- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blashe
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #3897 üzenetére
EA által támogatott user
-
Z'Z"
őstag
Érdekes amit írsz, mert én azt gondoltam, hogy mivel már ezeket nem lehet nyitni, így emelkedés várható.
Vagy a TOTY miatt sokan szabadulni fognak ezektől.Nem inkább Lacát kellene meghagynod?
Már csak azért is, mert ő tuti befektetés, de pl. Tolisso, vagy Costa, már nem igazán, vagyis kell nekik idő, hogy profitáljanak. Vagy rosszul gondolom?Látom eladtad őket.😁
-
ferni
őstag
Miért csak 96ot vettél?
Amúgy ha belegondolunk jönnie kell ennek a Marqueenak
..
Benne van a játékban ez a Liga és csak ezzel a 2 teammel... Szóval csak most jöhet szóba.Leszopom magam, lebannolt a Traderől az EA, mert elkezdtem venni fix 1 lapot vagy 70et már a Marqueera...
Vicc mennyire balfaszok, nagyon jól szűrnek....
Mikor oldhatják ezt fel vajon?
Ez a szoveg ha licitálni akarok
" there was an error with your bid another team blablabla" -
MdewC
nagyúr
Laca és Tolisso OTW eladva, nem kockáztatok, így kb nettó 100K profit. Most van 1,150M plusz OTW Keita, Costa és Berna, ebből Keita még eladó, a többiek játszanak. Talán kivárok picit.
-
A guru
addikt
[link] Ebbű baj lesz...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #3887 üzenetére
OTW lapokról mit gondolsz?
-
Z'Z"
őstag
Október 23.
"The leading lights of the footballing world will descend on London, the birthplace of the modern game, for The Best FIFA Football Awards™ ceremony on Monday 23 October, where all winners will be presented with their awards."
Általában az EA is akkor szokta kiadni a TOTY lapokat, szerintem most se lesz másképp.
Viszont az OTW lapok árainál mennyire lehet számítani emelkedésre?
-
MdewC
nagyúr
Skacok!!!
Akkor most mikor lesz a TOTY játékosok kihírdetése valójában? Mikor lesz a rendezvény idén?
Tényleg októberben???
Lehet, hogy már most jönnek a TOTY lapok???
Mit reméltek???
Nagyon nem minegy, jöjjenek az infók, mert ha bezuhan a piac jövő héten, arra fel kell készülni!!!
ASAP kellennek az infók!!!
-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb nyitok egy electrum csomagot, amiben ugye 3 ritka játékos van, látom szürkés "robbanás", úristen mondom egy ikon, erre csak egy ezüst inform, nagyon rosszul esett!
-
szcsaba95
tag
Előző héten mennyiért mentek a Melbourni játékosok az sbc miatt?
-
nyervi
aktív tag
nem is értem páran miért nehezményezik, hogy végre passzolgatós játékkal is lehet játszani. nekem pl. jobban bejön, mint az előrebaszomazt'valakicsakvlesz ott taktika. no meg sokkal jobban hasonlít a valódi focira, mint az, hogy a gyors játékos végig cikázik a pályán és gólt lő. 17-ben is sokat passzolgattam, szeretem felvinni a labdát, nemcsak rugdosni, pedig ott nem igazán ez a stílus volt kifizetődő
-
chelseafan94
tag
válasz
Kristof_94 #3875 üzenetére
Kedd este 6 vagy 7.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #3862 üzenetére
Nem Neked nem hiszek, hanem tavaly volt nagy elb@szva, ahhoz képest tűnik csak OP-nak. Sztem így van rendben, lehet végre támadást építeni és nem barmolja szét az AI az egészet.
A Te játékodat ugyan úgy tudod tolni, sőt.
Ami meg nem úgy megy, mármint a passz levédekezése, azt meg tudod gyakorolni, ez miatt nem kell azonnal patchet remélni és elcseszetni más szórakozását. Persze megértem ha nem tetszik, de hidd el, ennél lehetne nagyobb a gond a játékban.
-
sz_abika
addikt
Valaki PS4en is jóáron fogott egyet
41,500 c
405,000 c
406,000 c
407,000 c
407,000 c
Price Updated: 33 mins ago -
Garsza
veterán
válasz
chelseafan94 #3873 üzenetére
Én csak D. Afrikaiakból vettem. De abból 96db. Ha bejön, kb. 600k számítok. Meg az SBC -t is megcsinálom. Ha nem akkor nincs profit.
-
chelseafan94
tag
Melyik csapatok játékosaiból vásároltatok be a holnapi MM-ra? Elég nehéz eldönteni, hogy milyen meccsek lesznek, de én vettem bécsi, dél-afrikai és szaúdi játékosokat kb 25.000 zseton értékben. Szinte mindent 250-500 zseton közt hoztam el. Ha akár csak az egyik is bejön, jó kis profit lesz belőle.
-
p0ty
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #3870 üzenetére
Köszönöm
-
p0ty
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy előrendeltem a fifa 18-at PC-re meg is jött de nem kaptam még rewardot ami az előrendelés miatt járna, valaki tudna segíteni hogy miért van ez? nem originen hanem a konzolvilág-ból rendeltem, lehet az lenne a baj hogy nem originen rendeltem elő? és még 1 olyan kérdésem lenne hogy olvastam van valami monthly reward az hogy működik?
Előre is köszi a válaszokat -
Yodamest
veterán
PC-n tolom.
Sanchez annyira jó CB lenne? Ő nekem kimaradt és nagyon olcsó is, de lehet betesztelem majd PC-n valami 800g az ára, amiket én most használok: Cahill, Mustafi, Otamendi, Matip, nem gyorsak, de igazából úgyis mindig az van, hogy ott középen paszírozzák át a labdát a védelmemen szóval nem nagyon kell futniuk senki után, idén sztem nem sok értelme van gyors CB-ket venni kivéve a 3 védős felállásoknál.Gueye-Sanches duót én is használom középen, Wijnaldum meg birizgálja a fantáziámat egy ideje. Most legutóbbi vételem egy Firmino volt, de CAM posztra, persze módosítottam a pozícióján CF-re úgy 10 chemes tud lenni ST és CAM ként is.
-
nyervi
aktív tag
4-1-4-1-re valaki mondana valami jó beállítást? köszi!
-
Yodamest
veterán
válasz
chelseafan94 #3861 üzenetére
BPL keretbe én LB poszton Alonso helyett Rose-t mondanám, védekezésben sokkal jobb. Kapusod miért pont Bravo? ha megnézed a statjait/magasság jobban jársz egy Begovic-al vagy Hart-al. RB-nek meg Coleman-nál jobb Aurier vagy Clyne is, nálam ők ketten a jobb bekkek.
-
lanikai
aktív tag
válasz
ugyan nem próbáltam Strootmant, de nekem Joao Mario nagyon bejött középen, előre Callejon helyett Eder/Immobilét esetleg, jobbhátvédnek Karsdorp elég jó + PHY lappal, Cancelo szintén (de ő 5k+ ha jól emlékszem)
+1: Lulic nagyon alulértékelt, hiába 78as, egy állat, jól lő/passzol, tud védekezni, bírja a meccs végéig
Yodamest: nekem nagyon adja a passzolósdi, lehet azért, mert Legendaryn ezt találtam a leghatékonyabb módszernek. bár engem pl mindig is jobban érdekelt a jó pass/shot egy kártyán, mint a skill moves meg pace
-
dtrms
aktív tag
válasz
BPL-re tudok adni tippeket.
Védelem kb teljes csere. Rose és Aurier a két szélre. Habár Alonso nem rossz, őt akár nem is kell most. Viszont Coleman szerintem nagyon lassú, helyette Auriert mindenféleképp ajánlom. A másik meg Mustafi. Őt akárkire kb. Kane, Sanchez, Smalling, bármelyik jobb megoldás.
Nekem ez van: Rose-Sanchez-Bailly-Aurier és tökéletesen meg vagyok velük elégedve.Középpályával én is épp "szenvedek". De szerintem Klaassen nem az igazi, akár milyen statjai is vannak. Én Wijnaldummal vagyok megelégedve.
Most Wijnaldum-Gueye-Sanches trióm van, de szerintem jönni fog egy Herrera és egy Matic.elől király.
(#3862) Yodamest: milyen platformon játszol?
-
Yodamest
veterán
dtrms teszteltem high pressure beállítással is, azzal talán jobb a helyzet, már a középpályán is kicsit szorosabban rajta vannak a támadókon, de még azzal sem az igazi, test in progress....
MdewC igen jobb mint a 17, reálisabb is, de valljuk be a passzjátékot túltolták idén, ezt Ovvy is megmondta ha nekem nem hiszel.
lanikai ugyanez, persze reálisabb ezt nem kétlem, de túl van tolva a passzolás és tudom itt mindenki Barca tiki-takát játszik, de én pl. angol focis vagyok, nekem a széleken való áttörések, nagy Beckham féle félpályás keresztlabdák is tetszenek és számomra így a sokszínűségéből veszít a játék, hogy csak olyan ellenfelek jönnek akik az 5-ös elé akarják bepasszolgatni a labdát mint egy teremfociban. Nem akarom elhinni, hogy az EA nem tud egy kellemes balanszot megtalálni a szlalomzsonglőrködés és végtelenített passzjáték között. Nekem pl. védekezésügyileg sokkal kevesebb gondom volt a szlalombajnokokkal a 16-ban, mint most azzal, hogy letehetem a kontrollert gyakorlatilag amíg az ellenfél be nem ér a 16-osomhoz.
-
Meghivott
addikt
dybalaMost vettem egy Dybalat 50K-ért!!!
Remélem nem innen tette fel valaki -
dtrms
aktív tag
válasz
etaclan1984 #3852 üzenetére
Igen vonatkozik szerencsére. Különben már nem fifáznék.
Mindig figyeltem, hogy hazai pálya legyen, ezért el is felejtettem, hogy milyen. Most viszont figyelmetlen voltam és nappalin játszottam idegenben. SEMMIT nem láttam. De ez csak FUT-ban van egyébként, mert karrier módban meg rendes a nappali. Hozzáteszem, hogy a karrier módban teljesen más a grafika is. Mintha két különböző játék lenne. -
nyervi
aktív tag
válasz
gabigyerek #3849 üzenetére
tán nekem is sírnom kéne, hátha
ennyi játékos még sosem "sétált" ki pakkból, de egyik sem ért eddig még semmit. nem is értem mitől walkout egy lap ezek után
-
dtrms
aktív tag
Valakinek van még fénnyel kapcsolatos problémája? Nekem játékon belül nem lehet állítani a brightnesst. Van rá opció, csak nem történik SEMMI.
Ha napos meccs van akkor egyszerűen semmit nem lehet látni.
Csak hazai pályán tudok játszani, mert beállítottam éjszakára mindig, de amint idegenben vagyok hófehér a játék. Valami ötlet erre? -
gabigyerek
senior tag
válasz
gabigyerek #3831 üzenetére
Itt sírtam erre kiesett egy Lacazette.
Igaz untradeable, de jó lesz az még valamire
-
pe3mario
junior tag
Valaki említette, hogy Marci Hunter chamel nagyon op kártya. Elhoztam egy szűz kártyát a legolcsóbban, ahogy lehetett. Nagyon kíváncsi vagyok, mert tavaly tényleg az egyik legjobb lap volt az egész játékban.
Amúgy nem tudom ki mennyire figyel a játékosok közti full-linkre, de higgyétek el, érdemes zöldre kihozni a chamet, mert látványosan jobb a passzjáték. gondolok itt az utolsó passzokra.
Van egy OTW Sigurdsson és mellette hiába a premier leagues Kane , nem kap olyan jó labdákat Kane, utolsó passzoknál, mint amilyet egy jóval gyengébb értékelésű Rooney, aki viszont angol.
Tudom én kértem tippeket pár napja Squad Battles módban, ha most megengeditek, én adnék. : passzoljatok sokat és lőjetek még többet, lehetetlennek tűnő szögekből is be lehet találni. Dele Alli, Kane, Sigurdsson, Rooney, még Walcott és Sterling is rendre csodagólokat lő. -
Kristof_94
nagyúr
Nikolics mesterhármast lőtt, ha ezek után nem jön IF lapja, akkor tényleg nevetséges az EA...
-
Meghivott
addikt
Na jó, csak kérek egy kis segítséget:
- alakzat: 433(4) és nem nagyon szeretnék tökölni ingame váltással,
- akik biztos: Martial (LW>ST), Fekir (CAM), Dembele (RW).
Kellene a lehető legjobb kapus + 2 nagyon jó CB pl. Bailly, Umtiti azaz gyors és erős, nem H támadó WR.
A két szélső CM közül az egyik biztos H/H pl Herrera, Seri/Cyprien. Másik szerintem inkább M/H vagy H/H.
Nem nagyon tudom úgy megcsinálni hogy a chem beadja 9-10re mindenkinek. Két szélső hátvéd nem feltétlenül kell teljes chemmel.
Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Az anyagi keret kb 600-700 (Dembele és Martial már megvan). -
etaclan1984
őstag
Hétvégén elég sok derby lesz:
Everton-Arsenal
Valencia-Sevilla
Hamburg-Bayern
OM-PSG
Galata-Feyenord
Feyenord-Ajax
Austria Wien-Rapid Wien
Ipswich-Norwich
Excelsior-Sparta
CSKA-Zenit
Chiefs-Pirates
River Plate-Lanus
Al-Ahli-Al-IttihadSzerintem nem érdemes ráfeküdni egyikre se mert nagyon belehet szívni ezen a héten, én 1-1 játékost javasolok, max 2-2.
Amilyen genyó az EA tuti hogy az orosz-t most beleteszi, meg a dél-afrikai rangadót, mert már minden játékos 2k felett van.
Személy szerint úgy gondolom lesz BL marq és hétvégre Everton, Galata, Ipswich és a bécsi vagy mivel erre készül már hetek óta sok mindenki a rotterdami rangadó lesz a marq. -
Meghivott
addikt
Ter Stegenről, illetve De Gea-ról valaki tapasztalat?
-
dtrms
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kétfélét is
Van egy ilyen csapatom és a középpályát szeretném megoldani. Akik a padon ülnek azokat néztem ki egyelőre. Pénzem van elég, de nem szeretnék 60 ezernél drágábban játékost venni.
CDM posztra már tesztelés alatt áll pár játékos, szóval leginkább a 2 CM poszt érdekelne. Valakinek véleménye az adott játékosokról esetleg?
Másik:
Egy Seria A középpályával rendelkező hibridet tudna esetleg ajánlani valaki erre a felállásra?Vagy bármilyen OP középpályára építve.
Ami nagyon fontos lenne nekem a posztokon:
LB/RB: H/H vagy M/H csak és kizárólag. H/x-et nem szeretnék.
CB: x/HCDM: erős, 70+ pace és nem bánnám ha tudna lőni is
CM-ek: tudjanak mindent, de tényleg mindent. És nagyon jó stamina kell, mert 80 alattiakkal nem tudom végigjátszani a meccset sajnos. Mindenhova ők futnak mert aggresszívre vannak állítva és szétfutják a pályát. (ezért is kell cserélnem a jelenlegi kp-t)LW/RW: gyors, agilis és jól passzol
ST: vagy futóbolond vagy target man, mindegy, csak tudjon befejezni.
-
ferni
őstag
válasz
ShiberMonkey #3757 üzenetére
Na hogy megy azóta ezzel a Midtjylland felállással és taktikával a dolgok?
-
lanikai
aktív tag
válasz
Yodamest #3832 üzenetére
elhiszem, hogy idegesítő, de ennek több köze van a valósághoz, mint hogy valaki végigsprintel gyakorlatilag egyenes vonalban [insert 90+ pace OP játékos]-val és belövi a hosszúba
milyen platformon melyik divben játszol? szerencsére PC-n az ilyen lassan építkező játékos ritka (pedig eléggé kifizetődő)
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest #3832 üzenetére
Egyetértek. Sokszor találkozom azzal én is, hogy kb 1-2 percig a kapum előtt járatják a labdát és valahogy lesz egy rés, ahol megkapja a csatár és kész.
Én 2 dolgot szoktam csinálni:
1. Visszamegyek ha kell a csatárral is és futok vele a labda után. Legalább 2 védekező kell a 16os elé a középpályáról. Ha folyamatosan kergeted és kikíséred szélig, ahol átváltasz rb/lb-re és azzal mész rá, ha visszateszi középre ismét a középpályásokkal kell kísérni.2. Agyonrúgom 16-on kívül.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Packbol esett egy IF Kramaric. Erdemes megtartani, akar sbc miatt vagy mehet a piacra? -
dtrms
aktív tag
válasz
Yodamest #3832 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz, hogy ebben a részben van csak így. Én minden évben így játszom, ahogy leírtad. (és pont ebben az évben vagyok a legszarabb, mert a patch óta egyszerűen nem megy nekem) Kézilabda, vízilabda vagy hoki taktika. Nevezd ahogy akarod, de sok csapat ezt tolja. Pl a Barca is....
Nekem kifejezetten ez tetszik és szerintem a szlalomosdi a nagyon gáz.Ezt amit írtál amúgy nem nehéz levédekezni. Vedd fel az aggressziót és a nyomást is, valamint húzd szűkre a csapatodat. Ha tényleg nem adogat be valaki (én szoktam amúgy), akkor azzal, hogy összeszűkülsz nem lesz rés. Illetve a nyomás még kockázatos, mert ha nem tudod félpályán levédekezni, akkor inkább vissza vedd, hogy nehogy átívelje a védőidet.
Meg annyi még, hogy a középpályásokat szerintem állítsd át agressive interception-re.
-
-
Yodamest
veterán
Na WL gold 1 lett ugyanúgy mint múlt héten is 15 winnel. Úgy látszik nálam ez a standard tök mind1 mit csinálok.
Pedig múlt héten 3-5-2-vel toltam le, most meg próbálgattam több felállást is élesben, volt 4-2-3-1, 4-2-2-2, 4-3-3, 4-3-3 false nine stb. egyelőre még egyikre sem tudom azt mondani, hogy megvan az idei nyerő formáció....
Egyelőre a 4-2-3-1 tűnik a legjobbnak eredmények alapján, de a támadójátékommal nem vagyok kibékülve. Nem érzem azt, amit pl. tavaly hogy lövök egy gólt és tudom, hogy mit csináltam és megtudom ismételni. Itt hiába nyerek a gólok mind úgymond véletlenül jönnek, egy Benteke kapáslövés egy lepattanóból, beívelésből fejes gól, amit utána 2 meccsen át nem tudok megismételni, szöglet gól, távoli átlövés ami beakad.
A fő gondom viszont ez, és erre valami tippet kérnék mit lehetne tenni:
Kb 10/9 gólt úgy kapok, hogy passzolgat az ellenfél 1 percig a 16-osom előtt, körbe körbe járatja tisztára mintha nem is foci, hanem kézilabda meccs lenne, aztán egy idő után már nem tudok olyan gyorsan reagálni rá, megtalálja a rést, bepasszolja az 5-ös területére és onnan gól... sztem tök gáz ez a kézilabda taktika és nem tudom mit lehetne ez ellen tenni. Persze folyton ki-ki ugrok rá próbálom megtörni, nyomom a team containt, de ha kilépek rá egy védővel akkor ugyanúgy csak tovább passzolja és rés keletkezik, ha meg nem és a jockey move-al védekezek és várok akkor addig addig adogat körbe érinthetetlenül, amíg ugyanúgy lesz egy pillanat, ahol bepasszolhatja az 5-ös területére. Ez csak idén van így, elmúlt években sose volt ez a hülye dolog, mert a passzjáték nem volt ilyen OP. Soha nincs az, hogy kiteszik szélre és mondjuk onnan beívelik vagy akármi, amibőll labdát lehetne szerezni, ha kell visszapasszolják a kapusig és onnan megint 2 perc amíg a 16-osomig felépíti a támadását. Mint egy vízilabda meccs ahol megvan adva, hogy jó most 2 perced van támadni ellenfél addig csak védekezhet és nem tehet ellene semmit. Most ezt a jó játékosokra értem, azok így csinálják és nagyon lélekölő tud lenni ez az egész rendszer. Én tuti lebutítanám a passzolást a fenébe, hogy más taktikák is teret nyerjenek a játékban... -
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984 #3829 üzenetére
A mindenkinél az erős szó itt
Nekem a legjobb nyitásom egy willian volt, azótamég a 10k értéket sem érte el egyetlen pakkom sem.
-
etaclan1984
őstag
Én 100% hogy Elite3-ban végeztem, annak megfelelő csomagokat is kaptam, pedig amikor átvettem a gold1 jele csattant. Furcsálltam is, egy Benzemat azért sikerült kinyitni belőlük. Úgy látszik idén azért adakozóbb az EA a nyitásoknál mindenkinél. Szerintem feljebb vitték a droprate-eket. Tavaly nem volt ennyi értékes NON IF nyitásom mint idén a 4 hét alatt.
-
Meghivott
addikt
Fekir iszonyú dinamikus CAM-ban, de a chem miatt lehet mást kell nézzek. Ben Arfa milyen?
-
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gamegod #3819 üzenetére
Az sem rossz. Én az utóbbi 2 draftért fizettem 600 pontot. Az első draftnál a 3. meccsen kidobott, a másodiknál pedig Pelé jött ellenem, a gép elcsalta az egészet, Messivel nem tudtam egy rendeset passzolni, teljesen más irányba ment a labda, a játékosok. úgyhogy nyomtam egy windows gombot, erre nem az, hogy kiírná a DNF-t, hanem percekig fekete képernyő... Ez valami "újítás" ?
-
marcess
senior tag
Srácok van egy ki "baj". 2 meccset toltam le profi szinten sb-ben szóval volt vagy 3000 pontom, na mondom nyissuk ki azt a loan playert hátha használható. Erre átveszem és kiírja, hogy gratulálunk, és átadta a top 100 nyereményt 2 mega packot, 1 50k player packot, meg 65k coint.
Ilyen hogy történhet?Mindenesetre gyorsan kinyitottam, meg elköltöttem a moneyt úgy is kellett, kíváncsi vagyok lesz-e valamilyen problémám ezután.
-
chelseafan94
tag
Én tegnap azt csináltam, hogy a heti TOTW ellen "játszottam" Meccs kezdés után azonnal kijelentkeztem a PS fiókomból, (XBOX-on is működik) Ezután rögtön visszajelentkeztem, a meccs megszakadt. UT-be újra belépés majd ugyan ezt megcsináltam még 9x. Kb 10 percet vesz igénybe és működik.
-
gamegod
senior tag
válasz
Kristof_94 #3816 üzenetére
egy rare-ből jött egy Lallana , ami pont illik a csapatba
aztán kifújt
-
dtrms
aktív tag
Nem tudom mi történt, de engem megszállt most a szerencse
Elite 2 lettem, de az utolsó 4 meccset elveszítettem, ezért 500 ponttal voltam bent este 10kor. Valószínűleg lebuktam elite 3-ba.
NADEEEEEE....ma megkapom a rewardokat: 65k, 2 mega pack és 1 rare player....azt írja, hogy top 100 lettemJött egy Hazard a rare playersből.
(A többi packból + a 2 jumbo iconos pakkból meg 80 fölötti játékos nem esett)
-
Lori82
senior tag
SB-ben World Classon néha nyerek,de ha 3 meccset nyerek zsinórban a negyediken tuti megfingat.Vert már meg Pro szinten is,nagyon hektikus,engem is sokszor felkúr. Legendaryt nem merem kipróbálni,az tuti bukta.
Még mindig kevés a zseton,de Townsend helyére kellene egy olcsó alternatíva LW/LM pozícióba (lehetőleg pacewhore) . Nkoudou jó? Isqueierdo a kezdő,de kellene egy normális csere.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok!
Második nekifutásra sikerült összehoznom egy Gold 3-at a Wl-ben,sőt majdnem meg lett a Gold 2 is csak már fáradt voltam és az utolsó 2 meccsen nem sikerült összpontosítani,így maradt a 12 Win.Féltem egy kicst Muától ,mert ha jól emlékszem 78-as volt az összpontszáma a Fifa 17-ben,a Fifa 18-ra visszavettek belőle. Hááát ugyanolyan állat mint tavaly. CSak online használtam 13 meccs 18 gól 6 assziszt. Akinek kevés a zsetonja annak be kell szereznie. Azt nem tudjátok,hogy Gold 3-ért az EA nem változtatott és jár az automatikus részvétel a következő WL-en? -
TBMC
addikt
válasz
gabigyerek #3811 üzenetére
engem tegnap naagyon felkúrt.
megvert 2x worldclasson, pedig nem szoktam kikapni rajta. 3.at leraktam professionalra.. MEGVERT...
4.et 85 ratingje volt, mondom letolom legendaryn megnézem milyen, erre 4-1re vertem.. -
gabigyerek
senior tag
Skacok aki Sb-t nyomja annak egy jó tipp, hogyha 75 ratinges csapat jön fel lehet tolni legendaryra. ha 80as akkor world class, ha 85 akkor ki milyen szinten érzi magát.
MÉg mindig jobb akár professionalon szerezni 900 pontot mint legendaryn bukni és 400at kapni.
-
TBMC
addikt
srácok!
a chem tornázáshoz itt a fifa 18ban isműködik mint annó a 17ben, single player, 5perc után exit, ? és nem számol se dnfet, se veszteséget? -
sz_abika
addikt
Valaki ajánlotta itt IF Luis Albertot - hát megvettem CM-be, bár előre van futtatva, de alappozíció szerint mégiscsak CM. Nem került sokba de a szép statjai ellenére nem is ér többet 15knál. Nekem a 4-3-3-ba nagyon beleszürkül :/ 2000ért Saul a túloldalon több eredményes megmozdulást hoz.
Viszont a Legendary SB szint tippet köszönöm. Ugyanúgy kikapok minden meccsem 1-1, 2-1, 1-2re végződik mint a Pro/WC szinteken, de ha nyerek jóval több pont fut be
Amúgy nem értem mi van, 2 hete 4/4 hoztam a dolgokat, de hogy mostmár a 78as ratinges csapat is Messi/Ronaldo/Icon/mindenmásbronz játékosokkal jön és Ronaldo két lövés/két gól, úgy hogy mindegyik 30m+ lövés, azzal marhanehéz bármit is kezdeni.
-
scholl
tag
várható BL-re SBC?
-
pethYeti
addikt
válasz
gabigyerek #3806 üzenetére
Rendben, köszi!
Belotti 12k, azt azért még nem sietem el. Ez inkább csak ilyen Fitness csapat, amivel azért jó is játszani.
-
chelseafan94
tag
Elite 3-as SB rewardomból a legjobb játékos Gueye...
-
lujdzsi89
tag
Squad battles rewardból kisétált egy Blanc, jól gondolom, hogy nem fog nagyon feljebb menni már az iconoknak az ára? Mint sokatoknak nekem is egy Del Pieros csapat volt a cél a játék elején, ez nagyjából le is fedné.
Amúgy nekem kifejezetten tetszik ez a Squad Battle, egyelőre teljesen lefedi a játékigényemet, és ugyan ez is sokszor egy mocskos szemétláda, de valahogy a gép esetében jobban kezelem, mint amikor az van, hogy belenyúlkál az ea a meccsekbe és még ezzel az online ellenfelem jól is jár.
Egy korábbi témához kapcsolódva én is azon az állásponton vagyok, hogy sokkal jobb a legendás mint a world class, a múlt hetin 57 ezer pontot harácsoltam össze ezen a szinten, előtte a world class az őrületbe kergetett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest