Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Olyat nem lehet, hogy kijelölöm a cuccot, "ő" meg megmutatja az állatot és a kellő mennyiséget?
Vagy csak vadászgatok, aztán nézegetem mit hova tudok elhasználni?
Ahhoz is nagyobb tatyó kell? Huhh , hogy több állatbőr legyen nálam? Amihez persze megint + állatbőr kell..ugye? Ördögi kör... -
krx21
nagyúr
Abban mi a logika, hogy egy idő után nem tudom eltenni az állatbőrt?
El kell használni vagy adni, hogy újat vadászhassak? -
soultrapp
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
hát az uplayel mindenkinek lehet gondja,gondolom mit nekem is.
szar a szerver és nem lehet multizni sokszor. -
intercooler
őstag
Na lenne 1 kis problémám uplay-el. ugy látja hogy fent van a játék de nincs.
Játékra megyek eleve semmi nem indul, mellette van hogy eltávolítás rámegyek de nincs a listán
Mit csináljak? -
soultrapp
senior tag
erre valaki?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem is az van, bér én kaptam hozzá térképet meg pólót is előrendelésbe

-
törölt tag
Szasztok!
Hát végig ködőttem magamat sok-sok órán át.Érdekes és jó részek voltak.Most valami hárpiát lőtem szét max szexeltem egyet a leánykával.
Aztán jőtt a kopasz akiről szól az egész játék azaz a gonosz.Valami tv-en lépkedve őldőstem őket majd a vágán kést nyomtam belé.Ez a vége vagy van utána még rész? -
soultrapp
senior tag
hy!
nektek is szokott a server szarakodni?
nem tudok belépni valamiért..... -
SkyS1gn
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Vannak pályák, mint minden más online FPS-ben

-
SkyS1gn
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Kérdezted hol lehet mászkálni szabadon... válaszom: a singleben, 2 küldetés között oda mész ahova csak akarsz, ha belekezdesz egybe akkor vannak területi megkötések hogy míg meg nem csinálod ezt vagy azt addíg nem mehetsz a déli partra delfínekkel lubickolni 
-
SkyS1gn
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Persze a singleben!
-
intercooler
őstag
Köszöntem

És ez coop meg multi hogy van? van olyan ahol szabadon lehet mászkálni az egész játékban?
-
djnyakesz
aktív tag
Bocs a dupláért...
Kiegészítés: Sprint közben is "eltűnik" a kezemből a fegyver, ha megállok van amikor megjelenik újra, azonban szinte mindig csak akkor jön elő újra ha megnyomom a gombot hozzá! (1,2,3) :S
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom miért de a következők történtek:
Az elmúlt 1-2 napban feltűnt hogy amikor beülök egy járgányba és kiszállok a fegyver NINCS a kezemben automatikusan, hanem meg kell nyomnom az "'1, 2,3" vagy valamelyik fegyvert elővarázsoló gombot hogy lőni tudjak! Eddig automatikusan ott volt a kezemben, de most idegesítő módon mindig meg kell nyomnom egy plusz gombot!
Ez nem lenne idegölő csak akkor amikor RUSH van és lövik rám az ólomot jobb ha egyből lőni tudok és nem kell még gombokat is nyomogatni hozzá!

Ötlet valakinek!?
Köszi
-
brekes
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Nem éri meg.
Már vagy 4 órája egyfolytában tolom, és nem unom meg..... ajánlani tudom mindenkinek akinek nincs még meg...
-
marinea2
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Nem éri meg
-
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Dehogy van. Az olcsóbbat vedd.
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Én is megakarom venni csak 1 kérdés.
Van bármi értelme a steames-et venni dupla annyiért mint a upizéset?

-
CJ3
senior tag
válasz
karesz501
üzenetére
SPOILER
Igen megvannak a vadász küldik.....de csak az egyik szigeten még....akkor a másik szigeten nem is lesz vadászat?
Bár még van amit Crafting-olnom kell, szóval oda még vadászni kell szerintem
De most van 3 Spec stukim az a lényeg......szerintem a távcsövest a 20 Reltic( szobor)-ra adta be.....
-
brekes
tag
Nemsokára indulok megvenni

-
karesz501
senior tag
-
brekes
tag
360-on akarom ki próbálni. Ajánljátok? Megvegyem, vagy ne?
-
CJ3
senior tag
Megvan a 10 Memory Card, a 20 Reltic....adott egy shot gun-t egy ilyen uzi szerűt meg egy Sniper szerűt.....eddig....
Melyiket érdemes megvenni?
Vagy várjam meg amit az összes Radio Tower felfedezésénél fog adni? az tetszik igazán
Vannak akik tudják miről beszélek, szóval az ő tippjeire vagyok kíváncsi
Megéri lassan haladni mindent megszerezni, így sokkal élvezetesebb meg hosszabb a játék....
-
Đusty
addikt
Na az első sziget teljesen kivégezve a ládáktól a mellékküldetésekig mindennel: így tartok a játékkal 67%-nál 34 óra után. Azt hiszem ár-játékidő arányban verhetetlen lesz az FPS-ek között.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Tomix24
üzenetére
Parancsolj : Enemy retake the Islands
#2448: Értem én hogy bele lehet ölni ezermilliárt órát is de pl ez a láda gyűjtögetés értelmetlen mert mindig csak a pénzt kell költeni hogy újakat felszedhess aminek nincs értelme.
Még ha adna acsit akkor én is csinálnám ,de nem ad érte! -
Tomix24
addikt
-
Đusty
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Lődd el a lőszereid és vegyél a pénzen új tárakat, vagy pókerezd el, vagy a kihívásoknál fogadj a legnagyobb összegre és bukd el! Ezeket a lehetőségeket látom ha tovább akarod csinálni.
Ez a ládakeresés nagyon brutális sok nehezebb helyen van mint 1-2 relikvia, és zabálja az időt. -
Crytek
nagyúr
Van már megoldás arra is hogy az őrpostok újra a régiek legyen tehát mintha nem lettek volna elfoglalva!!
Így az acsik végett nem kell előlről kezdeni az egészet! -
AkosAkos
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére

-
-
AkosAkos
aktív tag
Mit jelent a GPU max buffered frames,a widescreen letterbox,az msaa,az alpha to coverage és az ssao(néhányat nagyjából tudok,de azért megkérdezem,hogy pontosan mire jók,vagyis főleg erre lennék kíváncsi)?
[link] -
karesz501
senior tag
A denevéres ejtőernyőről láttam már a videót, alig várom, hogy kipróbálhassam! Nekem notebookok voltak a társaim az elmúlt 5-7 évben (gyerek született), nem igazán tudtam látványvilágban élvezni a játékokat.
A FC3 olyan nekem per pillanat, mint anno a Comanche volt 386dx -en

-
zseko
veterán
persil leírta a lényeget. Én pl. nem lerohanom az outpostokat, hanem csendben gyilkolok le mindenkit. Ha észrevesznek kezdem újra. Az itt belinkelt ~ 4 perces video nekem 30-40 perc volt legalább, mert élveztem a játékot. És igen, van hogy csak nézelődöm, mert vannak benne jó területek. Meg rallyzok vagy sárkányrepülőzök
Vagy most a legújabb cucc amit megkaptam az a denevéres ruha vagy mi, fajául lehet ugrálni a sziklákról 
-
lovag05
aktív tag
Nah, én is végigtoltam a játékot, egy-két frusztrálóbb szituációtól eltekintve nagyon tetszett. SPOILER: A boss fightok kicsit érdekesekre sikerültek, ahogy Jason megélte őket, de gondolom erre utalt a sok Alice in Wonderland-es idézet. Másban amúgy nem merült fel, hogy nem lehet tudni, mi lehet halucináció és mi nem? pl a CIA ügynök... SPOILER OFF
-
do3om
addikt
De van értelme mindent összeszedegetni?
Az extra dolgok amiket adnak megvanak csak ha párat begyűjtesz belőlük nem kel sokat.
Vagy mihez kel? -
Crytek
nagyúr
És pont ezért vagyok meglepődve amikor ilyen sok órával dobáloznak,hogy mi tart eddig.
Én is összeszedtem minden elveszett levelet minden küldetés megvan ,tornyok, táborok már megvannak és most már csak a relicecet keresgélem és kész minden. De még így is csak 2x óránál vagyok."hanem élvezi a párbeszédeket" Nem tudom menyit játszottál ezzel ,de jóhogy élvezi őket az ember mivel el sem lehet őket nyomni
(Legalábbis az xboxos + pc-s végigjátszás alatt nem jöttem rá hogy el lehet-e) -
Źşë'
addikt
így van, ez nem csőlabirintus, itt egy célt többfelől is meg lehet közelíteni, nem is beszélve arról a tényről, hogy az outpostokat csendben még jobb elfoglalni, ehhez meg terepszemle kell és taktika - ez a legjobb az egész játékban, aztán meg az animációk, és a környezet - csak egyet nem értek, miért kell kiherélni belőle a sandbox multiplayert? mint ahogy mafia 2 ből is hiányolom a free ride-ot - direkt szopatják a gamereket?!
-
persil
nagyúr
Talán van olyan játékos, aki nem csak végigrohan a játékon, mint valami idióta huszonhatodik cod-on, hanem élvezi a párbeszédeket, a mellékküldetéseket, a gyűjtögethető holmikat, a vadászatot stb.
Nem tudom feltűnt-e, de ez egy sandbox játék, nem egy sima fps.
Attól még senki nem lesz jobb játékos, hogy 5 óra alatt végigrohan a játékon. Bár, ha van olyan barom, akinek megér 10 ezer forintot, hogy egy ekkora óriási játékteret veszni hagyjon és pár óra alatt kivégzi azt, amivel sok tíz órát el lehet szórakozni, akkor hajrá.
-
marinea2
addikt
válasz
LevcsikGabor
üzenetére
Hali. Közepes részletességgel és kisebb felbontáson elfog menni.
-
hajbel
addikt
válasz
LevcsikGabor
üzenetére
Itt, alul van egy teszt az általad használt gpu-val is. Nagyon jó kis oldal, van rengeteg mobil gpu-s játék benchmark teszt és összesítő táblázat is. Persze nem biztos, hogy a legoptimálisabb beállításokat használják. Biztosan lehetne még javítani a teljesítményen.
-
LevcsikGabor
csendes tag
Sziasztok!
Ezen játék elmegy egy i3-2, 4Gb ram, GT630M 1Gbos vidkaris notin?
Milyen felbontásban? 1366x768 vagy 1600x900 a jobb?
Az ajánlott gépigénynél 6Gb ram van a többi elvileg ok. A játék akadásmentes futtatásához elég ez, azért kérdezem, mert néha kitenném monitorra is aminek nagyobb a felbontása. -
polonic
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Így van. A uplay nem számolja. Csak annyit ír ki a játékból kilépés után, hogy az indítástól mennyit játszottál. Ezt már gondolom, észrevetted.
-
polonic
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ott van a játékban a handbook statistics résznél.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Źşë'
addikt
én is leültem vele múltkor játszani, pár outpostot elfoglaltam meg vadásztam, és el is ment 4,5 óra

-
Tomix24
addikt
Asszem simán meglesz a 80-100 óra játékidő. Story - Torony és Outpost-ok, vadász küldik 99%-ban megvannak. És még szinte semmit csináltam a statisztika szerint. Durva
-
boogie84
veterán
válasz
fenergie84
üzenetére
Nézz bele a crafting menübe, ott megtalálod h mennyi állatot kell lemészárolnod h bőrszíjt csináltass.
Életerőből nem tudom h lehet e négyet, ha van golyóálló mellényed akk kapsz 4 pajzsot. -
fenergie84
addikt
Noob kérdést teszek fel:
Hogy lehet több fegyvert egyszerre magamnál tartani? Mert ha kiválasztok egyet, akkor a másik 3 helyre nem tudok választani.
Valamint az életcsíkból, hogy lehet 4et varázsolni a 2ből?

-
-
csaabz
őstag
Végigjátszva. Fantasztikus játék volt. Nem találtam egy bugot sem a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- DUNE médialejátszók topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mit csináljak?

Akkor mit lehet csinálni?

(Legalábbis az xboxos + pc-s végigjátszás alatt nem jöttem rá hogy el lehet-e)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)