Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geradossz

aktív tag

válasz dtrms #2781 üzenetére

Hát nem tudom, sztem ez mindenhogy átjött mint egy ronaldo... nem az hogy néha és a védelmem elég jó, de mindent belőtt. Amit leírtál az meg kb ennyi pont a fontos statban jó a lényegtelenben meg teljesen mindegy futás és lövés ennyiről szol a fifa sajna. És innentől kezdve tényleg fölösleges egy ronaldo. Ott van Gabriel Jesusom. Sztem semmivel nem gyengébb mint bármelyik 90+ játékos sőt sztem egyébként 80+ nál tök mindegy a játékos futni tudjon és ennyi onnantól az számít kb h ki jobb illetve kinek van nagyobb mákja nem a csapat. Ha jol játszol azzal is elversz akármilyen jó teamet. Azt még mindig nem tudom kiverni a fejemből, hogy a játék feladatja a meccset mert letettem akontrollert miközben hátul paszolgatot a gyerek, hogy legalább hasznosat csináljak és ide kommenteljek... nem tudom, hogy álltam sztem 11/3 volt most 18/9 ami amiatt a meccs miatt 10 lenne... megpróbálom elérni valahogy a gold1-et aztán jövőhéten meglesz az az elite ha nem lesz ilyen kilépegetés meg két megnyert meccsből vereség illetve olyan csapattal kezdek majd ami értelmes nem ugy mint amivel most kezdtem. Pont jó példa, jobb ráting mégis semmit nem ért az a csapat. Am próbáld ki az 5-2-1-2 őt más játékosokkal és csapattal majd, mert egy egy felállásánál taktikánál nagyon nagy különbség van a játékosok miatt is. Lehet múltkor pont rossz játékosokkal próbáltad. Ronaldo se tud am semmit akárhányszor játszottam vele nem éreztem jobbnak mint bármelyik jobb képességű csatárt. Egyébként wl heti és havi rewardokról van leírás a 18 hoz valahol? nem találok sehol csak 40 meccses konzolosat.

Új hozzászólás Aktív témák