-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én folyton összekeverem az egyházi kedves atyát és a fegyházi nedves gatyát... most akkor melyik lesz jobb választás az SSAO, HBAO vagy HDAO? Valahol láttam képeket a különbségekről (ami nem nagyon volt ha jól emléxem) és a sebességről (ott már nagyobb eltérést jelzett). Nem tudja vki hol van?
kovy29: még jobb, legalább nem egyedül bénázok!
-
M^xx
aktív tag
Hali !
Aki gondolja nézzen fel teamspeakre IP: 91.82.224.70 pár embernek már megvan nálunk a játék, nekem holnap jön.
-
nanorambo
őstag
Gyerekek, ez mekkora játék lett!
Gratulálok a fejlesztőknek. Talán még egy FPS sem volt ami ennyire lekötött volna.
-
Zin
őstag
XP-n fut a game?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Bjørgersson #179 üzenetére
Jól fog ,mert délelőtt kipróbáltam a viragboltit 2 órán keresztül és full hdben high beallitason nagyon szépen futott.
-
Viper26
nagyúr
Bár a futár holnap jön, tettem egy próbát a
virágboltival.
Érdekelt, hogyan fog menni...
DX11 használhatatlan, 35-40 FPS miközben a proci alig van kihasználva (20-30% között).
DX9 High beállítások mellett 50-60 FPS között van fullHD-ben, és látvány is rendben van.Gépem az adatlapon. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezt a chekpoint rendszert hogy viselitek? Tudom csak most jött ki, de remélem valaki nagyon hamar beleszuperálja, mint más hasonló játékokba, mert kiakasztó a dolog.
-
bognar110
őstag
válasz
LackoMester #184 üzenetére
Jaaaaj nem tőled akartam kérdezni új hozzászólást akartam
-
Remington
őstag
válasz
Bjørgersson #179 üzenetére
reggel gyorsan kipróbáltam, elején menekülős résznél néztem, 1680x1050, dx11, minden high, ssao, aa off (ezt lőtte be optimizednek)
35-40 fps, konfig adatlapomon -
bognar110
őstag
válasz
LackoMester #180 üzenetére
Multiplayer - Free Roam van a játékban ?
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok a GTX460 hogy fog szuperálni.
-
medvezsolt
senior tag
Valaki? Vélemény a COOPról? .. müködik valakinek? tegnap vagyis ma hajnalban nagyon nem birtunk egymáshoz csatlakozni haverral. Folyton Cannot connect, stb. ...
Probáltátok már?
-
szasanyi
félisten
válasz
LackoMester #176 üzenetére
Azért, hogy vedd meg! Vagy ha 8 van, akkor lehetőleg duplázd meg, abból baj nem lehet.
Ja, hogy tényleges igény és/vagy pénz nem mindenikek van? Az nem lényeg... a lényeg, hogy ha nincs valós igényed, akkor legalább mesterségesen gerjesztett igény legyen rá, és ész nélkül vásárold a hw-eket. Ti. ebből él a PC piac.
-
Gippo
senior tag
Sziasztok!
Valaki ki tudott szállni (PC-n) a kocsiból, mikor megérkeztek az első outposthoz?
Utánaolvastam - vissza kell tenni alapbeállításra és jó lesz elvileg - majd kipróbálom, bár remélem jön majd a patch erre is gyorsan, mert a default irányítás nem igazán megszokott számomra.
-
Remington
őstag
dx11-ben toljátok? mennyivel szebb mint a 9?
-
Vigilante
őstag
válasz
LackoMester #172 üzenetére
Én amikor épp néztem akkor épp 1GB-ot Windows 8-al együtt 2-t!
-
LackoMester
addikt
üdv.
Valaki aki már tolja a gammát, megnézhetné, mennyi memót eszik a játék.
köszi -
SzlobiG
félisten
Megnéztem én is a grafika lenyűgöző az már egyszer biztos.
Ultran msaa nélkül fix 60fps.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #163 üzenetére
Persze msaa nélkül
-
dangerzone
addikt
Na kipróbáltam én is a játékot. 1650*1080-ban, high beállításokkal 40-50 fps. Bőven jó. Úgy érzem elkísér még a hd5830-as egy darabig
-
Eagle16
addikt
Hm, elég jó játék lett
Egy órácskát játszottam vele csak, de eddig tetszik. A lövéshangok nagyon jók lettek szerintem, ez az ami feltűnt így egy kevés játék után. És az ellenfél már több szám méterről lövöldözik ránk, igazi távolsági harcok vannak
Ez is tetszik, tényleg élvezetes az egész.
Amúgy 1680x1050-ben nagyjából alacsony beállításokkal még éppen elfut 25-30 FPS-el egy 9600GT-n
De az a helyzet hogy így sem csúnya, sőt.
-
Viper26
nagyúr
Ha mondjuk végigérek a főszálon utána azt csinálok a szigeten amit akarok?Vagy akkor ennyi lenne?
-
FaTHI
őstag
Nálam 660Ti-vel 1920x1080 Ultra+2xMsaa-val 40++Fps körül van, átlagosan olyan 50Fps-el fut a szingle.
-
SzlobiG
félisten
Eléggé szánalmas ez az uplay...leszedte és crc hibás a file nem lehet telepíteni javítani meg nem javítja.
Most szedhetem le torrentről. Kár volt megvenni.
Elindítottam újra azt most 30%-tól szedi megint...
-
djculture
félisten
tesco-ban holnaptól 6990ft
-
Mukorka
addikt
válasz
szasanyi #152 üzenetére
Az egyéb grafikai dolgok mind a legmagasabb értékeken voltak. Nem néztam off-al, a 4 és 8 között nem láttam különbséget. Érzem én hogy nem megy olyan folyamatosan bár viszonylag jól tartja az fps-t. A fenti videón is látni ezt bár ott a fraps miatt 30 volt fixen az fps.
-
kovsol
titán
Mi a helyzet a multival? Van benne érdemleges multi? Single player előrejelzések szeirnt milyen hosszú, mert ha max ilyen 10 óra játékidő van benne a szar multi miatt, akkor inkább meg se veszem.
-
szasanyi
félisten
Köszi. Ez nem túl jó hír sajna... és milyen grafikai részletességet állítottál be az 1080p felbontáshoz? Illetve nem érzed kissé "darabosnak", vagy legalábbis nem igazán folyamatosnak a 30FPS-t? Elvileg már éppen jó, de ki tudja... ez az érzet a játéktól, felhasználótól függően változhat.
Én nem is mindig használok AA-t, de ha igen a 4x mindig elég volt. Te látsz jelentős különbséget noAA vagy 4xAA esetleg 4xAA és 8xAA között?
Egyébként az lesz a "szép" ha egy GTX670-en sokkal jobban fog futni mint a GCN Radeonokon... -
Mukorka
addikt
válasz
szasanyi #150 üzenetére
Ha minden maxon van akkor kb 23-25 fps-el. Ha 8 helyett 4x MSAA van akkor már 30 fps felett kicsivel. SSAO helyett HBAO és 35 fps... Nem csúnya a játék de ennyivel az új hitman is megy ami messze szebb lett. Remélem még javítanak az optimalizáltságon. Ja és Full HD a felbontás.
-
dongasre
tag
Intel® Core™ i3
2328M
8GB
500GB
15.6
GeForce GT635Melfutna ezen a konfigon (laptop)?
-
TTomax
félisten
Nálam "év játéka" ... 10/10
-
medvezsolt
senior tag
hmm de elszaladt az idö... a játék csodás. fantasztikus , kibaszott jóóóóó
DE a COOP nem megy!....nektek?
-
Mukorka
addikt
Na, kész lett a videó. Jó éjt
-
medvezsolt
senior tag
Császtok
Ti se tudtok játszani a COOPal???
Az isten ba.... mmeg! -
Mukorka
addikt
Amint kész a render linkelem második körömet. Elsőre: Laggos. A lobby rendszer megfelelőnek tűnik , gyorsan talált meccset és van időd két game között hülyülni a menüben. Vannak perkek, pl ha sokszor lelőnek akkor egy ideig látod az ellent a falon át... de a Battle cry pl xp-t boostol ha vannak körülötted társak. Ami nagyon tetszett hogy lehet újraéleszteni de ha megint megölnek így akkor már mindenképp meghalsz. Ha lelőnek meg nyomogatni kell az e-t hogy ne halj meg gyorsan így ha van arra valaki az meg tud menteni. Szerintem csak egy pályát láttam, zöld eléggé. A pontok kellő távolságra vannak egymástól szóval a mérete is megfelelőnek tűnt. Mozgás kicsit fura, becsúszós futásból gugolás, hasalás nincs. a killcam viszont nagyon egyedi. A kört megnyertük, én lettem az első ezért dönthettem a sorsáról a másik csapat első játékosának. Vagy megalázod vagy elengeded de be lehet állítani hogy ezt hogyan tegye. Vannak tetkók is meg mindenféle cucc amit berakhatsz. A késelés se tűnt olyan rossznak, nincs ez a 3 méterről leszúr dolog. Kb ennyi
(#142) lemusz: Elég sok grafikai beállítás lehetőség van a játékban de szerintem nem lett túl jól optimalizálva. Viszont jól állítható, biztosan megtalálod az ideális beállítást.
-
lemusz
addikt
Huhhh. Ezek szerint nem lehet olyan, hogy el sem indul a játék. Most megnyugodtam. Egyébként nekem Win7-ből ki van szedve minden felesleges cucc, teljesen performance optimalizált minden és ha restart után nézem a feladatkezelőt, akkor nem eszik a rendszer 3-400MB-nál többet , szóval a 1-1.2Gb is beleférhet szerény számításaim szerint. Elég lassan jön lefele, de majd ha lent lesz és kipróbáltam közlöm az eredményeket. Biztos vagyok benne lesz még hozzám hasonló 2giga ramos emberke, akit érdekelni fog a játék.
-
Mukorka
addikt
Bár nem néztem meg pontosan de a "csíkom" szerint kb 1- 1.2 gb ramot evett a játék multi alatt de ez max grafon ami nálad necces tehát pl közepes beállításon 1 gb alatt lesz.
Jó a game, laggol mint az álllat de két kört egyből le tudtam játszani és még csak ki se dobott. Ezt az utóbbi évek egyik fps-e se tudta megvalósítani.
-
lemusz
addikt
Üdv! Most kezdtem el letölteni a játékot, de látom a leírásában a minimum speckóknál, hogy 4GB RAM.
A gépem:
X3 440 (3x3GHz)
4850 512MB GDDR3
2x1GB 1066MHz DDR2 RAM
OS: Win7 Ultimate 32bitFélnem kellene, hogy kevés lesz a ramom? Legutóbb Need for speed The Run-t csekkoltam pont emiatt, ott 3GB RAM volt a minimum követelmény és ennek ellenére szépen ment a 2 gigámmal. Nem tudom itt mire számítsak. Ki fog dobni hibával, ha kevés leszek hozzá? :S
-
Mukorka
addikt
Na, most vált elérhetővé. Kíváncsi leszek hogy tudok-e multizni egy-két kört... Kései óra miatt sp-t nem kezdem el
-
Vigilante
őstag
Frászt! Sima ULTRA-n. Még a 4x-es MSAA-t sem érdemes bekapcsolni, mert egyszerűen nem látom különbséget, és csak lezabál 10 FPS-t a semmiért. a 8x MSAA a 680SLI v 7970CF-es emberkéknek való, hogy elmondhassák, hogy az is be van kapcsolva!
Egyébként a patch-et lehet szedni az ubi oldaláról!
[link]
8x MSAA-val 55-60 FPS egyébként, csak nekem mániám a minimum 60 FPS!
-
huskydog17
addikt
Na találtam egy kiváló cikket, amely a játék technikai hátteréről ad némi felvilágosítást, végre kiderült, miért van a Dunia 2 motornak ekkora hardver étvágya.
Aki nem, vagy nagyon korlátozottan tud németül, annak egy kis rövid összefoglaló dióhéjban:
A játék Dunia 2 motorja egy deferred render motor, e téren tehát ,olyan, mint például a Frostbite 2. A játék DirectX 11 vagy DirectX 9 futási felületet biztosít, köztes átmenet (DX 10.0 és DX 10.1) nincs.A Dunia 2 három fajta élsimítási eljárást kínál: FXAA, MSAA és SSAA
Az FXAA kicsit kilóg a sorból, mert azt gyakorlatilag nem lehet kikapcsolni, azt a játék mindig aktívan használja, alacsony szorzó mellett, ezért is van az például, hogy ha a játékos semmilyen AA eljárást nem kapcsol be a menüben, akkor sokkal kevesebb az aliasing jelenség, mint általában a többi játéknál.AZ MSAA tudjuk, hogy deferred motor esetében meglehetősen sok erőforrásba kerül, jelentős sebességvesztéssel jár. Ezt az opciót 8x szorzóig tudjuk emelni, bár kétlem, hogy ezt bárki épeszű meglépné, hiszen már 4x esetén is is elég lassú a játék.
A harmadik pedig a SSAA, azaz a Super-Sampling eljárás. Itt is kicsit trükköztek a montreali fejlesztők, ugyanis ezt a rendkívül VGA gyilkos AA-t a játékban az "Alpha to Coverage (továbbiakban A2C)" opcióba rejtették. Ez az opció arra szolgál, hogy főleg a vegetációnál fellépő vibrálást megszüntesse, vagy legalábbis minimális mértékre csökkentse. Ez a jelenség csak mozgás közben figyelhető meg. Az A2C-nél két lehetőséget tudunk alkalmazni: Standard (alap) és Extended (kiterjesztett). A ComputerBase munkatársai megvizsgálták mindkét lehetőséget és arra a megállapításra jutottak, hogy érdemes az Extended változatot használni belőle, mert alig eszik többet az erőforrásokból, de szebb lesz a képminőség, pontosabban több képminőség-javulást hoz, mint amennyivel többet kér hardverből.
A cikk szerint az MSAA nem sokat javít a képminőségen ellenben az A2C-el.
Nagyon érdekes jelenség, hogy jelenleg a játék egy picivel hatékonyabban működik NVIDIA VGA-k alatt. Ez azért meglepő, mert ugye a játék hivatalosan GamingEvolved cím, vagyis arra lehetett számítani, hogy jól megpakolják bonyolult compute számolásokkal, de egyelőre nem úgy tűnik. Az NVIDIA egyébként is pont a mai napon adott ki egy új driver-t, ahol a GTX 680 akár 38%-ot is gyorsulhat a játék alatt.
Amint azt már mondták is előttem, a játékhoz már meg is jelent az első patch, ami a 1.01-es jelölést viseli. Ez javítja a játék teljesítményét, stabilitását és egyéb tulajdonságait. A teljes változtatási lista itt található, ha pedig a kliens (Uplay vagy Steam) valamilyen oknál fogva nem telepítette a foltot, akkor manuálisan letölthet innen.
-
huskydog17
addikt
Legalább vártál volna még néhány órát, a Steam-en van visszaszámlálás például, ott láthatod, mikor lesz aktiválva a játék. Így ezzel a videóval nem csak egy jó sz*r minőségű, nézhetetlen gameplay-t raktál fel, de teljes mértékben hiteltelent is, ugyanis bebizonyítottad, hogy warez verzióval tolod, ezt nem kéne itt reklámozni.
Aki normális, kiváló minőségű PC gameplay-t akar látni, az tekintse ezt a YouTube csatornát, ahol több órányi játékmenetet vett fel egy szerencsés (val.szeg újságíró vagy hasonló,ők kapnak korábban egy példányt).
Holnaptól már lehet készíteni a videókat, mivel holnap van a premier, innentől még 5 órát jelez a Steam, szóval éjfél után kb. 1 órával már lehet játszani, feltéve, ha most bírni fogják a Uplay szerverei a terhelést.
-
boogie84
veterán
HC mód lesz a játékban?
-
yamaraja
csendes tag
SZiasztok.
Ati 4850, 4gb ram, intel E 5800(3800mhz), Win7.
1680x1050 Dx9 az árnyékok med minden más max vsync on(1) -stabil 30 fps.
Tehát bőven játszható és jól optimalizált. -
szasanyi
félisten
válasz
ALONSO11 #120 üzenetére
Ez nagyon jó, de ki játszik ilyen felbontásban? Persze biztos van még, de sztem egyre kevesebben így sokaknak (nekem is) az a lényeg, hogy 1080p-ben hogy fut a játék. Az meg különösen gyalázat, ha a HD7xx0 kártyákon gyengébben teljesít, mint az uo. kategóriában lévő GTX6x0 esetében lévén AMD felügyelt termék lett.
-
SzlobiG
félisten
Ahogy olvasom siralmasan fut dx11-el.
Éjféltől amúgy lehet tolni.
-
Vigilante
őstag
válasz
huskydog17 #107 üzenetére
Hát úgy nézem van SLI támogatás is hozza, szal nem lesz itt gond akkor!
-
SkyS1gn
félisten
Jaaaaaa így már világos!
Így megy ez manapság, minden a fiókodhoz van kötve a kiadó saját sz@rján keresztül aztán onnantól oda viszed meg szeded le ahol akarod... ez JÓ!
De yz hogy most már az összes kiadó kijön egy sajáttal az kiborít, legyen egy egységes ahol azt is megtalálom aki BFezik meg aki Codozik meg aki ACzik FCzik akármizik, legyen egy global alle kliens és kész!
Igazam van vagy igazam van? Vagy csak engem borít ez ki? -
SkyS1gn
félisten
válasz
huskydog17 #107 üzenetére
Azért én nem aggódok
-
huskydog17
addikt
Van egy német emberke, aki több órányi, nagyon jó minőségű felvételt készített a játékból, teljesen az elejéről kezdve.
Itt a YouTube csatornája, ahol az összes videó fent van. Mindet nem linkelném be, mert van egy tucat belőlük. A 6-os videótól a képminőség javult.
Ő egy Intel Core i7-2700 CPU-val és egy Gainward GeForce GTX 680 Phantom-mal tolja a játékot. Amint az a videókon is jól látható (több videóban megmutatja a grafikai beállításokat) a játék maximális részletességen fut Full HD felbontásban. A felvétel idejére a játékot fix 30 FPS-re korlátozta, de felvétel nélkül 60-70 FPS-el tud játszani.
Vigyázat a videók tele vannak SPOILEREKKEL! -
SzlobiG
félisten
Aki beregisztrálta már a kulcsot uplayre. Nektek sincs még ott a játékok fülön az FC3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest