- Milyen hangkártyát vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Analóg fényképezés
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Keychron egerek bemutatója
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
szerintem review-t ír. valaki itt is írta, hogy nov. 9. 8:00 óra a review-ok megjelenésének legkorábbi engedélyezett időpontja, és ehhez kapcsolódóan láttam egy angol nyelvű hírt, ahol azt írta valaki (szintén szakújságíró), hogy most hétvégére (by the weekend) már náluk lesz a játék.
végül is ez érthető is, van 1 bő hetük, játszanak és megírják a cikkeket, amiket 9-én reggel már élesíthetnek is :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest