Hirdetés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #4897 üzenetére
Mondjuk az nem derül ki, hogy ez a kód Steames vagy Uplay-es lesz-e. Feltételezem Steames, ha már a többi játék is az.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #4897 üzenetére
Tyűha, akkor még jó, hogy vettem kupont
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #3622 üzenetére
Nekem nagyon szimpatikusak a mellékküldetésekben egyenpólós, teljesen zombi karakterek, akik egy kutyát nem képesek lelőni, az előbb eszi meg őket, és ha a feleségük csalja őket a szomszéd házban, inkább megkérnek téged, hogy hallgatózz és less be, mert ők el vannak foglalva azzal, hogy mereven álljanak a szobájuk közepén.
Biztos félnek a kutyáktól...
-
Wa2x_
veterán
válasz
Én malacokat szeretem a legjobban, hálás jószágok és ha odaadsz nekik egy követ, akkor sem törik meg szelíd természetük.
-
Alg
veterán
válasz
BLITZKRIIIIIEEEEG!!!!
SPOILER:
Csak azt nem értem a végén miért a csizmájában csempészi be a kést mikor végig ott van a vállán az a bazinagy tőr
-
Mr X
veterán
válasz
Citra-t elkapnám, ha hús-vér nő lenne és olthatatlan vágyat érezne adoniszi mivoltom iránt.
-
marinea2
addikt
válasz
Nekem az a ba**ott nagy sátáni ördögszörnyeteg
-
Źşë'
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3599 üzenetére
és kézi irányítás helyett legyen láb! egéren is és billentyűzeten is
-
mikromanus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3602 üzenetére
Amit írsz, az nem nehéz, csak unalmas. Ha kihívás módot akarsz, akkor elég annyi, hogy:
- csak az alap 2 csíknyi élet
- csak kés. kivéve a questeknél ahol alapból nem teljesíthető csak késsel (pl kenderföld gyújtogatás és drogszállító hajó semlegesítés). Meg az outpost foglalásnál csak kutya ellen használható más.
- outpostok csak undetected foglalása (csak kés, kutyák bármivel, állat kiengedések és becsalogatások tiltottak)
- agresszív drogok tiltottak (highlander drog, esetleg a combatos összes)
Ennyi elég is. A fegyver és craft korlátozás felesleges, mert csak kést használsz. Riadóztatás is, mert ha gépágyúnál marad a martalóc, vagy helikopter jön, akkor késsel nem nyerhető. Meg unalmas is. Az a lényeg, hogy ne vegyenek észre. Beszaladok-kaszabolok módszerrel sokkal egyszerűbb az esetek többségében. A riadóztatós részhez meg csak türelem kellene. Mindig lesznek "szélső emberek" és egy idő után elunják a keresést. Akkro meg könnyű prédák.
Életkorlát nélkül teljesíthető. Questeknél van pár, ahol csak késsel nem lehet túlélni. Pl barlangban lövészek ellen hosszú nyílt terepekkel. A kincskeresős részeknél kb 3 helyen tuti szívás lenne. Arcba kapsz egy rakétát és már nem is élsz
A két csík is szado-mazo. Ennyit minden mezei suttyó leszed rólad és a nagyobb ugrások is kinyírhatnak. Csak ne szökdécselj
-
S e t h
nagyúr
válasz
Plusz kikapcsolod a monitort, vagy leveszed a fényerőt nullára,gyengénlátók ugyanezt, de hanggal.
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3609 üzenetére
Még lehetne cifrázni egy only knife & bow kombóval.
-
marinea2
addikt
válasz
Az a vicc hogy én elsőre kb így nyomtam végig, igaz nem warrioron hanem a közepesen
-
tome.jr
addikt
válasz
+ No syringe
-
Wa2x_
veterán
válasz
+1
-
tome.jr
addikt
válasz
Nem vicc, de én majdnem minden outpost-nál riasztásra mentem. Az az igazi amikor jön a reinforcement és küldik a helikoptereket.
Ja és 80-90 %-ban végig gyalogoltam, még kocsit se nagyon használtam, nekem nagyon bejött a környezet, öröm volt bóklászni a terepen.
-
intercooler
őstag
válasz
háhá beteg
-
tome.jr
addikt
válasz
A sztori végigvihető, de a kis biszbaszok összegyűjtése szerintem esélytelen. Főleg, hogy a ládából nem is lehet tudni mennyi van.
-
akela91
addikt
válasz
Állat vagy.
1 fegyód helyed lehet, vagy az azért több is?
-
tome.jr
addikt
válasz
És így gyűjtsd össze mindegyik relic-et
-
akela91
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3597 üzenetére
Avass be minket Zsömle úr. Mikromanus már hegyezi füleit, és indítja a videót.
-
mikromanus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3364 üzenetére
Ha már "lopakodó" karakter fektünősködni akar, akkor egyszerűbb bedobni csupaszon pár molotovot. A C4 is jó pozicionálható és ugyanúgy semlegesíti az armoredeket is. Mondjuk azt a vonulatát nem igazán tudtam levezetni a C4-nek, hogy a telepítés sorrendjében robbanjon és ezzel kinyírom az ellent. Nekem csak "harctéri" gránátdobás jelleggel volt hatékony. Lehet működne telepítve is, csak ahhoz igencsak ismerni kellene az AI mozgását.
Ha az északi szigetes küldetések végefele jársz, akkro meg simán csak odaosonsz és lebököd a konzerveket is. Nincs itt probléma. -
persil
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3312 üzenetére
De az ugyan azt jelenti...
Szrk.: Hát akkor elnézést én egészen a mai napig abban a hitben éltem, hogy az az őrjáratozást jelenti
Viszont egy őrjáratozó útvonalába pont belefér, hogy 1-2 percig nincs szem előtt nagyon, szóval, ha mikro beveszi a bázist 1 perc alatt, akkor ez még pont élethetű lehet.
-
Alg
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3307 üzenetére
Dehogynem, csak előtte mindig be kellene lopózni kikapcsolni a szirénát
-
hajbel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #3254 üzenetére
Azt hogy?
-
persil
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #3203 üzenetére
Statisztikánál kis csillagokkal jelöli, hogy mikor mit kapsz...
Alatta meg ott a jelmagyarázat, hogy melyik csillag jelent új receptet, signature fegyvert etc etc. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #3203 üzenetére
Folytathatod a barangolást. A relic-ekért plusz signature fegyvereket kapsz/ingyenesek lesznek, úgy tudom.
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3102 üzenetére
azt hittem a bogarat dobta el. Outpost
Gondolom utána egyszerre rád mentek. -
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #3036 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
Egy kis BIOS-óra
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
-
mikromanus
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3027 üzenetére
Ezt eddig is lehetett tudni. Még nem próbáltam, de néhol szerintem át lehetne úszni az egész sziget alatt. Van ahol vannak járatok és van ahol csak látszik, hogy a szikláknak "nincs alja". Utóbbit nem próbáltam. A big jump-os tavacskától pl át lehet úszni a Medusa melletti részhez. Meg máshol is volt, hogy átúsztam egy-két hegy alatt. Majd 2-3 craftolt haltüdő droggal bepróbálkozok a nagy be nem tervezett random hegyalatti átúszós részeknél is ahol nincs járat.
Edit:
Ilyesmi lehet szerintem ha beúszok a hegy alá. Vagy ez más hiba?
Game Glitches: Far Cry 3 - Swimming under Rock Island -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #2868 üzenetére
Nem rossz gondolat, azért a legtöbb játéktopik tele van látens spoilerekkel, nem kell ahhoz a sztori végéről írni, elég, ha bármilyen küldetésből/párbeszédből elcsíp az ember pár szót egy hsz-ben, és amikor odáig jut, beugrik, amit olvasott. Oda az izgatott várakozás.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #2865 üzenetére
Én egyébként a sztori végigjátszás előtt pont ezért szándékosan be se néztem a topikba, nem egy életbiztosítás.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2778 üzenetére
FullHD esetén 3 pixelt, holografikus sight esetén 5-6!
ON: Talál már játékosokat a multi? Nálam nemigen...
-
zseko
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2768 üzenetére
Én szeretnék ilyen játékot
Hogy számoljam mennyivel kell mellé-elé-fölé célozni hogy eltaláljam. Meg persze reális környezetet. Nem kell FC3 méretű terület, időtartam, tizede is elég, csak készítsenek ilyet.
(#2769) dragonfx, nem idejük nincs, nem éri meg, profitra mennek leginkább, az a lényeg.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2768 üzenetére
Előre is sorry a hosszú offért!
Igen, a konzol az eladásokból táplálkozik, idővel ezt megérezte az összes kiadó és feléjük fordultak mint ahogy írtad is!
PC-re meg mindíg aztmondják kevés a bevétel mert/meg sok a warez hát könyöröm csináljanak olyan MINŐSÉGI játékokat amelyeket megéri megvenni 10 rugóért és nem érzi az ember becsapva magát, ha konzolportokkal, bughalmokkal bombázzák a PC-seket mit várnak? Előszöris nekik kéne valamit felmutatni hogy azt érdemes legyen megvenni, nem pedig fordítva hogy mi megvesszük a sz@rt és akkor mégtöbb sz@rral bombáznak minket utána is! CSináljanak demókat mint régen!De tényleg legtöbben ezért vesznek konzolt a 10enévesek is hazamennek suliból aztán benyomják a lemezt elterülnek a kanapént aztán had szóljon, nekik bonyolult beállítani valamit is, nekik nem hiányzik hogy driverekkel, PC-vel bajlódjanak és még örül is a maki hogy olcsóbban kijön a végén!
Most bemásolhatnám az egész okfejtésemet amivel ma megbombáztam a barátomat de nem teszem, legyen elég annyi hogy én nagyon komolyan aggódom az ipart illetően, hogy hova/milyen irányba megy el ez az egész...
Véleményem szerint a gerinctelen, és az undorító felé haladunk, kiadók mocskosabbnál mocskosabb módokon húzzák le a vásárlókat, (és tudjátok mi a legnagyonn tragédia? hogy az emberek be is dőlnek, rajonganak, és fizetnek ezekért) becsapnak minket, semmibeveszik a felhasználók véleményét (tisztelet a kivételnek, még) és csak a $$$ della $$$ ami érdekli őket! Ez a mai játékipar! Én évről évre elszörnyülködöm azon hogy egy általam is régebben favorizált franchise (mindenki ki tudja találni) hogy tudott ilyen mély pontra sülyedni ahol manapság tart nulla újítással és FŐLEG azon hogy hogy az istenverte életbe tud minden évben rekordokat dönteni... Ehhez részben a játékos társdalom ellustulása, eltunyulása is hozzájárul, ebből látják a kiadók hogy minek újítsanak, minek erőlködjenek ha el tudják adni ugyanazt a ganét is évről évre! (egyre nagyobb mennyiségben) Nagyon kétes érzéseim vannak a jövőt illetően!"Röviden" ennyi de részemről lezártam az offolást!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2765 üzenetére
+9999
Mintha én írtam volna!
Idézek egy okos embertől!:
"Egyébként pedig kik sírnak a legjobban a játékos warez ellen? Készítsenek jó játékot, adjanak ki belőle demót, legyenek újak és innovatívak. Elég volt a rókabőrökből, a minimális újításokból, a szándékosan kihagyott, és megjelenés után DLC-ként értékesített tartalmakból. A játékos warez egyébként is egy ördögi kör, mert az elmebeteg DRM azoknak okoz problémát, akik becsületesek, ugyanakkor mindez azért van, mert sokan töltenek le. Sírunk, hogy a játékok egy része messzire elkerüli a PC-t, ugyanakkor tudjuk, hogy ez azért van, mert a warez iszonyatos mennyisége miatt ezen a platformon sok esetben egyszerűen nem rentábilis a fejlesztés. Másik oldalról viszont, ami megjelenik, az nagy arányban nem több gyalázatos konzolportnál, vagy egy ismert cím minimális megújításánál, esetleg egy nagyszerű játéknak a kiadó nyomására megkurtított, idejekorán kiadott változatánál (igen, a Mafia 2-re gondolok). Ezt a témát éppen elégszer kiveséztük már."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest