Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ez egy másik dolog amit rühellek.
Már minden f2p lesz amiben ugye ott vannak a mikrotranzakciós vásárlások.Tolhatod ingyen de ugyse érsz semmit mert a sok fizetőssel nem veheted fel a versenyt.
És egyre több ilyen cucc lesz,mert ebből sokkal,de sokkal több bevételül vna mintha kiadnának egy single game.et amibe esetleg van multi de csak 1x kell kifizetni!Valahol nemrég volt is egy cikk hogy a settlers online 1 év alatt több bevételt hozott mint x év alatt az összes settlers rész eladásai együttvéve!
-
zseko
veterán
Nagyjából követtem a vitátokat, de valóban csak nagyjából. Mindkét részről látok olyat amivel kb. egyet tudok érteni, így nem akarok kiállni egyikőtök mellé sem. "...míg pc-n csak az online játékok eladásai nőnek meg..." No igen, haverjaim is ezeket veszik. Ám az én tapasztalatom az, aki konzolost csak ismerek alig van eredeti játékuk, az első kérdés mindig az volt hozzám, tudnák-e neki játékot kiírni konzolra? Aztán magyarázhatom negyedóráig miért nem. Egyrészről qrva macerás lett, láttam, ismerőseim ezért is adták el és jöttek vissza pc-re, no meg a játékár különbség miatt, másrészt meg mert csak. Persze Mo. kis ország, nem ránk van szabva az ár.
Nézem is steamen a demókat, pár újabb játékot, mint pl. Batman AC is ez alapján vásároltam. Eddig leginkább a régi,anno lewarezoltkedvenceket vásároltam össze rajta. Van viszont olyan játék amiért nem lennék hajlandó fizetni, a dlc-k is agyamra mennek, és a gec.ség netovábbja mikor a játékba alapból beépített cuccért kérnek pénzt, hogy aktiválni lehessen
Régen mikor még magáért a játékért fejlesztettek játékot még jó volt, meg is látszik azok hangulatán és tartósságán, manapság már a haszon a szempont, és sajnos eléggé lesilányították az újabb korosztályt ahhoz hogy ezeket a szemeteket megvegyék és életben tartsák őketA konzolokat meg úgy utálom ahogy vannak
Arra azért kíváncsi leszek, hogy ha már konzolon se lehet csereberélni a játékokat mert acc-hoz kötik, mi lesz. Mert hogy én steamre azokat vásároltam össze amivel tudom hogy később is szívesen játszom az egy dolog..Részemről ennyi, befejeztem, nem folyok bele jobban mert úgyis végeláthatatlan folyamat lenne, és már ez is óriási off.
A Far Cry 3 meg a hibái és a konzolport-szerűség ellenére is jó játék lett
-
-
dunc
nagyúr
Te beteg vagy
Hogy mihez vagy jogom majd eldöntöm . Kinek érzed magad keresztes vitéznek ?
Nálam warezal kapcsolatba rossz helyen kopogtatsz ,mert a pici agyad még mindig nem fogta fel,hogy a pc játékok trehány minőségének oka ,nem a (csak)warez hanem az,hogy egyszerűbb ,és kényelmesebb egy fix hardverre programozni mint 100 és 100 más pc hardverre ,nem kell konzolra annyi javítás ,kevesebb vele a munka több a PÉNZ. A mivel nekem problémám van a konzolok terén,hogy jelenleg a pályán lévő konzolok gyengék ,elavultak ami miatt egy izmos pc re is butított gyenge verziókat kapunk. Most ,de a helyzet más lesz ha megjelenek az új konzolok,mert akkor egy darabig a pc kullog majd a konzolok nyomába. (nem sokáig)
Most egy középszintű pc m van amivel kényelmesen tudok jó minőségbe játszani,de amint megjelenik az új konzolgeneráció a pc re nem költök tovább. (FX4100,8gb DDR3 Corsair,SSD,és egy GTX560 ) -
zseko
veterán
én tűzzel vassal üldözöm a warezolókat, mert ezt adták a pc's gamereknek.. lagos multi játékot, bugoktól hemzsegő konzolportokat!
Ha megengedsz egy megjegyzést erre: sajnos úgyse tudunk csinálni sokmindent, de én véleményem szerint nem a warezolók miatt kapunk bugos konzolportot hanem a trehány és (valahol érthető módon, de) pénzéhes fejlesztők miatt. Konzolra egyébként is egyszerűbb fejleszteni (gondolom én, az egyen felépítés miatt), pc-re meg trehányak és lusták. Fusson és kész, majd vesz erősebb vasat.
Őszintén szólva én pl. a multit lesz.rom, egyáltalán nem érdekel hogy van-e, a steames játékaimnak a ~95%-a single, a maradék meg azért multis mert ingyé' vót', achi-hoz kellett vagy jött a vásárolt csomaggal. Nem lehet ugyan ennyire konzekvensen kijelenteni, de én _soha_ nem vennék multis játékot.Egy másik dolog: warez ugyanúgy van konzolra is, ha nem jóval nagyobb. Csak egy ismerősömet említeném meg, akinek xbox360-a
vanvolt: amíg pc-re megvette a Gamestar vagy mittudomén milyen nevű újságot az ajándék játékért, addig boxon nem tudom volt-e neki akár egy-két eredeti játéka is a legalább 100-120 darab közül. Tesco-ban is elkezdte vásárolni a leértékelt/olcsó pc-s játékokat. Aztán látta nálam a Steam-et, és most jön és hozza a pénzt, hogy ez is kellene neki, meg az is, vegyem már meg neki. A boxot meg eladta.
Van egy jópár ismerősöm akinek szintén van vagy volt konzolja (jobbára inkább már csak volt), egy kivételével egyről sem tudok (igaz nem is kérdeztem konkrétan rá) akinek akár a játékai töredéke is meg lett volna úgy konzolra eredetiben mint pc-n. Az az egy kivétel is cserélgeti a játékokat, kijátsza és elcseréli másikra. De ezt is meg fogják ölni előbb utóbb a kiadók.A többiek pedig kezdenek rászokni a Steamre, + most vették meg pc-re a dobozos Black OPS II-t a multi miatt.
A legtöbben előbb-utóbb áttérnek warezről a vásárlásra, bár a "kedves" kiadók azokat szopatják a legjobban akik eredetiben megveszik...
Én pedig most vettem meg a Tomb Raider Collection-t (összes TR) 14,99€-ért Steamen
97 óta vártam erre
Peace
Kicsit sok lett, bocsi...
-
dunc
nagyúr
Konzolra a fix hardver miatt egyszerübb programozni,ennyi lusták a fejlesztők.De szerintem pc n is vannak exkluziv saját címek.(D3,GW2) Kevés játékkal játszom,ezért megtehetem ,hogy eredeti legyen. (bo2 stb,de kiprobálom a fc3 at is multiba) Engem roppant nehéz lenne szétszedni,mert tudod ez csak egy virtuális játszótér,egy nyomorult fórum nem több. Az aláírosmhoz nincs közöd,de elég buta vagy ,hogy nem vágod poén,íronia.
-
hajbel
addikt
Szerintem egy hsz is elég volt a hülyeségre. A játékipar jövedelmezőbb, mint a hollywoodi filmipar. Azért van annyi konzolport, mert konzolt többen vesznek játékra, mivel olcsóbb, és beveszik, hogy ugyanolyan élményt nyújt, mint a PC. Egyébként konzolon is ugyanúgy lehet warezolni, sőt még könnyebben. A uplayes rendszerrel is a kiadó szivat, akinek a legnagyobb haszna van az egészből, és a bugos játékokért is ők a hibásak, mivel szivatják a feljesztőket a profitorientáltság miatt. Én egyébként meg szoktam venni az általam arra érdemesnek tartott játékokat, még akkor is, ha tudom, hogy a fejlesztő kapja a pénzem legkevesebb részét.
-
dunc
nagyúr
Ez egy szóvicc,nem több. Kicsit komolyan veszed a videójátékokat. Remélem nem lesz maradandó lelki sérülésed,a pc játékipart inkáb ne keverd ide .(mert szerintem programozói lustaság,ötlentelenség ami jellemzi)végül ha valami mondandod van akkor privátba,de a minimum,hogy offba ! Amugy meg nem érdekel a véleményed mert nem vagy senki.
-
dunc
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Hát ez érdekes én csak multi miatt venném meg, gép ellen nem szeretek játszani max annyi ideig míg megismerem a fegyvereket meg a mozgásokat a játékban
BF3 single részét is szenvedve vittem végig csakhogy el tudjam mondani hogy megvolt, sok játékba belekezdtem de abba is hagytam(pl; Metro 2033, DE Human, RF Armageddon) egyszerűen nem jön be a single játék, túl kiszámítható
Hát ha nem nyerem meg a BG sorsoláson, akkor nem tudom hogy megér e nekem 3600Ft-ot lehet várok még majd vele, ha már most nem sok multi játékos van akkor az idő teltével még kevesebb lesz
Azért néha jó lenne olvasni a multiról is hogy mi ép a helyzet javul e valamennyit -
mikromanus
veterán
Másik fórumon ezt írták, hogy volt benne. Vagy tegnap óta van újabb patch is?:
1.03 patch (?)
- Added Russian and Czech language support for Steam versions.
- Fixed issues for machines that have more than 32 cores.
- Fixed issues for activation keys bundled with ULC privileges. ULC content will now unlock during activation.
- Improvements to playlists and rotation for User Made maps.Kb érdektelen...
-
luke.
aktív tag
Te teljesen másról írsz. A DVD, lemezes változzattól a letölthető fizikálisan nem megfogható verzió mindíg olcsóbb szokott lenni. Tehát ha 28-30 € lemezen akkor nyilván megéri 50 € letöltve. Ennyit a környezetvédelmi ISO szabványról amivel tuti rendelkezik az ubi is.
(#1497) ooooobi: Tartozik hozzá egy tutorial abból kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest