- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Modding és elektronikai kérdések
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ferni
őstag
Vicc.
Tök belelendültem, 8/8 win kellett volna a Gold 1hez és úgy éreztem meg is lesz, erre kb 3-4 win után jött egy tetves szar Suarez, aki belőtt 4ből 4et bazdmeg és hiába vezettem folyamat mindig visszajött vele, majd a végén megfutott egy csere Walcott..Vicc
Monthly rewardot hogy számolja majd ki a játék? Mi alapján sorol majd be?
Most megszerzett rankok alapján vagy összes win alapján? -
ferni
őstag
Adjatok el mindenkit és vegyetek egy Martialt Hunter chemmel, ennyire broken OP playert rég láttam, zseni a pali.
-
törölt tag
A chemistry lapok, hogy emelik a játékos statját?
Rátettem egy Hunter kártyát Antonióra, játszottam vele pár meccset de a statok nem mentek feljebb (a belső statok sem). -
lóci14
csendes újonc
Sziasztok! A segítségeteket kérném. A kisfiam elütötte az origin kódot, majd, a biztonsági kérdésre is a válaszokat. Erre a FUT accountomat zárolták. Megváltoztattam a biztonsági kérdéseket, de úgy sem enged be. Tavaly már volt hasonló problémám, de akkor a magyar nyelvű ügyfélszolgálat tudott segíteni. Ez úgy olvastam, hogy már megszűnt. Angol nyelvtudás erősen hiányos, de szeretném a játékot folytatni. Segítségeteket köszönöm.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3786 üzenetére
Valaki?
-
v-man
őstag
Icardi IF érkezik
-
dtrms
aktív tag
válasz
MarioAna #3779 üzenetére
Én ma simán elite 2-ben voltam, de most úgy döntött a gép, hogy A-A. Úgyhogy az utolsó 4 meccsemet elbuktam. Az elsőt 2-0ról a másodikat 4-1ről és így tovább. 3 tizenegyest rúgott a gép, nekem meg lett 7 sérültem. De lapot nem fújt be, mert az úgy rendben van hogy ő széttöri a játékosaim lábát
Nekem ez volt az utolsó hét, hogy nyomtam. Az a baj, ha nyerek se élvezem a meccset, mert borzalom játszani a gép ellen. Nem nehezebb lesz a szintektől, hanem te leszel bénább. Azt kéne kiírnia, hogy melyik szinten mennyit ront a passzaidon meg a sebességeden stb....
Illetve egész meccsen szarul játszik, 60%-ban nálam a labda, 15 lövés stb...és a végén fogja, az utolsó 5 percben elkezd úgy passzolni, hogy követni se tudom és 2 rúgásból ver nekem 2-t. Ilyenkor lehet hogy nyerek épp 3-2-re, de kevesebb pontot kapok és idegileg kikészít.Szerk.: futásra meg scak annyit, hogy nekem a Walcottomat futotta le a gép a középpályáról visszafutó Xhakaval. Ez mindent elárul
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #3786 üzenetére
Na jó, vettem 2-t max ez is hosszú távú befektetés lesz
Csak így meg mindig csóró vagyok
-
peetie1
aktív tag
Na, ma Kessié OTW? Vagy ez a meccs túl kemény lesz ahhoz hogy brillírozzon? Az ára lassan ballag felfelé, délután még 30k volt most 33. Nem tudom vegyek e
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7 #3782 üzenetére
Divben igen. de draftnál azért nem olyan rossz, ha öngólt lő, ott úgyis csak a csomag szerzés a lényeg.
-
vegitossj7
addikt
Na, már konzolon se érdemes nyomni... [link]
Fasza csalók ott is vannak, mint PC-n. GG, no re.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Kristof_94 #3767 üzenetére
Az alap kártyákat szinte felesleges, kivéve 3-4 lapot, de már ezek is elérhetetlenek az átlag játékosoknak.
-
MarioAna
senior tag
A scriptelt SB-s édes anyját annak az EA fejlesztőnek, aki eldönti meccs előtt, hogy nem lehet megnyerni majd az adott meccset, mert a full PL-es összelopott ellenfél csapatában nincs 85 alatti játékos.
Kantéről full endületből lepattanó 94STR+ANC lapos védő, 120. percben 90+spd-s winger leftuó Baily.
Komolyan, mi a fszér is próbálozok, még professional szinten is az SB-kkel....így most a kbszott vereség matt nem leszek még Gold1 sem, megérte rá megint órákat rászánni (mert persze fél órás meccseket kell erre a szarra beállítani 6 perces szünetekkel, nehogy lehessen változtatni).
El sem bírom képzelni, mi ideget képes generálni az online játék, ha az offline ennyire febsz.
Kb megkapom hétfőn a rewardot, kinyitom ezt a pending 4 pakkot, aztán eladok mindenkit piacon minimum áron, legalább a függőknek lesz egy jó napja.
-
kiserik
senior tag
válasz
Sanyicucu #3775 üzenetére
Ha OP dolgokat akarsz, akkor a PL-ből csinálsz csapatot. Kis vissza olvasás után sok jó játékost találsz. Ha nem akarsz a tucat közé tartozni (vagy nem vagy nagy PL rajongó), akkor nézel máshol. Szinte minden ligából össze lehet hozni jó csapatokat. Én most EZZEL az olcsó csapattal játszom, 3 különbséggel (Eder-Gomez, Tonelli-Benatia, Jesus-Koulibaly).
-
Sanyicucu
aktív tag
Van 60k-m milyen ligából érdemes csapatot építeni belőle vagy esetleg hibridet? ps4
-
Sanyicucu
aktív tag
Szerintetek mennyire életképes ez a KRASI által összerakott olcsó csapat? Ez lenne az.
-
Meghivott
addikt
Hálisten Sigurdsson is jól termelt: félidőben elvitték 75K-ért mindkettőt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #3767 üzenetére
Thierry Henry !
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #3765 üzenetére
Lol. Miért?
etaclan: Ki az a titi?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #3764 üzenetére
Mindenkit !
Én az alap Matthaus, Rijkard, Ferdinand, Blanc sorrendben tervezem őket. Persze csak Titi után
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Kristof_94 #3764 üzenetére
Senkit.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek PC-n az "elérhetőbb" árú legendák közül kit érdemes majd a közeljövőben megvenni?
-
Darabokra
senior tag
válasz
ShiberMonkey #3757 üzenetére
Midtjyllanddal? ezt nem értem, futról beszélsz nem?
-
ferni
őstag
válasz
Én használtam, támadásban az egyik legjobb, de a védelmével gondban voltam sajna, pedig nagyon tetszett.
Milyen teamet használsz hozzá?
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Pedig a csatáraim sem OP-k Slimani (kell a magas játékos ) és Benteke csere.
-
ShiberMonkey
senior tag
Én nem tudom hogy találtam-e egy glitchet vagy pedig csak a véletlen műve az egész, de a tegnapi elkeseredésemben gondoltam játszok a Midtjyllanddal, eljutottam 2 kupa döntőig és ez annyira inspirált hogy elkezdtem a costum tactickjukat használni valamint az insturctiont.
A felállásuk 4-1-4-1 és baromira szuperál, uralom a meccseket, szépen passzolgatok és Ronaldot meg Balet nem egyszer szedtem le a pályáról.
Ezen indíttatásból csináltam egy BPL squadot és 12 győzelem és 2 döntetlennél tartok már. Én nem tudom mi lehet ez, de vertem vele egy olyan Finn srácot online aki 25-3-0 val állt. Valaki használja ezt a taktikát/felállást ?
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94 #3747 üzenetére
Kinek mi jön be...
-
ferni
őstag
Nekem a M/H vált be, H/H-ből max a nagyon gyorsak jöttek be, pl Fred, vagy a Liga Bancomer teamemben lévő emberkék.
Viszont M/M-be van fantázia, azt kipróbálhatod nyugodtan.Amúgy nekem Fernandinho jött be nagyon, M/H, elég gyors és elég jól lő, 83 Shot Power, 78 Long Shots.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
kiserik #3745 üzenetére
Brutális! Ahogy MdewC is említette, ha húztok egy komolyabb legendát, pl. egy csatárt ne adjátok el, csak ha tényleg kell a zseton. Én draftban Maradonat próbáltam brutális, Pelé csak ellenem jött, szintén elképesztő, gyakorlatilag szétfutotta a védőimet, mindenkit megkerült, mindent belőtt. Szerintem egy ilyen lap simán elvihet valakit egy Elite szintig, ha van mellé egy jó csapat.
-
Chereiose
addikt
Calcio A-ba kevés pénzből mit raknátok össze? Olyan 20-30K-ra gondoltam.
-
A guru
addikt
Nem tudom mi van idén a pakkokkal, de eddig ők jöttek: Isco (60k), Azpilicueta (62k), Insigne (25k), Koscielny (23k), egy IF valaki (10k) és ma egy Sané (40k), szóval ilyen szempontból nincs panaszom a játékra.
-
Kristof_94
nagyúr
A heti ajándék pakkból jött egy Ousmane Dembelé, durva, hogy 75 ezerért elvitték... Mondjuk megértem, Martial - Mbappe - Dembelé = sprint, csel, szlalom, sprint, csel, szlalom = WL elite
-
Meghivott
addikt
Ezt a csapatot hoztam össze a segítségetekkel.
Megvárom még De Gea és Bailly ára kicsit beesik, aztán szerintem egy darabig megvagyok.
Bár Fellainit még nem próbáltam, de jókat írnak róla. -
Sanyicucu
aktív tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Jelenleg ez a csapatom.A középpályám nem elég stabil.Kit vagy kiket ajánlanátok az erősítésre? Nem sok coinom van.PS4.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3740 üzenetére
Mi???
-
dtrms
aktív tag
Egyedüli CDM-nek használ valaki M/M vagy H/H workrates játékost? Ha igen akkor milyen?
Felállásom: 433, 1CD és 2CM. A szélső védőim hátul szoktak maradni, de van hogy felfutok velük. Ezért a CDM-nek nagyon nagy szerepe van a védekezésben. Jelenleg M/H-s lapom van (Gueye és Schneiderlin). Meg vagyok velük elégedve, csak lőni nem tudnak és sajnos sokszor kerülnek ők lövőhelyzetbe. (szögletek után vagy egy egy távoli bombánál).
Nem játékos érdekelne, csak is kizárólag az, hogy a fenti két wr hogyan tud teljesíteni egyedül CDM ként. Nem szaladgál el (fel inkább) és nem is marad le a védekezéseknél? -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg ez lenne a csapatom.
Jelenleg van 90k-m. Inkább erősítsek a csapaton vagy kezdjek el befektetni?
Köszi,pacsi
-
Kristof_94
nagyúr
Azért elég meredek lesz, ha október végén jönnek a TOTY lapok.
-
Darabokra
senior tag
lehet hülyeséget kérdezek, de a BL meccsek egyáltalán nem számítanak bele a TOTW-be?
-
Z'Z"
őstag
válasz
etaclan1984 #3733 üzenetére
Én is befektetés miatt venném meg.
Erre gondoltam.
Bakayokoról kellene pár infó, de lehet, hogy teszek egy próbát.
@szupersanyi:
Igaz lehet:
"Voting closes on 7 September, with the men’s awards taking the period 20 November to 2 July 2017 inclusive into account. The final lists of three nominees for the men’s and women’s player and coach categories – as well as for the FIFA Puskás Award, the FIFA Fan Award and the brand new The Best FIFA Goalkeeper Award – will be announced in mid-September.The leading lights of the footballing world will descend on London, the birthplace of the modern game, for The Best FIFA Football Awards™ ceremony on Monday 23 October, where all winners will be presented with their awards."
Na az fogja még igazán felbolygatni a piacot.
TOTY alatt mennyire mennek fel az OTW lapok ára -
szupersanyi
aktív tag
Iden hogyhogy oktober 23-an kezdodik a TOTY? Egy ilyen FIFA Calendaros oldal ezt irta. Lehet, hogy nem kamu?
-
etaclan1984
őstag
-
Z'Z"
őstag
Bakayokoról tudna valaki véleményt írni, megéri az árát?
Illetve OTW Tolissot is beépíteném a csapatba.
Szerintetek?
@ferni:
Nekem Umtiti anchor lappal van és tényleg egy állat.
Jelenleg Koscielny van melette, de valahogy ketten együtt nem az igaziak. Koscielny nekem úgy tűnik, hogy nem szuperál. -
ferni
őstag
Alba
Umtiti
LlorisŐ róluk érdekelne vélemény, Dalbert-Miranda-Cech trió helyett gondoltam rájuk.
Cech mondjuk nálam nagyon jó, Lloris is adja annyira?
-
ferni
őstag
Tegnap este/ma hajnalban nyomattam a Weekend Leaguet és egész jól ment.
Gyakorlatilag visszatértem ahhoz, amit nagyjából a 17ben toltam... Elég szomorú ez, elmond mindent a játékról...Beállítottam ezt az Ovvy taktikát meg Instructionst.
[link]
Meg amit nagyon utálok, de kellett egyből Defenzívre állni.
Cech, Bellerín, Koscielny, Miranda, Dalbert, Gabriel Jesus, Fernandinho, Wijnaldum, Martial, Lacazette, Salah.Martial szimplán bekattant amúgy, nagyon beteg.
Csak ajánlani tudom. -
Lori82
senior tag
Tavaly talán nem volt ráfizetéses,mondjuk kihoztam nullára,de idén botrány az SBC nekem.Páran írják,hogy nekik ilyen meg olyan jókat dob,hát nem tudom nekem tök ráfizetéses.Volt 40 k-m bekattantam és megcsináltam a melbourne-i derbys Sbc-t. 15 k-m maradt.A csoportból 3 SBC-t korábban megcsináltam,ma a maradék egyet,de az SBC teljesítéséért kaptam a Rare gold electric packot talán.Kaptam egy Töprákot . 4k Pc-n,a többi hulladék.Befektetett coins 25 k,visszajött 4k,szuper
-
MdewC
nagyúr
Elégedett lehetek a ma estével, Pelé megnyerte a döntőt az online draft-ban, 1 db 15K-s, 35K-s és 50K-s pakkból jött 70K profit.
Minden meccsen lőtt gólt az öreg.
De a fő csapat se volt tétlenű:
Csapat építés. Végre megtaláltam Laca chem lapját, se hawk, hunter, engine, sniper lappal nem működött, deadeye kell rá, abban állat. Most sima 4-2-3-1 váltok a meccs elején és becserélem Lacat, eladtam Belottit.
OTW Keita a vadállat.
Próbálgattam mit bír, hát az utolsón látszik, hogy mindent.
-
Chereiose
addikt
Lehet úgy ismerősökkel coopozni XO-on, hogy 2v2-ben? Tehát 4-en mennénk egymás ellen.
-
ferni
őstag
válasz
Kristof_94 #3719 üzenetére
Jó Rashford, bár nekem Gabriel Jesus jobban bejön.
-
Kristof_94
nagyúr
Lett most 4 csomag a ligás sbc-ből, jött Cech és Rashford, akik értékesebbek. Plusz van tegnapról egy Coutinho. Szerintetek tartsam őket vagy inkább adjak túl? Esetleg Rashfordot betenni King helyére, Antonio mellé?
-
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94 #3711 üzenetére
Hát most keddig én is be vagyok tárazva a bécsi játékosokkal, aztán remélem az összejön. Utána új tervet kell kidolgoznom, miből csinálok milliókat, mivel szeretnék minél több egykori Milan icont a csapatomba.
Talán Keita jó befektetés lehet még, a Lyon ellen nem játszott rosszul, hátha összejön neki egy gólt a következő héten.
-
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94 #3708 üzenetére
Keita Baldé ára már 70 ezer alatt van, lehet érdemes belőle most annyit venni, amennyit csak lehet, neki is könnyen a duplájára nő az értéke szerintem, amint lő egy gólt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #3708 üzenetére
Elképesztő, hogy az Arsenal is mit szerencsétlenkedett ma, 1 nyomi Laca góllal kaszálni lehetett volna...
Erre kikaptak 0-1-ről.
-
Kristof_94
nagyúr
-
-
törölt tag
Megtudta valaki oldani, hogy a szabadrúgások, kirúgások (illetve a játék menüje) 60 fps-el jelenítődjön meg a 30 helyet? A patch óta 30-al megy.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
szcsaba95 #3703 üzenetére
Amikor kajálni mentem még a fejemben volt a meccs, meg is néztem, hogy kezdődött, aztán valahogy elfelejtettem. Ma egész nap vásárolni voltunk a plázában, férfiként ez már 10 perc után fárasztó.
Garsza: Tessék!
Erről az SBC-ről jut eszembe, már vagy 40k-t belelőttem a két ligásba és még csak 3 pakk jött, a többi nagy még folyamatban van, eléggé veszteséges, sajnos keveset vásároltam előre. De tök mindegy, mert már a jövőre következő SBC-re is vásárolnak!
-
Garsza
veterán
válasz
Kristof_94 #3702 üzenetére
nekem most vittek el egyet 129k
Valaki nem volt vele tisztában mit csinál.
viszont 100k lejjebb már nem igen fog menni az ára.
Az MM rangadókkal foglalkozó oldalt be tudja valaki linkelni. -
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94 #3702 üzenetére
Nem hiszem, hogy kiszorul. Sok meccset játszik a Juve is, szerintem folyamatosan meg fogja kapni a lehetőséget. Lőtt egy gólt és kb fél órán keresztül 230-210 ezer között mozgott az ára, érdemes még várni vele, szerintem IF-et is fog kapni előbb utóbb, kell neki egy kis idő, hogy felvegye a Juve meg az olasz bajnokság ritmusát.
-
szcsaba95
tag
válasz
Kristof_94 #3699 üzenetére
Szerintem már ne add el. Kikapott a Juve, kizárt, hogy kapjon IF-et, vissza is esett az ára.
Kérdés a többiektől. Előretekintve, október 28-i hétvégére milyen derbi tippjeitek vannak esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest