Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Pedig nagyin könnyűek járműves (mentős) küldetések
Tökéletesen egyetértek!A bibi csak az, hogy a linkelt verseny nehézségét
az adja, hogy az nem egy "mentős" küldetés.Eléggé ki van centizve
a legmagasabb tétnél a rendelkezésre álló idő: ehhez képest eggyel könnyebb
fokozaton van még +15 mp-ed... amivel nyilván már meg lehet állni, kávézni is.
(A "mentős" küldetésekben meg alapból úgy néz ki, hogy 20-30 mp-ed marad:
ha össze kéne hasonlítanom a versenyekkel, akkor a legkönnyebb fokozatuk.)inkább lassabban de jól-hiba nélkül
Bizonyos versenyeknél (pl. a linkeltnél) ez úgy néz ki, hogy nyélgázon, de jól,
hiba nélkül. (Értsd: akkor veszed el a gázt, ha muszáj, jobban kijön a kanyar.)
Ja, és nem árt a mázlifaktor, mert ha a "forgalom"(!) bezavar, kezdheted elölről.A "mentős" küldetésekben ez is kisebb gond, mert tökön-paszulyon át ritkán
csapat a Rakyat dzsipes század, és azok általában olyan útvonalon mennek,
amiben kevés az út. Ebben a versenyben meg van sok: richtig a hídon jönnek
szembe, meg az emelkedőn kell őket nagy nehezen megelőzni. És még arra
is figyelni, hogy utána kijöjjön a kanyar az ugratóra. Jó szórakozás, na. -
mikromanus
veterán
Warriors fokozaton nagyon sűrűn járnak a kalóz őrjáratok. Ha lövést hallanak, vagy észrevesznek, akkro seperc alatt befut még 1-2 autó. Nálam volt olyan, hogy minden outposttól távolt kis isdőn belül 5 kocsi is befutott és lelkesen próbáltak elkapni. Persze mind megkapta az 1-1 tőrdöfést, vagy vágást.
Igazából lehet nem jó dolog sietősre venni a mókát. A questek némelyike is jó kis kihívás tud lenni. Mondjuk ha csak késsel akarod teljesíteni, vagy esetleg csendesen az egészet anélkül, hogy észrevennének (a csak bomba megoldás is érdekes lehet, de nem tudom kivitelezhető-e). Az outpostok és őrjáratok kevésbé változatosak. Vaas tábora már tökéletes ilyen szempontból. Veszett sok ellen és már elérhető az összes skill is
(#3116) Mr X
Ha végetér a főszál, akkor utána szabad kalandozás van. Arra mész, amerre akarsz. Foglalgathatsz, vadászhatsz, mellékküldetsést vállalhatsz kedvedre. -
Malibutomi
nagyúr
Jah, vol ilyen nekem, még valahol az elején lopakodok az outpost körül, fotózgatok, erre megtámad egy tigris, lelövöldözöm, persze közben észrevesznek, lövöldözés, harc, 2-3 ember meghal, erre nekemjön egy tehéncsorda, na azokkal is sikerült végeznem, erre jön egy autós őrjárat...aztán mégegy tigris....mire azt is megöltem megszólalt a kib.... riasztó...
Hát na hát FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
mikromanus
veterán
No igen. A tigrisek és medvék elég lelkesek. Állatriasztót lehet épp használni, de az kicsit olyan csalásnak tűnik nekem. Ilyen erővel lepuffanthatnám shotgunnal is őket. Mondjuk sajna a cápavadászat se késes meló, így ott is sérült az alapelv...
Más. SPOILER
Kis quest pótlás az alulskillezett elejéből:
Far Cry 3 - Warrior difficulty -The Medusa's Call Quest - knife rush -
dragonfx
veterán
YBocs en nem napi 12 orat fps.ezek.amig rendesen befigyeled hogy kozelitsd meg ne oljenek az sok ido hogy kozelitsd meg.en nem hiszem valaki 20 ora alatt egy tar fegyverrel es egy kessel vegigtolja ezt.max cheattel.
en a legkonnyebbe nyomom.igy sokszor meghalok.meg az allatok is ott vannak..... -
S e t h
nagyúr
Azért vannak a szérumok, bár igaz ,hogy jelentős könnyebbséget jelentenek, de én ha morgást hallottam, már nyomtam is magamba azt a szérumot, amitől a cápa és krokodil kivételével mindegyik elkerült.
dragonfx
Én úgy értettem ,hogy relatíve gyenge a történeti szál, a cselekmények ,tehát a missziók még jók is, de a történetvezetéssel nem vagyok kibékülve.Ja és mikromanus videóit élvezet nézni, már megszoktam tőle a Diablo 3-as videóknál is, de itt is el tudok merülni újra a játékban, ahogy a silent killeres epizódjait teszi közzé.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Tényleg, élveztem a tornyok/outpost-ok elfoglalását, végigvittem a főküldetést, talán a mellékek a leggyengébb pontjai a játéknak.
Volt egy olyan, amikor mindenféle füveket kellett gyűjtögetni egy pasasnak, a második kör után már kezdtem ideges lenni, hát még a végén, mikor kiderült, hogy ennyi volt. Oké, kaptam egy receptet, de annyira nem illenek a szigethez.
Ja igen, és mindegyiknél ugyanúgy néznek ki az NPC-k, még a pólójuk is ugyanolyan.Ezek a kalózos küldetések meg, szerintem elég lenne annyi, hogy öld meg a vezért, vagy ölj meg mindenkit és a vezért, mert mindig arra figyelni, hogy őt ne lődd le, csak a többieket, aztán vacakolj a késsel, kicsit frusztráló.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én az elején gyűjtögettem pár XP-t, nem is használtam olyan 15 db-ig, aztán elköltöttem őket, ami hasznos volt, de még így is bőven maradt. Mondjuk szerintem vannak haszontalan képességek, szóval egyfajta játékstílushoz nem érdemes az összeset kifejleszteni, engem pl. a fentről, lentről, késsel, gránáttal takedown hidegen hagyott.
-
Narancs
őstag
Ú bakker én erről korábban olvastam vmelyik külföldi fórumon. Most lusta vagyok visszakeresni, de kis guglizásra neked is meglesz. Valami ilyesmi volt a lényeg, hogy a mentés helyén a file nem veszik el, csak a játék vmiért nem tudja betölteni. Teendő: File-t kimásolni, új játékot kezdeni elölről, ekkor keletkezik egy új mentési file, ami még szinte üres. A régi mentési file-t át kell nevezni az új nevére, visszamásolni (felülírni az újat a régivel) és mehet minden ugyanonnan ahol abbahagytad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad X260, 12,5" HD , I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 3000 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ibasso SR2
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest