Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
válasz
ericdrawen74 #6449 üzenetére
Na az jó , steamen kívül még fewnnt van valahol ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok én Norbi vagyok , nem tudjátok véletlenül mikor lesz kiadva az 8 gigás Textúra csomag ?
-
csibuka85
őstag
Igaz , biztos jó ez a gyár dolog is csak én azért termelek ennyi vizet hogy minden közösséget faslut FULL-ra megcsínáljak hogy boldogan éljenek a benne élők. Ha netán egyszer lenne egy ilyen atomtámadás NE ADJA AZ ÉG ,akkor én ugyanezt csínálnám mint a játékban.
Nem ide tartozó téma , de várok egy pár játéákot mostansáűg : COD Infinite Warfare , Battlefield 1 , Mafia 3 , Deus Ex Mankind Divided (MÁR MEGJELENT) , Dishonored 2 , Titanfall 2 , Watch Dogs 2 , Recore.
Ezeket szeretném megvenni még.
-
csibuka85
őstag
Nagyon Szuper a gyárad. Sajnos én nem csínálok , mert nem érné meg annyira. Nagyon rossz pénzért lehet eladni sajnos a Blamaco-t meg Cukorbombákat. Én most kb 6 kupakot kapok a Blamacoért és 4-et a cukorbombáért pedíg maxon van az Eladási Perkem. Nekem van Sanctuary-ban 33 db 40-es víztisztító , az 1320 l vizet termel naponta amit 11 vagy 12 kupakért el tudok adni , az már szép kis summa azért. Továbbá van egy 1000-es Nordhagen partnál és egy 800-as a Castleban = 37.440 kupak naponta. Az már jó dolog szerintem. Far harborban van egy 700-as meg 750-es , de oda ritkán megyek mert már kész vagyok vele. Te is jobban járnál pénzben ha rengeteg víztisztítót telepítenél. Megéri , mert rengeteg alapanyagot lehet venni az árából.
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #6053 üzenetére
Szia igen de utána ki lehet őket vinni bárhova.
-
csibuka85
őstag
Szia , én sajnos TÖRT vertzióval játszok , de előtte sem működött a Terminál. Sajnos még nem vettem meg a játékot eredetiben , de most fizetéskor talán. Úgyvoltam vele hogyha nem mulétis minek adjak érte pénzt.
Jók a gyárak amiket csínáltál. Nekem ezmiatt nem sikerült csínálnom gyárat. Mit lehetne kezdeni ezzel a problémával ?
Ttszik az új DLC de csak a Vault Tec-et csínálom most. Nukát még nem.
-
csibuka85
őstag
válasz
csabsz13 #6011 üzenetére
Köszi szépen , az jó. Én a Railroadot elrontottam.
Ez a hibajelenség miért lehet ?
Az a baj hogy a terminált bárhová kötöm bármire mindíg az van hogy üres a képermyő , mintha nem is csatlakoztattam volna rá semmire csak áramot adtam neki. Ezt hogy lehetne javítani vagy korrigálni , mert egys küldetéshez kellene , de így gyárat sem tudok építeni sajnos. Előre is köszönöm a segítséget.
-
csibuka85
őstag
-
csibuka85
őstag
Nagyon sok szuper cucc van itt srácok , meg mindenki nagyon kreatív. Szuperek vagytok !
-
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5887 üzenetére
Szia sajnos ezt nem lehet feljebb tekerni. Próbáltam de semmi.
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5881 üzenetére
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5881 üzenetére
Szia most értem haza , holnap csínálok képet. Köszi a segítséget előre is.
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5868 üzenetére
köszi szépen. A vasút ad még a pisztolyon kívül valamit ?
Beírtam de nekem KYVD jött ki. Az én Fallout 4-em TÖRT verzió nem eredeti. Azért írhatja ezt ki ? -
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5865 üzenetére
igen PC-n , normal módban.
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5863 üzenetére
köszi szépen de sajnos ennyire nem értek hozzá. Konzolban ? Azt hol keressem ?
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5848 üzenetére
húú az jó dolog , ez melyik mod ?
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5840 üzenetére
Ó köszi szépen tényíleg Delivert már majdnem elfelejtettem.Akkor még kicsit hagyom a főküldit. Amúgy Robot követőd is lehet ? Lehet csínálni a játékban robotokat is ?
-
csibuka85
őstag
válasz
micafighter #5840 üzenetére
Köszi szépen és a Vasúttal is érdmes jóban lenni ? Ha ezeket a küldiket csínálm meg először és utána segítek a fiamnk ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok én is már elég rég játszok a Fallout 4-el . Kb mióta megjelent csak újrakezdtem egy sikertelen főküldi miatt. Most egy kicsit gondolkodóba estem, mert kérdezi a játék hogy váltok e Tömeges Fúzióra , mert ha igenakkor örökrte az Acélk testvéridég ellensége leszek. Most nemrég találtam meg fiamat és neki segítek a játékban.
Szerintetek nem gáz ha azt választom hogy az Acél testvéridég ellen vagyok ? Elesek valami jó fegyvertől vagy Páncéltol ha nem megyrk velük ?Köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest