- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darabokra
senior tag
Origin csak nálam nem jelentkezik be? + companionban sem tudok belépni az accountomba, azt írja ki rossz a jelszó vagy az email, még a jelszóváltoztatás után is...
-
Darabokra
senior tag
ha lenne ilyen CR SBC akkor abba kellene egy speciális CR is az tuti
-
Darabokra
senior tag
Sziasztok! Várható mostanában valami olyan ami esteleg levinné az árakat?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #29787 üzenetére
én mondjuk Mülleren is csodálkoztam
-
Darabokra
senior tag
válasz
Expendable #29784 üzenetére
ő még a megszavazott TOTS ban volt benne nem?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #29782 üzenetére
kire gondolsz?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #29773 üzenetére
nem feltétlenül kell, de picit unalmas a full TOTS brazil keretek ellen játszani 2-300 ezres francia kerettel, és a 90. percekben kikapni hihetetlen keretekkel
és ha nem csak ennyit láttál meg a hozzaszólásomból, akkor megértheted, hogy a legjobb játékosaimat meg nem is használhatom így értelemszerűen.
Esetleg tudja valaki kb meddig lesz még WL a 18-ban?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #29769 üzenetére
nekem pl azért nem tetszik ez az egy nemzetes daily, wl, mert van egy eladhatatlan Tots Dybala+ 2 icon Ferdinand, Blanc, és nincs mellé most millió coin értelmesebb csapatot építeni
-
Darabokra
senior tag
ez még hagyján, de arról sem tudni semmit, jó lesz-e ma végre a Store...
-
Darabokra
senior tag
na az nem semmi billentyűzettel amúgy
én is PC-n tolom mostanában, majd nyomhatnánk egy meccset valamikor
-
Darabokra
senior tag
kész vicc tényleg mennyire letojják PC-n az egészet, az sem érdekli őket, hogy az elinduláskor mennyi bevételtől estek el így hogy nem vesznek annyian pontot, persze gondolom konzolokon vettek azért, ott jó a store
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #27809 üzenetére
pc-n is durván beestek az árak, valaki írta, hogy pc-n nem, hát én Alabat vettem 7000 ért, meg 86-os Sont 15000-ért, szóval ugyanaz
-
Darabokra
senior tag
de pc-n is ugyanez van, nem tudom mit néztél
-
Darabokra
senior tag
üdv újra!
sok idő után újra dailyztem, és begyorsulgatott meccsenként 3-4x.. Régen azt írtátok ez csak annak van akinek lassú a nete.. Azért nehogy már 80 megás net lassú legyen és senki másnak nem jelentkezik ez..
Platform: PC -
Darabokra
senior tag
Hali! Régen írtam már ide, olyan kérdésem lenne, hogy az SB rewardokat mikor kapjuk? nagyon régen játszottam màr a futtal, délután toltam az SB-t újra.
-
Darabokra
senior tag
válasz
grimmjow67 #17444 üzenetére
ez egy hülyeség szerintem.
-
Darabokra
senior tag
hogyhogy még mindig nem volt upgrade?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #16951 üzenetére
mert mennyibe kerül Sandro?
-
Darabokra
senior tag
válasz
gabigyerek #16943 üzenetére
Pedig fizikai ereje nagyon messze van Ibratól. Én úgy vettem észre, egyik Icont sem nagyon lehet elnyomni, nálam draftban Litmanent sem tudták.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16923 üzenetére
hahaha. csak jó látni, hogy van valaki innen, akivel játszottam már.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16915 üzenetére
miért nem reagálsz?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16908 üzenetére
akkor Te vagy az akit nagyon elvertem kétszer is egy teljesen átlagos olasz kerettel, és az egyik után rám írtál angolul
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16902 üzenetére
és neked volt valami Bundesliga csapatod a 17ben Viola Fidelity néven vagy ilyesmi?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16888 üzenetére
bocsi, hogy megkérdezem, te xboxon játszol? mintha játszottunk már volna egyszer, Ujpest FC-ről ugrott be.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Stylerr #16838 üzenetére
Az részemről egy trollkodás volt a későbbi kommentemben említett felhasználónak, nekem soha nem volt meg Rui Costa semmilyen posztra, persze neked ezt nem kellett tudnod. Én csak magamból indultam ki, hogy többször is volt div1, de még csak átlagosnak sem tartom magam a játékban. Több millióan játszanak, a 18-ban pedig egy béna játékosnak is összejöhet egyszer a div 1, ha olyan kerete van, mert itt sokkal jobban számít kinek hány Icon van a csapatában, mint például a 17-ben.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Stylerr #16816 üzenetére
Te figyelj már ide, először belém álltál, de utána nem tudtál válaszolni, mert nem volt mit. Most megint belémkötsz, csak úgy elmondanám, hogy igen most a 17el játszom néha hobbi szinten, mert elegem lett a 18-ból. Szóval te osztod az észt pont nekem, te kezdtél személyeskedni, szerintem vegyél vissza egy picit.
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #16749 üzenetére
amikor Khedira mesterhármast rúgott, kinn volt a Scream lapja, ezt azért fel lehetne fogni. Ha nyolcat rúgott volna, akkor sem kap informot.
-
Darabokra
senior tag
válasz
nyervi #16671 üzenetére
nekem volt Suárez, vmi napi snc-ből nyitottam még 2 hete kb, azthiszem alexis sánchez sbc, és az első pár meccsén paradés volt, főleg a lövései, de hát láttam, hogy az ellenfélben a sima Jesus porig alázza, ennek volt a következménye, hogy feladtam a 18-at és eladtam xboxal együtt
-
Darabokra
senior tag
Futmas Musat használ it valaki egyébként? nem bántam meg, hogy megcsináltam, nála jobat nem látam eddig.
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #16495 üzenetére
Matic? akkor má Bakayoko
-
Darabokra
senior tag
Prime Rui Costát tegyétek CM-be, nála jobb central midfielder nincs a játékban szerintem.
-
Darabokra
senior tag
valami taktikát írjatok már persie666 felhasználónak is, mert mindig ezt olvasgatja, csak nem ír, mert kevés a bit hozzá.
-
Darabokra
senior tag
valaki pls aki ps4-en vany mondja meg
-
Darabokra
senior tag
megtudja mondani valaki esetleg mennyi live transfer lehet fifa 17-ben ps4-en?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #15046 üzenetére
szerintem így jársz a legjobban
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15015 üzenetére
köszi, Vidal már volt amúgy nálam, szóval szerintem is jöhet..
én úgy tudom, hogy ha 82-84 kozott van az adott játékos akkor az első if kettővel nagyobb mindig. -
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15011 üzenetére
ahogy nézegettem 220 alatt eddig se nagyon volt, én is kipróbálnám. 4-4-2 ben Bakayoko mellé Vidal vagy IF Tolisso? Vidalnak is meglenne a 9 chem egyébként, én nem tartom lényegesnek ezt.
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15008 üzenetére
arra esetleg tipp, hogy mikor lesz picit emberibb áron is az az IF Goretzka?
-
Darabokra
senior tag
válasz
LedyGyuszi #15005 üzenetére
emlékeim szerint Begovic, Courtois elég jó lábbal is.
-
Darabokra
senior tag
srácok Neuer milyen ebben a játékban?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14890 üzenetére
nekem erre annyira nincs időm egyébként, de majd megnézem boxon mit lehet ebből kihozni.. a futmas sbc-k alatt csináltam olyat, hogy megcsináltam az egyiket futbin oldalon és bevásároltam Botteghin-ből, 8-900 ért darabját és amikor kikerült az én keretem is az oldalra, 6-7 ezerért vették őket, azthiszem mega packet adott.. 1 óra alatt jött kb 100k haszon
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14888 üzenetére
ezt értem, de én PC platformon vontam ezt kétségbe
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14880 üzenetére
PC-n vagy?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14869 üzenetére
valahogy nehéz elhinni, hogy ezekkel ennxit lehet keresni hetek alatt... különösen azért, mert nem hiszem el, hogy ennyi ember csinálja PC-n az MLS sbc-t, hogy ekkorát lehessen szakítani csak ezekkel a cdm játékosokkal, hogy hetente összejöjjön 3-400 k vagy 750k.. ha ez igaz lenne, akkor valahogy nem nagyon lehetne pl 200 ért találni ilyeneket, mert ha ennyi embernek kellenek ezek, csak megvennék 1 perc alatt 200-1000 ért ezeket.. Na mindegy
-
Darabokra
senior tag
válasz
Kristof_94 #14865 üzenetére
de hogyan? ennyire kevesen vadásznak ezekre a játékosokra?
-
Darabokra
senior tag
PC-n miért ilyen drága az MLS-en belül a Colombus Crew? egyik haverom PC-n nyomja a 18at, és azt akarja beadni nekem hogy nem vett zsetont sem pontot, hanem ennek a csapatnak a játékosaival, valami középpályásokkal tradel heti 3-400k-t.. Ez lehetséges Pac-n egyáltalán, ahol gondolom a drágább ezüst sbc-be való játékosokból alig van kinn a piacon?
-
Darabokra
senior tag
és ha La Liga sbc lesz pénteken, ki lenne benne szerintetek?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14839 üzenetére
lehet, hogy megkapják, csak gondoltam így logikus, ha nem
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14837 üzenetére
azértvan sima értékekkel, mert az új klubjukban számít az inform majd ha kapnak.
-
Darabokra
senior tag
amúgy pénteken jöhet liga sbc, eddig minden hónap első péntekén szoktak jönni azthiszem. Ha igen, milyen várható? La Liga?
-
Darabokra
senior tag
kibe érdemes amúgy fektetni így upgrade előtt? vagy mibe?
-
Darabokra
senior tag
másnál is behalt a szerver?
-
Darabokra
senior tag
srácok mi a véleményetek Bakayoko-ról? 4-1-2-1-2 (2) ben játszatom CDM-be és kb mindenféle keretemben ott volt eddig, haverjaim röhögnek rajtam, hogy miért nem cserélem le. De sztem ennél több labdát nem nagyon lehet szerezni egy játékossal, mint amennyit ő szerez, és van hogy 16ról beveri .
-
Darabokra
senior tag
valaki tud segíteni? Xboxon vagyok és van egy kis probléma.. fifában kiírja hogy unabled save data, rámegyek h go offline, továbbmegy, de nem tud csatlakozni az EA serverhez. A netem jó, de ez komplikáltabb lehet, mert a menüben is ott van pl hogy System updated available, de valamiért azt sem tudja letölteni, hibát ír ki, pedig a netem jó. valakinek valami ötlet?
-
Darabokra
senior tag
nekem szerverhibát ír ki Xboxon, másnál jó?
-
Darabokra
senior tag
és ha dob valamit, akkor kiírja a twitch vagy csak megjelenik az appban aztán ennyi?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Fifaisshit #14183 üzenetére
tavaly már kora délután kijött Tim Cahill, ha jól emlékszem.
-
Darabokra
senior tag
valaki leírná hogy kell linkelni a Fut Clubot az accountomban? semmilyen "banner"-t nem látok a twitchen, de még infót sem, hogy mit hogyan amikor rákerestem arra, hogy "easports".. bocsi a hülye kérdésért, ma regisztráltam.
-
Darabokra
senior tag
ha jól értem, akkor arról beszéltek, hogy meccs közben pl Williant benyomom CM posztra, ott állat?
-
Darabokra
senior tag
válasz
Geradossz #10531 üzenetére
már bocsi, hogy beleszólok, de hiába 89es Ibra, amikor pont az általad semmit nem érőnek nevezett 81 es Musaval többször fognak majd alázni online mint a svéddel. Akkor hülyeségeket írsz, hogy fájdalmas elolvasni, tavalyi Aubahoz hogy lehet hasonlítani ezt az Ibra lapot? Hiába 89es ha 66 pac könyörgöm.. Szerinted akkor egy 87 es Iniesta jobb mint a 86 os Nainggolan? Vagy a 88as Özil jobb lap, mint Vidal pl? Lehetett előre tudni, hogy nem lesz magas a követelmény, legalábbis olyan magas, hogy kelljen a sima lapja hozzá. Egy 66 pac csatárnak soha nem fog kelleni totw+87 rating, mert akkor pl egy Aubameyanghoz 3 totw+89 rating kellene. Nem véletlenül eddig még csak kb 1 ellenfélnél láttam az alap Ibrat is, aztán lassan 4 hónapja játszom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Black & Decker töltőt keresek
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest