- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyervi
aktív tag
nem szoktam felb@szni magam a wl-en, mert nem vagyok egy nagy játékos. ilyen silver 1-2 szoktam lenni, van mikor le sem játszom az egészet. de ma már tisztára kiborított. 6 meccsből egy ellenfélre tudom azt mondani, hogy igen, fényévekkel jobban játszott, mint én. 1 meccsen gold team, a játékosaim térdig iszapban, a labda még csak abba az irányba sem volt hajlandó szállni, amerre rúgtam. 2. csapat ezekből a baszomadta bordó lapokból összetákolt valami, vezetek 2-0-ra, ledob a szerver. a többi normál csapat, ami mostanra már kb. mindenkinek lehet tots-okkal, ikonokkal - no ebből egy simán leigázott, 2 meccsen úgy kaptam ki, hogy rúgtam 5-6 kapufát, vagy 5-ről a kapu mellé Suarezzel. hab a tortán a 3 90. percben elvesztett meccs, ahol addig pattogott a kapunál ping-pong szerűen a labda míg az ellenfél be nem kotorta. bármit nyomtam egyszerűen nem volt képes egyetlen védőm sem kibikázni a szarba.
úgy döntöttem kinek kell ez? -
nyervi
aktív tag
válasz
akooos #32293 üzenetére
oké, de ha maga a játék azt írja ki, hogy az ellenfelet kapcsolta le valamiért a szerver, akkor ne szívja már meg az, aki épp akkor játszik vele. ne adjon győzelmet, de ne vegyen el 1 új meccslehetőséget sem. az egész más, ha engem vág le, akkor nem szólok semmit.
úgyhogy szerintem Kristófnak teljesen igaza van -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #32272 üzenetére
velem 3x eljátszotta, hogy kiírta az ellenfélnél megszakadt a kapcsolat és simán elvette a meccset tőlem is
-
nyervi
aktív tag
ilyen az mikor nem fifa18-al játszanak az angolok
a horvátok ezt nagyon megérdemelték! fanatikus egy banda -
nyervi
aktív tag
egy pozitívuma van ennek a francia sikernek, Umtiti kap végre egy speckó lapot. remélem
-
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit #30986 üzenetére
de akkor se lesz angol-belga döntő, mert francia-horvát lesz
lassan számomra értelmét veszti ez a vb, francia-belga-(úgy néz ki angol)-ha nem lesznek horvátok...akkor az összes megmaradt csapat nem szeretem kategória -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #30795 üzenetére
ha neked sem adott még egyetlen lapot sem a felturbózott játékosokból, akkor tudjuk, hogy nekünk meg pláne felesleges nyitni
viszont nem is nagyon van belőlük a piacon
-
nyervi
aktív tag
mekkora szopatás ez az MM
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #30395 üzenetére
rajtad kívül másnak nem is érdemes nyitogatni
basszus, 2 kivételével megcsináltam az összes flash sbc-t., MM-et, sőt 2 csomagot nyitottam is coinért (fuj) és adott egy gold Aspast. azt hiszem több "csillanás" nem is volt
-
nyervi
aktív tag
Közben az AC Milant meg kizárták az Európa ligából
-
nyervi
aktív tag
a gyors sbckről jut eszembe, most csak alapkártyákat lehet nyitni?
-
nyervi
aktív tag
ezeknek az sbcknek nincs túl sok értelmük. még csak egy csillanás se nyitáskor
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #29327 üzenetére
határozottan igen!
-
nyervi
aktív tag
-
nyervi
aktív tag
pc-n mást is ledobál a szerver mindenféle kitalált indokkal? 3x játssza el velem, hogy a 80.+ percben vezetek és kiléptet a játékból vagy azzal hogy passzivitást mutatok a játékban (vagy mi, pedig én passzolgattam) vagy azzal, hogy elhagytam a játékot
, de se felugró ablak, se megszakadó net
-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984 #28573 üzenetére
ugyan, a full Tots + ikon csapatokhoz mérten az enyém is fos, aztán valahogy a gép mégsem tol sehová. úgy elvernek, mint jég a határt
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #28379 üzenetére
nálam annyira szar a vb mód, hogy mára már rég elment tőle a kedvem. iconok ide vagy oda
nem tudom a szerver szar vagy mindenki valami netes csalást használ, mert olyan laggos, hogy semmi értelme. a sima UT meg rendesen megy, így gondolom nem a netemmel van a baj -
nyervi
aktív tag
pc-n másnál is laggos szar a vb mód? sima UT teljesen jó, úgyhogy net hiba nem igazán lehet
-
nyervi
aktív tag
válasz
Szigma70 #28175 üzenetére
értem én a problémádat meg valahol meg is értem. viszont van, akit nem igazán érdekel a kereskedős része a játéknak, hogy állandóan azt lesse mikor mit érdemes venni, adni, csak játszani akar. ilyen alapon sokaknak még mindig gold csapatokkal kéne futkosni és ez venné el a kedvét.
egy szó, mint száz, ez egy olyan játék, hogy a végén valaki mindig megszívja -
nyervi
aktív tag
eddig ter Stegen teljesen jó, megbízható kapus volt nálam. patch meg market leállás után olyan lett, mint itt néhány ember szerint Yashin. csak az nem gól, ami nem is megy kapura
-
nyervi
aktív tag
válasz
Clapaucius #28073 üzenetére
valami olyasmi bug volt, hogy jó sok pack-ot adott a vb mód, amit nem kellett volna. ezért aztán nemes egyszerűséggel lezárták a store-t és pc-n azóta sem csinálták meg. a többi platformon persze gyorsan javították
-
nyervi
aktív tag
profik ezek ott az EA-nál, twitteren az EA help már ott tart, hogy reggel óta folyamatosan törölgeti a fel-felbőszülő (l)usereket
-
nyervi
aktív tag
válasz
SzakalyAti #27954 üzenetére
igen, főleg pc-n felesleges vele játszani, mert aki nem ugrott rá rögtön, az nem is tud nyitni semmit. alapból dobott szedett-vedett csapattal meg semmi értelme nekimenni azoknak, akik már összeraktak egy eléggé jó csapatot.
azért kiváncsi vagyok, hogy az EA érez-e majd némi késztetést arra, hogy ezért a leállásért kompenzálja valamivel a pc-s játékosokat -
nyervi
aktív tag
azért ez az EA tényleg elmehet oda, ahová gondolom. minden platformon megtalálja és javítja a hibát, persze pc-n nem. a store még mindig halott, a dkt valami furcsa kódokat mutat, no az sbc-t már meg lehetett csinálni legalább. annyira szarnak bele a pc-s verzióba, mintha azt nem is pénzért adnák...
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #27878 üzenetére
mert mint mindig, az marad utoljára
-
nyervi
aktív tag
pc-n máshol is bedöglött a pack nyitogatós rész? megint kaptam EA-tól egy 125k-s csomagot, de nem enged be, hogy ki is nyithassam
-
nyervi
aktív tag
most komolyan le kell töltenem a vb modot ha akarom, ha nem? mert anélkül nem engedi elindítani a játékot?
-
nyervi
aktív tag
kaptam twitch nézésért egy 125k-s csomagot éééééés......nyitottam egy hatalmas vékonyat
-
nyervi
aktív tag
válasz
A guru #26926 üzenetére
köszi! bár nem igazán tudom, hogy melyik taktika ellen melyik jó. arra emlékszem (azt hiszem te írtad itt le valahol), hogy támadásra a 3-5-2 meg talán szűk ellen a 4-2-3-1. ez utóbbi nálam valamiért nagyon nem megy, pedig ezt használtam eddig a leggyakrabban. egyébként érdemes valami custom tactic-ot állítani vagy az már szinte mindegy?
-
nyervi
aktív tag
srácok milyen formációban/taktikával játszotok leginkább? már nem tudom milyen formában rakjam a csapatot a pályára. az rendben van, hogy nem vagyok egy hűdejó játékos, de az hogy a div4-ből úgy süvítettem vissza a div8-ba, hogy a legtöbb meccshez közöm sem volt, az kicsit lehangoló. köszi!
-
nyervi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #26704 üzenetére
hun a link?
storno. már megvan
-
nyervi
aktív tag
válasz
dracox #26479 üzenetére
ebben nagyon igazad van! a garantált tots csomagokból + sok-sok uprage-ből kaptam 3 eladhatatlna Aspas-t. hát köszönöm szépen! egyet még csak felhasználok,mert illik a csapatba, de a többit meddig tárolgassam csomagnyitás nélkül, mert mindjárt előugrik, hogy azokkal még nem csináltam semmit.
PL-nél ugyanez volt. bepakoltam Mahrezt az sbc-be, ami utána adott egy új eladhatatlan Mahrezt.
azt hiszem ettől most egy kicsit besokalltam a játéktól. -
nyervi
aktív tag
azért az EA-nak megvannak a maga szépségei, ami tényleg igazi há'b+ kategória: a gyorsléptű Kroos lefutja Tots Walkert, Mertens meg simán lefejeli Tots Pique-t (másnak ez nem nagyon sikerült úgy 20 meccs alatt, neki 3x is)
-
nyervi
aktív tag
válasz
blizzrd #26298 üzenetére
eladhatatlan Parejot nyitottam, be is tettem a csapatba mivel pont illik bele. de nem vagyok elájulva a lapjától. esküszöm sima Iniesta jobban működik nálam. de ez nem jelent semmit, mert vannak játékosok, akikkel egyszerűen nem tudok játszani vagy mi. pl. Asensio is ilyen. sokan dicsérték milyen jó lap, nálam semmi. se passzolni nem akar meg kaput se talál. úgy néz ki Parejo a másik ilyen. vagy tényleg nem túl jó lap. ez van
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #26275 üzenetére
Kristóf, Kristóf! elmész te a .....
egyébként meg gratula!
-
nyervi
aktív tag
nekem Aspas. kipróbálom aztán majd valami lesz. egy SBC Parejo-t adott, de vagy én vagyok hülye, vagy az a lap semmit nem ér
-
nyervi
aktív tag
megcsináltam vagy 15 sbc-t, egy darab sima Bale, ami tán említésre méltó
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #26109 üzenetére
ja! azért az úgy picit faszság lenne, nem? bár az EA-nál sose lehet tudni
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #26091 üzenetére
de Pique-t meg Busquets-t már lehetett nyitni. mennyire biztos ez?
-
nyervi
aktív tag
ez az EA már megint szopat. sima PL uprage-ből dobott egy Mahrezt. ezen csodálkoztam is. mondom bepakolom egy tots sbc-be, hátha jön egy de Gea. erre nyitom a packet éééééés...Mahrez
-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984 #25625 üzenetére
én tots Courtois-t nyitottam az eladhatatlan sbc-ből. kipróbáltam, olyan potyákat kapott, hogy jó lesz sbc-be
-
nyervi
aktív tag
válasz
grimmjow67 #25487 üzenetére
nekem Walker. gondoltam hátha megszán egy De Geával, de nem
-
nyervi
aktív tag
megint nem lesz semmi sbc?
-
nyervi
aktív tag
ROW 49 - 41 TOTS Player
ezek milyen játékosok? érdemes megcsinálni az sbc-t? -
nyervi
aktív tag
válasz
Fifaisshit #24836 üzenetére
a miértjét nem értem. most már igen, lámák
én mindig azt rakom, amit az előzőből ad, abba meg az ingyé' lapot tettem. ez csak akkor változna,ha Pique-t adna, de nem ad.
kinyitottam az MM csomagokat és képes volt 2x ugyanazt a szar 81-es mittudoménkicsoda totw kártyát adni meg semmit -
nyervi
aktív tag
válasz
arpo04 #24752 üzenetére
ezt mondom én is. hogy az SB kimondottan nagy segítség azoknak, akik a wl kvalihoz gyengék, mint én
Kristof_94 - igen! akkor gondold el milyen annak, aki nem is jut el a wl-ig. ma már 3x azt hittem végre megtörik a jég és meglesz. végigverekedem magam jobb csapatokon, mint az enyém...erre döntőben jön egy sima gold csapat Sané, Jesus, csoda Lingard és kivégeznek
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #24747 üzenetére
szerintem meg annak, aki a wl selejtezőhöz még "kicsi", annak azért csak jobb ez így. pl. nekem. most ott van 2 nyerhető lap, persze hogy egyiket sem tudom megszerezni. gondolni kell az amatőrökre is picit
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #24650 üzenetére
87-es Robertson. majd valamibe jó lesz
-
nyervi
aktív tag
válasz
Dezsőbá #24610 üzenetére
nálam a kontrolleren (egyiken külön gomb volt, a másikon csak hosszan kellett nyomni egyszer a "nagy gombot") amivel át lehet állítani a kontrollert a játékhoz? állítás előtt nekem sem működött rendesen a fifában, de átállítás után ugyanaz a kiosztása, mint egy xbox360 kontrollernek és teljesen jól működik
modflow - az 17-es topicban lesz
-
nyervi
aktív tag
egyetlen nyitás, kék csillanás, Lemar
karácsony van EA-nál?
-
nyervi
aktív tag
amit ma a 'pool művel b+, csak tátom a számat
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #23963 üzenetére
ja! csak azért csodálkoztam, mert találtam sehol hogy ilyen lap is van. a totw-ben egy lila van, az meg valami arab.
-
nyervi
aktív tag
most én vagyok a hülye vagy hogyan lehet olyan lapot nyitni, ami nincs is a totw-ben. legalábbis én nem találom. vagy honnan jött ez a jóember?
-
nyervi
aktív tag
*OBJ_WEEK30_SBPRO - srácok, ez mi ez a heti feladatoknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest