Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
De ne repülni akarj
Az a sárkány szarság a domb tetején van, csak azért mondtam, hogy lehessen tájékozódni, hogy biztosan egyről beszélünk-e 
Én úgy csináltam, hogy a leomlott faszerkezetnél ugráltam, meg sprinteltem folyamatosan, addig, amíg nem sikerült a tetejére ugranom, onnan pedig a domb egy kevésbé meredek részére, ahonnan simán fel lehetett már menni.
CJ3
Nem megbántani akartalak, de olyan nincs, hogy semmi nincs, ezt ugye tudjuk.
Az előző feladat is befejeződött valahogy, nem csak ott hagytak, hogy "na akkor innen dögölj meg" 
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a sárkány szarság a domb tetején van, csak azért mondtam, hogy lehessen tájékozódni, hogy biztosan egyről beszélünk-e
Az előző feladat is befejeződött valahogy, nem csak ott hagytak, hogy "na akkor innen dögölj meg"