-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Hol írtam olyat, hogy elpattan tőlem a labda? Sehol. Akkor miért kell azt írni, hogy vegyük le a kezünket a sprint gombról? Ez nem tanács, csak idegesítés/általánosítás.
Tőlem egyáltalán nem pattan el a bogyó. Csak azt éreztem tegnap, hogy picit lassabban gyorsulnak fel, mint korábban. Egyáltalán nem a végsebességgel van a baj. Aki futni akar, az most is tud. Én az elindulásta gondoltam. Ehhez még az elpattanáshoz se lenne köze.
A másik, ami picit fura volt, csak nem volt sok időm megfigyelni, mintha egy nagyon pici késés lenne a rövid passzban. Olyan volt este (2-3 meccs), mintha megnyomás után nem azonnal adná tovább. Másnál is?
A jelölőt pedig még nem tudom hova tenni, egyelőre csak a figyelmet vonja el, más hasznát még nem érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Fotó állvány eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest