- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
válasz
csabsz13 #6011 üzenetére
Köszi szépen , az jó. Én a Railroadot elrontottam.
Ez a hibajelenség miért lehet ?
Az a baj hogy a terminált bárhová kötöm bármire mindíg az van hogy üres a képermyő , mintha nem is csatlakoztattam volna rá semmire csak áramot adtam neki. Ezt hogy lehetne javítani vagy korrigálni , mert egys küldetéshez kellene , de így gyárat sem tudok építeni sajnos. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Ptech
addikt
válasz
csabsz13 #5487 üzenetére
Nem értem hogy egy olyan világban ahol két fejű marhák, szupermutánsok és deathclawok vannak, pont azon torpan meg a mókus hogy rúg a lézerpukkantó.
Az egy dolog hogy nem reális, de ha nem rúgnának vissza akkor mindenki csak lézert használna. Akkor meg az lenne a videó címe hogy "miért nem érdemes használni semmi mást csak lézert". gameplay > realism. -
Devas
őstag
válasz
csabsz13 #5377 üzenetére
Nézd meg az ammo értékét pénzben, ebből megtippelheted a sebzésének erejét.
Az 5mm minigun lőszer és a .38-as csőfegyver lőszer a leggyengébb. Ezt követi a 10mm-es, majd utánna a .45-ös. Ezek az olcsó lőszerek. A térkép első negyedét ezekkel szépen ki lehet pucolni. Azért ha egy szupermutánst megkínálok arcon a .45-össel megérzi.
A sebzést még ami befolyásolja, az a Receiver és a fegyver típusa is.
Vannak ezek a csőfegyverek, szerintem ezek a leggyengébbek, de ezeket szarrá lehet módosítani, bármit csinálhatsz belőlük. Meg vannak a klasszikus fegyverek, amikből például csak valamilyen pisztolyt, vagy csak valamilyen puskát csinálhatsz, viszont ezek jobban sebeznek. Azt hiszem a .38-asra csak csőfegyver van, a 10mm-re csak pisztoly, a .45-re csak pisztoly és csőfegyver.
Amiket még érdemes tudni:
-A fegyver tűzgyorsasága semmit sem számít VATS-ban.
-Hogy hányat lőhetsz a fegyverrel VATSban, az függ a fegyver típusától, a súlyától, az irányzéktól, a tártól, és a markolattól.
-Az accuracy érték és a Range, lehet csak VATSban lényeges, már nem emlékszek nem játszottam már vagy 1 hónapja. Lehet befolyással van a zoom mértékére is, amikor célra tartasz. -
Devas
őstag
válasz
csabsz13 #5374 üzenetére
16-os szinten vagyok, van 167 HP. Ha sneak alatt fejbelövök valakit az ha jól számolom négyszeres sebzés, tehát kap 120-at, ettől a raiderek általában elhasalnak. Van szabad 9 perk pontom, mivel eddig csupán a sneak-re a lockpickre és a hackelésra raktam 2-2-2 pontot, meg arra egyet ami kiírja az ellenfél resistjeit. Szóval így is elég a tűzerő Perkek nélkül. Mondjuk én normál fokozaton játszok.
Ha módosítasz fegyvert hogy más kaliberű lőszert használjon, akkor gondolom módosul vele a sebzése is, meg talán egyéb statja is, de ott még nem tartok. De mintha egy videoban ilyesmit láttam volna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
frizso
senior tag
válasz
csabsz13 #5338 üzenetére
Assault rifle +50% supermutant sebzés.
illetve a gaus rifle is jó pl a day and night verzió este igen jó kis sebzésre képesFegyverek a teljesség igénye nélkül.
Én mindig csak egy fegyót viszek magammal, mivel menet közben úgy is lesz majd még sok-sok szuper csuzli amiből lehet válogatni
-
MK VII
veterán
válasz
csabsz13 #2585 üzenetére
Jó lenne, ha mihamarabb befejeznék, mert nekem ez így kínai akarom mondani angol..
Sokszor azt sem tudom mit csinálok csak csinálom.. Órákba telik mire rájövök valamire..Mindenkihez!:
Tényleg.. Visszaolvastam és láttam, hogy Diamand Citybe van orvos, de nem találom.Picit radioaktív lettem.. Fürödtem egyet a bányánál a tóban. Amúgy csak nekem kínszenvedés minden küldi helyét megtalálni?Azt hittem a 3 csövet a vzben kell javítani, de azóta sem találtam meg a csöveket.
Hol tudom leszedni?
Illetve ezek közül amiket eddig bejártam hol van orvos?
Köszi. -
-
4264adam
veterán
válasz
csabsz13 #1719 üzenetére
Igen igen, meg jót nevettem azon az öregnek kellett egy kis elszállás adtam neki az meg a robotomnak nem tetszett így megharagudott . Csak azért kérdezem mert leszedtem egy full "Armor II" páncélost és 3 raidert egy jól körbe kerített sok generátorral póznákkal ellátot helyen és ott is tudok építkezni.
Rég nem volt már ilyen jól összerakott játék élmény számomra. Utolsó a Shadow Mordor volt. Skyrim nem tetszett, de ez nagyon. Nagyon jól látszik a Betesda tapasztalata RPG terén. 1 dolog hiányzik az az, hogy ugrásnál nem tud kézzel sehova fel kapaszkodni.
-
4264adam
veterán
-
brumi1024
veterán
válasz
csabsz13 #1609 üzenetére
Ezt a mítoszt megcáfolták redditen illetve én is próbáltam. Nem kell egyesével szétszedni. A fenti tippek és trükkök is írja ezt.
A tornyos témára: a laser turretekhez és a spotlighthoz kell generátor, a többiben van beépített.
(#1610) warcat: "Pickpocket enemies with power armor to steal their Fusion Cores, this will cause them to leave the armor, and you can steal the frame"
Ez mennyire szemét dolog.
Ellopod a lényegét, hogy ellophasd a többit.
-
gyimger
őstag
válasz
csabsz13 #1445 üzenetére
Építő módban emberre rányomsz egy E-t, aztán alul már látod, mi lesz a parancs szintén E-vel. Ránézel a tökre, aztán Assigng.
HáGé:
Ez tuti, hogy hatra lehet egyet? Mert nekem két ember van kinézve földművelésre, és van 22 növényültetvényem, abból legalább hat különböző. -
Csapoati
nagyúr
-
-
-
-NRGyP-
tag
válasz
csabsz13 #1276 üzenetére
Szia!
Én az Arénában voltam. Ott azt mondta a srác, hogy változik, hogy ki, mit kap. Én PC-re vettem, az előttem levő játékostárs PS4-re. Ő posztert, kulcstartót, szilikon karkötőt, és zenei CD-t kapott.
Én is ugyan ezeket, kivéve a zenei CD-t. Ahelyett egy külön fém Fallout 4 dobozt kaptam a rendes műanyag tok mellé. Tök jól néz ki, kicsit árnyalja a képet, hogy a fém dobozka blu-ray tok méretű (alacsonyabb), ezért a lemezen kívül az eredeti műanyag tokban található füzetek meg a plusz poszter nem fér beleMindenkinek jó kalandozást!
-
törölt tag
válasz
csabsz13 #1221 üzenetére
Engem ez cseppet sem hat meg. Főleg a rendelést visszaigazoló levél szövegének fényében:
Összesen 1 db termék, 12 890 Ft értékben.
Előrendeltél 1 db terméket, 12 890 Ft értékben , melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.
Ingyenes szállítás.
Összesen 12 890 Ft.Ebből számomra az értelmezhető, hogy a megjelenés napján érkezik a termék. Innentől kezdve ma még átveszem a küldeményt, holnap meg már nem veszem át. (Egy fejhallgató garanciális ügyintézésben fekszik az Aquanál, 15 napot mondtak rá nagyon maximum, 22-nél járunk, se bú, se bá, se levél, se hívás, most írtam rájuk, hogy mégis mi van. Unom ezt a tempót. Ennyi.)
-
-
-
-
csabsz13
aktív tag
válasz
csabsz13 #894 üzenetére
bocs, a linket elvileg időzítve másoltam, de úgy tűnik nem sikerült. szóval a videóban 00:17:00-tól van szó az applikációról.
-
gyimger
őstag
válasz
csabsz13 #627 üzenetére
De, azt jelenti, csak szeretném a lemezt is legalább annyival előbb kézben tudni. Különben míg a Steamesek játszanak, mi csak nézhetjük az élő közvetítéseket.
Cr33p:
Platinumshop-ból, mert ott találtam legelőször azt az előfizetői bónuszt, ami engem érdekelt. Még sosem rendeltem onnan, remélem, hogy nem bánom meg. -
-
-
-
gyimger
őstag
válasz
csabsz13 #174 üzenetére
Így van.
A SPECIAL (és egyes perkek) csak pontokat adtak néhány skillhez, és így teljesen szükségtelenné váltak.
Most a Karizma ugyanúgy befolyásolja mind a Beszédet, mint Bartert, az Intelligencia egyszerre kezeli a Javítást, Tudományt, Orvostant, és így tovább. Nem kell szétosztogatni a pontokat, csak fokozatosan fejlődni.
Mit érsz egy 10-es szintű Erővel, ha a közelharci képességed csak 20?! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged