Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gippo
senior tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Spoiler
Többet nem is nagyon tudunk meg. Szerintem egyszerűen nem bízik Jasonben, még akkor sem, ha ilyenkor már a barátai halottak. Egyébként meg lehet nem volt itt semmilyen szerelem Citra részéről (ugyanolyan kattant mint Vaas, a testvére), csak egyszerűen kellett neki a harcos ondó.

Spoiler
-
S e t h
nagyúr
Az AMR(ha jól emlékszem) meglehetősen brutális, minden páncélos alak egy lövés, de még az autót is szétszedi, sőt olyan penetrációja van a lövedéknek ,hogy tetőn keresztül is leszed akárkit, de volt ,hogy sikerült kerítésen át is.
A hátránya a hangja, ha elsüti Jason, akkor a térkép túlsó oldalán is megrezzenek a malacok.Én is a signature assaultot favorizálom(bushman?), de a sredder jobban bejönne, viszont ahhoz sajnos nem dobnak lőszert az ellenfelek, mivel jobbára nem smg-t hadználnak, kár érte.
-
marinea2
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Amúgy azthittem ezzel csak én vagyok így.

SPOILER
A végén én is citrát választottam!
SPOILER
-
Burki
aktív tag
válasz
marinea2
üzenetére
Sziasztok!
Remélem tud rajtam segíteni valaki, mert kezd elborulni az agyam. Hangsúlyozom, eredeti játékról van szó, nem warez. Digitális verzióban vettem a játékot, uplayen keresztül be is regisztráltam, elfogadta a serialt, stb.
Mivel az SSD-re nem szerettem volna telepíteni, először a hivatalos FarCry 3 downloaderrel próbáltam letölteni, ami másodjára sikerült is, de közben folyamatosan a routerben lévő DMZ opció kikapcsolásáról pofázott, ami be sincs kapcsolva. (Elsőre crc hibás volt a letöltött telepítő.) Kicsomagoltam, futtattam a telepítőt, feltettem a játékot az SSD-től eltérő meghajtóra (uplay SSD-re van telepítve). Viszont ebben a formájában nem tudtam működésre bírni.
Megpróbáltam uplay-en keresztül letölteni, majd másik meghajtóra telepíteni. Ez működött is, viszont a loading után meghülyül, "csíkot húz" maga után az egér, feldob egy üzenet ablakot, a játékon belül, amit nem tudok elolvasni, mert nem jelenít meg szöveget. Leokézom, majd kifagy farcry3.exe működése leállt hibaüzenettel.
Gondoltam biztosan azzal van baja,hogy másik meghajtóra telepítem, de nem, mert az SSD-re telepítve is ugyanez a probléma.Windows 8 alól próbálkozom, a legfrissebb WHQL nvidia driverrel. GT 555M 2 Gb vram, i3 2330m, 6 giga ram.
Valakinek valami ötlet, hogy mi a büdös **************************************** lehet kezdeni vele, hogy elinduljon? Sehol nem olvastam,hogy Win8 ne lenne supported, illetve ezen a konfigon biztosan el kellene indulnia a játéknak.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
DigitXT
félisten
válasz
gyuromoj
üzenetére
SPOILER
Az a vicc, hogy egy "épeszű" ember számára a választás nem is kérdés.
A vége felé már kezd antipatikussá válni Dennis is*, ráadásul az EGÉSZ
küzdelem arra megy ki, hogy megmentsd a barátaidat. A végén eldobni?*: Citra meg sosem volt szimpi, már csak azért sem, mert "Vaas 2.0".

Miután megnéztem a YouTube-on az alternatív befejezést, megerősítette
a döntésem helyességét.
Annyit megér, hogy az ember 1x megnézze.
A (kiemelt) kommentek meg viccesek, és persze teljesen jogosak.
SPOILER
Btw. ez az egész hajaz az FC2 végére, amikor az akkumulátorral magadra
robbanthatod a hegyet: miért is? Nem igazán értettem ott a Sakál szövegét.
Szerk: az FC2-re rá kell érezni. Utána el lehet vele szórakozni.
Elsőre én
is otthagytam. Az FC3 ehhez képest sokkal jobban sikerült - lerakhatatlan!
(Legalábbis az első végigjátszásig feltétlenül. Aztán lehet újra kezdeni...
) -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
SPOILER
Na most értem a végére a játéknak. 18 órán volt benne, minden skillt és fejlesztést kimaxoltam. Minden torony és outpost meglett. Vége kicsit érdekes volt, de én azt választottam hogy megmentettem a barátaimat. Így Citra meghalt és Jason a szigeten marad a többiek pedig elmentek a hajóval. Korrekt kis single kampány volt, sok jó karakterrel (Vaas, Citra, Doktor, stb.)
Idén még a Dishonored kötött le ennyire, remek munka. Várom a folytatás?!
SPOILER
-
demyen
tag
köszönöm fiuk.
remélem összejön...még annyi a mentéseim hol vannak, hogy elmenthessem ?
köszi -
demyen
tag
amiket gyüjtök kártyák meg ilyesmik, azokat hol hogyan lehet eladni?
Ha fejleszteni akarok, de nincs helyem semmire mert tele vagyok, akkor hogyan tudom kiüriteni az addig összegyülytötteket?
köszi
-
Én el se tudom indítani.....Error code 1 ír.
-
luke.
aktív tag
Másnak is azt írja a Far Cry 3 a játékban, hogy a szolgáltatás nem érhető el?
-
Találkozott már valaki Game Lanucher hibával? Indítanám a játékot de kiírja, hogy valami hiba van és installáljam újra.
-
Źşë'
addikt
dobhatnának ki ehhez a gamehez is egy ENB modot, mekkora állatság lenne!!!
-
D5
aktív tag
Próbáltátok már a következőket (nemzetközi fórumokon olvasgatva javasolják)?
"hdrfp32 = 1"
Nvidia inspectorban 4xSGSSAA? Ez tényleg jó?
Melóhelyen vagyok, de már nem győzöm kivárni, hogy kipróbálhassam
-
zseko
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Jaja, signature fegyverek jók. De én most pl a signature snipert lecseréltem saját magára
, igaz hogy kicsivel gyengébb, viszont így van rajta hangtompító is
, és nem lármázom fel a környéket 
Nálam most egy signature Bull (shotgun), Egy sniper (Z93), egy gránátvető (GL-94) és egy signature Bushman (Assault Rifles) van. Ez kb. elég mindenre.
(#1863) DigitXT, én fel szoktam mászni valami meredekebb helyre és onnan levetődnii, így van idő szárnyat bontani

-
DigitXT
félisten
Nálatok is előfordult, hogy néha össze-vissza keveri a nálatok lévő fegyvereket?
Nekem a csúcspontja ennek az volt, mikor hirtelen két rakétavető is lett nálam.Megfigyelésem szerint leginkább a "Trials of Rakyat" küldetések kavarnak be*,
de néha egy véletlenül, loot-olás helyett eldobott fegyvert sem tud újra felvenni.Nem csak az a baj, hogy valamit lecserél, hanem a sorrendet is elrontja! Tehát
ha valamit az általam rég beállított és idő közben megszokott helyén keresnék
(mondjuk az 1-es pozícióban LMG), helyette találok ott egy RPG-t, "meglepő"
lehet harc közben, nem beszélve arról, hogy utána ha vissza akarom rendezni,
egy végtelen csereberélés kezdődik: gyakorlatilag mindet újra "Equip"-elni kell.*: pl. valamiért nálad marad az ott használt fegyver - vagy valami hasonló gond.
(Ugyanígy a vadászatoknál előírt fegyver felvétele után, a vadászat sikeressége
után a kijelölt helyen már nincs ott az eldobott fegyvered. Mehetsz a boltba...)Nagyon tudnám még azt is értékelni, hogy legyen valami bázisugrás gomb.

Nekifutok a szakadéknak, és szépen belevetődik, szépen kinyitja a szárnyat.
Utána már csak azon kelljen gondolkodni, hogy mikor nyissam ki az ernyőt...
Hasonlóan ha leugrok a sárkányról, nem volna hülyeség ernyőt nyitni anélkül,
hogy előtte kötelező jelleggel használni kell a szárnyas rucit.
Kicsit bugos,
pláne, hogy mint írtam korábban már 10 centiről pofára esni is biztos halál.
-
S e t h
nagyúr
A signature fegyverek valami elképesztően jók, kár volt elköltenem korábban a pénzt, most nem győzök relikviákat gyűjteni, mert mellettük mindig vannak ládák pénzzel.
Párszor már kellett küldetést ismételnem, mert nem vittem magammal olyan fegyvert, amivel meg lehetett volna csinálni.
Jót nevettem amikor felfedeztem ,hogy a páncélos behemót kalózokat könnyen ki lehet nyírni úgy, hogy ha mellette megy el egy molotovos ürge, mivel ha azt kilövöd, akkor felgyújtja a behemótot is, nem kell vele utána szenvedni.

SPOILER
Amikor az ügynök csóka seggét kellett megvédeni a repülés előtt, ugye több hullámban jöttek a kalózok és szépen befürödtem, mivel egy signature fegyver volt nálam ,amiről nemes egyszerűséggel nem tudtam ,hogy assault vagy smg, mert így nem láttam nevesítve az egyedi fegyverek között.Aztán amikor az elhullott kalózoktól próbáltam felvenni lőszert, akkor kiderült ,hogy nem assault, smg, a helyszínen kevés volt a lőszer, plusz megjelentek a páncélos kalózok is, nyelték a lőszert, az ügynök csak feküdni bírt.Na vissza, hoztam egy rpg-t és assault fegyvert, onnan egyszerű volt. -
bul07
nagyúr
Lejárt az szerkesztési idő
Két kérdés tárgytalan lettNem tudjátok hogy hol a legolcsóbb?
Várható leárazás karácsonykor?
Aprón 3600Ft ennél úgyse olcsóbb sehol, már csak a kapható verziókra vagyok kiváncsi mert ez AMD promó kód, és a többi kapható mit tartalmaz az a kérdés, tehát a verzió belüli különbségek (+DLC , kiegészítők) -
bul07
nagyúr
Nem tudjátok hogy hol a legolcsóbb?
Milyen verziójú kiadások léteznek?
Hány DLC-t fognak hozzá kiadni?
Ezekről az első hozzászólásban egy szó sincs(azért a siker mérőnek is elmegy az első hozzászólás szerintem, ennyire érdektelen játék)
Várható leárazás karácsonykor?
Csak multi miatt venném meg , érdemes?
UPlay izé szükséges /muszáj ?(már millió egy helyre/kliensért regisztrálni kell) -
SkyS1gn
félisten
Volt itt szó róla hogy most hétvégén duplaXP volt? Kicsit benéztem, mostanában a bf3 aftermath szippantott be

-
demyen
tag
válasz
marinea2
üzenetére
skillek mennek, de a crafting nem.
csak az első injekcios vackoknál van amiből tudok választani. lehet én vagyok a hülye, holnap mégegyszer megnézem.kell valami ahoz hogy valamit lefejleszthessek? esetleg állatbőr? de hiába öltem állatot nem tudtam kezdeni vele semmit. vagy nem mindegy milyen állatot?
köszi
-
demyen
tag
hali.
én egyszerüen semmit nem tudok fejleszteni, csak az injekcios vackokat. semmi nem fehéredik ki, pedig már jó ideje nyíomom.
mi lehet a gond???
-
luke.
aktív tag
Most cseréltem le a virágbolti verziót. Bár nem szoktam portolt játékot venni, de a Far Cry esetében nagyon látszik a fejlődés, nagyon jó lett, így megéri az árát. A virágbolti config fájlom működik így nem kellett a beállításokkal szöszölni újra.
Szerk.: Bár már 1.3 verziónál tart a játék de azt még mindíg nem tudták javítani, hogy a sárkányrepülő és az ejtőernyő az általad beállított gombra müködjön és ne a defaultra. Remélem javítják mert nagyon zavaró.
-
mikromanus
veterán
Warez itt nem téma. MEllesleg a "virágbolti verziók" faék egyszerűségűek használat szempontjából. Ha nem tudsz megbírkózni a feladattal, akkor jobb ha megveszed, vagy pl RÁKERESEL a google-ban. Ez ilyen egyszerű. A hivatalos válasz meg: a warez nem téma és szépen csitulj el + vonulj a sarokba kukoricán térdepelni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Narancs
őstag
Ú bakker én erről korábban olvastam vmelyik külföldi fórumon. Most lusta vagyok visszakeresni, de kis guglizásra neked is meglesz. Valami ilyesmi volt a lényeg, hogy a mentés helyén a file nem veszik el, csak a játék vmiért nem tudja betölteni. Teendő: File-t kimásolni, új játékot kezdeni elölről, ekkor keletkezik egy új mentési file, ami még szinte üres. A régi mentési file-t át kell nevezni az új nevére, visszamásolni (felülírni az újat a régivel) és mehet minden ugyanonnan ahol abbahagytad.
-
polonic
félisten
Rohadtul tudod mennyi barátom van. Mi közöd van hozzá? Hogy jösz te ahhoz, hogy ilyeneket ítélj meg rólam?.
Csupán a tényeket mondtam el, nem okoskodtam.
Nem az én hibám, hogy az általad elolvasott és elfogadott alapelvekkel nem vagy tisztában.
Miért kéne erre emlékeztetni?
Csókoltatlak.

Ui: Ha a túl durva hangnem miatt nyílt ki így a csipád, akkor azért elnézésed kérem.
-
do3om
addikt
Csak az oldalon tiltott minden varez téma.
Regisztrálj oda ahol felteheted a kérdésed mert itt nem fognak válaszolni, meg nem is egészen az kel amit kérdezel hozzá.Attól tartok kezdhetem előröl az egészet

A mentést oda teszi amit már írtam?
Csak hogy legközelebb legyen biztonsági másolatom,nem vesszen el vagy 2-25 óra játékidő.
-
polonic
félisten
Tudod, ki az qf fighter. Az aki nem képes emlékezni a ph alapelveire. . . Amit bejelöltél regisztrációkor, hogy elolvastad és elfogadtad. . . Az az iq fighter.
Egyébként meg rohadtul nem érdekel, hogy megteheted-e vagy nem.
Kötelező játszani? NEM! Tán alanyi jogon jár a játék? NEM!
Innentől kezdve nincs miről beszélni, téma lezárva.
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
CD kulcsot kér az Uplay, de nekem az nincs, mert ugye töltöttem a játékot és így nem találok sehol, a neten az összes kódos vagy survey-s. Valaki tudna benne segíteni?
-
do3om
addikt
-
Rexcor
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
3 csíkos az életem (nem tudom hogy lehet-e egyáltalán több), hiába bújkálok egyszer meglövöm, nekemszalad és egy csapásból kinyír. Ha bármivel meg lehetne ölni az úgy OK, de ezzel a szaros nyíllal esélytelen.
Na majd még próbálkozok csak nehogy a billentyűzet szenvedje a kárát.
-
daveoff
veterán
Legyél kicsit ügyesebb!

-
Rexcor
őstag
A fekete párduct/párducot, hogy kell kinyírni, mert nekem ezzel az íjjal nem nagyon megy. Kb kétszer tudom fejbeszedni és utána egy csapásból megöl, az életemet nincs időm visszatölteni.
-
Viper26
nagyúr
Fetish item-ek mire jók?
Egyébként lehet nem csak felfedeznem kéne, mert van 8 skill point, amit nem enged felhasználni.Ennyit a nagy szabadságról...kötelező a story-t csinálni, ha fejlődni is szeretnél.Ebben mondjuk nem sok logika van.

-
do3om
addikt
Tünt már el valakinek a teljes mentése?
Hová ment a gép? (dokumentumok/My games/far cry 3/gamerprofile fájl az?)Most indítanám el és csak új játékot indíthatok, pedig benne van már rengeteg órám.
-
Zin
őstag
i5 3450/3550+260 GTX-el hogy futna a játék?dx9 gondolom mert nem mai kártya

-
DigitXT
félisten
Wagnerért hatalmas respect a készítőknek.

-
CJ3
senior tag
Én sem használtam még ezt a riasztó dolgot pedig ma rám fért volna.....tigris bőrt vadásztam, és szerintem ennyiszer nem haltam még meg a játék folyamán mint ma
Vagy 3 autó járőrözött azon a területen+gyalog is szaladgáltak a mocskok....a tigrisről nem is beszélve hogy Shot Gun-ból is kell vagy 3 lövés neki
Nekiálltam a zászlós területet elfoglalni 3 kutya stb volt bádogember is....De neki shotival egy Head shot tényleg jó megoldás
Aki meg írta hogy hamar megunta
Hát engem jó ideje nem kötött le már így játék mint ez 
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Az Ubi store-ban vásárolt játékot valahogyan hozzá lehetne adni a Steam-hez?
-
icons
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
Alig bírom vissza tartani (HAHAHHA
), de kb medupláznánk a kommentek számát a topikban, ha beírnánk mindig
Néha t*könszúrnám magam.(#1814) S e t h
Én direkt nem használtam sose
-
djdaniel
senior tag
Jó játék, szép grafikával, de nem az én világom, hamar meg untam.

-
FaTHI
őstag
Srácok ezek az injekciók hogyan működnek?
Pesrze tudom magába szúrja az ember....stb. Tehát kevergetem ott a levelekből a vakcinákat, de melyik mire jó? melyiket érdemes használni stb.. erről van valami leirásféle?Közbe megtaláltam a választ!
-
petymeg
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Kösz. Mikor én odaúsztam még nem volt ott a létra. Igaz azt a hullát se fosztottam ki meg máshol másztam be a vízbe.
-
akela91
addikt
-
luke.
aktív tag
Valaki tudja a választ?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
SPOILER!
Egy helyen elakadtam. Miután kinyirtam a punk vezért Vaas vagy hogy hivták, van egy olyan epizod, hogy be kell lopakodni fegyvertelenul a kikotobe. Ott a barlangnal nem lehet, mert sok az or es kiirja hogy keressek masik utat. Ekkor a viz felol probaltam, de ott se talatam bejaratot. Honnan tudom megkozeliteni a kikotot akkor?
[ Módosította: CoolMan ]
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Vaddisznó még nincs, mint láttam később lesz, viszont amikor megláttam ,hogy valaki azt nyúz egy autó mellett, azt hittem lemészárolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, és nem lármázom fel a környéket