Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snorkleee
tag
-
mikromanus
veterán
válasz
Viper26 #2163 üzenetére
A signature változat 20 relic felfedezése után megvásárolható. Az alapverzió, Passz. Vagy megtartod az egyik questnél, vagy foglalgatod a tornyokat, aztán egyszer csak ingyen a tied. A signature és quest fegyveren nincs hangtompító és nem is alakítgatható tovább. Az alap Z93-as ha elérhető a fegyverszekrényben,a kkro kaphat mindent, mint ahogy a korábbi fegyver is. Szerintem a skála a damage és pontosságnál nem arányos. Az egyedi fegyver tuti sokakl nagyobbat sebez, mint a "majdnem max sebzésű" fegyverek.
-
-
kovsol
titán
---------------------------------------------
Release note – PC patch 1.02
--------------------------------------------------------------------------------------------
Multiplayer fixes for the patch:
----------------------------------------------PVP:
- Fix some issues with user created maps when more than 8 players were playing them.Map Editor:
- Fix a Map Editor crash at launch when the windows user account contains language-specific characters.----------------------------------------------
Single Player fixes for the patch:
----------------------------------------------- Fix the "View Leaderboard" and "Start Trial" buttons in the World Map.
- Improve stability when the user is quitting to desktop.----------------------------------------------
Release note – PC patch 1.01
--------------------------------------------------------------------------------------------
Multiplayer fixes for the patch:
----------------------------------------------General:
- Improved overall Multiplayer stability and performance.
- Added SHOW TOP, SHOW YOU, PAGE UP and PAGE DOWN options in Leaderboards.
- Fix the voice chat issue that would mute players by default.
- Lobby chat can now be accessed when a controller is connectedCo-op:
- Fixed graphical issues on loading screen hints.
- Fixed the issue that would prevent maps from being displayed or randomized the first time a user enters Public Co-op.
- Health regeneration option no longer has inverted functionality.
- "Flare gun" kills are no longer considered as Assist kills.PVP:
- Fixed ground texture resolution.
- Grass surrounding fire spawns no longer remain red on Firestorm maps.Map Editor:
- Improved white objects thumbnails legibility.
- Users can now start a private match in 1 player on user created maps.----------------------------------------------
Single Player fixes for the patch:
----------------------------------------------- Improved game stability and performance.
- Fixed issues with flickering on specific water textures.
- Fixed small UI glitches related to different display resolutions.
- “Weapon cache” mission: Mission Zone and Mission Marker no longer stays on mini-map and on screen after mission completion.
- Crafting items are now auto selected when entering a new crafting category
- Added sound when zooming in and out the camera with the mouse scroll button. -
seederking
őstag
Csak,hogy letöröljem az arogáns vigyort az "arcodról" kis oktondi
Lehet,hogy én sem használtam megfelelő szöveg környezetben.De nem úgy kell beállítani mint egy tudatlant.
Na ez mekkora pajti,,ja bocs menyét menyus... -
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Valaki találkozott olyan problémával, hogy a sniper puskák távcsövénél nincs célkereszt ? Ha igen van rá megoldás ? Ja meg akartam még kérdezni, hogy nagyobb pénztárcát hol tudok szerezni ? Meg olyan cucc kellene nekem amivel egyszerre több fegyvert is magamnál tudok hordani nem csak egyet
-
seederking
őstag
Melóból írok és egyesekkel ellentétben nem tudok a nap 24 órájában a gép előtt ülni és játszani.
Tájékozódom/érdeklődöm,mivel úgy tudom ez a topic azért van.Így legalább ha van időm több órát játszani akkor nem azzal kell foglalkoznom,hogy kérdezősködjek mert épp elakadtam valami miatt.
Kérdezni/gondolkodni kellene esetleg nem pedig ilyen jelzőkkel illetni a másikat.
+ kvra nem téged kérdeztelek,,,ha nem tetszik nem kell válaszolni te (inkább nem írok semmit)Mielőtt agyatlannak neveznél valakit,próbálj meg helyesen írni "mintha"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah, már aki.
Ilyesmiért nem fizetek a megjelenés napján, később ha már a gyerekbetegségeken túl van meg jön valami leárazás, akkor szoktam megvenni. Viszont ha valami egyszerű konzolport, vagy a konzolos baromságok vannak pc-n is erőltetve, akkor sanszos, hogy vagy nagyon gyorsan törlöm, vagy csak szimplán nem fizetek érte.
Itt sem igen világos, hogy a pc-s verzióba miért nem fért be egy quicksave opció. Miror's Edge volt még ilyen, ott is checkpointoztattak mint valami gyereket a vidámparkban. Csak ott valaki megoldotta, hogy legyen quicksave, remélem itt is lesz. Van család, gyakran kell elugrálni a géptől, vagy félbehagyni, jó lenne ilyenkor nyomni egy quicksave-t...
rankesz: jaja. 60Hz-es TV-n nyomom, de 30-as vsyncel jobban megy.
-
front3r
őstag
Ubishopban megvettem a játékot(VGA kupon kóddal), majd kaptam levelet, abban ott volt az Ubisoft downloader, ami leszedte a játékot, majd elindult a telepítő, felraktam, Uplay frissítette magát, azon belül én sem tudtam hol kell aktiválni a játékot De, elindítottam a játékot, erre az Uplay töltött be, és akkor már kérte a serialt, megadtam és tudtam is játszani vele. (Ez az AC3-nál volt, itt is hasonló lehet, nekem a FC3-ból a steames van meg.)
-
SkyS1gn
félisten
Jaaaaaa így már világos!
Így megy ez manapság, minden a fiókodhoz van kötve a kiadó saját sz@rján keresztül aztán onnantól oda viszed meg szeded le ahol akarod... ez JÓ!
De yz hogy most már az összes kiadó kijön egy sajáttal az kiborít, legyen egy egységes ahol azt is megtalálom aki BFezik meg aki Codozik meg aki ACzik FCzik akármizik, legyen egy global alle kliens és kész!
Igazam van vagy igazam van? Vagy csak engem borít ez ki? -
SkyS1gn
félisten
Elvileg igen!
- a hárombetűs játékot hagyjuk, mw2-óta elhagytam a klánom, én nem voltam hajlandó kipengetni 10k-t évente ugyanazért de ők még mindíg újonnan lelkesednek a bo2 miatt, én igazán azthittem hogy talán végre esnek azok a mutatók de évről évre bebizonyosodik hogy lejjebb esik az agyi színvonal...
Tavalyi bf3 jobb üzlet volt, közel 540óra után is simán leköt az élmény! és még 2 dlc hátra is van(#66) Rexcor
hát igen ezzel engem nagyon be tudnak etetni nagy sziget, hatalmas szabadság (szép grafika), pálmafák...és ebben még lesznek vadállatok, dinamikus napszakok, nagyszerű sztory (eddig látottak alapján) és karakterek, CSÖCSÖK
mi kell még?
(#68) K_mester
ez az ami aggaszt, tegnap leszedtem hogy ismerkedjek vele de nem jön be...
origint is elég volt megtürni de most van már ottis pár játékom, fut a steam is, szóval 3 klienst futtathatok majd mindegyiken barátok össze vissza...
abban reménykedek steam megeszi a kódot bár kétlemEzt rendeltem, igaz hogy 9k de elvileg kapok pólót, posztert, meg dlc-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest