Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Mi van akkor ha kinyírom az egész Children of Atom bagázst a Far Harbor szigeten? Utálom őket. Illetve a rádióaktív ködtől hogyan lehet megszabadulni a szigeten? Ha kinyírom őket akkor eltünik automatikusan, vagy van valahol egy kapcsoló/gép akármi amit le kell kapcsolni, hogy eltünjön, vagy lesz erre egy küldetés?
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem működött enélkül is.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Armor modok. amiket nem használok azokat kiraktam a próbababákra.
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nekem ez a mod [link] megoldotta ezt a problémát is.
-
nubreed
veterán
A Diamond City Home plate -ben hogyan kell áramot vinni a plusz lámpákhoz amiket felszereltem a mennyezetre? Sehogy nem jövök rá.
-
nubreed
veterán
válasz
Chabe89
üzenetére
Köszi, a pipboy -ban már a rendes 3D-s kép jelenik meg, mert ez a sor amit te is írsz már hozzá volt adva a fallout4custom.ini -hez, a black pipboy mod miatt, amit használok. Ezt a craftolós modot is kipróbálnám, de látom, hogy ehhez kell a F4SE. ha jól tudom, ahhoz, hogy az F4SE valóban működjön azzal kell indítani a játékot és nem a Steam alól? Ezzel az a bajom, hogy minden statiasztika és achivement, stb amit amúgy a Steam figyel/kezel, ugrik, nem?
-
nubreed
veterán
Működik jól a Vortex. Sok modot telepítettem vele. Létezik olyan mod, ami lecseréli a holografikus képet az igazi 3D modellre, mikor pl kereskedsz? Elég zavaró ez a holografikus model nézet...
-
nubreed
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Rendben, köszi. Ki fogom próbálni.

-
nubreed
veterán
Most beszereztem a Fallout 4 GOTY -t, még 2015 -ben az alapjátékot toltam végig. Ha jól látom, már nincs NMM a Nexusmods honlapján hanem helyette van valami Vortex nevű cucc. Valaki használta ezt már? Kb ugyanúgy működik mint az NMM? Biztonságosan telepíthetők vele a modok? Agyon akarom most moddolni a Fallout 4-et, ezért kérdezem.
-
nubreed
veterán
Most akkor a fő történeti szálnak vége van azzal, ha a Railroad -osokat segítettem és a végén megnyomtam a gombot ami felrobbantotta atommal az Institute -ot? Jön egy fekete/fehér animáció és ennyi? Nem lesz olyan, hogy a minutemen legyakja a Railroadot? Mert én ebben a sorrendben akartam kiírtani őket: BOS (pipa, ki vannak irtva), Institute (rohadjanak meg a kibaszott elnagyolt utópisztikus látásmódjukkal, istent játszva, mintha őket bárki is felhatalmazta volna, hogy ezt tegyék, ami a céljuk volt), Railroad (mi az, hogy megakarja menteni a syntheket? Halál rájuk!) Szóval, miután a BOS és Institute megvolt, nem lehet már kiírtani a Railroadot? -
nubreed
veterán
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Pont ezért várok még ki, egyrészt, hogy rendesen meg legyen patchelve, meg kijöjjön végre hozzá egy normális High Res Texture Pack.
-
nubreed
veterán
Érdekelne, hogy amugy valaki kipróbálta esetleg az Enhanced Wasteland Presetet? Mennyit dob a grafika minőségén az eredeti vannillahoz képest?
-
nubreed
veterán
Neked lehet, hogy hülyeség, nekem nem. Egyszer kipróbáltam talán még a Modern Warfare -t. Gondoltam naívan elleszek vele néhány napig legalább. Aztán azt vettem észre, egy szombati napon lazán végig nyomtam az egészet. Egy 5-6 órás szarért, hogy pofájuk elkérni egy fullos játék árát? Hatalmas átb@szás az egész. Soha többet ilyen szarból nem kérek, nekem ez nem pálya, utálom azt, mikor valamit elkezdek és már vége is van.
-
nubreed
veterán
Szerintetek ez a játék van/lesz olyan hosszú mint a Witcher 3, ami alsó hangon is minimum 200 óra (nem csak a main questek, hanem ha mindent beleveszünk)?
-
nubreed
veterán
válasz
üzenetére
Az a vicc, ha Amazonról rendelek valamit, az legrosszab esetben 2 nap múlva már itt van a kölni központban, 3- napra meg vmelyik magyar logisztikai bázison. Na ott megy el a legtöbb idő, minimum 1 hetet ülnek rajta, de volt már hogy többet is. Valóban katasztrófa az a szerencsétlenkedés ami itt megy a futár cégeknél.
-
nubreed
veterán
Elnézést mindekitől, ha volt már, de a boltban megvásárolható DVD-s változat is Steam -en aktiválós, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest