Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
akinek van kedve felvehet: blaskogabor néven futok a játékban
-
zseko
veterán
válasz
DigitXT #4087 üzenetére
Én mindenképpen megveszem, jópár éve a legösszerakottabb játék amit láttam, ám mivel minden játékom a steam-en van így ezt is oda akarom - csak ott még baromi drága
~15€-tól drágábban még nem vettem játékot. Így karácsonykor inkább ezeket vettem meg:
Hitman Collection
Crysis Maximum Edition Bundle
FarCry 2
Tomb Raider Collection
Hard Reset: Extended edition
IgniteMajd a nyári akciókor meglátom mennyibe kerül és mennyi pénzem lesz, de most jön majd ki a Tomb Raider is, és az a Lara Croft figurával együtt mindenképpen kell, előrendeltem amint lehetséges volt, és a Collectors Edition kissé drága lesz.
Ha elég lenne a 'sima' változat az FC3-ból nem a steames, akkor rég megvettem volna a tescoban, nagyon jó áron volt egy ideig mikor kijött.Jaja, nemrég olvastam el én is a levelet, a II/7-el nem értek egyet, a többi nem gond. (És én arra vagyok (hülyén) büszke, hogy a telefonomon is eredeti minden program és játék).
Amúgy igazad van, ez mind csak 'magyarázom a bizonyítványom...' és nem jogosít fel semmire.
-
Predator2
addikt
Helló
Először is jó lett a multim (hamachi volt a ludas)
Hogy lehet multiban lőszerhez jutni? (állandóan gondban vagyok mert elfogy)
-
MrPetya19
addikt
Kutya mióta számít katonának?
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor mi van, ha vadászós küldin vagyok, de az adott területről eltűnt a vad. Belelőttem 2 nyilat, de sajna kifogytam, elmentem újratölteni, mire visszaértem sehol sincs.
Craftoltam ilyen vadászatot segítő cuccot is, de nem látok semmit se...
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4077 üzenetére
a farcry3 mappában sem találok ilyent,pedig az ubisoft könyvtárban keresem, értek ezekhez a dolgokhoz is,de nincsen ott.
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend #4076 üzenetére
Nem ott van. A users az nem program files.
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4075 üzenetére
a felhasználó fájloknál csak egy gameprofile nevű van, savedata mappa nincs semerre sem. engem nem érint.
-
imyourfriend
őstag
mikromanus ideje valami outpost takedown-t benyomni,elfoglaltam már az elsőt
hogy lehet kiszedni a játékból a mentést?
-
tome.jr
addikt
válasz
UnConnecteD #4069 üzenetére
Apróban 3k körül van csak a uplay kód.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
UnConnecteD #4069 üzenetére
Aprón 6-7k körül megy.
-
akela91
addikt
válasz
BomiBoogie #4067 üzenetére
BETEG!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend #4065 üzenetére
Mellékhatása amúgy a mod-nak, hogy most már van tétje a déli szigeten
való mászkálásnak is, mivel frankón kiszúrják, hogy te vagy "Hófehérke".Kivéve a Manatuaina bárban, de azok halhatatlanok: C4 robban az arcába,
de meg se rezzen. Úgy néz ki amúgy, mint egy késdobáló - katonákkal.
Sőt, az is (logo), csak kérdés, hogy a játék melyik szakaszában működik,
mert én nem találkoztam vele. Igaz, késdobálásban sosem voltam vmi jó...Egyelőre csak kb. 5 percet próbáltam a játékot a mod után: új kihívás (lol).
[ Módosította: mukibuci ]
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4063 üzenetére
A leírás szerint pont így kell használni, és működik. Még nem próbáltam
ki, mert kiviszem teljesen (minden láda is meglesz a végére, tuti ami fix).
Ha ez is megvolt, kipróbálom, mert vesztenivalóm nem lesz vele, semmi.
Attól, amit Gippo ír, nagyon nem félek, mert nem megyek fel multira...Gippo: na igen, az Uplay-es játékoknál előfordulnak ilyen "huncutságok".
Az AC2 pl. konkrétan csak állandó (!) net kapcsolat mellett működött, de
nem is volt benne multiplayer. Csak így oldották meg a kulcs ellenőrzést. -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4061 üzenetére
Egyrészt net nélkül nem megy, másrészt a szerverről szinkronizálja a mentéseket azt hiszem. Bár ha más mentéseket raksz fel a gépedre, akkor nem tudom felülcsapja-e. Ha hagyja a módosítást, rámentesz és utána visszaállítod a dll-t kilépés után, akkor szerintem azért megmarad a "Visszafoglalt" állás.
-
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend #4057 üzenetére
Íme még egy érv, hogy végre megvedd a játékot... Bár elég vicces,
mert most a TESCO-ban akciósan drágább, mint megjelenéskor...De hogy konstruktív is legyek: 29 961 384 byte a mérete nálam.
Tudod mit jelent "ASCII-ban" a kód? (Természetesen megtaláltam.)
UnlockedWorldMapItems55 6E 6C 6F 63 6B 65 64 57 6F 72 6C 64 4D 61 70 49 74 65 6D 73
4E 6F 6C 6F 63 6B 65 64 57 6F 72 6C 64 4D 61 70 49 74 65 6D 73Magyarán Un helyett be kellene írni, hogy No. Ennyi.
Gippo: lásd, hogy mekkora ez a hack. Szerintem miután visszarakta
vele az ember az Outpostokat, vissza is lehet írni a dll-t... Addig meg
nem muszáj felmenni online... (Már ha ez a játék elindul net nélkül...)Szerk: ha kivittem, akkor valszeg kipróbálom én is - mert miért ne?
[ Módosította: mukibuci ]
-
mikromanus
veterán
-
chatran
őstag
Sziasztok!
A promo képeken az arc kezén óra van. Kb a játék 15%-nál tartok, de nem láttam órát a kezén. Később kapom meg, vagy a 16:9-es képlevágás miatt nincs? -
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz
deadwing #4047 üzenetére
Szerintem ez az állítási blokk vagy a felbontás, vagy a SSAO method miatt lehet. Esetleg a video minőségi beállítás ha nagyon alacsony, akkor nincs választás. Customnál vagy ultrán azt hiszem minden állítható az általános video beállításoknál. Másrészt van amit csak fullscrean módban tudsz módosítani. A windowed nem jó.
A napi video pedig:
Far Cry 3 - Outpost takedown - Knife version - Broken Neck Home - undetected -
XP NINJA
őstag
-
deadwing
addikt
válasz
BomiBoogie #4046 üzenetére
No, legújabb kata fent van, továbbra is röcög. 1.04 a játék. Ja és még egy bajom van, a field of view nálam inaktív, nem tudom állítani, pedig kéne. 73,15 fokon áll, és 3 monitor esetében ez nagyon kevés. Minden benne van az arcomba... Dühítő. A fejlesztők tehetnek egy szívességet.
-
deadwing
addikt
válasz
BomiBoogie #4044 üzenetére
Nincs.
Mivel úgy hallottam valakitől, hogy HD6xxx kártyákra az újabb driverek nem nagyon hoznak többet, sőt... De kipróbálom akkor.
-
deadwing
addikt
Stuttering problémára vajon van már megoldás? Én úgy berágtam rá, hogy hiába van meg megjelenés óta a játék, egy dolog hogy nem is játszottam vele azóta, de még a fórumot is hanyagoltam. 3 monitoros setup, HD6990, és másodpercenként 2-3-szor beröccen. Hiába van 80-90 fps körül, a szaggatások miatt kb játszhatatlan...
-
akela91
addikt
válasz
imyourfriend #4040 üzenetére
Pedig működik. Én így csináltam, és tökéletes.
-
imyourfriend
őstag
bár jó kérdés mert nem találja ezt a megadott cuccot a hex editor
-
imyourfriend
őstag
válasz
BomiBoogie #4038 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #4037 üzenetére
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4036 üzenetére
utánanézek ennek a modnak aztán a leg tökkelütöttebb fegyvereket fogom felszedni a fighthoz
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #4031 üzenetére
No még egyet. Bicskonyitogato No.2.
Far Cry 3 - Outpost takedown - Knife only - Nat's Repairs - undetected -
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend #4034 üzenetére
Van valami mod ami felszabadít mindent. Azzal lehet ügyködi, csak lusta vagyok utánaolvasni. Nekem mondjuk van olyan mentés amiben a nagyja szabadon van...
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4033 üzenetére
az a gond én már elfoglaltam az összes bázist,újrakezdeni meg eléggé kétséges..
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend #4032 üzenetére
Jelzőpisztoly-javítócsomag kombós foglalás már van fent youtube-on. Sajna nem undetected. Rohadt kutya
Majd egy repairs Tool only undetectedet azért összehozok valahogy. Sajna az elég zajosak az égő célpontok, így lehet hosszadalmas meló lesz. -
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4031 üzenetére
ideje lenne már végre vízipisztolyt lángszórót vagy valami egyebet ragadni.
-
mikromanus
veterán
Amíg nem orvoslom az apró gépproblémámat addig picit tömörítema videókat
Far Cry 3 - Outpost takedown - Knife only - The Necks Diner - undetected
-
mikromanus
veterán
válasz
imyourfriend #4029 üzenetére
Szerintem semmi baja a ventinek. Inkább valami érzékelő lehet a ludas. Én nem érzem sehol forrónak a levegőt amit kifúj... Eh. Majd még tesztelem, de most morci vagyok.
-
imyourfriend
őstag
válasz
mikromanus #4027 üzenetére
porcicákat kipucoltad, megnézted hogy venti csapágyas e?
-
erikke17
őstag
Y-al hozom elő a kamerát, ott ehet lőni pár fotókat a kattintással, hová menti őket?
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #4026 üzenetére
Hát ez szoppancs. Úgy látom frankón túlmelegszik a videókari. Simán elpötyögött 2-3 hónapig a farcry 3 mellett ultra beállításnál, előtte meg a gyengébb karival és ezzel is a Diablo 3 is, most meg elindítom a farcry-t és 2 perc alatt megfő. Simán 90-95 fokos lesz. gondolom az meleg. emellé a venti meg megy maxon. Hát hm-hm. Mi a bibi? Közelít a garancia határideje? Szerintem nagyon nem...
-
mikromanus
veterán
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4024 üzenetére
ha meghal aki látott, akkor is nyüzsögnek tovább
Vettem észre.Mondjuk bujkálással kezelhető, de
a Stealth Kill-es +XP-ket onnantól bebukta az ember.attól fagy a játék, hogy téged is felvettelek a friends listára
Vagy csak túl keményen nyomod a pontszámokat.
Nekem is szaggatott párszor, de hát ilyen a játék.a vinyók fújják a forró levegőt a videokarira
A vinyók nem fújnak semmit, pláne nem forró levegőt:
ha valami forró levegőt termel, az pont a videokari.Amúgy lehetne játékos-listát összeírni az első HSZ-be:
hátha még egy kisebb PH-s multi is össze tudna jönni. -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4022 üzenetére
Persze hogy számít mikor próbálkozol. Főként ha sunnyogós-csendes módban is akarsz dolgozni (sajna ez többnyire addig tart, amiíg egy észre nem vesz. ha meghal aki látott, akkor is nyüzsögnek tovább). Valami gikszer lehet a gépemben. Pár hibalehetőséget kilőttem. Vagy a videokari hűtés lehet a gond, vagy a vinyók fújják a forró levegőt a videokarira, vagy mikor átmozgattam az egyik vinyót, akkor kimozdult az egyik tápkábel. Végső esetben elérte a határait a táp kapacitása, bár akkor nem csak egy program fagyna be szerintem. Majd este ellenőrzöm a szörnyem gyomrát. Ha nincs semmi gondja, akkor attól fagy a játék, hogy téged is felvettelek a friends listára.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #4021 üzenetére
Kicsit próbálkoztam ezekkel: a gépi pontszám letudva + a késeléses
technikák gyakorolva. Btw. nagyon nem mindegy, hogy a játék során
mikor a próbálja az ember, mivel egy csomó skill-t lehet használni.
(Ráugrasz a szikláról, kombóval nyomod le a második ellent, esetleg
kettőre ugrasz egyszerre. Jól jön a gyors újratöltés, sok életerő, stb.)Szerk: még néhány küldetés van hátra, de a többi stat 100%-on.
Szerk 2: viszont megint elromlott az endorfin, megint csak 2,5-et tölt.
Ezért gyorsan megnéztem, a nehézségi szintet most nem állította el.Amúgy lehet "trollkodni" a Rakyat dzsipesekkel: megállnak, ráraksz
a motorháztetőre egy C4-et. Le se sz*rják, mennek tovább... Bumm.
Ellenben a zsoldosok tudják, mi fán terem a C4, és kipattan(ná)nak! -
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4019 üzenetére
Jelentem, elfogadva.
Van olyan challenge (ahol pl. lehetett volna késelgetni!),
amiben csúnyán le vagyok maradva. Másokban meg egész jó helyezésem van.
Egyet viszont találtam, ahol a gépi pontszám még mindig vezeti a listát. -
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4019 üzenetére
Valamikor dolgozni is kell.
(Két HSZ között.
) Majd este elfogadom.
-
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4018 üzenetére
Nem a banolás a kényes rész, hanem hogy ha kiléptem, vagy újratelepítettem, akkor onnan nem tudtam újra belépni, jelszó váltáshoz vagy emlékeztetőhöz meg kellett az e-mail cím. Az meg vagy nem élt már, vagy ugyanúgy annak se tudtam a jelszavát. Van ez így. Régebben még sokoldalú voltam és mindenütt volt regisztrációm. Persze mindenütt egyedi jelszóval.
Azért azt a fránya baráti jobbot még nem fogadtad el a uplay-en. Webes felületen is megy szerintem. Vagy ennyire azért nem vagyunk jóban?
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4017 üzenetére
sorszámozott username-mel dolgozok már
Van ilyen a fórumon is egy pár: nem is tudtam, hogy a Skype-on is bannolnak.
Szerk: egyébként DiRT-ben DigitXT2 néven voltam, mert döglődött a regisztráció,
és a magamnak lefoglalt névhez nem fértem hozzá, mert az már foglalt volt: LOL. -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4016 üzenetére
Ja. Eredetileg mikroman volt mindenütt a nick/felhasználónevem, csak sok helyen elfelejtettem a hozzá tartozó jelszót és e-mailt. Azóta picit egységesítettem. Mondjuk skype-n több szenilitási hullám kapott el az évek folyamán, így ott sorszámozott username-mel dolgozok már. De ez már marad ami most van. Ehhez épp jó az aktív e-mailem
A jelzett hozzászólásod meg elég aljaskodó kisördög hangulatodban volt. Gondolom megérdemeltem akkor, csak az ilyeneken önkímélő szelektív olvasási módban néha átsiklok, vagy nem jutok végig.
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4015 üzenetére
nem tudtam mennyire vállalod fel itt publikusan
Már felvállaltam a "kellemesen késelgetős" HSZ-emben is.Nem mellékesen a torrentes beszólós embernek is megírtam:
oda lehet jönni emberkedni, hogy ki töltött le, és mit.
Gondolom ő azóta is keresi a játékhoz kapott "kulcsát".felhasználónevem azt hiszem: mikromanus
Ez iróniának jó, de amúgy valóban nem triviális, lásd pl. krx21. -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4014 üzenetére
JA. A nevedet akartam kicsalogatni, csak nem tudtam mennyire vállalod fel itt publikusan. gondoltam ha semennyire, akkor majd jön a privát üzenet.
Az én felhasználónevem azt hiszem: mikromanus
Ha nem kapok addig felkérést, akkro este küldök én neked. KösziEdit: a felhasználónév javítva...
editedit: küldtem webes felületen felkérést. remélem ez nem a facebookhoz ment...
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4012 üzenetére
Ha felveszel friend-nek (nem enemy-nek!), akkor nem feltétlen fogunk
rögtön egymás ellen, vagy egymással (ahogy tetszik) küzdeni...
Ellenben a "Rakyat Challenge" pontszámok megjelennek. Tehát lehet
e-penis-t növelni, hogy jobbak-e vagyunk-e, vagy nem-e vagyunk-e.Mondhatni: ha nagy a lemaradás, az egy újabb kihívás lehet.
Esetleg rádöbbent, hogy valamit addig nem csináltunk jól... Pl. anno
a "helikopteres" challenge-ben a rakétavetővel szenvedtem, azonban
rájöttem: a gépágyúval jóval egyszerűbb. (Elég a pilótát lepuffantani.)#4013: nem a Far Cry 3-on belül kell. Az Uplay alkalmazásban van egy
ilyen fül: ott beírod a nevemet (DigitXT2010), és rákattintasz, hogy "Add
friend". Ennyi - nekem meg majd jól megjelenik, hogy "Friend request",
és visszaigazolom... (Fordítva is működne, ha tudnám az Uplay neved.) -
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4011 üzenetére
Na jó. Küldj valami háttérinfót arról, hogy hogy is kell felvenni valakit barátibb közegbe! Sose próbáltam Far cry-ban ilyesmit... Mondjuk a próbák és versenyek nálam igen alacsony prioritáson mozogtak, az outpost foglalósdi módja é smértéke, meg kevésbé összevethető. Azért egy-egy versenyben majd megkisérlem felülmúlni az eredményedet. Mondjuk az első rakyat próbán. (pisztoly alapfelszereltséges, de a kés menőbb ott).
-
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4011 üzenetére
Már gondoltam rá, hogy kipróbálok valami "online tartalmat" (multi, vagy co-op például), de aztán inkább kivertem a fejemből ezeket a csacska gondolatokat. Túl mély sebeket okozott egy-egy régebbi kisérlet amibe beugrattak a haverok néha. Kb "Miért vízszintesben látok mindent és miért nem tudok lőni" volt az első kérdésem.... 1-5 másodperc után
-
DigitXT
félisten
válasz
mikromanus #4010 üzenetére
ha ismered már a terepet
Tehát az első felborulásos még nem játszik?
Amúgy volt, hogy borulás után is beértem, mert
legtöbbször tényleg rengeteg idő van rájuk.nincs sok lehetőséged hibázni...max 1-1 alkalommal
Valóban. De meglepődve tapasztaltam, hogy a
linkelt sniperes challenge-nél bőven belefért az
időbe az, hogy kb. 4-5x mellélőttem... Ezért pl.
többet kellett újratöltenem: plusz időveszteség!
Nyilván ezek sem egyformán nehezek akkor.
Ellenben van "gyorsan újratöltő skill", ami segít,
meg az a skill is segít, hogy távcsövezve is tud
csőre tölteni - közeli madarak gyorsan leesnek.Azoknál némelyik könnyebb, más nehezebb
Olyan jókat tudsz mondani...Btw. nem értem:
hogy "nehéz" a Rakyat Challenge? Alapból csak
a gépi pontszámok ellen mész, azok meg azért
nem nagyon magasak, könnyű őket leverni. (Na
jó, talán ha mindig késsel csinálod, akkor nem!)Szerintem sokkal érdekesebb friend pontszámot
megdönteni. Ezért is javaslom, hogy vegyél fel...
(Max. el kell raknod a kést, néhány próbánál.)
-
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #4008 üzenetére
Supply drop küldetések: viszonylag egyszerűek ha ismered már a terepet. Többnyire mehet padlógázzal is, csak az irányításnál kell figyelni. Pici kis iránymódosítások bőven elegek, mert egyébként mész be a susnyásba, vagy mókány bukfenceket vetsz az első útszéli bukkanó után
A verseny és lövész küldetéseknél a legnehezebb fokozatnál már nincs sok lehetőséged hibázni. A versenyeken ha nem "nyélgázzal" mész, akkor kicsúszol az időből. Ha túlkormányozol, vagy hibázol, akkor is. Ha lövöldözős küldetésnél a max nehézségen mész, akkor meg nem hibázhatsz, max 1-1 alkalommal próbánként (vagy kettő?).
A rakyat próbák másak. Azoknál némelyik könnyebb, más nehezebb. Közepes szinten mind teljesíthető. A felsőkategóriás pontszám némelyiknél picit nekem szivatós volt. Főként ahol nem lehetett késelni. Ahol elérhető az ellen, ott volt, hogy bármit adott alap fegyvernek, akkor is késsel mentem
-
DigitXT
félisten
Pedig nagyin könnyűek járműves (mentős) küldetések
Tökéletesen egyetértek!A bibi csak az, hogy a linkelt verseny nehézségét
az adja, hogy az nem egy "mentős" küldetés.Eléggé ki van centizve
a legmagasabb tétnél a rendelkezésre álló idő: ehhez képest eggyel könnyebb
fokozaton van még +15 mp-ed... amivel nyilván már meg lehet állni, kávézni is.
(A "mentős" küldetésekben meg alapból úgy néz ki, hogy 20-30 mp-ed marad:
ha össze kéne hasonlítanom a versenyekkel, akkor a legkönnyebb fokozatuk.)inkább lassabban de jól-hiba nélkül
Bizonyos versenyeknél (pl. a linkeltnél) ez úgy néz ki, hogy nyélgázon, de jól,
hiba nélkül. (Értsd: akkor veszed el a gázt, ha muszáj, jobban kijön a kanyar.)
Ja, és nem árt a mázlifaktor, mert ha a "forgalom"(!) bezavar, kezdheted elölről.A "mentős" küldetésekben ez is kisebb gond, mert tökön-paszulyon át ritkán
csapat a Rakyat dzsipes század, és azok általában olyan útvonalon mennek,
amiben kevés az út. Ebben a versenyben meg van sok: richtig a hídon jönnek
szembe, meg az emelkedőn kell őket nagy nehezen megelőzni. És még arra
is figyelni, hogy utána kijöjjön a kanyar az ugratóra. Jó szórakozás, na. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
DigitXT
félisten
válasz
BomiBoogie #4003 üzenetére
10k-s pénztárcába 350$ egy körrel?
Főleg, ha tele van a pénztárca, és 0$-t ad rá.Amúgy csak 175$ a
nyeremény, mert 175$ volt a tét.Nem is a pénzért szenvedtem
meg vele, csak poénból. Nem annyira sz*r a quad irányítása, csak a
billentyűzet limitál nagyon: gamepad-del tutira "simábban" vezethető. -
DigitXT
félisten
válasz
imyourfriend #4000 üzenetére
régebben jó játékos voltam
Kiöregedtél.Far Cry 3-ban amúgy könnyű a sniperezés. Sőt, még bénázás
is belefér egy ilyen expert challenge-be, nem kell mindent elsőre lelőni.
(Max. akkor kellene arra koncentrálni, ha tutorial videót csinálsz YouTube-ra.)Amúgy találkoztam olyan 20-22"-is Full HD (16:10-es, 1920x1200-as) monitorral,
amin olyan brutális volt az input lag, hogy egy ikont (!) nem találtam el az egérrel
a Win7 desktopon. Jó, mondjuk az egér is "vezetéknélküli" volt, így összeadódik.
Mondjuk nagyjából akkor ültem először és utoljára azelőtt a gép előtt. (Sz*r volt.)Biztos meg lehet szokni*, de hihetetlen idegesítő, mindent sokkal lassabban kell
csinálni, mert nem akkor áll meg az egér, amikor megállítod, hanem sok-sok ms
elteltével. Ugyanis nem azt látod a monitoron, amit a gép kiküld rá, hanem annak
egy korábbi (az input lag mértékének megfelelő idővel korábbi!) állapotát.Ezért
alkalmatlan játékra (is) az ilyen monitor. Filmet nézni persze jó. Max. a szinkron
csúszik el picit, de azt vagy nem veszed észre, vagy lejátszóban utána állítod.*: ti. a gép gazdája napi szinten használta, és simán eltalálta az ikonokat.
pingem 30 környékén van
Neked a szerverhez képest lehet. De a másik játékosnak lehet nagyobb, tehát
nem biztos, hogy valójában ott van, mikor úgy látod, hogy. Ennek a legdurvább
példája az első FC3 multis "próbálkozásomban" volt, amikor az egyik** ellenfél
"ugrált" a pályán, tehát gyakorlatilag lehetetlen volt eltalálni.Max. sorozattal.
(Kérdés, hogy a játék motorja mennyire kompenzálja az ilyen találatokat.)
**: ha nálam lett volna a hiba, akkor az összeset így láttam volna: nála lehetett.
Ettől függetlenül elhiszem, hogy jobban ment a célzás a 22-es monitoron. Talán
a más látószög miatt. Soktényezős a dolog. Mindenesetre ha túl nagy a kijelző,
még mindig lehet messzebb ülni tőle, de ha túl kicsi, akkor "bele kell bújni". Az
meg kifejezetten nem jó a szemnek, hogy állandóan közelre kell fókuszálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPHone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest