- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blizzrd
senior tag
Ha lemezesen rendeltem elo, akkor nem tudok jatszani a 10 oras triallal? Van ea access elofizum is, de latom hogy sokan mar nyitogatjak a pakkokat :/ Nalam viszont csak a pre-order elerheto.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Geradossz #993 üzenetére
Hát 12.000 pointért nagyon karcsú. Nagyon, nagyon, nagyon.
Siralmas. Ezt ötöd annyiból kellett volna nyitni, de legfeljebb 2-3 nap alatt össze lehet majd kereskedni. Ha van vkinek türelme / ideje.
Annó ezzel nem volt gond.
(Hol van a múlt heti ea rendezvény? Csak mert minden 3.-ra Dybalat dobott...)
-
Geradossz
aktív tag
Nekem is ezt írja a Transfer Markt, nem tudom mást hogy neged be. Na kinyitottam 12 ezer fifapontot volt benne pár jó 80-82 közt, aki említésr emélrő az Draxler, Barzagli, Aduriz, Fahrmanh, Jonas illetve egy TOTW Martinez. Nem tudom mennyit fog érni az elején, megpróbálom drágán eladni, de lehet megvárom vele az első WL-t hátha jobban veszik. Illetve van jópár 80-82 Duplicate player is. ők mentek a transferlistára. Ezen kívül van jópár Training lap amit aze lején remélhetőleg jó drágán eladok, ugyse hazsnálom ezeket a +15 pace és hasonlo baromságokat. 280 szerződés amit szépen eladok, elején úgyis drága lesz később meg olcsó, no azáért jó párat megtartok. 32 Squadfitnes ha drága ezeket is eladom és van jópár cham lap, de azokat lehet elhasználom majd, bár eladni is fogok, menedzserlapot nem nyitottam jót, viszont van jó pár értékesnek tűnő mez is. Lenyomom a lehető legtöbb draftot pontból a 10 óra alatt rádobom az 1000 es mecscenkénti boostot és ezeket a csomagokat az otwnál nyitom ki még 24k fifapontal addig meg webappon kereskedek, márha lehet majd... Coinból 5000 gyált össze de 30 player van a transferlistán nem gyorseladom őket, ha csak 100 zsetonnal többér eladom már megéri, valamelyik meg sztem jóval többet ér.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Xbox One-ra hol érdemes megvásárolni a játékot? Olvastam korábban valamit, hogy Szingapúri áruházból olcsóbb? Ha igen, mennyi kb és ott csak a dombornyomott kártya jó?
Amíg nem veszem meg a játékot, kipróbálnám. Ezt az EA tagságot hol érdemes megvenni, hogy tudjak vele játszani (10órát?)? Az Ultimate módhoz minden esetben szükséges Xbox Live Gold előfizetés?
Most léptem be a Web App-ba. Melyik nemzettel érdemes kezdeni szerintetek? Az elején mit javasoltok?Minden hasznos infót szívesen fogadnék
-
akooos
veterán
Az ICON editionhoz tartozó heti 2 jumbo gold packet csak 26-án lehet nyitni?
-
Én ki vagyok tiltva a transfer marketről, valószínűleg azért, mert már rég offoltam a FUT 17-et. Azt írja, hogy játszanom kell a játékkal ahhoz, hogy megnyíljon nekem.
Már fontolgattam az utóbbi időben, hogy ezt most kihagyom, de így ez átbillentett oda, hogy tényleg kihagyom az idei FUT rajtot. Majd később becsatlakozok, talán.
-
MdewC
nagyúr
Srácok!
Mobil app mikor jön???
-
MdewC
nagyúr
Legalább idén beengedett, bár nagy haszonnal megint nem sikerült kezdeni.
Ha 10-15K-t sikerül csinálni keddig, az mér egész jó...
-
chop
őstag
Mar el is szabadultak az arak, pedig meg jatszani sem lehet a jatekkal...
-
Kristof_94
nagyúr
A web appban kezdésként szerintetek melyik nemzetet válasszam?
-
chop
őstag
Bronz, illetve ezust jatekosokat erdemes tartani tovabb? Azert kerdezem, mert ezekre kesobb csak valami speci SBC-nel gondolok komolyabb keresletet; akkora makom viszont nem lesz, hogy pont az en ezustjeim kelljenek valahova...
-
ProgenXL
őstag
Noh kerestem kemény 1664 coin.
Ebből talán már ellehet kezdeni venni és eladni.Son megmaradt.
Komoly hogy fifa 16-ban az első értékes Lapom egy 82-es Willian volt jobb szélre. Most egy 82-es Son bal szélre.(17 kimaradt nekem)
-
kicsirobi
tag
Na. Működik a Webapp. Gondolom már egy páran szét is nyitottátok a pakkokat
A legjobb nyitásom egy Salah ( Liverpool)
Na de a kérdés.
Ha PC-n is, és PS4-en is megvolt a Fifa 17, akkor miért nem tudok vajon mindkét platformra nyitni?
A 17-es webappon tudtam váltani platformon. Itt nem -
Geradossz
aktív tag
Az első wl tényleg csak október 6 án lesz?
-
Darabokra
senior tag
+ hol elérhető a Trial? mert Boxon sehol nem találom..
-
Darabokra
senior tag
válasz
veterángeri #976 üzenetére
akkor nekem miért azt írja ki webapp h csináljak klubot konzolon? "getting started"...
-
chop
őstag
válasz
Clapaucius #971 üzenetére
Neten, One-on meg mindig doglott.
-
veterángeri
tag
Én már az SBC-ket csinálgatom pedig még elő se rendeltem a játékot PS4-re!
-
Darabokra
senior tag
Xboxon sehol nem látom a fifát, hogy lehetne tölteni, sem accesben, sem store-ban... Össze vissza ír itt mindenki mindent.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Clapaucius #973 üzenetére
Az a fura hogy nekem csak Acces van. A g2a még nem küldte a játék kódját..
-
ProgenXL
őstag
válasz
Clapaucius #971 üzenetére
Megy minden
-
Darabokra
senior tag
Nekem azt írja ki a webapp, csináljak klubot konzolon. Akkor másnak hogyan megy? nem értem...
-
chop
őstag
Na, egy makos pocs mar nyitott is egy Messit. Grrr...
-
Geradossz
aktív tag
Amúgy én mikor kiválasztottam, hoghy olasz csapat legyen ott tudtam becserélni Loan playert buffont beraktam volt több is aztán elnyomtam én azt hittem, hogy azok a loan playerek az enyéim, most ez hogy van mert az összes játékosaim közt csak buffon van, egyet lehetett választani vagy ha többet beraktam volna akkor több? Lehet nem kellett volna továbbnyomkodni xd
-
v-man
őstag
Mi a web app pontos neve?
-
ProgenXL
őstag
Gyanítom most mindenki inkább eladni akar és venni aligha.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #956 üzenetére
Annyira azért nem, Ward-ot nyitottam, aki az egyetlen silver a mostani TOTW-ben. De természetesen örülök ennek is, az első ingyenes pakkból nem rossz ilyet húzni.
-
chop
őstag
válasz
IntelKiller7 #959 üzenetére
Na, nem mintha dobott volna valami nagyertekut, kb. az alapcsapatomba egy-ket kozepes jatekos. Ennyi, de nyilvan semmi ertekes.. .
Jatszani amugy tud mar valaki?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #956 üzenetére
Nekem is megvannak a csomagok az ICON edition miatt, illetve kaptam 4 all players pecket és egy gold pecket volt benne egy két használható player. A transfer market csak nekem nem működik? Azt íja, hogy játszak a fut18-al- 17 megvolt! Accesel mikor lehet letölteni illetve kezdeni a gamet?
-
Geradossz
aktív tag
De most komolyan ha megtehetem miert ne? Nem mindenki annyit keres de en tenyleg nem menozes gyanant irtam. Nekem ez egy olyan jatek amit komoly szinten uzok sokat jatszok vele mas moziba megy vagy jegkorizni nekem ez a hobbik valaki pedig festmenyeket gyujt. De a 10 ora hany oratol van amigy?
-
törölt tag
Srácok, én már nyitottam egy IF lapot!
-
Garsza
veterán
Várható hogy pár órán belül lesznek egyedi packok?
Egy Alex Sandrot nyitottam.Listázni még nem lehet?
-
ProgenXL
őstag
A letöltés lehet hogy elindul még ma. De originen ez van írva
"Available September 21
It's almost time to grab your cleats for a new season of FIFA. Get 10 hours of true-to-life football action and a taste of what's in store for Alex Hunter in season two of The Journey."vagy félreértettelek.
-
sch_a
addikt
Hello!
Megy a WebApp
Elvileg fél óra és a trial is indul EA Accesben.
-
Dexar007
veterán
A 10 ora trialt nem tudjatok mikor lehet letölteni? Müködni fog az UT modja?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
etaclan1984 #924 üzenetére
Nem tudom, hogy irónia volt e , vagy komolyan írtad.
A fifa holnap hány órától elérhető?
Kurva meg nem kell, van barátnőm
-
marcess
senior tag
Egy dolgot nem értek. Ha a prime iconokat sbc-vel lehet megcsinálni a másik kettőt pedig packokból lehet nyitni, akkor most csak szerencse, hogy a kettő közül melyiket nyitod ki? Valamint még annyi, hogy akkor ennyi icon lesz a 18-ban? Nem azért, hogy kevés vagy sok csak tény-e már, hogy ennyi és kész?
-
dtrms
aktív tag
Az a Valencia nekem KELL
vettem is plusz fifa pontokat.....
Láttátok a hétvégi gólját? -
MarioAna
senior tag
ha Fifa 17-ben origin accessel most csinálok egy FUT csapatot, akkor már a holnapi FUT webapp rajtnál azt fogom tudni "alapnak" venni, vagy most in-game sem működik a FUT funkció már 17-nél?
Csak mert elvileg kapnak ajándékot rajtnál a már FUT accounttal rendelkezők, hátha kapok valamit az 1 napos FUT csapatra.
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok,
ezt az oldalt ismeritek esetleg?
[link], ha jól veszem ki, itt elég olcsón megvehető bármilyen platformra.
-
Garsza
veterán
Serie A
Egy ilyen elég durva volna. -
MdewC
nagyúr
Bejelentették, hogy a FIFA 18-ban, magyar szinkront kapnak az edzők!
(#930) LendvaiFeri1: Ezzel elintézték, hogy Dybala sima lapja jó drága legyen, mert 1 hétig nem lesz nyitható... Remek. Nem mondom, hogy nem örülök, de élből ilyen IF lapokat venni.
Biztosra megy az ea, nyitják a pénz csapokat.
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1 #930 üzenetére
Martinez-re benevezek majd megint, a 17-ben brutál jó volt.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #925 üzenetére
Támogatom a javaslatot
biztosan jobban jársz. Ott legalább nem téged bsznak meg
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #925 üzenetére
Nem tudom az ilyen, de adom a tippet!
-
ProgenXL
őstag
Acces megvéve. Remélhetőleg abba a 10 órába elintézhető hogy aztán a webapp menjen.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
csaszika87 #921 üzenetére
Hát majd dobok képet... De am meg ha megtehetem miért ne? Nem menőzésként írtam csak h nem az elején nyitome l az egészet hanem majd az otwnél a nagyobb részét ha dob valami jot 12 ezerbőls imánt udok megjelenésig kereskedni webappba és összesedni mondjuk 1-2 milla coint.
-
kiserik
senior tag
válasz
gabigyerek #913 üzenetére
köszi. Próbáltam úgy összerakni, hogy 80 fölött ne legyen senki. A cél majd ez lenne: Csapat
-
csaszika87
csendes tag
Valaki elküldené privátban hogy tudom pc-re megvenni a standard fifa 18-at szingapúri storeon keresztül? Köszönöm.
-
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek #916 üzenetére
Miért ne lenne komoly, ha van rá pénze, hát tegye
Én is épp keresem a vevőt az egyik vesémre...
-
Geradossz
aktív tag
Én holnap kezdem pakknyitogatással 12 ezer fifapontt elnyitok és kezdek kereskedni a kapott dolgobol még ki nem jön az ICON edition. Ha kij9tt és kijöttek az otw lapok még elnyitok 24 ezerfifapontot utána kereskedés mint atom és klésőbbiekben is nyitogatok majd néha ha nagyobb esemény van fifa pontbol. Plusz majd 20 draftnyi fifapontot veszek és tolom azokat is. Csomagokat meg mindig elteszem akkora mikor vannak jó cuccok.
-
IntelKiller7
veterán
Virtuális hálózat. Pl Szingapúrban akarsz vásárolni azt itthon nem teheted meg, viszont, ha csatlakozol VPN-en szingapúri IP címre, a rendszer azt hiszi, hogy ott tartózkodsz, és akkor már enged.
De persze nem csak erre jó. Cégek is működnek ilyen rendszerekkel. Adatbázishoz hozzáférhetsz így akár otthonról.
-
kiserik
senior tag
Na emberkék, idén azt hiszem váltok és egy ilyen kezdő csapatot találtam ki magamnak a fellelhető infók alapján. Vélemény? SeriaA
-
Stylerr
addikt
válasz
Expendable #906 üzenetére
Rendben, így nyugodtan vásárolom meg. Itthon 17 ezer, ráadásul nem is Originen, Ott meg 13 és fél ezer. Jelentős különbség.
-
dtrms
aktív tag
válasz
IntelKiller7 #903 üzenetére
Mi ez a VPN amúgy? Ez nem igazán tiszta nekem
-
dtrms
aktív tag
válasz
Expendable #907 üzenetére
Küldtem privátot, nézd meg légyszi
-
Expendable
aktív tag
Csak neked, csak most, csak először, csak utoljára (PC)
"Just a quick note to let you know that we've billed you S$62.91 for your pre-order of FIFA 18 We'll shoot you an email when it's ready to download and play.
Cheers,
- The Origin Teamp.s - Follow us on Twitter and Facebook for all the latest on new releases, sales, and more"
-
kicsako
őstag
válasz
veterángeri #904 üzenetére
Remelem tudod hogy ez nem hivatalos szavazas, es semmit sem er.
-
veterángeri
tag
Én már szavaztam!
[link] -
Stylerr
addikt
válasz
IntelKiller7 #899 üzenetére
Sokan vették meg pedig PC-re a Szingapúriból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest