Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Igen most volt a ruhalenyúlós barlangos dolog......Most így elszórakozgatok egy kicsit mert legalább nem lőnek rám a katonák mert olyan a ruhám mint az övék

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Jók azok, csak nem vagy (még) velük elég rutinos. Az íj mondjuk csak középtávra jó, meg nekem eddig inkább csak mozdulatlan célra. Meg semmi ne legyen az útjában, mert elpárolog a cél előtt. Egy falevélen is gellert kap

A lángszóró is jó. Nem kell hosszú sorozatokat lőni. Felgyújtod az ellent és behúzódsz a fedezékbe. Esetleg magadragyújtod a házat is. Ha van tűzálló drog, akkor nem gond
Meg ami ég arra nem helyezkednek. csak járják az esőtáncot és leheverednek pihenni. Mindjárt feldobok valami demonstráló videót (nem, ez nem tüntetés kivételesen) 
(#2896) persil
Neem. Az angol relic szó magyarul relikvia. Fordítva írtad (igen, félreértettem).
(#2898) Pala
10, 20 vagy 30 darabot érdemes lehet összeszedni, de nem létszükséglet. Az istenmód persze könnyűvé teszi a szorult helyzeteket, de az picit csalás jellegű már nekem. Az AMR viszont brutális. -
dragonfx
veterán
a relikvia és a relic ugyanaz?

ezeket mér csak ha közelébe vagyok jelöli kia térkép kis kancsoval?baxxus 4/120.
xp.n kivül jo valamire?
SPOILER
Nem tudom ti hogy vagytok vele deez a flametrower semmit nem ér olyna közelre hatásos csak addigra simán rommá lőnek,meg rátolom a 4 kalozra a fél tárat aztán elszaladnak még 50métert....meg a bow...na az egy vicc én felextráztam, de akkor is kuka, mutatja a célt de a arrow előbb leesik sokkal nem is oda lő ahova mutatja kb.ra kell kiszámítani hova esik vagy hogy?
nahát a sima alap bow meg áhhh 10m.re visz el...azta fehér kis suhanást esést nézegettem de totál kiszámithatatlan.szoval nálam ez a 2 fegyver felejtős...a komodoi vadászatnál 4 nyiltol halt csak meg shotibol elég 2.jo persze mission request volt.azért a gépfegyverre meg a második sniperre/shutgunra kivi leszek mit nyujt.

-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
CJ3-nak: Editedit + SPOILER:
- akkor nincs fegyvered, amikor a ruhalenyúlós quest van. Szépen elmondták, hogy NEM SZABAD FELFEDEZNIÜK TÉGED. Azaz nem ölheted halomra őket, nem inzultálhatod őket sem verbálisan sem análisan. Egyszerűen el kell sunnyogni mögöttűk, keresni egy olyan újoncot, akit nem lát a többi (jelöli a térkép) és megkínálni a machetével. Aztán hódolva a nekrofíliának leszaggatod a ruháit és jól meg... Izé, felveszed őket. Mármint a ruháit
Azért azok a nyominger sárgakarikában sárgapötty jelölések jelentenek ám valamit a térképen...

/No More SPOILER
-
mikromanus
veterán
SPOILER
Relikviavadászaton 20, vagy 30 a célszerű akkor is, ha nincs célként kitűzve a vadászat. Elérhetővé teszi a legjobb egyedi mesterlövészpuskát (10), meg egy "istenmód drogot" (20, nem tudnak sebezni egy ideig). A harmincas meg valami olyasmi drog azt hiszem, hogy minden lövésed öl, de ezt sose használtam.Az a keresztes relikvia szivatós. Én hagytama fenébe

(#2881) CJ3
A haverok nem mentek el, csak hamarosan elmennek, te meg megmondtad a tutit, hogy maradsz, mert tudod végre mit akarsz az életben (embereket ölni halomra???
). A single mód legvégén mennek el a haverok, meg azt hiszem te is. Már ha megérik. Persze ettől még lehet utána bóklászni a szigeten, tehát lehet mégis maradsz 
Fegyvert speciális esetben nem használhatsz:
- semleges/baráti városban
- olyan questnél, ahol ez tiltva van
Minden más esetben előjön a virtuális ePenis (izé, fegyver).
Az északi szigeten is volt, hogy nem volt fegyvered, csak egy kés. Az meg azért volt, mert elszedték tőled./SPOILER Off
-
persil
nagyúr
De ne repülni akarj
Az a sárkány szarság a domb tetején van, csak azért mondtam, hogy lehessen tájékozódni, hogy biztosan egyről beszélünk-e 
Én úgy csináltam, hogy a leomlott faszerkezetnél ugráltam, meg sprinteltem folyamatosan, addig, amíg nem sikerült a tetejére ugranom, onnan pedig a domb egy kevésbé meredek részére, ahonnan simán fel lehetett már menni.
CJ3
Nem megbántani akartalak, de olyan nincs, hogy semmi nincs, ezt ugye tudjuk.
Az előző feladat is befejeződött valahogy, nem csak ott hagytak, hogy "na akkor innen dögölj meg" 
-
CJ3
senior tag
Csak eljutottam idáig nem gondolod akkor csak van valami féle érzékem, vagy tudásom hozzá......Azért mert odamegyek a kijelölt pontra és nem ír ki semmit meg nem történik semmi........Fegyver nélkül meg bemenni ahol teli katonákkal, állatokkal a terület nem éppen fasza, azért kérdeztem mikor adja vissza a fegyvereimet.....vagyis mikor tudom elővenni őket.....
Ennek semmi köze az angolhoz

Csupán ezért a játék fóruma, hogy kérdezzek és segítsenek.....aki már túllépett ezen a részen....
-
persil
nagyúr
Szerintem tudom melyikről beszélsz, legalábbis én eddig csak egy ilyen helyet láttam. Ez egy relatíve nagy sziklán van ugye? És az egyik oldalára van leomolva félig meddig a kereszt faszerkezete, fent pedig van egy sárkány(vagy mi a franc, nem értek hozzá
) is.Én addig ugráltam/sprinteltem a leszakadt fadaraboknál, amíg nem sikerült felvergődnöm
Nem tudom van-e elegánsabb megoldás, de az egész 5 perc volt max, szóval nekem megérte."igaz nem tudom van e értelme össze szedegetni őket.."
XP. Meg, ha "completionist" vagy, akkor amúgy is kötelező.
Illetve bizonyos darabszám után jár signature fegyver is,ha jól rémlik. Szerintem mindenképp jobban megéri, mint a ládákat.(amikben csak kevés pénz, illetve kacat/lőszer van)
Plusz amúgy is király maga a felfedezgetés, egy csomóhoz gondolkodni, ügyeskedni kell, mert olyan helyen van, a táj van bazi jól néz ki, szóval szerintem faszaság a gyűjtögetés.CJ3
Nem bántásból, de miért nem olvassátok el, amit ír a játék? Elég szájbarágósan le van írva minden, végig fogják a kezedet. Vagy nulla angoltudással ültél le játszani? Mert akkor fogj egy szótárat és gyakorold, közben tanulsz is, egyáltalán nem szégyen(sőt inkább az a gáz, ha valaki meg sem próbálja fejleszteni magát). -
CJ3
senior tag
Spoiler (Déli Sziget)
Igen most repültem át a Déli Szigetre....Single Playert tolom.......Én még maradtam a haverok elmentek

Viszont az a kérdésem hogy mi az a legelső küldi vagy mi lesz amit a Déli szigetre leejtőernyőzve találok amikor partot érek de semmit nem csinál.....
És a fegyvereket se tudom elővenni, pedig már a bárban pókeroztam, meg a kopasz csávóval is beszéltem....

-
need
addikt
Sziasztok..
Elmentem 1 kis relikvia vadászatra..igaz nem tudom van e értelme össze szedegetni őket..
A térképen van 1 hegyen 1 kereszt..persze ott is van 1 szobor..csak azt nem tudom hogy lehet oda feljutni..!
mert a faszerkezet le van omolva..
még is hogy lehet oda feljutni? -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Mindent értettem, csak mint kiderült félre.
Ezt írtad:
"Ha el is mentek, akkor ez a single mód vége. Ezt épp láthatod, mert nincs küldetésed épp. Ha ez a rész, ahol közlöd a haverokkal, hogy te a szigeten maradsz, akkor van még dögivel. Egy kis utazásszervezés és a teljes déli sziget........A többi a coop és a multi terepe."
Ebből értettem úgy, hogy befejezve a single mód és mintegy kampány utáni free roam mód maradsz a szigeten, a többi pedig már csak multi.Meg ezt írtad:
"Más szigetnél csak a déli szigetet éred el single módban."
Ezt meg sajnos nem tudom értelmezni, szerintem elírtál valamit.
"Nem volt egyértelmű, hogy "szigetek" alatt csak a déli szigetre gondol, vagy a teljes térképre."
Bizony.
"Az északi szigetről indul a single kampány. A déli szigeten zárul. A többi sziget nem elérhető. Azokon van a coop és a multi azt hiszem."
De ez így már világos, köszönöm!
Leonardo91
Neked is köszi!
-
SkyS1gn
félisten
Akinek nincs berakva a realisztikus mód az küldje el ezt a 2 fájlt a mappából légszíves!
patch.dat
patch.fat
-
mikromanus
veterán
SPOILER (bár szerintem ez nem az):
Mit nem értesz? Elég egyértelműen fogalmaztam. A térképen, ami néha látszik képként, meg tán bónuszként adják is egyes verziókhoz több sziget van. Az északi szigetről indul a single kampány. A déli szigeten zárul. A többi sziget nem elérhető. Azokon van a coop és a multi azt hiszem. Nem volt egyértelmű, hogy "szigetek" alatt csak a déli szigetre gondol, vagy a teljes térképre. Utóbbi esetben a válasz: csak a déli szigetet érheti el. (+az északi ahol van). -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
SPOILER lehet egyeseknek
Jól értem, hogy az északi/első szigeten befejeződik a single kampány? És single-ben akkor nem is jutok a déli szigetre? Ez így hülyeség, mert még a fele outpost(nem outcast, ahogy valami szuperintelligens leírta itt... sic) meg rádiótorony hátravan, tehát a fele cuccot meg sem szerezhetném akkor.Remélem, hogy csak félreértettelek.(bár ez esetben elég rosszul fogalmaztál)
"Más szigetnél csak a déli szigetet éred el single módban. "
Ennek meg értelme sincs.
-
mikromanus
veterán
SPOILER
Ha el is mentek, akkor ez a single mód vége. Ezt épp láthatod, mert nincs küldetésed épp. Ha ez a rész, ahol közlöd a haverokkal, hogy te a szigeten maradsz, akkor van még dögivel. Egy kis utazásszervezés és a teljes déli sziget. Más szigetnél csak a déli szigetet éred el single módban. A többi a coop és a multi terepe. -
CJ3
senior tag
SPOILER
Most ott tartok hogy a barátaimat megtaláltam és ők elmennek a hajóval de én maradok.........
Mikor fog a másik szigetcsoportra átengedni?
Hosszú még a játék story-ja ezután a rész után?

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem rossz gondolat, azért a legtöbb játéktopik tele van látens spoilerekkel, nem kell ahhoz a sztori végéről írni, elég, ha bármilyen küldetésből/párbeszédből elcsíp az ember pár szót egy hsz-ben, és amikor odáig jut, beugrik, amit olvasott. Oda az izgatott várakozás.

-
marinea2
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem időm sem lett volna belenézni annyira lekötött hogy másnap délben mikor megvettem már ki is játszottam

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
A legelső "étvágygerjesztő" előzetes vidóban picit máshogy nézett ki Denis és Citra is. Nem rossz a mostani, de az jobban el volt találva még ha csak töredék másodpercekre is látszottak. Denis például nem tűnik annyira (sem) füves néger hippinek. Inkább tűnt eszelős forradalmárnak/vadállatnak.

Persze a játékban az ingame formához vannak igazítva, az előzetes meg "mozi" volt...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
intercooler
üzenetére
Miért nem inkább spoiler-gomb?
[SPOILER]...[/SPOILER]
-
intercooler
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
kellene külön 1 spoiler topik

TESCO-Zsömle az se hülyeség és csak ha rákattansz akkor jelenik meg.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én egyébként a sztori végigjátszás előtt pont ezért szándékosan be se néztem a topikba, nem egy életbiztosítás.
-
SkyS1gn
félisten
Emberek!!! a Spoiler szót használjátok légszíves, biztosan vannak még olyanok akik nem játszották végig!

-
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
hehe ennyi kár hogy 2 oldalt a hajáűt elbaxták. de most néztem a feliratot kicsit érthetetlen, csak beugrott elé a citra ne jason.t szurja le a dennis?

-
dragonfx
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
ja persze nem, a barátság többet ér, de ez egy játék.és ettől még jo csaj.

-
SkyS1gn
félisten
-
demyen
tag
hali.
Na imént befejeztem, végigvittem a küldetéseket.
spoiler-----
Mi történt volna ha megölöm a barátaim és nem megmentést választom ??? valaki légyszi irja meg.Köszi----------
Amúgy egyik legjobb játék volt amivel 1-2 éve játszottam, nagyon jóra sikeredett, ez szép is volt, és jó is.
-
intercooler
őstag
Hát ez súlyos
[link] -
intercooler
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Annyi eszük van mint 1 zsák krumplinak. -
krx21
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére

Ez nagyon jó! Szerintem ez is a játék szintjét emeli!zseko:
A mai világban nem csodálkoznék rajta... -
mikromanus
veterán
Dilisek ezek a benszülöttek

Far cry 3 - The True Rakyat Warriors - funny parts -
Rexcor
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Csak nem neked is AMD-d van...

-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Tud valaki arrol a tetoválásról képet linkelni ami Jason jobb alkarján van de csak az egyik DLC ben -
Rexcor
őstag
válasz
glspeter1
üzenetére
Azért AMD oldalon vannak elég csúnya hibák néhány driverben, támogatásban amiket már jó pár éve nem sikerült kijavítani, szóval ne nagyon reménykedj, hogy mostanában kijavítják. Talán a FC4 megjelenésekor kidobnak egy drivert ami megoldja a FC3.ban ezt a problémát és akkor örüljél.

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszi megpróbálom

-
mikromanus
veterán
-
Đusty
addikt
A tetkónak a legfelső 2 szárny része mikor szineződik ki, mi a feltétele?
-
glspeter1
őstag
Szerintetek ez gáz, vagy inkább szégyen ?
A játék sokkal folyamatosabb és stabilabb egy kártyával, mind kettővel (crossfire).
Konkrétan egy 7870-el High-on sokkal jobban fut, mint kettővel, hiába van két kártyánál jóval több FPS...Remélem ezt azért orvosolja az uborka, mert szerintem ez bizony szégyen.
-
dragonfx
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
mondjuk ez igaz shoti közelre való.medve 3tol halt el.én kiszedtem a készetemből ahogy a nyilat is.nagyon közelre jo csak.
...
pedig felextráztam.
na akkor gyüjtök a második sniperre kivi vagyok rá.
fegyvert amugy nem lehet eladni amit nem használók?amugy az 5ös és 6os gombon levő C4et és az utána levőt, taposoakna??...hogy kéen hazsnálni??

nincs arra idő a bázisukra bevigyme és kitegyem. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
mikromanus
üzenetére
persze megvan a tatyó meg a gyógyszer...
kíváncsi vagyok mi sz*pat
Ha vágod hogy lehet más mentést berakni a gépre, ne tartsd magadba, mert a másik gépemen tolom amúgy masszívan, elég sokáig el is jutottam, csak most egy másik gépemre is felraktam
-
mikromanus
veterán
Azt' craftoltál is zsákot meg drogocskát is? Elvileg miondjuk addig ki se léphetsz a skillekhez. De ki tudja. Lehet rutinos vagy

Más kérdés: Más mentéseit lehet használni másik profillal/gépen? Ha igen, akkor épp adhatok némi kezdőmentést. Mondjuk abban a begoimbázós rész is már benne van. Van egy Medusas és egy déli szigetes zsoldosgúnyás, kevés outpost befoglalós állásom.
edit: persze csak ha nincsenek személyes infók a mentésben (pl a játékkód)
-
Pala
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Hehh, mondjuk ezek nem is ritka jelenségek.

Főleg a saját magukat felgyújtó jómadarak!
Lehet, hogy egy tapírnak több esze van ebben a játékban, mint némely emberszabásúnak.
-
Pala
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
"Állatok ellen (kutya, leopárd, tigris, kalóz)"
A kalóz az milyen állatfaj?

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
mikromanus
üzenetére
jahh felraktam a tetkót azt kb annyi, setovább

-
bacsis
Közösségépítő
skacok! segíccsetek mán! valami totál szívat, kpásból a játék legelején!
Első "küldetés" ugye hogy öljek 2 desznajt meg szedjek pár levelet, oké megvan, vissza megyek a csávóhóz, s akkor jön a tetkó felrakás! kiválasztom/felrakom, majd nem tudok kilépni a tetoválásoktól, de hát miéééért könyörgöm?
Jahh és igen! ESC-et próbáltam

-
mikromanus
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Állatok ellen (kutya, leopárd, tigris, kalóz) a shotgun a legjobb. Egy, vagy két lövés és megy pihenni. Elég közel kell hozzájuk lenni, de ez eddig nem volt gond. A "lassúsága" nem számít. Mellesleg könnyebb is használni, mint az assault és sniper fegyvereket. Távolra meg egyértelmű, hogy más fegyver kell. Persze a legjobb ha észre se vesznek. Hangtompítós fegyverek, vagy íj-nyíl-kés is jó. Ha már lészrevettek és gyülekeznek az ellenfelek, akkro C4 a nyakukba és máris kezelhetőbbek. Shotgunban a signature verzió (Bull) a legjobb, de az elérhető "alap" verziósak is hatékonyak. Kibővített fegyvertár meg vehető hozzájuk. Az AMR is leszed mindent egy lövéssel. Azzal is volt már 1 lövés 3 kalóz kombóm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grammar Nazi újévi első észrevétele:
"granat vető"
gránátvető -
glspeter1
őstag
Lehet újév alkalmából, de nálam a Weekly Challenges annyiszor változik ahányszor rákattintok..

-
dragonfx
veterán
sniper lassu, és kicsit sebez vagy a másodikf ajta jobb?
mp5 jo.de az az mp16 vagy nemt om mi neve az a jo....asszem az assault aljn van.
de hisz ez a winchester ez shutgun??az lassu kevés a töltény távolra kaki...
én jobb szeretem bemérni a fazonokat....
ugy érzem a flmetrower mega granat vető lesz az én fegvyerem.
az 5. rádiotornyot foglaltam el.van valah irva hány %nál vagyk?
-
Źşë'
addikt
válasz
ALONSO11
üzenetére
nekem 460gtxel csinál néha olyat mint amit ebben a videóban látni 11:58-nál a targoncával, de pl ami 5:38-nál van mikor a vezet, és előtte a homok olyan fura, na olyat még szerencsére nem produkál...
vagy ebben a videóban is látni 2:08-nál ahol a fák egyenként eltűnnek, csak nekem nem eltűnnek hanem megjelennek, mintha mozaikokból rakná össze (és leginkább tábori díszítőelemek) -
Pala
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Jaja, a második shoti az! Nagyobbat sebez. Erről van szó, ni!

Legendás vadászpuska!
Kifejezetten állatok ellen.Emberek ellen, meg outpostok elfoglalására én is főleg MP5-öt használok (hangtompítva), vagy snipert.
-
Pala
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Az 1887-es vadászpuskával kell menni. Azzal a legtöbb állatba elég egy durrantás. Esetleg a tigrisbe vagy a medvébe lehet, hogy kettő kell, de pillanatok alatt megfekszenek azok is. Brutál az a fegyver!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ALONSO: Ez driver bug, de csak egy-két helyen jön elő a játékban...az egyik ilyen hely konkrétan ott van, ahol te nézted. De amúgy nagyon ritka.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Az elején van egy villanás

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
A legjobb ilyen szerintem mindjárt az elején van:
Kijutottunk a fogolytáborból, azonnal meg kell néznünk a térképet 3 centire a keritéstől...lehetőleg hangosan beszélgetve! -
Crytek
nagyúr
Az Ubi kalandjátékban azért pár dolgot bennehagyhatnának a Far Cry 3-ból pl ezt a több cuccot tudj magaddal vinni szerezz állatbőrt.
Csak ugye kalandjáték mivolta miatt majd nehezíteni kéne pl vadászt le ami nem ilyen egyszerű lenne mint ebben az fps-ben után nem a menüben kéne két kattintással létrehozni,hanem elvinni egy olyan iparoshoz aki ezzel foglalkozik ő meg mondja megcsinálja nekünk "ingyen" egy küldetés fejében
Frankón várom már!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gamereactor.eu/media/90/farcry3_629011.jpg)