Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Jah amúgy a Déli szigeten az a nagy piros ikon mi
olyan mint a zászlós csak ez egy házat jelöl?
Küldetés lesz vagy valami Warehouse? -
CJ3
senior tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
Igen a Dollár jeles helynél tudod eladni őket, a másik fülre kell kattintani
Vagy a sárga elfoglalt pontoknál de olvass vissza ezeket már 100% hogy leírogatták az elején

Mindennek van értelme növények, állat bőrök stb ez így hosszú lenne

Pala Nekem mióta megvan a hangtompítós 2x zoom-oló Sniper, meg az a kis távcsöves UZI szerű azóta csak Headshot-okat adok

Volt olyan tábor ahol csak Headshot-tal likvidáltam mindenkit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CJ3
senior tag
válasz
imyourfriend
üzenetére
A térképen látod a kutya féle jelet az a Dingo vagy farkas

-
CJ3
senior tag
Spoiler
Most az északi szigeten mikor Vaas-t attól a drogtól megöltem az tényleg úgy volt?
vagy majd visszatér és akkor kell megölni?
Mert a déli szigeten már egy másik csávó a főnök ott majd azt kell kicsinálni nem?
-
CJ3
senior tag
Igen most volt a ruhalenyúlós barlangos dolog......Most így elszórakozgatok egy kicsit mert legalább nem lőnek rám a katonák mert olyan a ruhám mint az övék

-
CJ3
senior tag
Csak eljutottam idáig nem gondolod akkor csak van valami féle érzékem, vagy tudásom hozzá......Azért mert odamegyek a kijelölt pontra és nem ír ki semmit meg nem történik semmi........Fegyver nélkül meg bemenni ahol teli katonákkal, állatokkal a terület nem éppen fasza, azért kérdeztem mikor adja vissza a fegyvereimet.....vagyis mikor tudom elővenni őket.....
Ennek semmi köze az angolhoz

Csupán ezért a játék fóruma, hogy kérdezzek és segítsenek.....aki már túllépett ezen a részen....
-
CJ3
senior tag
Spoiler (Déli Sziget)
Igen most repültem át a Déli Szigetre....Single Playert tolom.......Én még maradtam a haverok elmentek

Viszont az a kérdésem hogy mi az a legelső küldi vagy mi lesz amit a Déli szigetre leejtőernyőzve találok amikor partot érek de semmit nem csinál.....
És a fegyvereket se tudom elővenni, pedig már a bárban pókeroztam, meg a kopasz csávóval is beszéltem....

-
CJ3
senior tag
SPOILER
Most ott tartok hogy a barátaimat megtaláltam és ők elmennek a hajóval de én maradok.........
Mikor fog a másik szigetcsoportra átengedni?
Hosszú még a játék story-ja ezután a rész után?

-
CJ3
senior tag
SPOILER
Vaas után amikor Cira beadja azt az italt, a lebegő szellem után mit kell csinálni?
Mert jön a sok ilyen szellem szerű világító szemű ember, de állandóan kinyírnak és sötét is van nem látom őket.....

-
CJ3
senior tag
SPOILER
Most vagyok Vaas nál amikor a vízbe dob egy kővel a lábamon

Ott valami tipp mert utána annyi katona van hogy elég nehéz ott átmenni
Vége
Mondjatok már egy jó SMG vagy Rife puskát amire lehet távcsövet rakni és jó a sebzése

-
CJ3
senior tag
Közben megtaláltam annyit kibírt a gép

Remélem jó is lesz, megyek újrateszem az egészet......

-
CJ3
senior tag
Most S.O.S-be kelll a segítség ...hol vannak a játék mentései???
Kékhalál kékhalál....újra raktam de csak szórakozik velem és nem akarom elveszíteni amit eddig csináltam léci írja le valaki gyorsan....
Vagy valami vírust szívtam be 
-
CJ3
senior tag
válasz
karesz501
üzenetére
SPOILER
Igen megvannak a vadász küldik.....de csak az egyik szigeten még....akkor a másik szigeten nem is lesz vadászat?
Bár még van amit Crafting-olnom kell, szóval oda még vadászni kell szerintem
De most van 3 Spec stukim az a lényeg......szerintem a távcsövest a 20 Reltic( szobor)-ra adta be.....
-
CJ3
senior tag
Megvan a 10 Memory Card, a 20 Reltic....adott egy shot gun-t egy ilyen uzi szerűt meg egy Sniper szerűt.....eddig....
Melyiket érdemes megvenni?
Vagy várjam meg amit az összes Radio Tower felfedezésénél fog adni? az tetszik igazán
Vannak akik tudják miről beszélek, szóval az ő tippjeire vagyok kíváncsi
Megéri lassan haladni mindent megszerezni, így sokkal élvezetesebb meg hosszabb a játék....
-
CJ3
senior tag
Melyik opciót érdemes amúgy beállítani? a SSOA-t vagy a HDAO vagy mit?

-
CJ3
senior tag
A másik szigetre mikor fog átengedni mi után melyik küldetés?
Spoiler
Most ott a tartok hogy egy fiatal gyereket mentettem meg Oliver ha jól emlékszem.....
Most valami Buck-al kell találkoznom majd......Messze van még hogy átengedjen a másik szigetre? -
CJ3
senior tag
A memoria kártyákat mutatja valamelyik térkép
vagy azokról hol lehet info-t szerezni? 
-
CJ3
senior tag
Én sem használtam még ezt a riasztó dolgot pedig ma rám fért volna.....tigris bőrt vadásztam, és szerintem ennyiszer nem haltam még meg a játék folyamán mint ma
Vagy 3 autó járőrözött azon a területen+gyalog is szaladgáltak a mocskok....a tigrisről nem is beszélve hogy Shot Gun-ból is kell vagy 3 lövés neki
Nekiálltam a zászlós területet elfoglalni 3 kutya stb volt bádogember is....De neki shotival egy Head shot tényleg jó megoldás
Aki meg írta hogy hamar megunta
Hát engem jó ideje nem kötött le már így játék mint ez 
-
CJ3
senior tag
Én szépen papásan haladok...még most égettem fel a Weed's ültetvényeket
-
CJ3
senior tag
Egyébként a ritkább bőröket célszerű megtartani, mert ha fejlesztesz valamit akkor ugye az új fejlesztésnél szükség lehet majd rájuk
és ezt nem látjuk előre h mi kell.... -
CJ3
senior tag
Tényleg...lehet lámpát vagy valamit kapcsolni éjszaka? Melyik gomb....vagy venni kell?
Mi fizet egyébként a legjobban? nekem eddig a Zászlós ad jól meg amikor megjelenik az a Medical jel, és járművekkel kell leszállítani az elsősegély csomagot....Más valami?

-
CJ3
senior tag
válasz
seederking
üzenetére
Nekem végig 100%-osan terheli a GPU-t, és 1050 MHz-re van húzva a 7850-em

-
CJ3
senior tag
Molotov koktélt hol találok a tüzes/robbanó nyílvesszőhöz?

-
CJ3
senior tag
Áhhh nagyon jó game, és nagyon nagy a térkép

A megtalált cuccokat (ládákból) hol tudom eladni

kinél minél valaki pontosan írja már le léci mert csak eldobálni tudom őket....
úgy meg nem kapok pénzt értük
-
CJ3
senior tag
Miért fényképez kéken a fraps? meg az fps is kék színű van erre megoldás? már lehet volt róla szó csak hol
? -
CJ3
senior tag
Az összeszedett cuccokat hol tudom eladni mert az elején mint ha a kereskedő megvette volna az rémlik

Szükség van ezekre a ládákból kiszedett dolgokra egyáltalán? kulcsok kártyák, pénzekre?
vagy mindet el lehet adni?
tom 007: Ha megnyitod a térképet és ráközelítesz kicsit, mutatja hogy melyik területen milyen állat az őshonos
Hogy hol találhatóak meg......ehhez ugye szükséges a Radio Tower...aktiválása....mint az Assassin's Creed-ben a tornyok, ez ugyan ez. És akkor fogsz egy térképszakaszt belátni akkor már látni fogod az állatokat....a vaddisznó dél felé van a kereskedőtől azt a tornyot hódítsd meg, és annak is a legaljánál lesz.......
De vigyázz mert én ahogy autókáztam arafele, nem csak én vadásztam vaddisznóra hanem szépen kifejlett tigrisek is

-
CJ3
senior tag
Huhhh....kb 4 órát toltam le vele egyhuzamban
Szóval jó kis játék...... 
1 valamit nem tudok....hogyan lehet a fegyver slot-okat feloldani
mit kell csinálni mert nekem még mindíg 1 helyem van és ez idegesítő, hogy csak 1 fegyver lehet nálam....... 
Olyat megcsináltam hogy 0 lőszerrel, amikor a vízparton a fegyverraktárat meg a riadó hangszórót kell felrobbantani.....a tigrist segítségűl hívtam, majd szereztem lőszert meg egy kis macheta is besegített
és mindenkit kb 15 embert lekaszaboltam
jó ötlet ez az y gombos távcső hogy bemér mindenkit és mutatja őket 
-
CJ3
senior tag
válasz
Remington
üzenetére
A Videók szaggatnak.....Maga a játék az nem, full-on megy
Nagyon flash game lett, sok minden van benne.....
A Red Dead Redemtion-ban is volt ilyen állat bőr gyűjtögetés
Eladás, csere, vétel ez jó dolog lett....A Fegyvereket lehet fejleszteni
Az autóval az elején olyat rally-ztam
azt is elkapták, csak nézetet nem lehet váltani és mikor hegyen bokron át szaggatok úgy elég nehézkes a kilátás 
-
CJ3
senior tag
A Tesco-ban most akcióba lesznek a játékok

7K lesz a Far Cry 3 akit érdekel
az elég jó ár.......Pc-re csak .....Konzolra 15K 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

olyan mint a zászlós csak ez egy házat jelöl?

Hát engem jó ideje nem kötött le már így játék mint ez 
és ezt nem látjuk előre h mi kell....