Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Oppenheimer #1561 üzenetére
egy vo2 max cikk, ha google-ban keresel, nagyon sok ilyen van.
én alapvetően tabata swingelek, 24 kg-os kettlebellel.
5 nagy kör, minden körben 8 kis kör, a nagy körök között jelenleg 2 perc pihenő. 8 kör, ez 20 mp swing ahogy a csövön kifér, és minden 20 mp után 10 mp pihenő. minden 20 mp alatt 14 swing, ez a legvégén 560 swinget jelent 27 perc körül (borzalmasan kemény, főleg a deréknak, pedig én már edzésben vagyok rendesen). minden nagy kör végén a pulzusom minimum 160, de inkább 170 körül van.
de lehet ilyet snacth-ben is csinálni, vagy négyüteművel vagy crossfit módszerekkel, mindegyik brutális. én a súlyzós tabatánál ragadtam le leginkább, mert ezt érzem a leghatékonyabbnak zsírégetésre. már nincsen sok zsír rajtam (csak has és derék pici), de az már a hagyományos edzésekkel nem jön le. így muszáj erre a fajta ezdésre ráfeküdnöm. és persze nem zabálok össze mindent már nagyon jó ideje.
viszont!! és ezt hangsúlyozom, ehhez komolyan edzésben kell lenni, mert különben kárt okozhatsz magadban, és ez nagyon nem vicc.miért ne edzhetnél reggel? én is szoktam, napi 2x edzem jelenleg. igaz nem reggel mert 9 előtt ritkán kelek
de minden hétköznap délelőtt egy vo2 max edzés, délután meg kettlebell, vagy bunyó. nem lihegem túl, minden edzés előtt egy tejsavófejérje turmix és edzés után szintén egy 20g tejsavófehérje koncentrátum tejben és este meg zabálok. ha nincsen, mert nem vagyok otthon, akkor meg egy kis doboz kaukázusi kefír. ha nappal véletlen éhes lennék, akkor gyümölcs és víz. vagy valami zöldség, ha akad.
ha meg valami bandázás van, akkor ugyanúgy elmegyek kajálni ebédre és délután edzés, bár kajára nekem mindig is nehezebb volt az edzés, nem szeretem, nagyon elszoktam ettől.
kérd el a kollégától a könyvet és tölsd rá egy ebook readerre, érdemes elolvasni, lehet belőle egy-egy ötletet, tanácsot elcsenniwestcoast:
nagyon sok mindent kifejezetten tilt a könyv, mert beleszól a nappali irányított böjtölésbe és ezeket illik is betartani. viszont ebbe az irányított böjtölésbe nem szól bele a gyümölcsök többsége és a kevés zöldség, ezért lehet őket éhség csillapítására enni
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest