-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scholl
tag
A squad Battles -nél mi határozza meg, hogy játszhatok -e a Featured Squads -val ?
Elkezdtem a sima SB csapatokkal játszani, és a FS -vel már nem engedett.
Az első meccsnek FS -val kell lennie? -
Yodamest
veterán
válasz
Mr.Rain #3022 üzenetére
3-5-2-t én úgy használom, hogy semmi taktikai cucc nincs állítva, minden alapon van. A játékosokon van a hangsúly, a 2 CDM fontos, hogy jó legyen nálam most a 2 csapatomban (A + B ugye) Gueye, Schneiderlin, Emre Can, Henderson négyes játszik. Nem túl drága játékosok és nagyon jók védekezésben. Fontos még, hogy a mentalitásuk M/H legyen tehát védekező inkább. (vannak olyan védekező középpályások akik H/M)
Csatároknál mindenképpen kell legalább egy aki erőcsatár és eltudja fejelni a beadásokat, íveléseket, sőt utóbbi meccseken 2 erőcsatáros felállásokat próbálgattam és az is nagyon jó, pl. Giroud + Benteke duo. Nyertem már úgy meccset WL-ben is hogy 3-2-re, de mind a 3 fejes gól volt. Enemy csak nézett. Kicsit ez ilyen riot dolog is, mert tököm kivan, hogy mindenki ezt a fos kipasszolgatós játékot tolja meglovagolva, hogy most ez az OP és kihasználják a játék hibáit, pont ezért én meg az ellenkezőjét csinálom és azért igencsak megtudom őket lepni vele.
-
szcsaba95
tag
Hétvégén sikerült 110k-t keresni Ricardo Rodriguezzel. Gondolom a portugál - svájc MM sbc-be kellett a lapja, de licittel könnyen lehetett elhozni 1000-ért, és 1500-1800 között ment buy nowwal. Gyanítom minden hétvégén lesz pár hasonló árú játékos, akiken majd lehet keresni, csak figyelmesnek kell lenni. Először jött be nekem igazán valami kereskedés, kár hogy csak 10 ezrem volt, amikor kezdtem.
-
MdewC
nagyúr
Azt tolom, finomítva, 4-2-3-1(2), de sajna az online game bóvli, igénytelen.
LFC: csak PC-n volt új patch, múlt héten, de hamarosan kapja a konzol is. Már az az utánit várom...
Régen bezzeg a kis naív Mdew: “óóó jött egy új patch, de szupiii végre javult vmi” és így is volt a korábbi fifákban... Most meg? Meglátom a patch szót és vagy ideges leszek, vagy elkap nevetés kínomban.
Arra leszek kíváncsi, hogy ha marad ami most van, akkor div tetején mit lehet majd kezdeni az ellenfelekkel. WL nagyon tré volt?
-
Bazsi1987
őstag
Kontra játékra melyik felállás a legjobb? Meg milyen taktikai beállítások?
-
gabigyerek
senior tag
Na tegnap óta sikerült beletennem kb 8 meccset a játékba.
A távoli lövés OP. Kb mindenhonnan életveszély elengedni egy lövést 80+ sho ratingel.
Rengeteg gól születik ezáltal. És az ember elkeseredik tőle, mikor esély sincs védekezned még, de Eriksen 28 ról 4ből 4x betalál.
A passzjáték fel van húzva. Konkrétan bárkit bármikor szét lehet passzolni.
Finesse shootra sok helyen írják hogy jó, sztem meg nagy mázli kell hozzá hogy bemenjen. Mindent erőből azt kész.
Ha én védekezek azzal nincs különösebb baj, de ha elkezded nézni, hogy közben a többi védő hogy mozog...na az már bajos.
Egyik meccsen sima győzelem, másikon agyonvernek, mindegyiken gólözön van.
Dribbling iszonyat túl van tolva, még egy Lukakuval is lekövethetetlen mozgásokat lehet csinálni.
Musa kicsit le lett húzva, könnyen ellökik, de a többi részében hasonlít a tavalyihoz.
Net kapcsolatokkal nem volt gond, momentum megjelent többször, input lagot most nem tapasztaltam.
8 meccs utáni konklúzió: idén sem kell magas ratinges csapat, ugyanaz a szint mint a 17 csak más, középpályára jó lövőket és passzolókat kell rakni
-
ferni
őstag
Marquee Matchups mikor frissül?
Mikor jár le a mostani?
Web Appon nem írja, mert megcsináltam az előzőt és csak ki van pipálva. -
kicsirobi
tag
Jó reggelt
Ebben kérném a segitségeteket, hogy kit érdemes használni Seria A ban?
Ebben a felállásban milyen taktikát, instrukciókat kéne használni?
Előre is köszönöm
Seria A -
bab1987
tag
Mindenhol a toplisták élén a játék. EA-nek már dől a della,így már simán vissza lehet butítani a játékot a tavalyi szintre. Úgy érzem kivágtam az ablakon majdnem 20K-t.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Meghivott #3072 üzenetére
Ez nagyon érdekes amúgy.
Nekem meg pont ez az a taktika ami végre működik, így patch után. Ezzel sikerült nyernem megint SB-ben. (legendaryn). Ennél az egynél tudok passzolni rendesen és indítgatni is.Kipróbáltam még azt, amit itt többen is írtak (352). Talán még azt is egész jónak érzem, bár nekem a kétcsatáros felállások soha nem mentek igazán. Jelenleg csak ez a két felállás az, amivel meccset merek indítani.
Mind a kettőnél a fél csapat védekezik egyébként....
Szerk.: egyébként szerintem nagyon függ attól is, hogy milyen keret van hozzá. Kipróbáltam a németeket is, de nálam egyáltalán nem működtek. Pedig egész erős keretem jött össze. Figyeltem arra is, hogy nagyjából hasonló játékosok kerüljenek az adott posztokra, mint a rendes BPL keretemben.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Takika14 #3056 üzenetére
Förtelem mi van online. Nyertem eddig a meccseket, div teteje még csak, de ezt a játékot kár komolyan venni. Itt az, hogy vki div 1-ben volt évekig... Minek?
Az online halva született, aki nem hiszi, az menjen ki a temetőbe, vigyen egy virágot a sírra, hugyozza le és menjen haza.
Gyerekek ide SEMMI tudás nem kell. Még egy rühes body faint is felesleges. Sprint, passz, vmi X és asszem a kör. Ennyi kell a basic fifásnak, a jobb analógot nyugodtan törjétek ki.
Nyertes meccseket nem bírok komolyan venni.
Jár a taps az ea-nek.
-
Lori82
senior tag
Miért sorsol a szerver a WL selejteőben a 80-as kis nyomi csapatomnak egy 86-os összpontszámút,ezt soha nem fogom megérteni.Hol van itt az esélyegyenlőség?4-4 után hosszabbításban szoptam 5-4-re,mert neki volt még a padon 1 Reus is aki a győztes gólt rúgta.Tette mindezt úgy,hogy láttam,hogy lőni fog 25-ről,blokkoltam,de visszapattant elé,majd 20-ról újból ráküldte,persze,hogy gól
Elsőre eljutottam a döntőig,ott kikaptam utána már csak elődöntő jött össze.
-
dtrms
aktív tag
Kessié és Bernardeschi mennyire játszanak a csapataikban és mennyire meghatározóak? Kinéz nekik valamikor IF szerintetek? (vettem 2-2 otw-t belőlük, és csak ezért kérdezem)
-
gabesz82
őstag
Ma esti wl kvali meccsek: 8-6 ide, 7-5 oda, 9-4 ide, 6-4 oda...
ja ezek nem a LEN kupa eredményei
fő a realitás
-
Kristof_94
nagyúr
Baszzus miért nem vettem 6 Sigut a 2 helyett, már lehetne 230-ból 400k-m.
-
kicsako
őstag
Gabriel Jézust mindenképp. Tud vizen járni, 30ról lövi a gólokat, kapásból lövi a ficakot, és emellett egy benga nagy állat aki elnyomja Ramost is.
Viccet félretéve nem vágom annyira a BPL-t, igazából ott csak az a lényeg hogy mindenki gyors és csak ez számít. Bailly, Jesus, Sané, Bakayoko akiket az eddigi ellenfeleim közül ki tudnék emelni. De BPL-ből akárkit megveszel jól jártál, a szponzoráció miatt eléggé el vannak szálva a képességeik(a statjaik ellenére).
-
Kristof_94
nagyúr
A Sigurdsson gól után máris 10-15k-val megnőtt az azonnali ára. Hátha lő még egyet...
-
TBMC
addikt
skacok!
hogy a fenébe tudok gólt lőni? egyszerűen nem tudom mi a pék történt kb 5napja...
a kapu előtt vagyok alig érek hozzá a lövéshez, és kirugja a juniverzumból...driven shottal is.. egyszerűen beszarás...
néha bemegy.. de inkább nem. -
A guru
addikt
Na srácok egy sbc rewardból jött egy Cesar Azpi ~60k PS4-en viszont remekül illene a csapatomba, van aki esetleg próbálta már? Milyen in game? Megtartsam vagy menjen?
-
kicsako
őstag
válasz
Takika14 #3056 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Totál elveszi az egyéni tudásbeli különbséget, hogy egy gombbal tudod követni az ellenfelet, még ha nem is túl pontosan. A sok casual játékos viszont miatt muszáj megtartania az EA-nek ezt a védekezési módot, különben csak a valamirevaló játékosok vennék meg a játékot. Ráadásul patch óta az AI védekezés is sokat javult, kb. mindenki csak rohangál egy játékossal miközben nyomja a team containt-t és várja hogy a gép megszerezze a labdát.
Iconokról: Senki sem tudja mi fog kelleni majd hozzájuk, mindenhol csak találgatás megy. Felesleges hinni bármelyik ilyen oldalnak is.
-
dtrms
aktív tag
Van olyan aki játszott már ezzel a három játékossal: Son, Sané, Martial ???
És tudna esetleg nekem egy gyors véleményt adni? Ki a jobb? Ki miben jó stb... ?(Lényegében az érdekel, hogy Martial a legjobb e!? Egyik nagy kedvencem a valóságban. Szóval az ár most másodlagos)
-
Takika14
aktív tag
Komolyan csak én vagyok ilyen régimódi fasz, hogy rühellem ezt az egész contain rendszert?
Baszottul szánalmas, hogy a csóka 2 gombot nyom és csak követi a labdavezetésemet. Számomra az egész játékot megöli idén is ugyan úgy ahogy tavaly. Úgy érzem ideje lesz visszaállni PES-re, lehet idén beszerzem már..
Tudom, én vagyok a hülye, tanuljak meg védekezni stbstb de számomra ez a rendszer semmi élményt nem ad, fos az egész mind támadásban mind védekezésben.
Csak, hogy illusztráljam itt egy kép amikor a gyerek kb semmit nem csinál mégis 3 gólt kaptam mert contain plusz sprint ennyi az egész tudománya.. hányinger.
A kretén csak áll és nem támad, nyomja a 2 gombot aztjóvanazúgy.. És nem az eredmény miatt, mert első perctől ez volt.
Sajnálom, de ez a véleményem az egész rendszerről. Tudom sokan ezt tolják és szerintük jó is de hol van már a régi élmény amikor valóban nekünk kellett védekezni és irányítani a játékosokat..
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3053 üzenetére
állítólag 7 "részből" fog állni egy-egy Icon sbc és nyilván nem csak az egyikhez fog kelleni icon játékos... plusz min. 86-7 overall is kelleni fog legalább egyhez
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #3053 üzenetére
Ez csak az egyik csapat, 4-et kell kirakni.
Meg ez csak a bemutatón használt verzió volt, a végleges SBC-nek a követelményei ettől eltérhetnek.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #3048 üzenetére
Ahogy nézem, szerintem elég lesz egy "olcsóbb" ICON játékos is és nem kell pl. Ronaldo.
Azért így is nehéz lesz teljesíteni ezeket az SBC-ket, ha valaki meg akarja szerezni a kedvenc játékosát. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3048 üzenetére
A feltételelknél csak Icon-t ír, a kép alapján szerintem mindegy, hogy milyen Icon lap
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #3040 üzenetére
Köszi a választ!
Amúgy az OTW lapok nyitása ma este 7-kor zárult le?
-
Z'Z"
őstag
Egyelőre még nem sok infó van az ICON SBC-ről.
Amit találtam:FIFA 18 Prime Icon SBC Expectations
Illetve ezt még a megjelenés előtt találtam: -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94 #3040 üzenetére
Tényleg drágább az otw? Ezt jó tudni. Nyitottam a hétvégén egy Brozovicot,egy Bertrand Traoret, egy Edersont és az előbb egy francia lb-t a Realból. Nem tudom a nevét, 75-ös overall. Valamint a squad battle csomagokból jött egy Thiago Silva is
Az első héten nyitott CR-nél sajnos nem hiszem, hogy valaha nyitok jobbat majd
Mondjuk egy Messi vagy egy icon Ronaldo nagyon durva lenne
-
Aguinaga
őstag
Nyitottam egy OTW Douglas Costát egyik sbc-ből hétvégén... Mivel tavaly nem volt OTW lapom (idén meg már van 3), nem tudom, hogy ha esetleg kap IF-et egyikük, akkor attól még az akkori IF lapja olcsóbb lesz-e az OTW-nél?
Már csak azért, mert mindhárom OTW lapot tudnám használni (Kessié, Bernardeschi és Costa) a Seria A-s csapatomba, de ha el tudnám adni magasabb áron egyiket, mint majd egy IF lapját megvenni, akkor lehet, hogy az az utat választanám (persze nem most adnám el, hanem az IF megjelenésekor).
Tud valaki segíteni ebben a kérdésben? -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3036 üzenetére
Attól még Keita kell oda... Elment Mbappe is. Nem tudom, én vettem egyet, hátha alapon.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3034 üzenetére
Costa random, egyre többet fog, de lehet inkább a BL-ben, Keitat még nem néztem, de a Monaconak szüksége van rá.
Csatárba több értelme van fektetni, de nem lehet jósolni.
-
Sanyicucu
aktív tag
Mivel vagy mikkel érdemes most tradelni? PS4
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3030 üzenetére
OTW Ketia? Mellé Costa és talán Costa.
Garsza: ha számít az ár, akkor Manolas/Barza/Benatia esetleg Jesus.
Ha nem, akkor még Chiello is.
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #3030 üzenetére
Melbörn játékosokat vettél? Valószínű holnap jön rá MM.
MdewC
És 3 védős rendszerhez melyik 3 védőt ajánlod? -
Garsza
veterán
Barzaglit próbálta már valaki? Mennyire fárad el meccs végére? Mennyire kevés nála a 46 Stamina érték?
Hallom hogy jókat írtok a 3 védős rendszerről ki akarom én is próbálni. Serie A -ból kell hozzá 3 védő.
Középen Koulibali lesz bal oldalt Chiellini jobbra meg Benatia, Barzagli párosban gondolkodom. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3004 üzenetére
OTW Morata?
-
petya1985
tag
válasz
LendvaiFeri1 #3024 üzenetére
nekem tud vki segíteni???
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3004 üzenetére
Valaki? Esetleg más befektetési lehetőség?
-
Mr.Rain
senior tag
Esetleg 3-5-2-re tud valaki taktikát és utasításokat adni?
Még nem használtam sosem, de kipróbálnám.
Úgyis magamra formálom majd a rendszert, de egy kis útravaló jól jönne.
-
havri1
félisten
Köszönöm!
Esetleg milyen controllert ajánlanátok hozzá?
-
kicsako
őstag
válasz
Szigma70 #3009 üzenetére
Kouli nálam még csak 1x ment előre, amikor all out attacket nyomtam mert kellett a gól
Nem tudom nálad miért lehet ekkora különbség.
Nálam beindul, de az ellenfél AI védője simán leköveti. Ha az ellenfél teszi ugyanezt, akkora védőm meg áll és néz hogy mi a f*sz van. Valakinek tipp erre? Idén van valami trükk esetleg?
@Havri Origin-es a játék, és létezik játékkulcs hozzá. Originen belül is megvásárolható, de G2A, cdkeys stb oldalakon is beszerezhető olcsóbban.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Kolléganőm fia nyaggat, hogy csak DVD-n lehet megvenni a játékot. tényleg így van? Online kód vagy steam nem létezik valóban?
Én raktam neki össze a gépet, és optikai meghajtót nem tettem bele. 10 éve nem is láttam korongot..
Ha megrendeli, és a kódot beteszi steambe, nem lesz onnan letölthető?Köszi!
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Yodamest #3012 üzenetére
Ezt én is észrevettem, csak sajnos Sandrot és a Meuniert sajnálnám
Szerinted melyik lenne a műkődőképesebb?
Kapusokról csak annyit, hogy nekem a Donnarumma van, és hihetetlen hogy miket véd, lábbal is nagyon erős, jól jön ki, már várom hogy legyen IF lapja, instant vétel lesz...
Szóval osztom a vélemyényed, hogy minél magasabb annál jobb, de ez már a 17-ben is így volt -
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy #3008 üzenetére
3-5-2 OP bizony. Én is eleinte a tavaly jól bevált 4-3-2-1-et meg 4-3-3 variációit próbálgattam, de egyszerűen annyira gyorsan tudják körbepasszolni a középpályámat majd a védelmemet az ellenfelek, hogy váltanom kellett. Pedig mindig középpályással megyek vissza lekövetni stb. de idén a kényszerítőzés ha valaki jól csinálja tényleg lekövethetetlen, egyszerűen folyamat 2 játékost kell irányítanod és agyilag fáradok már el bele és ott is a gól. Szóval kell a tömörülés a középpályán, pláne a védelem előtt, Ovvy is elmondja ezt az egyik videóban és ő is a sok belső védős, vagy védekező játékost ajánlja. Nekem spec abszolút nem hiányszik az LB és RB, a szélekre ha nagyon kell ott van a RM és LM illetve a szélső CB-k is kitudnak mozdulni könnyedén.
A kapusokat írta valaki, hogy ratyik hááát, szerintem pont hogy nem. A szememet is kivédik sokszor és egyszerűen úgy érzem, csak akkor szerezhetek gólt, ha gyakorlatilag besétálok a labdával a kapuba. Persze be tud akadni pár távoli lövőés, de egy jobb kapusnak aki magas is pl. Butland, Begovic félék elképesztő nehéz belőni.
Kapus tipp amúgy aki nem tudná, a kapusoknál a magasság nagyon durván beleszámít abba ahogyan védenek. Nekem most Begovic és Hart a kapusaim, mert ők a legmagasabbak ebben az árszegmensben, ilyen statokkal. A magasság kb olyan hogyha van egy kapus aki div, ref, pos: 80-81-79 de 196cm magas, na az sokkal jobban fog védeni mint egy kapus aki mondjuk 84-85-80 viszont csak 184 magas.
-
getdizzy
aktív tag
Egy kis összegzés a részemről
Az SB részemről egy elég jó ötletnek tűnik, pl az online seasont nem is játszom...
Legendary szinten a napi min 6000 pont megvan de van hogy mind a 4 gamet behúzom
Amiket észrevettem, hogy a cselekre mindig elmennek, a team containt érdemes használni, és hogy mindig a középpályással kell itt védekezni, mert ha belső védővel vagy a szélső védővel kilépsz egyből bepasszolja a helyére kényszerítő által4-3-2-1-es és a 3-5-2es formációkat használom, de idén az utóbbi nagyon OP-nak bizonyul, de a keretem az elsőre építettem, talán majd idővel váltok, ha nem annyira adná
Viszont a WL amit annyira vártam a rendes élvezhető játékmenet után, katasztrófa az én részemről, oké meglett a automatikus kvalifikációt érő rankom de ugyanaz a F*S mint tavalyi részben volt...
Ping pong, hendi, BPL játékosok félistenek és minden más amiért a tavalyit megutáltam.A patchel változást nagyon nem érzek a játékmeneten, viszont a WL-el lehetne kezdeni valamit.
Végezetül végre a jó tradeknek köszönhetően már az elején egy igen ütős teamet sikerült összeállítani..
@getdizzy811 - PS4
-
sz_abika
addikt
Amúgy csak engem zavar marhára hogy a radar kétszínű lett? Marhajó fehér mezben játszani úgy hogy a radaron fekete vagyok , az ellen meg a fehér pötty
-
Szigma70
addikt
Hétvégéén volt időm végre nem SB-t tolni, hanem FUT szezont. Szenvedve felmentem 9be, majd besokaltam a kóválygástól ami a pályán volt, és egy teljes szezont beáldoztam a taktika,és játékos utasítás próbálgatásra.
Muszály, mert minden játékmódban más, ezért csak itt, helyben lehet mérvadóan próbálni.Nos, az eredménye az lett, hogy semmi!
Én kb semmi eredményét nem láttam annak, hogy a játékosra milyen utasítást adtam, talán a legjobb mindíg akkor volt, ha hagytam a pixxxba alapon öket.
A taktika kb. detto. Ha a pressuret felhúztam, vagy teljesen le, kb alig volt különbség, az aggressionnál szintén.Eleinte arra gondoltam, hogy a bénább, alacsony ratingü játékosok miatt lehet, mert ennyit tudnak, és milyen komolyan lemodellezte ezt az EA. DE a loxxxxszt.
Most már a kicsit komolyabb, magasabb ratingü csapatnál látom, nem erről van szó.Egy szónak is száz a vége, nekem nagyon nagy csalódás a 18.
Ráadásul ocsmány a menük szine, a kontrasztos fehér kiveri a retinám, a San Siro bal felsö szögletzászlójánál, ha valaki fehér, vagy sárga mezben játszik az kb láthatatlan lesz a naptól, a bírók kritikán alluliak, a kapusok szart sem érnek, most meg még ez az ellenfél játékos jelölő is bejött..... hát lehet előveszem a 17et.
Én nem látok fejlődést. Ugyan ott vagyunk, ahol az előző abbamaradt, csak minusz 19K nálam. A játék ára.
-
-
Kristof_94
nagyúr
Courtois eladása után van 223 ezrem PC-n. Érdemes még OTW lapba fektetni vagy már késő bánat?
-
kiserik
senior tag
Ez nagyon helyes is, csak a lebonyolítástól kapok agyfaszt. Lenne 40 meccs/7, lejátszod, amikor van időd, de ez a napi 4 + hétvégén egy rakás nekem már túl sok. Bele se kezdek, mert már a múlt héten is sokszor inkább teher volt, hogy akkor is le kell játszanom a 4 meccset, ha nincs kedvem, időm, mert különben bukom a befektetett energiát/időt.
-
Yodamest
veterán
Naná hogy idén is megvan a manageres szerződésbónusz! Nálam az minden évben egyik alap dolog, hogy megveszem a 15 managert, amik fejenként +3%-ot adnak így egy 28 as szerződés már valami 42-t ad, azért nem mind1 hosszú távon.
WL amennyire bosszankodtam a végére annyira belejöttem, persze ehhez a 3-5-2- felállás is kellett, amihez korábban nem nyúltam volna, de idén a kipasszolgatós támadásokban végső elkeseredésemben kipróbáltam és idén nálam ez lesz a nyerő. Ez onnan jött, hogy a széleken úgy sem támad soha senki, soha nem ívelnek középre labdákat szóval feleslegesnek láttam a 2 szélső védőt, helyettük így 3 CB-vel és előttük 2 CDM-el sokkal stabilabb a védelmem középső kritikus része, (mindig itt kényszerítőztek ki majd 5-ösről begurították) szóval így most van elég ember középen és meg is lett az eredménye, WL-ben elég rosszul álltam de sikerült feljönni a végére 15 winre a 25-ből, szóval a 3-5-2 vel szinte csak nyertem minden meccsen, nagyon adja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 850W
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest