- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware #1907 üzenetére
Ha meg lebutítják a game playt mint tavaly és tele lesz a pálya maguktól szerelő védőkkel, auto tackle, plusz lebutítják a mozgásokat, szintén mint tavaly, akkor meg az lesz a baj!
LOL --> ezt mindenkinek üzenem.
Citro Te meg ne WC szinten játssz akkor, hanem legendáson, vagy UT-n, simán menne és érdemes a SB-t tolni, akkor nem lesz ilyen gond a 6 perces félidőkön.
-
pethYeti
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware #1698 üzenetére
Megtörtént.
De már az is elég lenne, ha csak duplázódna.
Garsza: Attól függ, hogy hol játszatod. Hát én próbáltam ST, de nagyon kevés az erő, még finisher lappal is... Gomez ugyan ez, de majd meglátod. Most CAM-be fogom játszatni, ott legendáson osztotta a gépet most az utolsó meccsen.
Online még tesztelni kell, ott csak friendlyt toltam.
Ferni: na, igazad lett az erővel kapcsolatban ST poszton, lépni kellett, így kompromisszum lett: SO Start
IG --> Perisic ST (basic lappal nézzétek meg), sztem majdnem mindent tud, amit egy csatárnak tudnia kell egy induló csapatban és nem kerül annyiba, mint Bappe. Savic és Parolo basic lappal b@szó gépek, Anderson kiváló ár / érték, egyedül Éder aki kompromisszum, megy ki a bal szélre IG, de engine lappal tűrhető és a befejezése sem rossz az átlag szélsőkhöz képest. Mertens építész lappal. Többiek ok sztem.
4-2-3-1(2)
-
chop
őstag
-
dtrms
aktív tag
válasz
Citroware #555 üzenetére
Én is így vagyok. Eddigi legjobb fifa, és szerintem a grafika rengeteget változott (pozitív irányba). Lassult a játék, nem tapad a lapda a lábakhoz és még fizikát is kapott mert belassul a lapos erős passz a végére.
SZÓVAL....a teljesnek tuti semmi köze nem lesz ehhez. Túl jónak érzem a demót.Más: ez a semmi szerelés, meg 8gólos témák...milyen szinten !?
Én worldclasson játszottam most gyorsan 3 meccset és az ellenfél szabálytalankodott, lerángatott, becsúszott stb. Gólokat tekintve meg egyszer rúgtam 3-at a Reallal a PSG ellen, de amúgy ilyen 1-2 gólos meccsek jöttek össze. Egyszer ki is kaptamJelenleg azt érzem, hogy a szintek a demóban jóval gyengébbek és a Real kicsit OP. Ez valószínűleg azért van, hogy mindenki (aki nem tud játszani) az is élvezze a játékot és esetleg elhiggye hogy ügyesebb lett. A Real meg a borító miatt kell OP legyen a demóban. Szimpla marketing, engem nem is érdekel. A teljesben tuti más lesz (ahogy az elmúlt években is).
-
törölt tag
válasz
Citroware #542 üzenetére
6000 forintnyi fifa pontból amúgy nagyon meg lehet gazdagodni.
De még mindig inkább az, mint a heti 1, vagy két pakk, amiknek a tartalma pár hét múlva már semmit nem fog érni.
(#543) Geradossz:
Ja, annyi Ronaldo-t, meg Messi-t nyitottam már én is Jumbo Premium Gold pakkokból, hogy meg sem tudom számolni.Srácok, ha rám hallgattok, akkor inkább költsétek a pénzt alkoholra. Ha idén is fifázni akartok, akkor nagyobb szükségetek lesz arra, mint pakkokra.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Citroware #542 üzenetére
Ez igaz, de semmi sem garantálja, hogy gazdag leszel, és igy több esélyed van ha később is nyitni Ronaldót vagy akármit, mert több fifa ponnyi értéket kapsz, bár ha 12 ezret vennél akkor lenne ugyan annyi esélyed. Drágább de egybe tudod elkölteni. Ronaldó meg 2 hónap mulva se fog keveset érni.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Citroware #538 üzenetére
Nézd úgy, hogy 20 dollárért kapsz x fifa pontot, plusz 20 dollárért még kapsz ugyanannyit, de ilyen áron csak egyszer van lehetőséged venni, tehát akkor már jobban megéri duplán a 40 dollár. Nem tudom mennyi nálad mondjuk a fifa pont de 12 ezer fifa pont amennyit az icon ad pcn az 30k körül mozog. Ha nem innen onnan veszed hanem Originből. Nézd meg azt, hogy 40 dollárért mennyi fifa pontot tudnál venni és úgy dönts szerintem.
-
dtrms
aktív tag
válasz
Citroware #533 üzenetére
Én tuti, hogy pontokat veszek...
És azért, mert a különböző kiadásokkal igaz, hogy rengeteg pakkot kapsz, de hetente. (Így minden héten van lehetőséged nyitni, amikben lehet akár inform is)
Viszont ha veszel pontokat, akkor azt akár egyből elnyithatod, és az elején egy egy 80+os játékos, illetve a szerződések nagyon sokat fognak érni. (Nagyobb tőkét bírsz felhalmozni már a legelején, amiből már lehet kereskedni rendesen)Neked kell eldönteni, melyik éri meg jobban.
A loan playerek meg csak csilli-villik, hogy sokakkal elhitessék milyen sokat adnak....katalógusból kitudod nyitni őket, vagy ha más nem, akkor hasonlóan erős játékosokat.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Citroware #533 üzenetére
Szerintem ha már különleges kiadás akkor is jobban megéri. De fura hogy így van árazva, mindenhol máshol kisebb ugrás van a kettő közt, mint az alap és a Ronaldo közt. Ha csak annyi pénzed van és nem tudod 20 dollárral kitolni akkor sztem alap és fifa pont. Ha kitudod pótolni akkor inkább az icon. De ezt mindenkinek magának kell eldönteni ugye.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Citroware #273 üzenetére
Mind nagyon szép és jó, ennek ellenére újra veszik majd az emberek a coint, csinálják a millió accountot stb. Annyi account van, hogy lehetetlenség figyelni mindegyikre, párat elkapnak aztán jó napot. Azt meg inkább hagyjuk is, hogy a legnagyobb YouTuberek reklámoznak coinnal foglalkozó oldalakat, nevetséges. Nyomják a full Toty csapatukkal, amiben szponzorok segítenek nekik, vagy az Ea segít(mindegy) az emberekkel meg elhitetik, hogy lehet ilyen csapatod, csak jól kell játszani, szerencsésnek kell lenni vagy ha nem megy coint is lehet venni(link is below...). Hányingerem van ezektől, bármennyire jó játékosok vagy jó videókat tesznek fel. Tudom ezzel keresnek pénzt és az a hülye aki elhiszi, de nálam ez bűncselekmény, embereket csapnak be, vezetnek meg.
-
törölt tag
válasz
Citroware #54 üzenetére
Az a heti átlagos 10-20k ami a pakkokból jön nem oszt, nem szoroz, ha közben aktívan kereskedsz és okosan csinálod az SBC-ket. A három nappal korábban kezdés meg azért nem egy behozhatatlan előny.
Ennyiért esetleg akkor lehetne elgondolkodtató, ha az ajándék Ronaldo meg TOTW játékosok rendes, eladható lapok lennének. De igazából akkor sem venném meg, mert én kifejezetten élvezem minden évben a nulláról kezdeni és önerőből eljutni valahova, nem szeretem pénzből megvenni a sikert.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Citroware #19 üzenetére
Hát én marhára tudnék örülni ennek, mikor végre sokévnyi szenvedés után végre a PC-->konzol döntésre elszántam magam, és hát persze, hogy egy Xbox-ra a FIFA miatt
Na mindegy, ha marad az Xbox is a preferáltak között, nem fog sírni a szám, de ez most egy kicsit Bad Luck Brian érzés.
bdave16: Valóban: itt azt írja, hogy
mindhárom platformra érkeznek az "Icon"-ok. Viszont beszédes a sorrend: PS4, XOne, PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest