- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
a patch után közvetlen még nagyon örültem, mert a kapusok valóban jobbak lettek (mindkét oldalon), viszont...
- a kapusok továbbra is lassúak. értem ezalatt, hogy ha kapustól indítanék egy gyors ellentámadást, egyszerűen nem veszi a "parancsot", gyakorlatilag megvárja hogy az üresen álló játékosra odaérjen az embere, vagy ha ki is dobja időben, olyan tetű gyengén, hogy bőven odaér az ellenfél elfejelni. ez 150+ meccs után "szándékosnak" tűnik, nem a kapusaimmal van a gond (Handanovic, Oblak)
- a váltások szintén ilyenek, egyszerűen az istenért sem enged arra a játékosra váltani sokszor, aki a labdához legközelebb van, vagy amikor igen, akkor már b@szhatom, rég megverték. támadásnál szintén, lepattanó labdára rámennék az emberrel, nem vált rá egyszerűen
- online továbbra is a pace az úr, mindent felülír+1: a nehézség emelése nem kéne, hogy az én csapatom gyengülésével legyen egyenlő. az lenne a normális, ha legendaryn az ellenfél okosabban, pontosabban játszik, nem azt, hogy a játékosaimtól elpattan a labda, negyed óra alatt fordulnak meg, pontatlanul passzolnak vagy épp a minimális erővel meglőtt labda is a felsőkapufát találja telibe
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest