- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Panasonic LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #2196 üzenetére
(#2197) mr.dana: mi?
(#2199) mr.dana: ki kell rúgni a labdát.
Kristóf! Meg 3,5X-ezte az árát, 30-35K körül volt meccs előttig...
-
mr.dana
aktív tag
a cserénél mi az isten történt ???
legalábbis PS4 -en .. hiába nyomom a gombot -- nem enged cserélni .. az első pár nap észre sem vettem ..
de tegnap este is 2 meccset emiatt szívtam meg ill ma is 1-et , egyet meg szerencsére nyertem - de csak a 89.p engedett cserélni , a 79 -edik !!!!!!!! helyett .. -
dtrms
aktív tag
Nekem Chicharito hawk lappal jött be eddig a legjobban. Mögötte CAM-ben Rooney. Ketten együtt brutál duó. Chicharitot nagyon nehezen nyomják el, pedig nincs durva fizikuma.
Milyen felállásba kell amúgy a csatár? Ha vannak szélsőid, akkor jó lehet a lassabb, de jól fejelő csatár is (pl Slimani ugye).
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok! Vélemény?
[link] -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
kérek szépen néhány szubjektív véleményt:
PS4 platformon, ha a '17 vizuálisan 100, akkor a 18 mennyi?Köszönöm előre is!
-
MdewC
nagyúr
Bernardeschi góljával 1-0 a Juvénak, ha valakit érdekel az OTW lapja!
-
Hali! Most, hogy kijött már azért pár expert van benne. A 17 vagy a 18 éri meg jobban? Van valami fontos különbség az igazolásokon kívül?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
s0p0q0r #2181 üzenetére
"There was an error with your bid. Another team has bid higher than your recent offer."
Ez csak annyit takar, hogy nem tudtál licitálni az adott összeggel, mert már felüllicitálták azt. Tehát pl. meg szeretnél venni egy lapot 1000-es licitért, rányomsz, hogy "bid", de közben lehet valaki beelőzött és akkor neked már 1100-at kell.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Aguinaga #2184 üzenetére
Ha ezt az alakzatot akarod játszani, akkor ez kész van.
Én itt tartok. SO Mertenst sajnos nem tudtam haszonnal megvenni, most reménykedek, hogy nem bukok rajta, csak kereskedési céllal van a csapatban.
Szerintetek Mertens kaphat SIF lapot 1 gólpasszra és 1 gólra (tizi)?
Mi a véleményetek? -
Aguinaga
őstag
Ez a csapatom most: Serie A
Még nem tudtam kipróbálni, csak futwizen raktam össze... Vélemény, javaslat?
Lehet, kellene valami hibrid Antonioval
-
Lori82
senior tag
Csatárt keresek a BPL csapatomba.10k-m van rá.Musa már nem op?
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok!
Két dolog miatt írok.
Először is, már sokadjára tilt ki a marketről. Van, hogy 1-2 órára csak, de van, hogy fél napra. Nem, nem snipeolok. Van, hogy egy játékos több kártyájára is licitálok ugyanabban az időben, de ennyi. Valószínűleg átlag feletti az aktivitásom a piacom, de nem értem miért a bann... Hibaüzenet a szokásos:
"There was an error with your bid. Another team has bid higher than your recent offer."Másodszor, kérlek mondja el valaki nagy vonalakban az SB lényegét. Hetente hány meccsem van? Hol mutatja, hogy még mennyi maradt vissza? (ezt sehol sem találom) Esetleg nem hetekre, hanem más periódusokra van beosztva? Mikor kapjuk meg a teljesített szintért a rewardokat?
Előre is köszi!
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek hozzájárulhat a 41212-es felállás ahhoz, hogy rosszul megy a védekezés?
Nyilván az is hozzájárul, hogy kevés rá az időm, természetesen... -
A guru
addikt
Na, túlvagyunk az első hétvégén, kb. 65-70 meccset játszottam, nekem baromira adja a game, szebb, realisztikusabb és sokkal élvezhetőbb mint a tavalyi rész.
16-18 óra játékkal egyelőre ezt a csapatot tudtam összehozni: [kép]egy az egyben a tavalyi custom tacticammel játszom, nagyon tetszik az új játékmenet, sokkal inkább érzem azt, hogy én irányítok, látom sokatoknak nem tetszik az új védekezés, pedig szerintem nagyon el lett találva, ha gólt kapok én szúrtam el, ha pedig nagyot mentek akkor én mentettem nagyot, nem a gép mint a 17-ben. Sauad battles nagyon tetszik, jók a rewardok is viszonylag. A Journeyt is elkezdtem egyelőre az is szerintem hozza amit kell. Online seasonsben div 10, 9, 8 kupa begyűjtve, haladok szépen a tavaly megszokott div 1 felé.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Datsyuk #2160 üzenetére
Akkor átfogalmazom arra hogy, nekem sokkal jobban tetszik.
Megmondom miért. Itt én irányítom a játékosokat, elől és hátul is. Nem a gép szerel magától, vagy befolyásolja a mozgásokat, sokkal jobban és szabadabban lehet kontrollálni.
Azt alá írom, hogy nehéz, gyors, OP a passz és a sprint, ezt biztos, hogy patchelik, de az előbb leírtak miatt a 17 egy irányíthatatlan idegőrlés volt. Lehet, hogy ez se jó, de nekem eddig jobban fekszik. Ennyi. Remélem, hogy gyakorlással mindenki belejön.
MÁS: Szerintetek Mertens kaphat SIF lapot 1 gólpasszra és 1 gólra (tizi)?
Mi a véleményetek?
(#2168) Garsza: Belotti nagyon OP, nálam engine lappal van, szuper. Ár / értékben mindenképp.
-
v-man
őstag
válasz
chelseafan94 #2174 üzenetére
Bocs, de én is kérdezek. Ez a fekete Kessie lap mivel jobb mint a sima?
-
pethYeti
addikt
válasz
gab.gergely #2171 üzenetére
Ugyan ezt érzem, ne aggódj, tegnap legendary-n hoztam 2-3-at egy 4-es pakból ma kb 12-ből lett 2-3 winem. Ami kapura megy kapufa, illetve az össze szerelés, blokkolt lövés ellenfélhez kerül.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Expendable #2166 üzenetére
Nem, olyat csak szeretnék...
Marchetti lesz az.. -
chelseafan94
tag
Sziasztok,
Jelenleg ezzel kerettel játszom: [link]
Tudnátok tippeket adni, hogy kiket lenne érdemes megvenni, és ,milyen chemistry lapokat kellene használnom?Jelenleg van 35K coinom.Perisic vészmegoldásként került előre, mert nem volt más játékosom, de szinte minden meccsen betalálok vele csatár pozícióban.
-
zsolti72837
addikt
Játszok már persze.
-
dtrms
aktív tag
-
gab.gergely
tag
válasz
sz_abika #2169 üzenetére
Teljesen elvesztettem a kedvem ehhez a szharhoz, így 2nappal a vásárlás után. Semmi más kívánságom nincs vele kapcsolatban, csak némi logikus lineáris fejlődés, ha beleteszel napi pár órát, egy idő múlva jobb legyél. Nem tudok rájönni, miért vertem 80+-os profi csapatokat éjszaka 5-6 góllal, mikor most du. ugyanaz a csapat, ua. taktika és mintha mindenki lassított felvétel lenne, a csapattárs AI-ről ne is beszéljünk. Lementettem néhány szituációt, ahol teljesen egyértelmű, hol szerez a gép előnyöket magának, teljesen mindegy közben mit csinálsz, de tölti fel a fszom, így is túl sok időm van benne.
-
sz_abika
addikt
Igazán szörnyű hogy kapust nem lehet mezőnybe becserelni...[link]
Ha Hart elől lehetne ezzel a technikával... -
sz_abika
addikt
A Squad Battleben szereplő csapatok szintjeit vajon az EA hogy lövi be?
Próbálok valami logikát találni benne, de érthetetlen hogy a 77es csapat professionolön lejátszik, 4-0t oszt ki, nagyon jó játékkal, majd a 86os csapat world classon 4-1et kap tőlem. Az az Aspas aki itt mesterhármast lő, a kövi meccsen a kaput nem találja el a 11es környékéről. Olyan mintha az egész RNG lenne és tökmindegy mit választasz ki előre. És ez most nem 1-1 meccsről szól, hanem a hétvége összes challenge mintha lutri szinten lenne és ha kifogod a gyenge csapatot WC szinten, akkor malacod van a bezsebelt pontokkal. -
Garsza
veterán
Eggyet kell értsek az előttem szólókkal Belotti tényleg nagyon OP.
-
Garsza
veterán
Bernardeschi -t ma a kezdőbe jósolják. Lehet érdemes venni pór OTW lapot.
-
Mr.Rain
senior tag
Teke, teke, Benteke [link]
-
Aguinaga
őstag
Amúgy Szcesny milyen? Megéri megvenni? Serie A csapatom van, de a kapuban egy Marchisio áll egyelőre.. Valami pakkból esett
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a 18-ban eddig nagyon rosszul megy a védekezés. Hiába lövök 3-4 gólokat, ha ugyanannyit kapok.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Francesco003 #2147 üzenetére
17-es Fifával csatlakoztam újra a sorozathoz. Novembertől mindig ott voltam a weekendleauge-ben, általában gold3-gold1-es sávban mozogtam. Ennyi tapasztalatom van......
Egyébként nem tudom, mennyi tapasztalat kell ahhoz, hogy valaki megállapítsa, ha egy labda nem természetes módon pattan??? mert ne mondja nekem senki, aki 2 mérkőzést is látott életében, hogy hűen lemodellezték.
Aki azt írja, hogy "fényévekkel" jobb mint a 17-es arra kérném, hogy vegye le a rajongói szemüveget. Maradjunk annyiban, hogy "más" és akkor pontosan fogalmaztunk. Kb annyira jobb fényévekkel mint az NB1 tavaly és idén. Nem akarok megsérteni senkit ezzel, hogy kritizálom a játékot. Én is annak örülnék a legjobban ha jóne. Sajnos nem az....... -
ShiberMonkey
senior tag
Srácok komolyan ez jobb mint a 17 ? Tradeltem vagy több napot mire sikerült egy Calcio keretet összeraknom, beállítottam és teszteltem a taktikát mielőtt UTba mentem volna (2 EA shieldet is nyertem) gondoltam ez elég lesz hogy az UT-t elkezdjem.
Minden játékost egyesével nézegettem a futheaden hogy ki az aki a legjobban illik a taktikában- hátul Benatia-Musacchio-Jesus/kölcsön Chiellini.
Első meccsen már elment a kedvem, a gyerek 4-4-2ben egy Kaboul-Huth védőpárossal állt fel elöl persze egy Defoe kölcsön Lacazette.
Az egy dolog hogy 3 kapufát lőttem, de hogy a gyerek kipasszolgatta szimplán ezeket a védőket az nevetséges, 74 es pace nem elég a védőnek hogy ne Slalomozzon át rajta? Kit tegyek be Manét meg Salaht ? Az ő védői (Kaboul és Huth) meg úgy megállítja a Niang/Felipe Anderson szélsőimet hogy csak nézek. Az hogy a tegnapi meccsen (FUT draft) 11 kapuralövésből 10 ment be az normális dolog ?3 UT meccsemen vagy 8 kapufát lőttem, ennyit nem láttam a kedvenc csapatomtól élőben, pedig majdnem az összes meccsüket megnézem. Azon már meg sem lepődök hogy Firmino bevarja a ficakba majdnem az alapvonalról vagy Szczesny kap egy kötény gólt Defoetól úgy hogy 10 ről tüzel laposan
Lehet én vagyok bedrogozva de ez a játék olyan messze áll a futballnak a szimulálàsától.
2018 ban nem lehet beállítani olyat hogy mi legyen a támadó és védekező alakzat ?
Azok a csúszkák meg őszíntén érnek valamit ?
Egyszerűen nem tudok arculatot adni a csapatomnak/ pedig nem 1 órát töltöttem el a gép előtt, nem egy dolgot teszteltem.
Ez így egy súlytalan játék lett, ahol a lényeg hogy szerezz eggyel több gólt mint az ellefél. -
MdewC
nagyúr
Bakker, Mertens meccsére vártam 3 napja, hogy most fogok vele kereskedni, erre 12:30-kor lejátszották,
rossz időpontra emlékeztem, elment 100-150K... -
Stylerr
addikt
Nem tudom, hogy azok milyen játékkal játszanak, akik azt írják, hogy a 17hez képest a 18 nem fejlődött. Fényévekkel jobb, sőt, szerintem az egyik legjobb Fifa a 18. Nyilván vannak benne hibák, de miben nincsenek?! Squad Battles nagyon tetszik, tök jó újítás. Végre a játékosok is olyan sebességgel futnak, amivel kell nekik, nem is túl gyorsak mint 15ben, és nem is túl lassúak mint a 16-17ben. Passzolás is tök jó, és a lövés is, bár a kapusok mintha gyengébbek lennének, illetve védekezni is nehezebb, de majdcsak hozzászokunk.
-
MdewC
nagyúr
Akkor az már 1:00-kor, ha jól értem.
Közben egy kis gól összefoglaló, igaz még csak div 10, de Costa összehozott egy gólt, ami nálam nagyon ritka, plusz Berna is összehozott egy kis variálást.
-
underdark
aktív tag
Özil iszonyat OP az idei részben
-
MdewC
nagyúr
Srácok?
A SB díjakat mikor kapjuk meg?
Fontos lehet, mert befolyásolhatja a piacot.
A WL és SB pakkok ilyenek.
Mikor jönnek a SB pakkok?
-
MdewC
nagyúr
Köszi a linkeket!
Nekem Boras taktikája fekszik, hasonlóan állítottam én is, az agresszió ami nagyon más nálam, mert használom a team mate cointaint, így az nálam alacsonyabb, viszont a lövésre mondott újdonságot, azt kipróbálom. Mások eddig nem mondtak ennyi infót a lövés csúszka funkciójáról, mint Boras.
Fransescoo és Ferni: +1 a gameplay-hez. Fényévekkel jobb a 18. Persze a 17-hez képest...
A tartalom is el van találva. PS4-en toljuk, nem hiszem, hogy ezen múlna, de rengeteg a pozitív változtatás.
Piros pont az ea-nek, az első patchig biztosan.
-
LendvaiFeri1
addikt
CAM poziban Rooney vagy Mata lehet kifizetődőbb?
-
ferni
őstag
válasz
Francesco003 #2147 üzenetére
Nekem is nagyon pozitív a véleményem eddig.
Sokkal jobban fekszik nekem a játék és pont olyan dolgokban javult a 17hez képest, amikben kellett.Fifa 14 meg tényleg jó volt, szar OP fejes, de az volt akkor is a legjobb
Imádtam.
-
-
ferni
őstag
-
SzakalyAti
tag
válasz
zsolti72837 #2143 üzenetére
Több panasz volt, hogy nem megy a market. Játszol már a játékkal?
-
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837 #2074 üzenetére
Valaki?
-
dracox
addikt
Nem tudom mennyire off, de már feltörték a játékot. Akit nem izgat a FUT és online része az egy próbát tehet vele, hogy milyen lett a végleges verziója mielőtt megveszi.
-
Datsyuk
aktív tag
Gondoltam én is leírom a tapasztalatimat a Fifa 18-al kapcsolatban(PC). Nekem egy hatalmas csalódás.
Grafika szebb (talán?) de mintha a képregény irányába mentek volna el mint sem a realisztikus látványvilág. A játékosokat nem tudom megkülönböztetni különösebben egymástól mikor játszom. Ami elég furcsa, mert a 17-ben azért simán megtudtam.
A háló animációja kritikán aluli. Én nem is értem ez így, hogy vannak fókusz csoportok hogyan került bele a végső verzióba.
És sajnos azt kell, hogy mondjam aki eddig kritizálta a Fifát hogy arcade foci, az most szorozza ezt meg 2-vel.
A labda konkrétan engem a pöttyös gumilabdákra emlékeztet amivel 7-8 éves koromban játszottam a torna órán. Irreálisan felgyorsul, furcsán pattan mintha flipper golyó lenne.
A játékosok mintha korcsolyáznának a pályán. Egyszerűen nem érzed, hogy lépnének/ futnának inkább siklanak a pályán.
A demóhoz képest túl gyors a játékmenet, nagyon is.
Nem értem pl, ha ráváltok egy védőmre és nyomom a sprint-et miért vagyok lassabb mint a labdával haladó játékos? (Nem a pace beli különbségre gondolok) Egyszerűen nem sprintel a védőm.Kapusok nincsenek, védők gyengék kb minden meccs 4-5 gólós (Futban is). Aki felrúg az még sárgát se kap, közben piros lenne.És sajnos nem javították a 17-ben már megismert dolgokat. Védőim egymásnak futnak, kapusom letarolja a védőket a labdát nem érinti közben. Kick off glich benne van, irreális helyzet kihagyás->kontrából gól. Tök élvezhetetlen mikor látom mennyire szkriptel az egész. És kb. azon múlik, hogy ki tudja gyorsabban megnyomni a gombot, hogy elinduljon az előre legyártott szkript jelenet.
Még játszani fogok vele, mert múlt évben élveztem, de így elfognak veszíteni. Ez konkrétan eddig fos.
Lehet én vagyok a hibás, mert előtte való hetekben az NBA 2K18-el játszottam. Ég és föld a különbség a két játék között ami a megvalósítást illeti. Nem azt mondom, hogy sport szimuláció legyen a fifa, de könyörgöm ne legyen egy full arcade visszafejlődés kb 10 évvel.
Ezek után most már ki fogom próbálni a PES-t.
-
A guru
addikt
válasz
Toguro San #2139 üzenetére
Szerintem leghamarabb a megjelenéstől számított 1 hét múlva jön frissítés, első körben szerintem az esetleges bugokat amiket jeleztek a felhasználók, fogják kijavítani.
-
Toguro San
tag
Kíváncsi leszek az első patch-re mikor jön, és hogy miknek a javítását fogja tartalmazni! Erről előre lehet valahol olvasni?
-
smallcurrant
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy miért nem tudom kirakni full screenre a játékot?
Alt + enter-t nyomhatok akárhányszor, de nem sikerül a teljes képernyő. Már kénytelen voltam elrejteni a tálcát is, hogy csak a fölső sáv látszódjon.
Előre is köszönöm. -
Lori82
senior tag
Sziasztok 3 dologban kérem a segítségeteket:
1. Egy nagyon low budget BPL csapatot dobjatok már össze nekem,légyszi.Csak hogy el tudjak indulni. 4-3-3(3)-ban játszom.Kik a low budget menők?Érdekelne,hogy Musa még mindig király,megéri rá gyűjteni?Tudom,hogy csak 7-8 k de nagyon szarul állok pénzügyileg
2. A második kérdésem az lenne,hogy ti millyen beállításokkal használjátok a kamerát?Akárhogy állítom,nem találok olyat ami igazán tetszene
3. Mi ez a squad battle single player?Azt látom,hogy szinteket kell lépkedni,de adnak majd csomagokat is?
Előre köszönöm -
forras2
őstag
Szevasztok!
Kellene nekem 1 kis segítség!
Egyszerűen nem jövök rá az irányításra, mi és hogyan... Az alapok természetesen megvannak.
Az ellenfél játékosai labdával gyorsabban futnak mint én labda nélkül. Hogy csinálják? Van valami plusz sprint amiről én nem tudok?
Hogy csinálják azt a cselt folyamatosan, hogy mellettem fut az enemy, és egyszer csak beugrik elém, és onnantól Ő vezeti a labdát?
Hogyan tudom a test cseleket alkalmazni?
Hogyan tudok indítva passzolni?
Hogy csinálja a gép azt, hogy azonnal megáll a labdával?
Ha én ugyan ezt csinálom, akkor általában 2-3-at még lép a játékosom... -
rvn_10
senior tag
Ez a 18 most egy darab fos lett...
-
vatafakk
aktív tag
Én arra tippelek, hogy hétfőn lejjebb mennek az árak, mivel a squad battle rewardok kijönnek. Viszont még sokan építenek teamet, ezért nem lesz nagy zuhanás, szerintem viszont a hétfők tartósan jók lesznek vásárlás szempontból, mert:
- squad battles rewardokat nyitnak olyan emberek, akik wl-ben eddig labdába se rúghattak
- wl-esek adnak el játékosokat jellemzően ha lejátszották a hétvégi 40 meccset -
kicsirobi
tag
Remélem megérte megvenni az OTW-s Bernardeschi 30k ért.
Hosszú távra tervezek vele.
4-3-3(4)-et próbálom. De vagy 5 góllal kapok ki, vagy annyival nyerek. Immobile tényleg nem rossz. -
akooos
veterán
Ha a szombat este 6-os 4 SB-t nem játszom le, viszont holnap 9 körül elkezdem tolni és 1 óra alatt le is nyomom, akkor tudok még a hajnali 2-es meccsekre frissíteni, ugye? És azokkal ha végeztem, jöhet a 10-es frissítés. Elég szar ez, munka és élet mellett nem lehet mind a 44 meccset letolni
-
ProgenXL
őstag
WL-be mi ez a fos lagg? Első félidőben egy szép 2-0 előnyt csináltam amit a másodikban 2-3ra elbuktam mert 1 másodperces késések lettek. A játékossal futottam a labdához a kapum elé, erre jön egy késés és befut a labdával a kapuba.... a másik 2 gólt is úgy kaptam hogy a védővel teljesen más fele mentem a késés miatt mint az ellenfél.. ez biztos hogy nem normális és nem a netemmel van baj.
-
nagydavid989
csendes tag
válasz
Expendable #2113 üzenetére
Tenyleg? es mit talaltal?
-
dtrms
aktív tag
Mi van olyankor, ha a játék úgy megáll, hogy a második félidei kezdőrúgás befagy? Ellának a játékosok, mozognak, melegítenek de a hud meg minden eltűnik. Menüt nem tudom megnyitni, szóval csak alt+f4, de akkor bukom a meccset és ez squad battle....
-
clizer
tag
Hali!
Szerintetek mikor érdemesebb erősebb játékosokat vásárolni, várjak szerda estig? Vagy mit ajánlotok?
Bonucci nagyon hiányzik még a csapatomból, és a hétvégére elég jól felment az ára. -
tigomigocika
senior tag
Hy!
A védekezst szokni kell, de iszonyat élethű lett a játék!
4-2-3-1 ami ugy látszik be vált nekem pedig évekig a 4-3-3 volt a jó...
Bacsu elől egy állat, termeli a gólokat és ami a vicc
Árnyék ék mögötte Fellaini shadow lappal valami iszonyat jól muzsikál és rendre eredményes valamint iszonyat jó a phy.
Vagy csak én alkalmazkodtam a játékhoz és lényegesen kevesebbet sprintelek.Eddig jó benyomást tett rám a játék bár ha tul hamar akarsz szerelni akkor bukta van
-
sz_abika
addikt
Na megvettem ezt a phost, de minek...egy dologban fejlődött biztosan, hogy mostmár offline is vérlázító dolgok történnek passz/lövés/interception vonalon és úgy fel tud baszni mintha FUToznék
Ezt az sem enyhíti hogy PSen az első kinyitott pakkom IF Zazat hozott. -
ferni
őstag
válasz
Expendable #2115 üzenetére
Nincs még vele sok meccsen, de eddig tökéletes.
-
ferni
őstag
Na akkor jelentkeznék legújabb alkotmányaimmal.
Most érzem végre legelőször, hogy ez egy fasza csapat, akikkel nagyon jó játszani.Próbálgattam a 41212 (2), 4231 (2) meg a 4321et is, de valahogy egyik se jött be 100%osan.
Így hát visszatértem az én kis saját kedvenc formációmhoz a 433 (5)-höz, ami nagyon bevált.Először egy sima Brazil csapattal kezdtem.
[link]
Nagyon megtetszettek, ez a középpálya az, ami először tényleg nagyon tarolt nálam, nagyon stabilak voltak és előre és hátra is jók.
Taison parádé, Felipe Anderson jobban bejött nekem mint Lucas, csak ajánlani tudom akár Calcio A teambe is.
Soares is megteszi a magáét, érdemes kipróbálni.
KP parádé, mindegyik, úgy ahogy van.
Védelem meg szintén elment.Na aztán jött a megváltó, Gabriel Jesus, első olyan csatárom, aki tényleg nagyon ott van, eddig szenvedtem a csatárokkal és rohadtul nem is látom ki lehet még jó számomra, azok közül, akik nem csilliárdokba kerülnek.
A lényeg a lényeg, ha már jött Jesus csináltam is neki eggy komolyabb csapatot, ami ez lett:
[link]
Természetesen a szokásos Hybrid, én sok hibát nem vélek benne felfedezni, nagyon bejönnek nekem.
Llorist majd lehet megveszem Cech helyére, ha lesz rá zseton.Ha valaki akar PS4en játszani írjon.
-
Expendable
aktív tag
közben utána néztem.
-
Expendable
aktív tag
válasz
nagydavid989 #2107 üzenetére
Hát egy próbát megér.
-
ProgenXL
őstag
Pro klubba mikor tudok felállást változtatni ha én vagyok a csk?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #2096 üzenetére
Valaki?
-
Toguro San
tag
Szomorúan konstatálom, hogy a kínai liga mégsem került be?
Meg a játékosok sem :/ -
nagydavid989
csendes tag
válasz
Expendable #2103 üzenetére
Nekem nem kulcsos hanem dvd,akkor valoszinubb hogy kicserelik?
-
blizzrd
senior tag
Pack nyitassal szoktatok varni, vagy ha kapjatok rogton nyitjatok? Szamit, hogy konzolon, webappon vagy telefonon nyitod?
-
Mr.Rain
senior tag
Úgy nézem kicsit feljebb mentek az árak hétvégére.
Mit gondoltok, érdemes lenne eladni most pár drágább játékosomat, aztán következő héten, hétköznap újra megvenni őket?
Csinálja ezt még valaki?
-
h_eduka
tag
Valaki le tudná írni vagy linkelni, hogy a Squad Battlesbe hogy vannak az ellenfél frissitések?
-
Expendable
aktív tag
válasz
nagydavid989 #2069 üzenetére
Sajnos nem igazán. Ott azt írták, hogy vedd fel a kapcsolatot azzal , akitől vetted és ha lehet kérj másikat. na most ez egy kulcsboltnál nem igazán opció.
Néztem hogy van-e valahol feltéve az angol nyelvi csomag, de egyelőre nem találtam. -
dtrms
aktív tag
Szerintetek a mai 12 meccset este is letudom játszani egy huzamba, mert egy napnak számít vagy csak 4-et tudok pótolni az esti 4 meccsel? Sajnos csak este lesz időm játszani :/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest