Hirdetés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
-
nanorambo
őstag
Mondjuk haverom azt mondta a far Cry 3 -ra, hogy neki kicsit unalmas.

Én meg nem tudom abbahagyni, kevés játékot viszek ki ténylegesen 100% -ra (sőt eddig egy volt csak), de ez tervben van. Két napja folyamatosan ezzel játszok és még csak 19% -nál tartok.Amúgy a Hitman is elég jó lett. (csak hogy minél nehezebb legyen a döntés)

-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Először én is gondolkoztam a legnehezebben, hogy a beleélési faktor a maximum legyen
, de szerencsére végül a közepeset választottam, mert gondoltam, hogy a fő küldetésekben van script ahol nem tudsz azt csinálni amit akarsz bizonyos helyeken. -
proci985
MODERÁTOR
-
Zjunior
veterán
Érdemes megvenni xboxra??
Erősen gondolkodok rajta
-
nanorambo
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem elég a közepes fokozat. Én is azon játszom és ha sikerül megszólaltatniuk a riasztót akkor bizony elég szépen meg kell szenvedni a győzelemért. Sztori küldetések közben a script miatt így is sokszor meg lehet halni, képzelem, hogy a legnehezebb fokozaton milyen anyázás menne.
-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Most nem a konkrét konfig számít(amúgy: hd4870, phenom 2 955, 4gb ddr3), hanem az, hogy ezermillió fórumon magyaron/külföldin linkelgetik az enyémnél gyengébb gépeken, az enyémnél nagyobb felbontáson a stabil 40-50-60 fps-eket.
Na most, nehogy már másnak 4850-el, meg 9600gt-vel(!!!!!) menjen a játék folyamatosan 1600-ban, nálam meg 1440-ben akad low-ra állítva, mint a szar úgy, hogy közben a fraps(meg az ati tray tools is) stabil 30-35(ami mondjuk amúgy is kevés, de mindegy) fps-t mutat. Konkrétan játszhatatlan.
Az elején a partyzós intro féle, vagy mi, az 70-80at mutat, de az is "szaggat". -
-
proci985
MODERÁTOR
tolja más is eyefinityvel? hd6950, 3x1080p optimal beállításokkal. dx11ben fekete a kép, dx9ben meg 0.5fpst sikerült kihozni az introbol.
cata 12.10, épp próbálok keresni valami újabbat.
CPT.Pirk: optionsban tudod kapcsolni a célkeresztet.
infoért köszi, szedem a bétát (csak nehogy megint elcsessze a preseteket).
persil: a partizóson konkrétan fekete képem van, szóval neked legalább valahogy megy
. -
medvezsolt
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Azt tudom, hogy közepes fokozaton is azért átkell gondolni, hogy milyen taktikával és milyen fegyverrel rontasz az ellenre.. tök zsir szerintem.
-
nanorambo
őstag
SPOILER:
Most csináltam meg ezt a küldetést. Baromi hangulatos. Rákerestem youtube-on:
[link] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, belefutottam egy bugba, minden fegyveremnek eltűnt a célkeresztje. Nem gáz, bevettem egy outpostot így, szemre céloztam a nyílvesszővel és sikerült szépen eltalálni több embert is, maradékra meg rászabadítottam egy oroszlánt a ketrecből. Vicces volt!
persil: problémáid meg fognak oldódni, ha kijön a te kártyádra is egy frisebb driver. Mediumban sem ment nálam 1360*768-ban folyamatosan, mióta fent van a hivatalos helyett a béta catalyst, az opciók többsége high-on megy és szépen fut a játék. A te kártyád már kiesett a fő támogatási vonalból, így valszeg várnod kell...
jah igen és töltsd ki az adatlapodat.
-
persil
nagyúr
"SZiasztok.
Ati 4850, 4gb ram, intel E 5800(3800mhz), Win7.
1680x1050 Dx9 az árnyékok med minden más max vsync on(1) -stabil 30 fps.
Tehát bőven játszható és jól optimalizált."Mindenki ilyeneket ír, ehhez képest nálam jobb gépen, alacsonyabb felbontáson(1440) is minősíthetetlenül fosul megy. Teljesen low-ra véve mindent is alig van 30-35 fps, de nem is ez a baj, hanem, hogy folyamatosan szaggat a 35 fps mellett... nem ugrik le soha, hanem egyszerűen szarul megy. "Stuttering" csak nem tudok rá normális magyar szót. Akadozik. Vagy mi

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Van-e tapasztalat, hogy a legnehezebb fokozaton még élvezetesebb, illetve realisztikusabb, vagy csak felesleges extra szivatásnak tűnik úgy a játék?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FaTHI
őstag
Most nyomtam újra egy multit, és meg kell mondjam kezdem megkedvelni. Nem egy BF3, de el lehet vele szórakozni.
Tényleg barátlistákat bőviteni kellene, és nyomatni majd. Ez a Coop-tényleg elég fasza!Az én nick nevem Fathi74
-
oolit
csendes tag
'sztok!
Szép game, jó game, reméljük, hogy az első rész örökébe lép - ha már a közbeéket másfeledik és kettedik rész nem sikeredett a legjobban...
De.
Cf-nél feleződik az FPS, ha egy kártyát engedélyezek a Catalystban, akkor meg hasít a game.
Tapasztalat valaki hasonlót?
(Személyes tapasztalat érdekelne, gugli nekem is a barátom, de egyenlőre nem találtam semmit, ami gyógyírt jelenthetne).
Mi a megoldás? (jó néhány drivert kipróbáltam, köztük a legújabb 12.11-es bétát is, minden hiába...) -
Vigilante
őstag
Toggle zoom nincs benne?

-
SkyS1gn
félisten
Másnál is rohadtul laggol a multi? meglátom az enemy-t és már meghaltam csak késöbb mutatja..
Azt be lehet állítani hogy ne kelljen fegyver rátartásnál folyamatosan nyomni a jobb egérgombot? Nincs toggle mód? -
tom 007
tag
Hogy tudnák nagyobb méretű pénztárcát szerezni?
A Craftingban mutatja leöltem már sok szép állatot de nem tudom mégsem elérni! -
asuspc96
senior tag
hát jó...

-
SkyS1gn
félisten
Eléggé szépre sikerült a játék, nem egy Battlefield 3 de itt mégnagyobb a tér (a víz szebb)

Egyébként maxon megy, 2500K 4,6Ghz-en a kártya pedig 1Ghz-en van hasít szépen
Belelesek a multiba is

-
Viper26
nagyúr
Jöhetnének uplay nevek, hogy tudjunk együtt játszani.

-
asuspc96
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
nem tudom....nekem hallásból nem jön le, hogy az eredetiben lennének-e olyan részek...

-
gergobaby
aktív tag
Halló!

Bizonytalan h Spoiler-e
Amikor rámugranak, és nyomni kell a Space-t a Mash-hez, akárhogy nyomom, nem tudom túlélni, hogy kell?
-
Eagle16
addikt
Ezt a célpontot aztán bevédték...

De nem eléggé
Mindegyik egy fejlövés volt ilyen messziről, beteg ez a fegyver komolyan...de még a nehézpáncélzatú kalózt is egy fejessel...esélyük sem volt. A főnököt meg úgy nyírtam ki hogy fölé lopakodtam, ráugrottam és jól megkéseltem 

-
tome.jr
addikt
Lemez nélkül csak a kóddal lehet telepíteni a játékot?
-
Gippo
senior tag
Én nem próbáltam az előző részeket - eddig elég korrektnek tűnik. Grafika nagyon jó (még a család is elkezdte bámulni, mikor játszottam, hogy mennyire szép
), szépen is fut a gépemen.
A nehézségi szintet alap a legnehezebbre lőttem be és egyelőre jó is ez így. Párszor már lepuffantottak, nem lehet összevissza cselekedni...Egyébként én is BF3-ról jövök (még mindig játszom.. .sőt), ezért nekem is kicsit gyengének tűnik a multi... Coop jónak tűnik, bár nekem tele volt buggal legutoljára.
-
FaTHI
őstag
A DLC kódot hol lehet aktiváni?
-
FaTHI
őstag
Megvettem én is a gamét, főleg a multi miatt.Hááát lehet nem vagyok hangulatomnál, de BF3-után ez nagyon gyenge, olyan lassú a játékmenet, és az hogy nem lehet szervert választani, csak úgy berak valahová...háát érdekes. Még tesztelem de lehet kidobtam 7000-et
. -
Eagle16
addikt
A ház alatt van, de konkrétan a sziklaperem oldalán keresgélj, ott van egy kis ösvény ahol le lehet menni egy 5-10m-t.
Szóval nem a háznál van ahova menni kell, hanem a sziklaperem szélén keresgélj. Ha nem megy akkor mutatok képet.
Itt a kép, az alatt a kis fa tákolmány alatt van, pont ahol bekarikáztam.
-
Nekem szarakszik a UPlay. Kiírja, hogy nem tudta szinkronizálni a játékot és nem tölti be az eddigi teljesített dolgokat.
-
Tomix24
addikt
Srácok. Elakadtam

Spoiler*******
A csajra meg rám rámgyújtották a házat, elmenekültünk és felmentünk az öreg doki drog/gomba keverő házához. Azt írja keressem meg a barlangot(és a ház mellé mutat 5 méterre) Milyen barlang? Hol?
Nem tudok itt menteni sem 
-
tálusz
tag
Tolom már vagy 5-6 órája a játékot és azt kell, hogy mondjam ez vmi kurva jó lett!

-
Co-Op nagyon király!!
-
L_ajos
őstag
Még a Multija is tök jó ( Nemhogy a Co-OP - Űber
), csak ne 5 perc lenne mire összeszed egy csapatot, miközben 200an játszanak az adott játékmóddal... -
törölt tag
Az a gond, hogy túl nagy volt a hype. Minden héten kijött 1-2 gameplay a legpörgősebb/látványosabb dolgokkal.
Trópusi világ, FC1-ben anno nagyobbat szólt meg Crysis-ban is. De akár még Just Cause 2 sziget is vagy Dead Island is kidolgozottabb volt. Amire gondolok, hogy nincs felfedezni való amiért érdemes egy bizonyos pontig elmenni csak nézelődés miatt, hogy: -ez mennyire jó -az mennyire szép.
Fejlesztésekben sincs újdonság, A.I. iszonyat gagyi, RPG elemek meg először újdonságok csak ezek majd pont, hogy egy idő unalmasak és kényszer dolgok lesznek egy ilyen játékban.
Halálos természet, oké is lenne ha nem 5 percet azzal tölt el az ember, hogy feltérképezi a területet és tényleg szó szerint a semmiből egy vadállat oda ugrik a legnagyobb lopakodás kellős közepén.
FC2 nekem nem jött annyira be de ezt már írtam, legalább annyit fejlődtek, hogy van értelmes fast travel de ez miatt van egy hülye mentési rendszer. Aki szeret lopakodni az szereti a nehézkes helyek elérése után menteni a dolgokat.
A lopakodás tényleg jó lett, ha nagy növényzetbe menekül az ember akkor azért hihetőbb, hogy nyomon tévesztik.
A grafika tényleg nagyon üt (nem,nem ezen a csótány gépen néztem) de elég sok ezen is múlik. Ha valaki nem hiszi akkor vegye le minimumra és 1-2 óra után rájön, hogy grafika nélkül semmi az egész.
FC2 2008-ban jött ki, ahhoz képest nem sok minden változott pedig többet vártam.
Skyrim-ban pl. tök sokáig el tudok mászkálni mert lehet nem ennyire szép de jobban kidolgozott a terep, nem látványosabb hanem hangulatosabb (igaz RPG de nem azt a részét hoztam fel).
A hangokat mondjuk eléggé eltalálták, hangtompítót is csak kényszerből használ az ember mert iszonyat jó hangja van pl. a mesterlövész puskának is.
Lehet csak nem adtam neki elég időt, de Max Payne3 és Hitman A. mellett ez számomra csalódás.Ha nem olvastad végig megértem de további jó játékot

-
escom55
csendes tag
Tipp: Az options calibration menuben a Gammát állítsátok nullára, sokkal szebb lesz tőle a játék. A színek szebbek, teltebbek lesznek és nem lesz minden annyira vakítóan világos, fénylő.
-
SkyS1gn
félisten
Gpu max buffered frames
Widescreen letterboxezek mit állítanak?
És v-sync-nél miért van 1-2? Sok játékot láttam már de ilyen beállításokat mint ezek

-
boogie84
veterán
uplay: bugipetya
aki úgy rézi h elvisel ts-en és a coop-ot is szívesen játszaná!

(#406) deicide: Popcorn zabálós smiley?

-
Sonja
nagyúr
"If you switch SDSM="0" to SDSM="1" in the gamerprofile.xml file it seems to enable a very high quality sky but eats FPS."

-
akela91
addikt
Van már infó, hogy kb hány óra a single-t "kijátszani"?
-
krups8
tag
Sziasztok! Mit kell csinálni amikor behozza a tetkókat? Nem tudok se kilépni, se tetkót csinálni. Először miután behozza a craftolást, utáns cápa, pók meg nemtudommi, nagyon idegesít, mert nyomnám. Iszonyat mit kihoztak DX9-ben, meg milyen hangja van a Coltnak.
-
medvezsolt
senior tag
Ne haragudj de amig nem jösz konkértumokkal csak azt hajtogatod hogy smmi nem tetszik és jó kis zsvakat aggadsz a gémre, addig nagyon hiteltelen a véleményed. Tessék megfogalmazni a dolgokat.
Nem értem, hogy nem tud tetszeni, egy csodálatos trópusi világ, a mozgás szabadsága, a vadon hivó szava, a vadállatok, a látványos animációk, az élvezetes késsel mögé osonások, a fejlesztések, a felszedhető kacatok , a melléküldetések. Kiválló gamma lett..
ez mind nem tetszik?? Akkor fura egy fazon lehetsz...
-
Eagle16
addikt
Na összeszedtem így pár óra játék után hogy számomra mi tetszik és mi nem.
Ami tetszik:
- grafika
- grafika skálázhatósága (gyengébb gépeken is játszható)
- szinkron
- skill rendszer
- történet
- karakterek
- hangok (fegyverhangok, robbanások, környezeti zajok stb.)
- zene, már amikor van
- sárkányrepülő
Ami nem:
- semmiből felbukkanó tigrisek, leopárdok és társaik (rohadt jó mikor épp készülnék megölni valakit lopakodva és persze hogy akkor tűnik fel 10m-re egy tigris) Oké hogy dzsungel meg sok a vad, de valahogy mindig ott vannak ahol nem kéne.
- ellenséges AI: hát nem vannak épp a helyzet magaslatán nagy részben...hülyére lehet őket szívatni

- ez az állatbőr gyűjtögetés (nem az a baj hogy unalmas, de meg lehetett volna oldani másként is ezt, és akkor nem érzem magam úgy a játékban mintha egy orvlövész lennék...) Ráadásul vannak olyan küldetések mikor az állatokat azért kell lelőni, mert ki akarják preparálni, meg ilyenek...pff

- külső nézet nincs járművekhez (nem lett volna rossz szerintem..., így hogy GPS sincs, párszor már belevezettem a szakadékba)
- ja és bugyuta mellékküldetések...de tényleg, mik ezek már
Még jó hogy nincs belőlük sok. -
Cyberpunk
félisten
Pont ezek az apró dolgok adják a +t, ez nem csak egy tucat FPS, ha nem van benne némi RPG szerű elem is. Elfogadom, hogy neked szar, de ettől még nekünk tetszhet. Leírtad köszönöm, meg a többiek is köszönik. Szerintem nincs tovább mit beszélnünk a témáról.

Igen szívesen segítek az eltévedt fórumozókat a helyes útra terelni. Nekem meg ez bántja a csőröm, ha valaki folyamatosan floodol.
-
Eagle16
addikt
válasz
nanorambo
üzenetére
Én már előre tudtam hogy mi lesz, véletlenül elolvastam

De ettől függetlenül nagyon ott volt ez a küldetés.
SP
Most találkoztam a CIA ügynökkel, ennek is milyen dumái vannak... Bár ebben a játékban asszem senki sem komplett
Vaas elmebeteg, a "doki" sem százas, Jason megeszik mindenfélét és a fél játék alatt hallucinál, most meg a marihuána égetés is 
-
Eagle16
addikt
Áh, hatalmas ez a játék

Kicking the Hornets Nest küldetésből képek meg egy kis spoiler talán, szóval csak azok nézegessék, akiknek nem gond ha előre tudják mi lesz.
SPOILER
Óriási, flammenwerfer
Mellé meg ez a zene szólt végig: [link]Annyira beszívott Jason-ünk hogy alig tudtam célozni

Cris99: szép! Grat hozzá, és jó játékot

-
deicide
veterán

majdnem sikerült animgifet beilleszteem

-
pynyo
csendes tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Szerintem az elég gyászos hangulatot tud adni ha 5x vissza kell menni ugyan arra a helyszinre valamiért.Egy ilyen játékba mi a fenének kell marhaságot beletenni hogy tetoválás,bőr gyüjtögetés meg egy csomó ilyen sz..t.Miért kell mindenféle konzolos baromsággal elbaltázni az irányítást(gondolok pl a célzásra meg hasonlókra).Egyáltalán ha csak a grafikára mentek volna még meg is érteném de az is egy rakás.Az utóbbit azért írtam mert a helyszínek tényleg szépek,a karakterek se rosszak csak rettentően egyformák a fegyverek azok viszont olyan gázak mint állat kb olyan dx7-8.1 közöttiek nagy texturrával párosítva.Magyarul olyan bumfordiak,egy fegyver elfoglalja a fél monitort,ez minden mai játékra igaz.
A történet az viszont jó lenne ezért is vettem meg,de hát sajna nem a vártakat nyujtotta számomra.Inenntől kezdve nincs is mit mondanom.Remélem meg lehet érteni.Ja és köszi hogy segítesz fórumozni,majd megyek hozzád korrepetálásra hogy tudjam az ilyen kis dolgokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig elvileg három hete készen vannak és egy hatalmas day0 patchel kezdett.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

.