Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Ubisoft/ubisoft game launcher/savegame
-
mikromanus
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem más
Vagy legalábbis a helye ugyanaz mindnek, csak oprendszerfüggő eltérések vannak. Itt volt kérdés/válasz erről. Meg a Vista és a win7 fájl helyeket már megválaszolták. Xp-n hol van? A program files/ubisoft mappánál valahol? -
Üdv!
Olvasom itt, hogy hol kellene lennie a játék mentéseinek. A vezérlőpultban beállítottam, hogy a rejtett mappák, fájlok láthatók legyenek, de nálam a ProgramData mappában nincs az a bizonyos Orbit mappa amiben a mentéseknek kellene lenni. Mit kellene még csinálnom, hogy megtaláljam a mentéseket?
Itt van egy kép a ProgramData mappáról.
-
gainwardgs
veterán
VKI LÉCCI:
sziasztok.
Megvettem ma én is a játékot csak hát az a bibi hogy eltűntek a mentéseim.
Nem tudna valaki mentés fájlt feltölteni, nem akarom megint elölről kezdeni.
Badtown-os missziónál tartottam, a fűültetvény égetésnél -
krx21
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szerintem ne írj róla! Hidd el nem a játékkal van a baj! Lehet Te állsz hozzá rosszul, vagy egyszerűen nincs hozzá hangulatod! Nem is értem mit vártál akkor tőle? Vannak hibái, de egyáltalán nem érdemli meg a negatív kritikát! Aki látott fantáziát az 1. és a 2. részben az biztos megkapja amit vár! Ha megírod a borúlátásodat akkor sok mindenkit félrevezet el, vagy legalábbis felhívod a figyelmet egy negatív látásmódra, amire semmi szükség! A játékteszt nem csak a hiba keresésében rejlik, hanem inkább kedvcsináló előjáték kell hogy legyen, ha utóbbi nem megy akkor ne írj róla...
Nem vagyok vele egyedül, de ez egy nagyon jó játék! Optimális, arany közép út a COD és Skyrim között!
Kellően összetett, mégis könnyen emészthető... Hatalmas szabadság, mégis történet vezette az egész!
Az elődökhöz képest, szinte minden rész javult: Történet vezetés, akciók, járművek használata, karakterfejlődés... Azon ritka programok egyike ahol a fejlesztők ígéretei megvalósultak és nem csak reklám volt... Egy program amiért lelkesedni kell! Ha nem megy, várd meg a napsütést, mert lehet veled van a baj...
-
FabioHD
csendes tag
Valaki akkor eltudná küldeni a játékállását? Fontos lenne a hétvégén.

-
marinea2
addikt
Basszus ahogy olvasgatom a kommenteket. Mekkora egy BAROM vagyok! Képes voltam végig tolni a játékot egyetlen fejlesztés nélkül
60 lőszer max és egy fegyver. Nah ha meglesz az új gép még 1x neki állok 
-
gainwardgs
veterán
sziasztok.
Megvettem ma én is a játékot csak hát az a bibi hogy eltűntek a mentéseim.
Nem tudna valaki mentés fájlt feltölteni, nem akarom megint elölről kezdeni.
Badtown-os missziónál tartottam, a fűültetvény égetésnél

-
oolit
csendes tag
Hát én mélyen egyetértek veled! Én is arra számítottam, hogy a második rész negatív kritikái után a fejlesztők észbe kapnak, és merítenek az első rész feelingjéből, de nem.
Az első rész a maga idejében überkirály volt grafikailag (is). Tetszett a realistic fokozat, ezen pörgettem ki jó párszor és kizártnak tartom, hogy a harmadik résszel ez megtörténjen.
Üdv. -
scope2007
addikt
ez hatalmas.. bocsi ha már volt

-
FabioHD
csendes tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Windows 7: http://www.youtube.com/watch?v=malx8jtt-kI
A video megmutat mindent
-
FabioHD
csendes tag
Sziasztok!
A Far Cry 3-ban már Buck kés megszerzős küldetéseit csináltam. Majd újra telepítettem a Windows-t és csak a játék beállításait mentettem le, nem a játék mentéseket...

Ha valakinek van ilyen játék közepi mentése nagyon vagy bármiylen mentése ami nem a játék elejéről/ végéről való megköszönném ha feltöltené valahova, vagy elküldené e-mail-ben: kriszbogyo@hotmail.com
Előre is nagyon köszönöm a játék mentéseket !

-
hajbel
addikt
Megnyomod az F1-et, és ott balról a második menü az equipments. Az ott febukkanó menüben alulról a második a wallets, arra kétszer katt és láthatod, hogy mi van meg, illetve mi nincs, és mi kell hozzá, képet is mutatnak az állatról. Rákeresel a térképen, hogy hol található a megfelelő állat, ha éppen arra elfoglaltál egy bázist, akkor fast travel, ha nem, akkor kocsikázással elmész, leölöd a megfelelő mennyiséget, megnyúzod őket, majd belemész ugyanebbe a menübe, ráklikkelsz egyszer a kívánt tárgyra és alul rákattintasz a craft-ra. Egyébként szinte mindig, amikor észleli a játék, hogy összegyűjtöttél elegendő bőrt, egy tárgyhoz, felkínál egy gyorsmenüt. Amint megnyomod az Escape-et, már oda is ugrik a tárgyra, neked csak craftot kell nyomni.
-
mikromanus
veterán
Jaja. Élvezem a nyarat, a tájat, az úszkálást (ööö... azt csak módjával a cápás szakaszokon). Aki meg megzavar ebben azt lelövöm mint egy kutyát. Vöröspólós hippik... Vagy ezek anarchisták inkább?

(#1373) Viper26
Azért az sejthető, hogy a főellenség és a legtöbb kisebb ellenfél se éli túl többnyire a végső stáblistát.
-
-
FaTHI
őstag
Hogyan lehet bőviteni a cuccaimnak ,pénztárcának a helyét?
Azt látom állatbőrrel lehet valamit okoskodni, de hogyan? kinyirom levágom és annyi, vagy még agyalni kell valamit? -
Vistaboy
veterán
válasz
Tomix24
üzenetére
Igen, sajnos, amennyire lelkesen fogtam bele, annyira ellaposodott a végére. De már kénytelen leszek végigvinni, előre látom, hogy nem lesz akkora a lángja, mint a füstje. A látvány szép, de az nudli, ha nem köt le maga a játék, nem ér semmit az egész. Ráadásul 50-60 FPS mellett is úgy szaggat, mintha valami rángatná a kamerát, amivel veszik fel a képet.
Az meg, hogy nem való nekem, sajnos nem ment fel az alól, hogy írjak róla. Ez tűnt a legígéretesebbnek, de valahogy hiányzik belőle az, ami igazán naggyá tehetné.

Jhonny06: Pont azért, mert írnom kell róla. Muszáj vele játszani. Ha már küldték, meg kell csinálnom. Nem torrentről szedtem le, hogy ha nem tetszik, szimplán törölhetem. Azért akartam róla írni, mert a bemutatók alapján jónak tűnt. De tévedtem. Késő bánat, mindenesetre most már végig kell csinálnom. Viszont ide csak a véleményemet írtam, a cikkben ez nem befolyásol majd, objektívnek kell lenni.
-
-
Vistaboy
veterán
Na, végre kinyírtam azt az ellenszenves Vaas-t (Komolyan, a vége felé már annyira megutáltam azt a tenyérbe mászó képét, hogy szerettem volna ízekre tépni a mocsadékot
), de már kezdem unni az egészet. Mennyi van még belőle?
Mert már elegem van, fásulttá válok fél óra után, ha előveszem, egyszerűen nem köt le. 
A Skyrim-mel még a mai napig is képes vagyok akár úgy egész nap játszani, hogy nem unom meg, de ezzel már kezd tele lenni a hócipőm. Nem arról van szó, hogy nehéz, sőt, most már elég fejlesztésem van ahhoz, hogy túl könnyű is, szimplán csak nem érzek semmi motivációt rá, hogy bármibe is belefogjak. Nem köt le egyszerűen... unalmas... lapos... áhhh... inkább megírom valahogy a cikket, amíg még frissek az emlékek, utána megyek vissza Skyrim-ezni, az legalább még tartogat számomra újdonságot.

-
zseko
veterán
Na igen, tök jó, hogy úgy foglalom el a pontokat ahogy akarom. Szemből nem ment tizedszerre sem, mindig felfedeztek vagy volt hogy legyakott egy maci
így felmásztam a mögöttük levő hegyre (volt vagy 10 perc mire találtam utat felfelé), aztán adtam nekik rendesen rpg-vel meg gránátvetővel 
-
Źşë'
addikt
és azt is tegyük hozzá hogy ezeket pont azért csinálták meg így hogy ne jusson ez a rész is a 2. rész sorsára.. ne legyen olyan monoton és idegesítő (pl. az npc-k újratermelődése, mondjuk nem hiszem h nem lehetett volna kiadni egy pecset erre h rögzítse az eltűnésüket, esetleg több idő múlva jöhettek csak volna vissza! vagy állatokat berakni a szavannára..) és szerintem a kritikák, bugok ellenére is jó lett, bár utóbbi tényleg elég idegesítő már hogy nem tudnak mit kezdeni velük!!
skyrim tetszett volna nekem ha nem rakják tele ilyen varázslós szarokkal, azok megtanulása, elsajátítása sok időt vesz igénybe, meg a menü-rendszer is elég béna, na meg hogy olyan sok fajta élőlények vannak benne, gondolok itt a levélfülűekre, robotokra, és macskaemberekre többek között. Egy vikinges, vagy barbár világ jobban tetszett volna, kézzelfogható dolgokkal, sztem csak ez miatt nem merülök el benne a közeljövőben, mert valóban túl van bonyolítva.
-
bzoley
veterán
Ezzel szemben, ha elindulok egy küldetésre, előbb felszerelkezem mindenféle szükséges eszközzel, mert sosem lehet tudni. De lehet, hogy csak sok Rambót néztem

Ez van, mindenki másképp képzeli el a szuperhősséget. Meg lehet, nem kedvelem túlzottan a fölöslegesen túlbonyolított dolgokat, még ha az az érdekesség kedvéért is van.
Azért egyelőre nem adom fel. -
krx21
nagyúr
A karakter és egyéb dolgok (pl: fegyvertáska) fejlesztése, pont a szavatosságot teszi hosszabbá, a játékot élvezetessé... Gondold el milyen hatása lenne rövid időn belül a játékra, ha rögtön végtelen munícióval felszerelt páncélököllel lehetne menni? Szeretnél több fegyvert, akkor meg van a motiváció egy kis vadászatra! ilyen egyszerű, ezért nem olyan gyorsan unható... Mondjuk a Skyrim, már nekem a ló túloldala...
-
bzoley
veterán
Nem tudom, lehet hogy csak rég játszottam

A kocsikázás, barangolás az erdőben, becserkészés bejön, csak az ilyen nem életszerű dolgok zavarnak kicsit, hogy pl. miért kellett eldobnom a pisztolyom, ha találtam egy puskát.
SP
Most egy hajónál kell settenkedni, ezt is jobban el tudnám képzelni egy távcsövessel, a mögélopózás annyira nem jön be
De lehet, hoyg megszokom menet közben.
COD-val is el tudok bohóckodni, bár annak is megvannak a maga hátrányai. Nem tudom, most is így működik-e, de régebben, ha nem nyomultam előre, végeláthatatlanul lőhettem az ellent, mert újrajöttek. Hogy változzon a story, haladni kellett, szintén nem túl életszerű ebben a formában, kicsit idegesítő volt, de túúl tettem magam rajta. FC2-ben a kereszteződésben lévő barrikádik készítettek ki. Mindegy, hogy percekkel korábban kitakarítottam, ugyanúgy ott posztoltak, mintha semmi nem történt volna. Viszont a környezet piszokul bejött, sokkal természetesebbnek tűnt. De lehet szándékos a túlszínezés, ennek ilyennek kell lennie. Jó lett volna egy saturation csúszka a beállításokban, bár lehet, hogy vga oldalról is meg lehetne trükközni. -
krx21
nagyúr
Nem értem, ha az előző kettő tetszett akkor ez sokkal jobban kell, hogy tetsszen!
Ez a játék csak több, jobb lett! Csak nem a COD-os díszletszerű, cső, arcade, játék inkább a stílusod?
(Egyébként én szeretem a COD-ot is, 20-30 percig, míg nem kezd el idegesíteni..
.)
A túl szaturált színek, helyett szerintem is lehetett volna kicsit életszerűbbet használni...
De ez azért van, mert sokan sírtak a FC2 fakó színvilága miatt az FC1-hez képest... Pedig az nem visszalépés volt, hanem javulás... Mint ahogy a játékmenet és a sztori, pont egy nagyságrendet javult az előző részekhez képest! Kezdj el vele játszani és a töltelékből csak annyit csinálj, amennyit kedved van! Meglátod nagyon jó játék lett!
(szerintem...)
A jóból sosem elég: Ha még a Crysis 1 rombolhatóságát megcsinálták volna, akkor nagyon örültem volna!
Nagyon élvezetes, volt, hogy lövöldözés közben kidőlt 1-2 fa, illetve a bungalókat gyakorlatilag le lehetett amortizálni... De itt inkább a sztorira és a játékmenetre feküdtek rá...(ami nem baj mert az jobb befektetés volt...) -
-
bzoley
veterán
Hát, Béláim az úrban, nekem ez a játék nagyon magas. Vagy én vagyok gyenge elméjű, vagy kinőttem belőle, vagy lemaradtam valamiről az elmúlt években, de nem megy. FC1-gyel többször is játszottam, FC2-vel annak ellenére, hogy elég bugyuta, szintén, de ezzel nem boldogulok. Ezer féle submenü, virágok, állatgyilkolászás, és nem értem, mire jó. Mint ahogy azt sem, miért van egy fegyverem, és miért nem tudok még tíz dolcsit akár a zoknimba is bedugdosni. Az állandó bújócskázás, szimplán csak nem nekem való, fél órákat töprenghetek, hogy aztán egy pillanat alatt elbukjam, ehhez egyre kevesebb türelmem van.
Egyebekről csak annyit, hogy ez a rész nekem most megint túl színes. FC2 valamennyire természetesebb, fakóbb volt, ez már-már meseszerű. Forgolódás közben a szemem majd' kifolyik, még nem jöttem rá miért, lehet csak FOV-ot kéne állítani, nem tudom. Remélem, sikerül valahogy ráérezni a játékra, egyelőre nem nagyon megy. Azt pedig szimplán csak elítélem, hogy a főfogás az állatok mészárlása. -
Gippo
senior tag
A coop módban a csapattársaim még mindig a földben mászkálnak néha-néha, élesztés néha nem működik. A fegyverek szintlépése elég fura - ak47 még mindig nem számol - a loadoutok random eltünnek...
Egyedül hibamentes (kivéve a ki nem lehet szállni az autóból ha nem gyári kiosztáson játszol) az a single... A több csak far cry 3 beta így.. 2 patch jött ki, már, semmi változás. Nem a legjobb a multi, egészen szokható, de így nem fog nagy népszerűségnek örvendeni.
Ja hát a hitbox az késik nagyon, mind coopban, mind multiban.
-
Źşë'
addikt
ha azt csinálna ami szeretne akkor még realisztikusabb lenne,mivel az életben is úgy cselekszel ahogy azt az akaratod megkívánja - és ez szvsz nem lenne rossz (ha meglátsz a távolban egy "romot" és vonzza a kíváncsiságod akkor ne kelljen már akadályokba ütköznie az embernek, elég bosszantó tud lenni pl. multi játékokban is pl, h a térkép körül van véve határvonallal, amolyan láthatatlan határvonallal.. ha átléped kiírja hogy menj vissza máskülönben bukod a feladatodat és...., ez elég mű, pláne akkor ha átlépve ezt a vonalat még homályosan is látsz, ésvagy nem tudsz abban a zónában lőni sem - ez szott idegesítő tud olykor lenni!!)
más: elértem multiban a 75ös szintet, és enyhén szólva sokszor nullázódott le az adott fegyver amivel egy rahedli xpt kaptam, bukva minden kiegészítőt az adott stukkerra! szánalmas hogy ennyi idő elteltével nem javították ki ezt a hibát, na meg a többit.. még jó hogy a szint nem nullázódik le...

-
hajbel
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy nem lehet letérni az útról,, ha felveszel egy küldetést. Normális dolog, hogy akkor nem lehet pl. késdobálást játszani, amikor éppen fontos felrobbantanivalód van, de pl. más játékokkal ellentétben itt ha be kell hatolnod valahova, megválaszthatod, hogy lopakodsz, vagy hentelsz, és egy erődítményt a szélrózsa négy irányából meg lehet közelíteni. Ilyen szempontból nagyobb szabadság még FPS-ben nem volt szerintem, vagy legalábbis én nem emlékszem rá. A változatosságot csak fokozza az állatok jelenléte. Többféleképpen likvidálhatod csendesen az ellent, pl. rögtön kettőt zúzol le, kiveszed a leszúrt AI pisztolyát, és azzal írtod le a többit, vagy ugyanezt megteszed a zsebében lévő késsel stb.
Nekem sem volt egyszer sem olyan, hogy mission failed, amikor odaérek valahova az idő lejárta előtt. Nem lehet, hogy meghalt a barátod, vagy a személy, akit ki kellett volna menteni? Egyékbént is csak gyógyszeres küldetéseknél gyűlt meg a bajom az órával.
Szerintem vadászattal még messze nem szereztél meg minden cuccot. Egy csomó vadászküldetés van a második szigeten is. Nagyon nagy mákodnak kell lenni ahhoz, hogy pont olyan erődítményeket foglalj el pl. a játék felénél, amelyekben olyan küldetést kapsz, amivel meg tudod szerezni az összes speciális állat bőrét. Én csak végigjátszás után foglaltam el az összes erődöt és kedztem a vadászküldetések 50%-át, és csak ekkor tudtam megszerezni a speciális állatok bőrét, ergo a legjobb cuccokat.
Szerk.: Szeritnem év játéka, annak ellenére, hogy eredetiség nem sok van benne Pl. az állatokat a Stalker mutánsairól koppintották (és még sorolni lehetne a többit) .... Idén nagyon szegényes volt a felhozatal.
-
Nálam eddig volt jó a játék . Kicsit olyan 1. részes hangulatom volt ,de most , hogy eljutottam a templomokhoz és jönnek ezek a misztikus feladatok ezt nem érzem hellyén valónak.
Vigyázat spoiler !!Ott léptem ki mikor azt a nagy mitikus lényt kell megölni .Hát az óriási kibaszás egyszer , másrészt nem is értem , hogy került bele a játékba ? Ráadásul nem elég egyszer leküzdeni még vissztér még egyszer. Sikerült legyőzni 3. ra aztán pont rámesett a szörny és meghaltam.
-
krx21
nagyúr
Most néztem GTX 690-en a COD BO2-t és hát ha a FC3 így menne?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Több száz fps... Aztán bekapcsoltam a vsync-et és rezzenésmentes 120fps volt kiírva... (120Hz-es a monitorom) Na ez lenne mozgásban a High End érzés a Far Cry 3-ban... -
keIdor
titán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Igazából én olyan 4-5 óra játék után kedveltem meg a játékot, mikor már crafoltam a legtöbb dolgot, amit lehetett. Utána nem kellett ezzel foglalkozni, ez a része annyira nem jött be.
Vaas hatalmas karakter, csak ott csalódtam, hogy keveset szerepel szerintem. Minden jelenetét már ellőtték E3-ra meg ilyenek, azt hittem többet szerepel, de aztán rá kellett jönnöm, hogy alig mutat újat a játék ebből a szempontból.Jó játék lett ez, de év játékától azért messze van. Tavaly a Skyrim meg a Batman: AC volt nálam a két év játéka, ezektől azért szerintem ez nagyon távol áll... bár az is igaz, hogy az idei év nem lett olyan jó minőségben, mint az előző. AC3 se lett annyira jó, mint az elődei szvsz.
Ha meg már grafika, a 2007-es Crysis szerintem szebb volt, persze ez se csúnya, csak az állkeresés nálam elmaradt.
-
krx21
nagyúr
Néztetek, proci hőmérsékletet FC3 alatt? Nekem közel a Linx 85-90%a !!!
-
Vistaboy
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Olvass vissza picit, mondtam, nálam előfordult már párszor, hogy odaértem valahová és Mission Failed-et írt, pedig még volt 30 mp-em. Lehet, hogy a sajtóverzió bugzik, nem tudom. Mindenesetre én néha a hajamat tépem ilyenkor, amikor fél órányi mászkálást csesz el a mentési rendszer hülyesége.
-
Vistaboy
veterán
Lassan kezdek rájönni a dolgok mikéntjére. Ameddig el nem kezdek egy küldetést, szabadon lehet mászkálni mindenfelé, banditákat és állatokat vadászni, felderíteni, adókat bekapcsolni, táborhelyeket felszabadítani... Na, valahogy így képzelek én el egy jó játékot. Kötöttségek nélkül, azt csinálni, amit akarok.

Viszont az rossz, hogy amint belefogunk egy küldetésbe, akkor az ellenőrzőpontos rossz mentési rendszer miatt addig még csak le sem térhetsz az oda vezető útról, amíg végig nem vitted. Igaz, abba lehet hagyni, de a főszál esetében ez nem épp a legkívánatosabb megoldás.
Szóval, én perpillanat úgy tudok vele ellenni, hogy megoldok pár küldetést, és amikor már kezdem a hajam tépni asok Mission Failed, a kötött és/vagy időre menő feladatok miatt, elmegyek kicsit szórakozni, kiadom a gőzt.
Megölök pár tucat embert és állatot... apropó állatok. Vadászni sincs értelme már azután, hogy megszerzed mindenből a legjobbat. Onnantól unalomba fullad a dolog. Viszont az jó, hogy ki lehet szabadítani a ketrecben lévő vadakat, utána ők elvégzik a melót, én csak végignézem, ahogy kiirtják a rossz fiúkat. 
Összegezve: Egy kicsivel jobb a helyzet, de hogy Év Játéka lenne, azt még nem jelenteném ki. A grafika kiváló (Ha nem szaggatna be - főleg átvezetőknél, amikor közelről mutatják a karaktereket -, akkor még élvezhető is lenne a dolog, de így nagyon illúzióromboló, hogy az egyébként tükörsimán futó játék meg-megugrik, mint valami akadozó motor...
). A játékmenet elmegy, de a mentési rendszer katasztrófa.MOD: Egy 8-ast idáig adok, de ennél több kell hozzá, hogy magasabbat kapjon. Majd meglátom, ha a végére érek.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
lolUgye?
Féltem leúszni a relikviáért mert iztos voltam benne hogy megesz egy cápa
Az egyik videóban láttam valami szigony félét. Azt mikor kapom meg? Illetve nem lehet kézzel ütlegelni őket?

-
SkyS1gn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére

Imádom hogy mennyire "él" a játék
-
mikromanus
veterán
válasz
medvezsolt
üzenetére
Én kapásból gugolás a parton még és felmérem a vizet. A cápák megfestése után mehet a jetskyvel gázolós vadászat. Csak elég stresszes a begyűjtés, mert hajlamosak mély szakaszon megdegleni és mindig van a közelben egy-két kiváncsi társuk aki megcsócsál néha. Csak úgy haveri alapon kézfogás helyett.

Az ájszakai cápavadászat is nagyon hangulatos volt. Meg a relikviavadászat legelső alkalommal az egyik jelzőbólyánál. Az is este volt és biza' Cápeti és Cápali rendesen helybenhagytak.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
medvezsolt
üzenetére
Így énis jártam csak egy aligátorral

-
dunc
nagyúr
válasz
medvezsolt
üzenetére
Én is

-
medvezsolt
senior tag
válasz
jaffa 2843
üzenetére
hehe
Én a cápáktól félek
. Ahogy belerakom a lábam a vízbe, rögtön körülnézek a víz alatt, nem-e közelít felém. Volt már hogy felugrottam a székből ugy megilyedtem tőle
-
krx21
nagyúr
"Az autóheadshot még mindig, jobb bármelyik PC's egérnél
"Ezt hagyjuk mert, jó hogy nem teszed automatára az egész játékot és csak a tűz gombot kell nyomogatni!
Bár még a régi C64-es joystick-okon is volt autó fire gomb...
Ha Te konzolos vagy általában, akkor megértem, hogy mért részesíted előnyben a kontrollert!
Ráadásul a kontroller még inkább input lag-ossá teszi az irányítást...
De kinek a pap kinek a papné, szokták mondani... -
zseko
veterán
Mert ez tipikusan olyan játék lett aminél lehet használni gond nélkül
'Igazi' fps-nél meg sem fordulna a fejemben a gamepad. Meg aztán a Dishonored játékkal kicsit kikészítettem a csuklómat (az egérrel ment), amire még pont ugyanakkor rátett a munkahelyi munka is. Így ez most ilyen ideiglenes dolog, meg tetszik is, akár azt is mondhatni jó móka
.
A másik, hogy igencsak kézreáll az irányítás (1-2 perc megszokni), ami az alap WASD-ről egyáltalán nem mondható el, mivel balos vagyok, és mindent át kell konfigurálni. Természetesen a bill+ egér az örök nálam is
de 1-2 esetben jól használható más is.
Azt hiszem még a Crysis2 ami jól irányítható gamepaddal, más nem. -
Ghard
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Az uplay mentes verziónál az exe számít nem a beállítás

-
Ghard
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Miért baj az?
Far Cry 3 Minimum System Requirements
CPU: Intel Core2 Duo E6700 2.66GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+ 3GHz or better
RAM: 4 GB
GPU RAM: 512 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 4.0 or higher
GPU: Nvidia GeForce 8800 / Radeon HD 2900Far Cry 3 Supported Video Cards
ATI Radeon HD 2900 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce GTX 8800 / GTX 9000 / GT 200 / GT 400 / GT 500 / GT 600 series -
romero28
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
minimum gépigény - vagyis elég neki a dx9-es kártya .

(#1315) need : s Far cry 3\bin - mappában lévő farcry3 exe -val indítsd , ne azzal amit az asztalra kitesz , mert az lehet a dx11-es exe .

és ha a dx9-es exe-vel indítod is , ellenőrizd le az options-ben , hogy ott is az legyen . -
Ghard
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
A játék támogatja a 8800ast,talán a processzor miatt tölt sokat az elején.
De jó lehet a 67bites win7
-
need
addikt
Üdv..
Első neki futásra el sem indult hiába csináltam vele bármit!
ismerősöm tanácsára le vettem az nVidias béta drivert de akkor sem csinál semmit..csak tölti a nagy semmit!
természetesen uninstall majd re installA configom Q6600,880GDX512..4gb ram,win 7 67bit!
-
Tomix24
addikt
Srácok, újra kellene raknom a Windows-t. Hova menti el a Far Cry3 a save1-et? Meg az auto mentését? Nem találom sehol, és nem szeretném előlről kezdeni. Offline játszom, nem jöhet szóba felhő meg ilyesmi
-
S. Szabi
őstag
Esetleg nem tudja valaki hogyan lehetne át állítani a játékot németre? A beállításokban a szinkront meg a feliratokat át lehet, de a menüt stb. azt hogyan?
-
icons
addikt
Nem kell védekezni, nem támadtam
(mindenki úgy játszik, ahogy ő akar, ebbe másnak semmi beleszólása nincsen. Élni és élni hagyni! Én csak leírtam azt, amit gondolok erről!)
Szerintem egy fórum arra is van, hogy kifejtsük a véleményünket, de szíved joga nem leírni azt
(#1308) torma1981
Óköszi, az engem is nagyon zavart
ezeknek a nagy részét belerakhatták volna a menübe is, és akkor nem kellene konfigban turkálni
-
Ghard
őstag
Az egérrel kapcsolatban iszonyat zavaró, hogy nem lehet a célzást átállítani kattintásra,nyomva kell tartani,így nem tudok jó érzéssel célozni,na meg az érzékenységet is visszaveszi a célzás,nehogy valami jó legyen.
Autoaim használat egy fpsben...biztos van(sokan vannak) akinek ez kell
-
icons
addikt
Kövezzetek meg, de szerintem a rásegítés csalás. Persze "benne van a játékban, akkor miért lenne csalás?" meg minden egyéb fura érv, amit én nem tudok megérteni

De úgy gondolom ha már FPS, akkor az a minimum, hogy én mondom meg, hogy hova lövök, és csakis rajtam múlik, hogy azt mennyire csinálom jól.
De persze kontrollerrel elég nehéz pontosan lőni, ezt elismerem. Ezért is gondolom úgy, hogy nekem nem való FPSre konzol. Persze aki kitünően tudja használni, annak szíve joga! De egy picit fából vaskarikának érzem a dolgot
-
WongFeiHong
senior tag
Én is gamepaddal nyomom ráadásul ps3 joy-al. Amikor védeni kell havert sniperrel csak ott váltottam át kicsit egérre.

krx21: A legtöbb konzolátiratot jobb néha paddal nyomni sokszor az input lag stb miatt is. Gamepaddal speciel simábban nézek körbe itt mint a Lachesis egeremmel. Ezt lehet elitélni de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy legalábbis a helye ugyanaz mindnek, csak oprendszerfüggő eltérések vannak.

), de már kezdem unni az egészet. Mennyi van még belőle?
Mert már elegem van, fásulttá válok fél óra után, ha előveszem, egyszerűen nem köt le.
(szerintem...)