerakni keretet, hogy "ne túrázzon vele sokat az ember". Esetleg vannak kész keretek ami alapján meg lehet csinálni gyorsan (persze kérdés, hogy megéri-e a kiadást)?
Ahogy nézem a Costa-s és Marquee-s 1 napon belül lejár.
Van kb 250 játékosom, ebből csak az értékesebb játékosokkal kereskedjek és hagyjam meg a többit inkább SBC-re?
Mi a véleményetek Bernardeschi-t (OTW 40ért vettem) eladjam most vagy mehet még feljebb az ára? Olvastam, hogy ha kap IF lapot akkor feljebb mehet az ára? Bocsi a láma kérdésért, de miért kaphat és mit is jelent ez pontosan? -
akooos
veterán
Nekem meg kezd összeállni a csapatom. 2 helyre fogok még mást venni, de ahhoz még kell coin (másikhoz meg ötlet
)
[link]
Pedro helyére egy LW Henryt fogok venni, ha lesz rá píz. Most volt a journeynak köszönhetően egy 7 meccses loan, brutális amit leművel a Mané-Morata-Henry trió.
Jelenleg Pedro cseréje Musonda, aki eszméletlen gyors és technikás játékos, sok gólt is lő.Zappacosta helyére szeretnék valakit, mert sokszor nem vagyok vele kibékülve. Bellerinem van, de ő nálam valamiért rosszabb, mint Zappa. Van valakinek valami nagyon OP jobb hátra?
-
chop
őstag
válasz
Clapaucius #2279 üzenetére
Hatodik meccse csinalja ezt. Sorozatban. Igy kell ezt, buzi ceg!
-
chop
őstag
Mar megint szopat ez a geci, istenem, olyan golokat kapok, hogy hihetetlen. Sule-t lefejeli Douglas Costa, buntetot Horn beuti a sajat kapujaba, a vedoim mintha olomlabakon jarnanak, bmeg, mit a geciert kell ezt csinalni?!!!
-
nyervi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2270 üzenetére
köszi!
-
dtrms
aktív tag
Van itt Bayern szurkoló vagy valaki aki fixen nézi a német bajnokságot?
Nyitottam egy otw Tolissot és az lenne a kérdésem, hogy ő most milyen szerepet tölt be a csapatban ? Van esély arra, hogy kap if lapot, tehát játszik rendszeresen és jó formában van?
Nagyon tetszenek a statjai és lehet beépítem a csapatba. Bakayoko és Martial mellé menne a BPL csapatomba.
De ha nem, akkor eladnám inkább jó áron.Más:
Nyitottam egy Baillyt is, aki amúgy 100%, hogy alap ember lesz nálam, de most max áron megy PC-n és lehet el kéne adni !? (később ha lejjebb megy az ára visszavenném). Ti hogy látjátok? Fog 60-70 alá menni Bailly a napokban, hetekben ? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #2267 üzenetére
Annyi, hogy a régi nevetségesen túlméretezett és nem lehet mellé bedugni egy másik USB-t!
Amúgy nevetséges, hogy a gép mennyire elcsalja a meccseket az SB-ben...
-
pethYeti
addikt
Morata-nak milyen chem-et raknátok? Egy szem csatárom, Sniper, Finisher, esetleg valami más?
-
nyervi
aktív tag
valaki tudna segíteni hová kell beírni a játékhoz kapott kódot pc-n, amivel megkapom a csomagokat?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Kristof_94 #2266 üzenetére
A héten mindenféleképpen kell vennem, szóval marad a régi. Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő között.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #2254 üzenetére
Elvileg már van új XONE vevőegység, ami kisebb, mint a régi, de nem tudom önállóan mikor kerül a boltokba, én is arra pályázom...
-
clizer
tag
Standard Edition előrendelőket kérdezném, Ti kaptatok pakkot? Elvileg 5 hétig heti 1 jár.
Nekem nem volt a dobozban redeemelhető kód, ha Ti aktiváltatok valamit.. -
Keller16
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2261 üzenetére
Bluetooth
-
#TOTTI
őstag
Serie A fitness csapatomban, úgy tudom használni Asamoah-t újra, hogy meccs elején megcserélem Lulic-csal aki viszont CM lett, de LB-ben bőven megteszi.
-
LendvaiFeri1
addikt
Van olyan, amihez adnak külön kábelt. Pár ezer HUF eltérés van a másik között, amihez már vevőt is adnak.
-
sarkany01
tag
Sziasztok. Szerintetek menne a gépemen ? és ha igen, mennyire ölné a gépet ?
Processzor: Intel Q9650 / 3ghz, 4 mag
Videókártya: Geeforce GTX 1050 / 2gb, 128 bit, directx 12
Ram: 8 gb / 1333 mhz -
Keller16
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2254 üzenetére
Nincsen külön vezetékes Xbox one kontroller. Vagy összekötöd egy kutya közönséges micro usb kábellel a géppel, vagy használod BT-n keresztül.
-
LendvaiFeri1
addikt
Használ valaki vezeték nélküli Xone kontrollert PC-n? Megtört a vezeték a régin, kellene egy új, de nem szeretnék vezetékeset.
-
Keller16
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2252 üzenetére
Csak játékon belül.
-
LendvaiFeri1
addikt
Mobil appon nem lehet átvenni a WL rewardokat?
-
TBMC
addikt
köszönöm, kicsit módosítottam rajta
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
a PS4 season kb. hány játékossal fut csúcsidőben?
A '17 leesett 15e-re a kb. 35-ről, gondolom akkor a 18 40-50 közötti.
Jól saccolok?
-
bajzal
őstag
válasz
Kristof_94 #2211 üzenetére
pc, 4-4-3
de lehet maradok az olaszoknál, mert Stephan El Shaarawy és Icardi páros 17-ben nagyon bejött és most el 8-9 ezer, icardi meg 4 ezer coin csak. Nem tudom ennyi pénzből milyen kezdő csapat lenne a legjobb.
-
gabesz82
őstag
válasz
barcabome #2234 üzenetére
Umtiti nagyon jó (gyors, és masszív), én Laporte-ot használom mellette, így párban elég jók, de még Inigo Martinez is hasznos, Masche sajnos elég gyenge.
Semedo úgyszintén (mindig visszaérek vele) jó nagyon, LB pozícióban próbáld ki Jaume Costa-t nekem bevált.Kapust ne vegyél... teljesen felesleges jelenleg sajnos (talán egy patch orvosolni fogja), írták itt többen ill. neten is láttam, hogy hiába volt akár Courtois, akár Oblak a kapuban ugyanúgy semmit nem értek.
Paulinho +1 baromi jó
Dembélé statok alapján nem éri meg, Williams simán hozza azt a szintet. Persze aki próbálta már Dembélét nyilatkozhat, hogy esetleg OP-e...
-
dtrms
aktív tag
Amit én írtam, az a 2CM-es 4-1-2-1-2.
De leírom hátha:
tactic: 52/53/org - 50/47/67/free - 40/45/50/coverjátékosok:
ST: get in behind és press back line
CAM: stay forward
CM (egyik): stay back és stay on edge
CM (másik): semmi
CDM:stay back és cut vagy man mark (amelyik jobban fekszik)
LB/RB: stay back
CB: semmiA mostani kerethez meg:
A védelemről nem tudok semmit, de sok seria A-s van itt, tuti segítenek.
A két szélső középpályás, szerintem nem a legjobb. Ebben a felállásban nem feltétlenül szükséges a sok futóbolond, viszont annál inkább egy komplettebb játékos. Én megnéznék ezeken a posztokon lassabb, de jól passzoló, cselező és esetleg jó fizikummal rendelkező játékosokat.
Wijnaldum: egyik kedvenc játékosom, de ő CM. CAM-ben szerintem nem az igazi, legalábbis nem olyan jó mint CM-ben. Ide esetleg Rooney-t ajánlom, nekem nagyon durván bejött.
ST: szerintem egyelőre hibátlan ez a páros. Chicharito van nekem egy csatárosban hawk lappal. Nagyon jó. -
TBMC
addikt
41212 re belinkelnéd légyszi?
véleményt kérheték esetleg, mindenkitől?
- első csapatnak.illetve ha bárkinek van custom taktikja, egyebek, szívesen fogadom, s köszönöm!
(eddig csak squadbattle toltam, professionalon, meg online div10ben játszottam 2őt ) -
akooos
veterán
válasz
TrueGooner #2233 üzenetére
-
barcabome
aktív tag
Üdv!
Nekem La Ligás csapatom van UT-ben. Korábbi részekben is szerettem volna, de nem voltak elég jó játékosok az olcsóbbak között, viszont idén tetszik a felhozatal.
Csak La Ligás játékosaim vannak, tehát a cserék és tartalékok is azok.
Kapus: Rulli
Védők: Digne, Antunes, Mascherano, Giménez, Savic, S. Roberto, Carvajal
Kp: Paulinho (CDM), N'zonzi, J. Viera (CAM), Boudabouz, Deulofeu (LM), Vitolo, Vela (RM), Inaki Williams (RM)
Csatárok: Lucas Pérez, Bakambu, Muriel
Egyelőre meg vagyok elégedve a csapattal. 4-1-2-1-2-ben játszom.
433 (2)-ről váltottam, mert a sok passzos játékomhoz jobban illik ez a felállás. Így is van széljáték, de középen is van elég ember a csatársorban.
Paulinho nagyon veszett CDM-ben!!! Illetve a csatáraim is nagyon jók.
Akit még nagyon szeretek ő Viera, aki alapból CM, de nagyon fekszik neki a CAM pozíció.
A következő upgrade-eket tervezem majd. (Dembélé, bár még nem tudom Vela vagy Williams fog-e távozni a csapattól.), Umtiti, Piqué (bár neki a workrate-je nem tetszik), Semedo.
Kérdésem az lenne, hogy Semedo milyen a játékban, mert szeretném majd Carvajal helyére őt.
A kapusommal (Rulli) többnyire elégedett vagyok, de valószínűleg a kispadra kerül amint meg tudom venni Ter Stegen-t vagy Keylor Navast, melyik a jobb?
Amúgy vicc, hogy tegnap 19 lövésem volt egyik meccsen, 2-0-ról fordítottam 2-3-ra. Nagyon nyomtam, de az ellenfelem egy kb. 0 chem-es szedett-vedett csapattal 6-3-ra nyert úgy, hogy 7 lövéséből 6 talált kaput és mind gól lett. Mind távoli lövés vagy pedig kipattanó...
Embolo-val meg egy másik fekete támadóval lődözte a gólokat...
Nulla játéka volt a gyereknek, folyton csak ívelgetett. 3-2-es vezetésnél egyszer csak szétesett a védekezésem, de úgy ahogy álltam a sarat (komoly kialakított helyzete nem volt, de mindig valahogy odakerült a labda hozzá a kapum előtt), ám a távoli váratlan lövései ellen nem tudtam mit tenni.
Ami a legidegesítőbb, hogy nekem volt 2 kapufám is, ami persze nem ment be és nem is elém pattant vissza...
Mindegy nem érdekel, próbálok abban a hitben játszani tovább, hogy nem szól bele a játék a meccsekbe.
Ja és még Asensio is érdekelen, hogy milyen UT-ben?
Szerk.: Én nem szoktam custom tactic-ot állítani, csak beállítom a csapatot possession-ra azt annyi. Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne kelljen minden meccs előtt beállítani?
Szerk 2.: Akinek van Carrasco-ja neki is érdekelne a tapasztalata, Vitolonál mennyivel jobb? Gyorsaság annyira nem érdekel, a kb. 80-as pace-el is elégedett vagyok.
-
TrueGooner
senior tag
4-3-3 (4) taktikához tud valaki jó instrukciókat és custom taktic-ot? Megköszönném!
Illetve még lenne egy olyan kérdésem, ha egy játékos helyére egy másik játékost állítok (még mérkőzés előtt), neki újra be kell állítani az egyéni utasításokat?
-
kicsirobi
tag
[link]
Üdv. Vélemény? Kit tegyek be, ki helyett?
😊
Esetleg player instructions tippeket is elfogadom.
Köszönöm szépen. -
sz_abika
addikt
Van 67k, de tippem sincs milyen csapatot építsek 4-2-2-2be...egyelőre csak annyi a biztos, hogy IF Zaza és Batshu lesz a két csatár, de a közzéppályával meg vagyok lőve. Bakayokot akartam CDMbe, tenni, de hiába van staybackre lőve e CDM, nagyon sokat jön fel a 16oshoz és a 49es lövésével semmi keresnivalója ott, így gondolhatom újra a koncepciót, mert a másik CDM az biztos Danilo Pereira, de ő sem éppen gólerős, csak erős
-
Egyelőre minden topbajnokság trónfosztásra áll. Végre valami izgalom, az elmúlt sok-sok év unalma után.
-
kiserik
senior tag
Tegnap végre sikerült pár meccset játszani. Insigniet az első meccs után adtam el 6k profittal
Sajnos, azt vettem észre, hogy a széljáték egyelőre nem megy, így váltottam: 41212-(2), ami egyelőre működöt nálam. Ma kipróbálom elől Belotti mellett Perisicet és mögöttük Bernát. Aki minden pénzt megér, az Parolo. Kb minden lövés gól
Handanovicon gondolkodom, hogy megéri e? Egyelőre olyan nagyon nem remekel, bár a kapus irányítást szokni kell. Van mellette Szczesnym is, majd meglátom.
-
gabesz82
őstag
Srácok, egy tipp. Paulinho powerhouse chemmel brutál cdm laligában.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94 #2188 üzenetére
Igen, tudom mit jelent. De nem ez tortent.
-
csatarid
csendes tag
Egészen elképesztő mekkora különbség van ha ilyenkor játszik az ember... Alig lehet letenni a játékot! Mindenre azonnal reagál amit nyomsz, meccsek mintha 2x-es sebességgel pörögnének ahhoz képest mikor napközbe játszok. Ennyit jelent ha nincsenek leterhelve a szerverek. (offline fut)
-
ferni
őstag
Természetesen csak rosszakat adott, egyszer megvillant a remény, de egy 83as De Vrij volt csak
Most vettem amúgy csak észre, hogy ha listázok egy játékost, akkor a hátsó 2 ravasz beállítja nekem a max vagy a min árat.... Én meg folyamat manuálba állitottam eddig
-
ferni
őstag
Szerk
Megjottek a Squad Battle Rewardok
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #2218 üzenetére
Nekem a 4321 is bevált, nyilván úgy, hogy a középső CM egy Nzonzi, aki azért védekező, illetve a másik 2 közzéppályás is CM, nem pedig CAM, értem ezalatt azt, hogy ők is képesek védekezni ha kell, de ők ketten inkább kreatív középpályások.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2218 üzenetére
Próbálj.
Vagy esetleg egy 2 CDM-es?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2180 üzenetére
Hozzá.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2180 üzenetére
Valaki?
-
MarioAna
senior tag
válasz
ezt gondolom FM-ekből vették át, ahol először a játékos vergődik, hogy "nagyobb" klubba akar szerződni, amikor elutasítod az első ajánlatot. Utána az ügynöke megkeres egy új szerződés miatt, amibe muszáj belemenni, vagy az egész reputációd leesik, hogy balhé van az öltözőben. Az új szerződésbe kötelezően kér egy "elengedési összeget", amit ha megad egy csapat akkor automatikusan el kell fogadni. Na most én egy 60M-s ajánlatot elutasítottam a Realtól, a szerződésbe kellett tenni egy 46M-s release clauset, amint megvolt az új szerződés a kövi átigazolási időszakban automatikusan vitte is a csapat, akinek nemet mondtam, míg lehetett
-
sagem
addikt
válasz
ez életszerű, lásd Neymar ügy
Bocs, csak magas labda volt
-
sniper elite
senior tag
Valakinél volt olyan érdekesség, hogy karriermódban egyszer csak jön a levél, hogy el van adva a játékosod? Nekem így 3 játékost adott el, még beleszólásom se lehetett. Előző részeknél úgy emlékszem több beleszólásom volt az igazolásoknál. Most meg úgymond a fejem fölött dönt a játék? Hiába blokkolom a megkereséseket valahogy mindig megtud egyezni a kérő a játékossal
-
bajzal
őstag
30 ezerből milyen kezdő csapatot lehet összerakni a premier leauge-ből?
-
Garsza
veterán
Az otw lapok nem október 9. nyithatók? Mert akkor Berna nem kaphat IF lapot vagy rosszul gondolom?
-
dtrms
aktív tag
Chicharito hawk lappal egész gyors (86pace). Én 433(4)-ben játszom és nem volt még baj a sebességével. De ahogy előttem is írták már 10k-ból kijön Michail Antonio; hawk lappal 92-es futása van és egy állat lehet. Én most tervezem megvenni mert eddig csak jókat hallottam róla.
Kapuba nekem Petr Cech van, mert kinyitottam és teljesen jó. Viszont azt nézegettem, hogy Schmeichel statjai jobbak csak alacsonyabb (magassága). Én őt akartam megvenni az apja miatt, mert később az icon Schmeichelt akarom
Eddig Vorm volt és nem volt vele baj, de nem sokat használtam, szóval nem tudom hogy amúgy mennyire lett volna jó hosszútávon. -
MdewC
nagyúr
Kurv@ nagy a baj, 2-2-re változott az eredmény a Juve meccsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Be is futott a Honor GT Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest