Hirdetés
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Toguro San
üzenetére
Fut teljesen más játék mint a gagyi arcade menedzser meg season......🖖
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én is ezt érzem, mármint az első felére gondolok az állításnak.
Tegnap nyomtam 6 meccset, az egyiken 7-5-re kaptam ki, de volt egy 6-4-es győzelmem is
-
Toguro San
tag
Szerintem simán lehet jól védekezni! Tény, hogy nehezebb mint az előző években, de taktikusabb! Csapattal kell védekezni. Állítom, hogy rengetegen kirongyolnak a KH-val a rá futó középpályásra, aki vagy elviszi mellette, vagy kényszerítőben otthagyja! Élni kell a társ hívásával, a középpályásokra is váltani kell és visszajönni velük védekezni! Türelem kell a jó védekezéshez! Valamint a legjobb taktika az, hogy birtokold a labdát! Én is arra megyek! Próbálok passzolgatni, bontani az ő védelmét, járatni a labdát egyik oldalról a másikra.... amíg nálad van a labda addig nem kapsz gólt

-
LendvaiFeri1
veterán
Nem lehet védekezni ebben a fosban. Kár volt beruházni erre a kabaréra.
-
Z'Z"
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tényleg olasz vagy Serie A?
Felállás? -
hulkobb
tag
Köszi, a dobozban volt egy UT-vel kapcsolatos lap,annak az alján volt egy számsor,azt hittem az lesz az de azt nem fogadja el. Most akkor, hol kéne lennie ennek a kódnak ,vagy hogy lehetne aktiválni? Ahonnan rendeltem ott azt írták jár hozzá a DLC és a számlán is rajta van.
-
sz_abika
addikt
Valaki nem jott még le a lurdyba a Konzolvilág launch partyra?
-
Toguro San
tag
Na amíg telepítette a játékot toltam 1 kick off meccset (PSG-Bayern)
Nagyon sok fórum hozzászólást olvastam, hogy rossz a védekezés, sok gólos meccsek vannak....
Nem tudom, én totálisan más véleményen vagyok. Játszottam a Demóval is és ott is 2-3 gólos meccseket vívtam, és most is a bayern ellen 6 perces félidővel, vagyis 12 perces meccsen 0-0 -t hoztam össze World class fokozaton. Nem is volt sok helyzet... mezőnyben ment a sok eladott labda, ment a sok testel való elnyomás/szerelés, és pár helyzet volt itt és ott is. Nekem elsőre eléggé életszagúnak tűnt.... nincs gyors átjátszás hatalmas sprintek... tényleg taktika kell a támadásokhoz is és a védekezésekhez is. Számomra nagyon el lett találva....
Hálóra lettem volna kíváncsi, hogy azzal kezdtek -e valamit, de gól híján még nem tapasztaltam

-
TBMC
addikt
30k körül valami csapatot érdemes összepakolni kezdésnek? vagy még tradeljek + offline?
- csak bronz playerjeim vannak kb.ha igen, mit tudnátok ajánlani esetleg?

-
hulkobb
tag
PS4 -en hova kell írni a dlc kódot,hogy megkapjam a packokat? köszi
-
MdewC
nagyúr
Jelen.
Rég toltunk már kolléga.

Viszont ajánlom figyelmedbe Sainthabakuk kollégát is, már említettelek neki, hogy kösse fel, sztem össze kéne majd hozni közösen pár meccset.
Hétvégén talán mind a kettőnknek kerül bele pár meccs a kezébe, szóval hamarosan mehet. Mit gondolsz?

Annyi update még, hogy most eladtam mindenkit, új csapat épül, mert mostani túl kompromisszumos volt, plusz még online is tesztelni kellene.
Gameiro - ST (kicsit félek, hogy kevés lesz, de legalább nem drága)
Fekir - LM (katalizátor) már teszteltem CAM és nem lassú
Payet - CAM (sólyom)
Sanson - CDM (horgony)
Tolisso OP
Roussillon (már teszteltem és ok)
Coman: RM (építész) a passzok és beadások miatt -
Z'Z"
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
-
chop
őstag
DARO9970-es csapatnevu van itt?
-
dtrms
aktív tag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Én panaszkodtam a botladozások miatt és pont azért mert nézek igazi focit. Elég sokat !
És amit te írsz, az lenne az igazán jó: ALACSONYABB driblinges meg gyengébb játékos vagy kis balace-al rendelkezők stb.
De amit én írtam az ettől független sajnos.Egyébként valószínűleg csak én szúrtam ki nagyon ezeket a botladozásokat magamnak, de engem nagyon idegesítenek. Mintha balerinákkal játszanék

Ha fele ennyire lenne lecsökkentve nem érdekelne, sőt még tetszene is. -
ferni
őstag
Ha van olyan, aki úgy érzi, hogy PS4en nagyon jól játszik, vagy jobb, mint az átlag az írja le pls az IDjét, azt majd tolhatunk pár meccset.
Enyém Ferni__
Kettő alsóvonal. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Egy olasz teamet összedob nekem valaki kezdésnek?

-
Toguro San
tag
Sziasztok!
Remélem nem "illegális" amit most írok, de az imént megvettem a Fifa 18-at PS4-re.
Tudni kell rólam, hogy engem a játéknak csak és kizárólag a karrier része érdekel. Soha az életben nem UT-ztem, meg ilyesmik!
Tehát 100 %-ban offline módban pirítom a játékot.Kaptam ugyebár PS4-re DLC-t és ehhez tartozó kulcsot, melyen szívesen túladnék.
Bárkit érdekelne, az jelezzen és megoldjuk!
pacsi
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
A "hiba a te készülékedben van". 2 napja játszom és egyetlen egyszer dobott le.(xbox one) Tény, hogy ma délelőtt már némileg laggosabb volt, gondolom sokan kezdték el egyszerre a játékot, de még mindig játszható volt.
Más:
Botladozásokat alig láttam és szerintem igenis életszerű, hogy némely helyzetben elvesztik az egyensúlyukat, vagy ha mögéjük jön a labda, akkor az alacsonyabb dribblinges nehezebben veszi át, összeakad a lába stb. Az életben is így van.
Sokszor azt gondolom a fórumot olvasva, hogy sokan nem néznek igazi meccseket, kvázi fogalmuk nincs a fociról a való életben, és így olyanokért hibáztatják a játékot, ami igazából nem gond.
Nem tökéletes ez a rész sem, és soha egyik sem lesz az, mert rengeteg kritériumnak kell megfelelnie a játéknak és nem fog tudni mindnek egyszerre. A tavalyinak is elfogadtam a hiányosságait, a hibáit, és 1 évig kellemes időtöltés volt. Persze idegeskedni azt azért szoktam.
De max. az ellenfélre, vagy magamra, nem az EA-ra.Szóval nekem tetszik a Fifa 18, és akkor is kikapcsolódást nyújt majd, ha jön a 25. Patch is és változik minden.
Üdv.
-
Toxy
aktív tag
A kölcsön Ronaldo mindenkinek jár igaz?
S hogy kapható meg?
-
gabigyerek
senior tag
Futbinen lehet tudni miért nem működik az ár grafikon?
Szerintetek lesz ma este vagy hétvégén áresés a piacon? (jellemzően nem a magas ratingesek esetében)
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ha van 40k, akkor majdnem az egész keretet szerintem

Akiket ajánlok:
Barkley --> Rooney
Boufal --> Mirallas
King --> Chicharito és tegyél rá egy hawkot
Pedro --> Mahrez (Pedro szerintem törpe)
Mbemba --> Sanchez
Reid --> KeaneEz a pár játékos szerintem meg van 20-25-ből is.
Pedro meg King amúgy maradhat is akár. Mert ők jók, csak én személy szerint nem vagyok velük megelégedve. -
TBMC
addikt
srácok!
fellehet használni a standard edition DLCt 2x? ha van 2 különböző standard kódom?
vagy csak 1x fogja elfogadni?szerk: xbox one
-
79blueboy
csendes tag
Most végre el kezdené letölteni, de a cseh és lengyel nyelveket ajánlja fel. Másnál is van ilyen ?
-
petrin
csendes tag
nekem nem engedi updatelni... vicc amit művelnek ezzel a szarral megint , ugyanaz mint a 17 egy büdös nagy semmi mézes mázos szarba csomagolva....
-
Toxy
aktív tag
Végre! Elindult!
Igaz update nem ment fel.
Download failed-et írt, de kijelentkezve, s visszalépve már indul játék.
-
Kristof_94
nagyúr
Jelenleg ezzel a BPL csapattal tolom! Vélemények? Kiket cseréljek elsőnek? 40k-m van PC-n...
-
nyervi
aktív tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
nagy király vagy! nekem elkezdte tölteni

-
Black1208
csendes tag
Nálam is működik , már 5% lejött , viszont egyik ismerősömnél azt írja hogy próbáljam újra .
Szerintem leterheltek a szerverek... (GJ EA)

-
Toxy
aktív tag
Na eltűnt az október 10. Just released lett

S ott a play. S update-t tölt. Végre.
-
gera021
aktív tag
nekem megjelent a download icon, de sajna meg nem tolti le, kiirja h probaljam kesobb ujra
-
Toxy
aktív tag
Ez fura, hogy október 10et ír, hisz van akinek már megy Originen FIFA 18.
Vagy most már vajon nekik se megy?
-
dtrms
aktív tag
Persze, de szerintem ebben tényleg több a hiba. Illetve nem is az hogy fajtára több, hanem megjelenésre. Ezt úgy értem, hogy ebben lehet kevesebb hiba van, de az sokkal többször előjön. Meg gondolok itt a technikai dolgokra, hogy a webapp se ment rendesen, transfer se volt nyitva, most a játékot nem lehet indítani, stb. Legalábbis én ezt érzem.
Mindegyiket el tudnám nézni amúgy, de ez a botladozás nagyon durván idegesít. Nem tudom nálad pl észlelhető e. Ilyenek, hogy rúgok (nincs rajtam senki) és megbotlik rúgás közben vagy szerelek és én botlok meg, elfutnak mellettem és megbotlok. Nem esés, hanem így fejjel előredől, mintha 20 kilós feje lenne.

Most tettem fel az OBS-t. Fel fogom venni a meccseimet és összevágom, mert ez nálam kb minden meccsen tucatszámra jelentkezik.
Szerk.: egyébként a gameplay szerintem is jobb, csak ezeket a botladozásokat kéne kivenni (inkább csak csökkenteni), illetve a kapusokkal valamit kezdeni.
-
szupersanyi
aktív tag
Higgyétek el, sokkal jobb nektek, akik még mindig nem tudnak vele játszani. Én reggel óta játszok (inkább csak próbálok), de a szerverek ennyire szerintem sosem voltak szarok. Átlagosan minden második meccsem befagy az elején vagy kidob és amikor le tudom játszani, akkor is input laggal...
-
dracox
addikt
Mindenki egyből rárabol a fifára aztán rengeteg baki van még most is vele ahogy olvasom. Egy-két hetet bőven megéri várni a vásárlással megjelenés után azt veszem észre..

-
smallmer
őstag
Sziasztok,
olvasgatom, hogy van itt más is aki nem tudja letölteni az originről a játékot. Tudtok valamit, hogy mikor lesz jó kb? vagy valami hír?
köszi -
Takika14
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Köszi az infót.

Sajnos nekem nem volt a számlán. Felvettem a kapcsolatot a bolttal (Aqua Kft) azt ígérték utána néznek még ma.
Kíváncsi leszek mi lesz belőle.
Ha már ennyire döcögősen indul legalább kapjam meg a teljes tartalmat!
Régen külön lapon volt az Ultimate Team módon belüli ajándékhoz, gondolok itt pl hetente 1 gold csomagra. Ugyan olyan lap/kód volt mint maga a játék aktiváló kódja.
Ezt kerestem a csomagomban.
-
ProgenXL
őstag
Ez így vicces lesz hogy le van töltve de nem lehet indítani

-
dtrms
aktív tag
Az EA az idei fifával nagyon durván lejáratja magát szerintem. Rengeteg technikai hiba, a játékban is annyi fa**ág van mint még soha, fejlődni alig fejlődött és most még telepíteni se engedi egy csomó embernek

Valami 10 gigás patch jöhetne, mert a játékosok buták, kapus mintha nem lenne, mindenben elbotlanak az emberek, ami kapura megy lövés gól....semmi realitása nincs jelenleg a játéknak szerintem.
(és ezt úgy írom, hogy kb 5-6 vereségem van és nagyjából 50 win, de egyszerűen győzni is rossz pl a gép ellen. Online kicsit jobb a helyzet) -
Toxy
aktív tag
válasz
cucumber87
üzenetére
Nem hibáztál. Az EA hibázott, óriásit.
Szerintem ilyen gond nem is volt még.
-
cucumber87
tag
Jó most hogy ide benéztem megnyugodtam hogy nem csak nálam van gond. Konkrétan hozzá adtam a kulcsot originbe és nincs letöltő gomb. Remélem délutánra orvosolják a problémát. Először azt hittem hibáztam, hogy g2aról vettem meg.
-
skandarg27
csendes tag
Pc, standard verzió. Én is kitörölhetem vele. Köszi EA.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Spanyol csapattal játszik valaki? Próbáltam összerakni csapatot, de szerintem lényegesen kisebb a választék mint a Serie A vagy BLP jobb játékosi között. Spanyol nemzetiségű vagy LaLiga-s csapat a terv, illetve már félig kész.
Ti kiket ajánlanátok? Egyelőre Isco és társaira nincs keret

-
Takika14
aktív tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért nincs UT kód a dobozomban?
Tavaly is így jártam, akkor már túl későn írtam az EA-nek és nem tudtak már adni.
Tud valaki adni magyar EA elérhetőséget?
-
bajzal
őstag
PC-n senkinek sem engedi telepíteni? Beteszem a lemezt azt mondja még nem jelent meg a játék.

-
djdream
csendes tag
valaki segiteni abban hogyan kell dvd-kröl telepiteni a játékot?? origin-ben mit kell beállitani hozzá?? majd persze ha helyreáll a telepités
-
gab.gergely
tag
Reggel ránéztem a hivatalos fórumra, a "technical issues" topikban kicsit több mint 4000 hsz volt. Most több mint 22k...
-
Meghivott
addikt
SerieA-ból kiket ajánlanátok RB és LB posztokra?
Mondjuk max 5K/fő. Köszi
Most a Karsdorp és Radu srácok vannak. -
djdream
csendes tag
Nevetséges hogy az ember megvette a játékot és nem engedi telepiteni. talán estére vagy éjjelre reméljük csak jó lesz
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Ha meg lebutítják a game playt mint tavaly és tele lesz a pálya maguktól szerelő védőkkel, auto tackle, plusz lebutítják a mozgásokat, szintén mint tavaly, akkor meg az lesz a baj!
LOL --> ezt mindenkinek üzenem.
Citro Te meg ne WC szinten játssz akkor, hanem legendáson, vagy UT-n, simán menne és érdemes a SB-t tolni, akkor nem lesz ilyen gond a 6 perces félidőkön.

-
TrueGooner
senior tag
válasz
LordHappyHU
üzenetére
Elvileg nem ma jött az 1.02-es patch?
-
LordHappyHU
újonc
Nagyon fos lett. Jöhetne a patch!!
-
Geradossz
aktív tag
Ones to watch mikor jön? Valaki tudja?
-
Aguinaga
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Még le se lehet tölteni sokaknál, de már várjuk a peccset? Ez minek számít? 1/2 Day patch?

-
válasz
etaclan1984
üzenetére
Így nem lehet élvezetes a Karrier Mód. Most komolyan, hogy fog kinézni a Premier League-tabella a szezon végén?
Eddig 103 lőtt gól a rekord, most meg lesz 200-250.

Így maximum az Ultimate Team játékmóddal lehet elszórakozni, mert ott már eleve nem élethű az egész játék és nem is célja hogy szimulátor legyen, az egy árkád játékmód. Mint az autós játékoknál van NFS-féle könnyed száguldozás, illetve van igazi szimulátor, ami csak kormánnyal jó. Na de legalább a sima játék jó lenne...
-
Aguinaga
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Azaz, egyik CM-ben, olyan '90 környékén nagy király volt

Arra gondolok, hátha csak elqrták, és éjfél helyett 12-kor aktiválódik?
-
válasz
pethYeti
üzenetére
Több, mint 10 éves FIFA karrierem során mindig 10 perces félidejű meccseket toltam, és ennyire sok gól még nem volt.
Most játszottam egy másik meccset annyi különbséggel, hogy a játék sebességét levettem Normalról Slow-ra, Liverpool - Spurs, a 40. percben kiléptem, amikor 4:2 volt ide.
Valahogy az az érzésem, hogy hiába a játékmechanika most a legélethűbb, ennyire távol még sosem voltak a valóságtól a meccsek eredményei.
-
gera021
aktív tag
irtam a cdkeys nek akiktol vettem a kulcsot, valaszoltak, azt irtak h a EA rajta van nagyon a teman es par oran belul fog mukodni, ugy legyen
-
pethYeti
addikt
-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ez milyen már,h a lemezről eltűnik a játék

azt hiszem lassan nekem is le kell szoknom róla, hogy dobozos játékot vegyek, pedig így "kézzelfoghatóan" jobban szeretem
nos,a posta miatt most sem kell aggódnom, a játék már a kezemben van 9.00 óta, csak használni nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de majd rájuk írok h mi van, ha nem lesz pack.

plusz Lukaku!!!