Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Sziasztok, valahogy működésre lehet bírni a játékot egy Logitech Dual Action-el?
-
Barell
senior tag
Az új ati beta driverrel csak én nem tudom sehogy sem megnyitni a catalyst vezérlő pultot?
-
Barell
senior tag
Uramisten... Most jártam a fű ültetvény égetésen. Skrillex zene kicsit ütött alatta. Iszonyat jó volt a küldi vége amikor darálni kellet. Rambó mód, 1vs30. Iszonyatosan tetszett ez a küldi. Jött megint egy szuper ruhás köcsög. Hozzávágtam egy C4-et egyből feküdt a srác.
-
Barell
senior tag
Na most járok ott hogy követni kell a csávót aki a látomásomban volt és ad egy lángszórót. Utána hova kell menni? Nem mutat semmit a map.
Közben megvan.
-
Barell
senior tag
Mi a ***** **************** istenek ezek a beöltözött szarok? Ez most komoly?
-
Barell
senior tag
Érdekes hogy milyen konfig viták mennek itt. Az enyémmel (adatlapomon olvasható) Minden Maxon DX11-ben 30 alá nem megy az FPS. Igaz nekem nem Full HD felbontás csak 1360x768.
-
Barell
senior tag
Végre megvan a játék, ma nyomtam is vele pár órát és csak annyit tudok mondani hogy egyszerűen fantasztikus. Gyönyörű a látvány, viszont néhol 1:1-ben mintha Crysist látnék. Ami kicsit sem baj. Imádom ezt a dzsungeles környéket. Iszonyat szépek a színek is, az irányítás na meg a többi az meg már megszokott a második részéből. Viszont ez a crafting dolog szerintem pocsék, felesleges. Nem tudom miért nem lehet megvenni a cuccokat? De mindegy, így is 10/10 a játék nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 2-in-1 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 13" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest