Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz need #2880 üzenetére

Szerintem tudom melyikről beszélsz, legalábbis én eddig csak egy ilyen helyet láttam. Ez egy relatíve nagy sziklán van ugye? És az egyik oldalára van leomolva félig meddig a kereszt faszerkezete, fent pedig van egy sárkány(vagy mi a franc, nem értek hozzá :D) is.

Én addig ugráltam/sprinteltem a leszakadt fadaraboknál, amíg nem sikerült felvergődnöm :D Nem tudom van-e elegánsabb megoldás, de az egész 5 perc volt max, szóval nekem megérte.

"igaz nem tudom van e értelme össze szedegetni őket.."
    XP. Meg, ha "completionist" vagy, akkor amúgy is kötelező. :) Illetve bizonyos darabszám után jár signature fegyver is,ha jól rémlik. Szerintem mindenképp jobban megéri, mint a ládákat.(amikben csak kevés pénz, illetve kacat/lőszer van)
    Plusz amúgy is király maga a felfedezgetés, egy csomóhoz gondolkodni, ügyeskedni kell, mert olyan helyen van, a táj van bazi jól néz ki, szóval szerintem faszaság a gyűjtögetés.

CJ3
    Nem bántásból, de miért nem olvassátok el, amit ír a játék? Elég szájbarágósan le van írva minden, végig fogják a kezedet. Vagy nulla angoltudással ültél le játszani? Mert akkor fogj egy szótárat és gyakorold, közben tanulsz is, egyáltalán nem szégyen(sőt inkább az a gáz, ha valaki meg sem próbálja fejleszteni magát).

Új hozzászólás Aktív témák