Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
"(#2367) dunc az egy dolog hogy oda könnyebb programozni, nem ők fogják eldönteni azt hogy vegyék is meg a terméküket, ha nincs kereslet minek álljanak neki programokat heggeszteni?! logika a habokban megint, a mit miértre nem tudsz ép - értelmes példát felhozni!"
Van kereslet rá méghozzá óriási ,a konzolok rendszere a barátibb ,egyszerűbb.
Egyszerű a logika " olcsóbb " a konzol,legalább is ha valaki csak játszik. 50 ezer egy x 360 abból milyen hitvány pc-t veszel ? (mondjuk a pc mindenre jó) -
dunc
nagyúr
Te beteg vagy
Hogy mihez vagy jogom majd eldöntöm . Kinek érzed magad keresztes vitéznek ?
Nálam warezal kapcsolatba rossz helyen kopogtatsz ,mert a pici agyad még mindig nem fogta fel,hogy a pc játékok trehány minőségének oka ,nem a (csak)warez hanem az,hogy egyszerűbb ,és kényelmesebb egy fix hardverre programozni mint 100 és 100 más pc hardverre ,nem kell konzolra annyi javítás ,kevesebb vele a munka több a PÉNZ. A mivel nekem problémám van a konzolok terén,hogy jelenleg a pályán lévő konzolok gyengék ,elavultak ami miatt egy izmos pc re is butított gyenge verziókat kapunk. Most ,de a helyzet más lesz ha megjelenek az új konzolok,mert akkor egy darabig a pc kullog majd a konzolok nyomába. (nem sokáig)
Most egy középszintű pc m van amivel kényelmesen tudok jó minőségbe játszani,de amint megjelenik az új konzolgeneráció a pc re nem költök tovább. (FX4100,8gb DDR3 Corsair,SSD,és egy GTX560 ) -
dunc
nagyúr
válasz
manutdzoli #2319 üzenetére
Szedd le a hűtőt (garancia vesztéssel járhat,de talán már nem garos (8800)) tisztítsd meg a ventit is ,friss paszta a gpu ra és a vramokra (ahol volt gyárilag is,nem kell sok ésszel ! ) Esetleg ellenőrizd,hogy működik e a venti ?! Manuálisan szabályozd,ha nem működik akkor marad a házi barkácsolás ,és egy külső ventit rögzíts rá (6600GT nél volt így nekem)
-
dunc
nagyúr
Konzolra a fix hardver miatt egyszerübb programozni,ennyi lusták a fejlesztők.De szerintem pc n is vannak exkluziv saját címek.(D3,GW2) Kevés játékkal játszom,ezért megtehetem ,hogy eredeti legyen. (bo2 stb,de kiprobálom a fc3 at is multiba) Engem roppant nehéz lenne szétszedni,mert tudod ez csak egy virtuális játszótér,egy nyomorult fórum nem több. Az aláírosmhoz nincs közöd,de elég buta vagy ,hogy nem vágod poén,íronia.
-
dunc
nagyúr
Ez egy szóvicc,nem több. Kicsit komolyan veszed a videójátékokat. Remélem nem lesz maradandó lelki sérülésed,a pc játékipart inkáb ne keverd ide .(mert szerintem programozói lustaság,ötlentelenség ami jellemzi)végül ha valami mondandod van akkor privátba,de a minimum,hogy offba ! Amugy meg nem érdekel a véleményed mert nem vagy senki.
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Tegnap abbahagytam a single részt, egyszerűen meguntam ,Vaas kinyírása után vége a történetnek ,és a játékmenetre egyszerűen ráuntam. (baromi jó játék volt,de elég volt)
-
dunc
nagyúr
válasz
mikromanus #1956 üzenetére
Aki nem játszotta végig ne olvassa !Most ott tartok ,hogy a főköcsi mellbedurrant ,és az őngyújtó felfogja a lővedéket. (baromi közhelyes !!!) Mennyi van még vissza ?
-
dunc
nagyúr
válasz
medvezsolt #1329 üzenetére
Én is
-
dunc
nagyúr
A micro röci nekem csak win 7 esetébe volt,win 8 alatt eltűnt !
-
dunc
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #888 üzenetére
Ez része a játéknak
ez a nem a Tiger Hunter 2012
(engem is megevett )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Notebook hibák
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest