Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Lehet így is gondolkodni, csak sok mindenről lemaradsz. Bethesda játékokhoz több ezer mod van, ezek kvázi ingyen DLC-k. A játékot elképzelték valahogy a fejlesztők, aztán amikor közeledett a deadline akkor az elképzelések fele valószínűleg ment a kukába mert nem volt rá idő. Bethesdarol beszélünk, látjuk milyen állapotban adták ki a Fallout 76ot, ők nem tolnak el egy megjelenést csak mert munka lenne még vele.
-
micafighter
nagyúr
válasz
KissJoci1982 #7824 üzenetére
Nem ezt kérdezte
Akkor mégegyszer: ha elgyalogolsz egy helyre, és UTÁNA próbálsz egy másik helyre fast travelelni, akkor is fagy? Ha elgyalogolsz egy másik helyre, csinálsz egy mentést, tovább gyalogolsz, és UTÁNA próbálsz gyorsítanzni, akkor is fagy?
-
micafighter
nagyúr
válasz
MrPappa #7822 üzenetére
Nézőpont kérdése hogy jók -e vagy rosszak, ezt menet közbe el tudod dönteni magad is
Egy biztos, hátba támadni, elárulni nem fognak, az igazán a stílusuk, viszont elég szélsőségesek, hajlamosak elmenni a végletekig az eszméik miatt.
Spoiler nélkül 4 nagy frakció van, ebből 3 elég szélsőséges, kvázi egy háromszöget alkotnak, a 4. egy semlegesebb, közép utat járó frakció.
-
micafighter
nagyúr
,,...de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba"
Én a modokra ugy tekintek, mint ingyenes DLCkre, és bizony akad jó pár, ami simán megérne pénzt is, annyit tesz a játékhoz. Na persze első sorban nem a Bethesda féle lopancel modra gondolok itt ezalatt.
Sspot : raneztel már amugy nexusmods-on a népszerűbb F4 modokra? Érdemes szerintem azt a pár percet rászánni, hogy megnézd mit is csinál a leírást átfutva és a képek alapján. Szerintem akad jópár elég meggyőző.
-
micafighter
nagyúr
Ha bejön a játék akkor hajrá, élvezd
Ne zavarjon hogy kinek mi a baja vele. Ha érdekel mégis, akkor blackdogone, gyimger illetve az én nevemre rakeresve itt a topicban megtalálod a párbeszédet a témáról.
Nem sok olyan játék van, amit olyan szinten személyre tudsz szabni modokkal mint az F4, ugyhogy ha bejön maga az F4 + modolgatás, nem sok alternatívád van szerintem
Az elődöket próbáltad? F3, NV?
Az új metrot én is várom, de kétlem hogy ahhoz lesz annyi mod mint az F4hez pl, ugyhogy reméljük gyárilag jól lesz összerakva
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nyethuszar #7247 üzenetére
Egy dolgot erdemes még megpróbálni, minden overlay dolgot zárj be, tehát steam overlay off, az összes egyéb overlay program (pl afterburber) zárd be, vga driverben is offold az overlayt, és minden háttérben futó programot (a vírusirtót is) zárd be.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#81999360 #7201 üzenetére
Kb lvl 13ig eléggé kínszenvedés ha nagyobb harcba kerülsz, kevés a lőszer, gyenge a fegyver stb. Ha már lesznek értelmes fegyvereid jóval egyszerűbb lesz a dolgod, ez kb lvl 13-20. Sok működő build van, de ha nem jön be valami nem kell új játékot kezdeni, több respec mod is van amivel ujra tudod osztani a perkeket a karaktereden, így nem kell mindig ujra kezdeni, menet közbe tudod váltani a perkeket ha nem jönne be valami
-
micafighter
nagyúr
Ki tudod kerülni a kutyát, akkor nem is találkozol vele majd csak jóval később, az egyik fő küldetésnél, mert ott szükséged lesz a segítségére, de nem kell mgkeresni a kutyát hozzá, megtalál majd ő téged amikor szükséged lesz rá.
A küldetés után meg el tudod küldeni egy melegebb éghajlatra
És akkor a kiválasztott településen lesz majd, csak akkor találkozol vele ha oda mész.
-
micafighter
nagyúr
Én sem tudom, ez a legkisebb probléma a játékkal, engem például a túlontúl leegyszerüsitett párbeszédrendszer jobban zavar speciel.
(#7125) Chabe89 Anno én is ezt mondtam, és nekem úgy rémlik kikerülte.. csak ugye jóval később az adott küldetésnél elő fog tünni.
,,Fogod és agyonlövöd jó messziről, ha ennyire zavar."
(#7126) sqpp holy....
-
micafighter
nagyúr
válasz
tomazin #7089 üzenetére
Persze, a modolgatás meg építkezés teljesen opcionális
A "küldetésjelzőt" se muszáj követni, ahogy kiértél a bunkerből a magad ura vagy
Úgy is végig tudod csinálni a küldetéseket hogy teljesen más irányba indulsz. Sokkal nagyobb szabadsága van a játékosnak mint azt sokan elsőre gondolják.
Azt azért érdemes figyelemben tartani hogy ahogy haladsz lefelé és jobbra egyre erősebb ellenfelekre fogsz akadni.
-
micafighter
nagyúr
"nexus fallout 4 inventory" cimszora google kidob jópár megoldást, én speciel anno a Valdacil's Item Sorting (VIS)-ot használtam, de nem tudom a jelenlegi jatekverzoival kompatibilis e, viszont ezt a nexusmodon a mod leírásánál illetve a komment szekciójában hamar ki lehet deriteni.
-
micafighter
nagyúr
A gyári hd textura pakkot hanyagolnám egyenlőre, nem mai videokártyákhoz készült, majd pár év mulva jó lesz. Nexuson érdemes szétnézni, van több féle textúra mod, és sokszor egy adottnak is van tobb verziója, különböző hardverigénnyel.
Szerintem is bőven elég lesz a kártya, de ha neten veszed a kártyát, akkor a törvény 14 nap elálási jogot biztosít neked, vagyis 14 napig indoklás nélkül visszaküldheted és a boltnak kötelessége visszavenni, vagyis lesz 14 napod tesztelni
-
micafighter
nagyúr
válasz
4264adam #7000 üzenetére
Vegyél le mindent a játékban minimumra és kapcsold ki amit lehet, próbáld ki Vsync on - off játékban, driverben is vsync on - off, freesync on - off próbálgasd ezeket végig minden féle felállásban, kezd a legfrisebb vga driverrel, ha nem jó, akkor menj vissza eggyel előbbire, és megint próbálgasd ki ezeket. Nekem megjelenés után 1 évvel is a megjelenés előtti driverrel ment a legjobban az F4
Ajánlom amugy a Battle(non)sense YouTube csatornát, nagyon jó videói vannak Freesync, gsync, vsync témában
Milyen adattárolón van amugy a játék? Akár az is lehet szűk keresztmetszet. Épp ma javítottam egy gépet amin a rendszernek használt SSD be volt lassulva nagyon, mint kiderült az elmult 3 napban a OneDrive 30GB-nyi log file-t irt a temp mappába, és folyamatosan dolgozott a háttérben
-
micafighter
nagyúr
válasz
4264adam #6998 üzenetére
Én az FPS-el nem foglalkoznék túlzottan, nekem volt, hogy egy VGA driver frissítés után pár FPS-t nyertem, de mikrolaggos lett az F4, visszaraktam a régebbi drivert, pár FPS minusz de vajsima volt, 45-55 FPS tartományban mozogva
Az FPS nem minden, meg mint a példámból látszik a több nem mindig jobb, én a mikrolaggok megszüntetésére fókuszálnék a helyedben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #6844 üzenetére
Pénzt szerezni legjobban viztermeléssel lehet, a leghatékonyabb módhoz kicsit intelligenciára is pakolni kell hogy a legjobb viztisztítókat meg tudd építeni. Onnantol rengeteg purified water fog gyülni a workbenchben, azokat kiveszed és azzal barterezel, onnantol nem lesz gondod a pénzzel sem, annyi lesz hogy nem győzöd majd eladni, ezért én egyszerüen csak vittem magammal mindig a vizet és elcseréltem arra ami kellett, meg kifosztottam vizzel az utamba kerülö boltosokat mindig töltényből meg capsbol
Ez a leghatékonyabb módja, de nem feltétlen a legszórakoztatóbb, például Warton fórumtársunk a kihalt pusztaság intenzív iparosításába kezdett, feltehetően a Fallout világ össztermelésének 99%-a az ő kezében van
A maradék 1% pedig a nyerészkedő víztermelők
-
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #6840 üzenetére
A palánták nem halnak meg. Azért nem tudod leszedni, mert idő kell neki amíg nő rajta termés. Ha pedig assignoltál valakit rá, akkor ök leszedik neked és a workbenchbe teszik. Valamennyi vizet és élelmet felhasználnak a telepeseid, ha van többlet az viszont a workbenchben gyülik. A trading route azért jó, mert nem kell minden településen mindent termelni, hogy az emberek ellegyenek. Pl nekem van közel 20 településem, az egyiken csak vizet termelek, annyi viz jön hogy az elég az összes többi településnek is. Ha nem lenne trading route akkor a többi településem szomjazna.
A telepeseknél alapbol van valami felszerelés amit magukkal vittek, azt el tudod tölük venni, meg tudsz nekik ujakat adni. Nálam az őrök mind egyenruhában, a magas löállásokban mesterlövész, a többinél is jó fegyverek. Még power armorba is be tudod öket küldeni
illetve ha otthagyod a power armort benne akksival, akkor hajlamosak elvinni a telepesek egy körre maguktól
De ha épp emberek támadják a településed, ök is elvihetik egy körre
Ezért érdemes az akksit mindig kivenni amikor leteszed a power armort, akkor nem piszkálják.
Telepeseknél a fegyverhez való löszerböl elvileg elég egy db, és az nem fogy ki náluk.
-
micafighter
nagyúr
És aludni is kell ugye
Én a survivalt ezzel kezdtem el játszani:
Campsite - Simple Wasteland Camping (and HD Sleeping Bags)
Sátor + tábortüz, fözéshez és alváshoz
-
micafighter
nagyúr
válasz
kemotox #6759 üzenetére
Nem játszottam már egy ideje igy most nem tudom hogy müködik, de jetpack régebben Action Pointot is használt, igy hosszabb távon nem tudtál repkedni, hiába voltál tele fusion core-al. Viszont moddal ez is könnyen orvosolható, ha repkedni akarsz
A vizes dolog amugy meg annyi, hogy water purifiert épitesz valamelyik településeden, ehez nyilván kell egy település ahol van víz, de már Sanctuary is ilyen
A water purifierhez a science-re kell pakolni kicsit. A water purifier termenlni fogja neked a purified watert workbenchbe, minél több water purifier megy, értelem szerüen annál több termelődik. A "telepeseid" ebből használni fognak valamennyit, ezt ugye irja minden településnél hogy a lakosaidnak mennyi étel, viz meg ágy kell hogy ellegyenek, amit azon felül termelsz víz meg étel az megmarad, és a workbenchben ki tudod venni, a purified watert meg jó pénzért el lehet adni
-
micafighter
nagyúr
A linkelt videót nézted?
Ha még nem, próbáld meg azt. Amugy ha most nem tudjuk megoldani akkor majd biztos jön olyan aki tud segiteni, én évekkel ezelött modoltam utoljára a játékot, ezt a felbontást is egyszer kellett szerencsére megcsinálnom, mikor megjelent a játék
Szóval ez itt eléggé DIY de ha egyszer megcsináltad, utána nem lesz vele gond
-
micafighter
nagyúr
Nem muszáj, csak célszerü. Fel lehet rakni a modokat manuálisan is, viszont ha több modot rak fel az ember, egyszerübb egy mod managerrel. A nexus mod saját mod managere a Nexus Mod Manager (röviden NMM), de létezik ModOrganiser is ami állitolag jobb, bár én az NMM-et használom jelenleg.
Viszont én első körben a fentebb emlitett dolgokkal próbálkoznék modok nélkül, igy is müködnie kell a felbontásnak. Modot ahhoz tennék fel, hogy a HUD 21:9-hez legyen igazitva, pl ezt: [link]
Tehát ez nem a felbontást állitja 21:9re, hanem a HUDot igazitja hozzá hogy jól nézzen ki.
A modolás első lépése amugy Fallout 4-nél hogy a Documents/My Games/Fallout 4 mappában szerkeszted a Fallout4Custom.ini fájlt (ha nincs ott olyan, akkor hozd létre*).
[Archive]
bInvalidateOlderFiles=1
sResourceDataDirsFinal=Ennek kell benne lennie hogy menjenek a modok.
* .ini fájlt amugy ugy tudsz csinálni, hogy csinálsz egy szöveges dokumentumot, majd a vezérlőpultban
innen ki kell venni a pipát, hogy a szöveges dokumentum nevében a .txt kiterjesztést kiirja a gép. Ha kivetted innen a pipát, akkor egyszerüen át kell nevezni a szöveges dokumentumot, ugy hogy a .txt-t is átirod a nevében, ez legyen a fájl neve Fallout4Custom.ini és igy a fájl kiterjesztése megváltozik .txt-ről .ini-re, erről egy figyelmeztetö üzenetet is feldob a gép amit el kell fogadni.
-
micafighter
nagyúr
Ilyenkor általában az a gond, hogy küldtek egy megerösitő levelet, amiben a linkkel még nem erösitetted meg a regisztrációd
Amugy van más módja is, mivel a Bethesda hivatalosan támogatja a modokat, igy itt is elérhetőek egyes modok: https://bethesda.net/en/mods/fallout4
Viszont én a nexuson próbálkoznék első körben, nexus hamarabb megvolt mint a bethesda fallout 4-es mod szekicója, igy nexuson szerintem sokkal több mod fent van.
(#6729) sixpak
A windowed maradjon bent, szerintem úgy lesz jó az átírt értékekkel.
-
micafighter
nagyúr
Szia! Üdv itt
Könnyen megoldható a dolog, kettő fájlt kell hozzá szerkeszteni, egyszerü txt, a .ini fájlra jobb kattintás, majd szerkesztés és megnyitja a fájlt a szövegszerkesztő:
Fallout4Prefs.ini -fájlban a [Display] alatti részben kell a következőkre átirni az értékeket:
iSize W=2560
iSize H=1080
bTopMostWindow=0
bMaximizeWindow=0
bFull Screen=0
bBorderless=1A 2560-1080 helyére mehet tetszőleges 21:9 -es felbontás amit szeretnél.
Nekem is meg kellett ezt csinálni anno másik értékekkel, és emlékszem hogy valami bug jött elő ettöl a játékban, azt hiszem a zárak nyitásánál. A megoldás annyi volt, hogy a tetszőleges felbontásnál -1 értékeket használtam, tehát a te példádnál 2560-1080 helyett 2559-1079. Próbáld meg először szerintem a 2560-1080 értékekkel, aztán ha valami bugba futsz az egérrel / záraknál, akkor szerkeszd át ahogy irtam 1-el kevesebbre
A Fallout4Prefs.ini ha jól emlékszem a steamapps\common\Fallout 4\Fallout4 könyvtárban van.
Viszont a HUD elemek lehet hogy nem lesznek túl jók, ha nem tetszik a HUD, akkor fel kell rakni egy modot ami a 21:9-hez igazitja a HUD-ot
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #6597 üzenetére
Mondjuk nekem az otthonom egyértelmüen castle volt
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger #6593 üzenetére
Hires lettél
Érdekes dolgokat irtál egyébként, van jópár dolog amivel egyet értek, de az is látszik egyébként hogy annyira nem méllyedtél bele a játékba, csak hogy 1-2 példát hozzak irtad ugye hogy a raiderektől nem tudsz chemset vásárolni pedig tudsz egyébként, mondjuk a ,,get quest from one of the factions before you go on war with them" ezt se igazán értem, mert egy bizonyos pontig nagyon szépen lehet evezni a semlegesség útján, az összes frakciónak a jó oldalán maradva tudsz mindenkinek questeket csinálni, a Bunker hill-i harcban pl egyik frakció se lőtt rám mert mindenkivel jóban voltam
Azt se nagyon értem hogy nem találtál otthonodra, több hely is van a játékban ami lehet otthonod, és it nem Diamond Cityre gondolok első sorban, hanem Goodneighbour-ra vagy Covenant-ra például, vagy a 88-as vault-ra, ahol vannak questek is, a szomszédok backgroundjába is bele tudsz mélyedni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6590 üzenetére
Ha nem tetszik a stilusa, ne olvasd a kommentjeit. Nem kell egyet érteni a játékkal kapcsolatos nézeteitekben, de a személyeskedést mellözük ha kérhetem
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6573 üzenetére
Szerintem nem off ha F4et hasonlitjátok másik játékhoz
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6559 üzenetére
Witcher 3-ba és F4-be egyaránt több száz órát öltem, mindkettőt nagyon szeretem, ahogy a Fallout 3-at és NV-t is. W3 és F4 másfajta játékok, mindkettő jó a maga nemében
De megértem hogy neked a W3 sokkal jobban bejött, mert a Fallout 3 meg az NV is jobban bejött neked mint a 4, a W3 meg közelebb áll azokhoz, mint az F4-hez.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Shadowguard #6552 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Jó kérdés nem probáltam sajnos.. A bizonyos küldetés elején a kutyára támaszkodsz, nélküle el se tudnál indulni, ha jól emlékszem irja neked a játék hogy menj vissza a kutyával hogy folytatni tudd a küldetést, de akkor már rég a pajtim volt a kutya.
Na most ha az elején kihagyod a red rocketet és nen találkozol a kutyával, 2 dolgot tudok elképzelni: vagy ennél a küldetésnél lehetőség nyilik egy alternatív módra a folytatáshoz, vagy ha direkt kerülöd red rocketet akkor is találkozni fogsz a kutyával valahol, a játék "összehoz" vele máshol.
-
micafighter
nagyúr
válasz
batman91 #6537 üzenetére
Nem hinném, hogy kötelezö. Szerintem csak Diamond cityben kell a nyomozót megtalálni hogy a fö szálat tovább tudd vinni, a többi addig csak ugymond opcionális. A játék mutat egy utat azoknak akik nem tudják mihez kezdjenek, de egyáltalán nem muszáj a kijelölt utat követni
Sokkal nagyobb szabadsága van a játékosnak mint azt a legtöbben gondolják.
-
micafighter
nagyúr
válasz
esikl012 #6469 üzenetére
Csak kérdés hogy melyik településen. Amikor elküldöd ki írja de csak egy pillanatra, hogy hova megy a kutya.
A fentebb irt konzolos verzióval lehet a leggyorsabban előkeríteni, de a vaultos DLCben is van egy építhető számítógép amin megnézhető melyik követőnk merre kóborol.
-
micafighter
nagyúr
válasz
kemotox #6451 üzenetére
Itt egy elég jó összehasonlító videó az új textúrákról: Is Fallout 4's High Resolution Texture Pack Worth It? (Patch 1.9)
Ahogy a videóban is elmondja 2GB VRAM-ja van a tesztelőnek az alapjáték ajánlott 3GB-vel szemben (az új high res texture pack-hoz meg ugye 8GB az ajánlott) így nem mindig tölt be minden textúra nála, ez látszik a képeken és mondja is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Don.Corleone #6445 üzenetére
Survival módban játszol?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Kareszovics #6407 üzenetére
Hangulatos
(#6409) Kareszovics :
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6403 üzenetére
Egyet értek, bár ugy lenne!
Mondjuk én szivesebben látnék egy New Vegas alapú játékot a Fallout 4 modolós, craftolós, power armoros részével, és egy teljesen opcionális legózással kiegészítve.
(#6404) kemotox: szerintem az F4 önmagában nézve nem rossz RPG, de az elődökhöz mérve rosszabb RPG-ben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6338 üzenetére
Nem feltétlen, több -féle képpen is tudsz szerezni modokat, pl boltostol veszel x fegyvert csak a modért, kiveszed belőle és átfested a tiédre gond nélkül, ahhoz nem kell semmi perk
Nem csak kraftolni lehet őket
-
micafighter
nagyúr
válasz
#74018560 #6328 üzenetére
Aha próbáld meg benne végig vinni az elejétől
Az elején kapsz egy alap power armort egy elemmel. Az alap power armort a komolyabb ellenségek pillanatok alatt leverik rolad, és elemed se lesz bele. A játék végén már megoldható hogy mindig páncélba menj, de csak a vége fele. Minigun dettó, hamar elfogy a löszered hozzá, és sokáig nem lesz pénzed komolyabb mennyiségben beszerezni lőszert hozzá.
Szerintem ez a része nagyon el lett találva, mert kipróbálhattad a power armort a játék elején, fejlesztgetheted is magadnak, de nem tudsz benne végig rambozni, mert nagyon ritka lesz a játék elején az elem bele. Mehetsz benne, de nagyon meg kell gondolni hova veszed fel.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#74018560 #6324 üzenetére
Az a része a játéknak megosztó, nem mindenkinek jön be ugye a Minecraftozás, de szerintem az a zseniális benne hogy ez gyakorlatilag teljesen opcionális, 1 percet nem kell vele foglalkozni ha nem akarsz, ha a történet minden szálát végig akarod vinni akkor is kb max fél órát kell vele foglalkoznod, és mindettől függetlenül aki szeretné, ki tudja bontakoztatni kreativitását: [link]
Csak a játék eléggé szájbarágós és mindig mutat egy pontot többnyire hogy merre haladj tovább (azoknak akik nem tudnak vagy nem akarnak a saját orruk után menni), pl Concord, de egyáltalán nem kell a pontot követni ahogy irtam is
De aki hagyja magát vezetni azt viszont kegyetlenül beleviszi az épitkezős "minecraftos" tutorialba a játék, akár akarata ellenére is
-
micafighter
nagyúr
Sőt Concordba se muszáj elmenni, végig lehet vinni úgy is a játékot, de kíváncsi vagyok azok közül, akik a fallout 4ben a lineáris játékmenetet panaszolják, hány embernek jutott eszébe hogy nem a kis kijelölt pont fele menjen, hanem mondjuk a saját orra után
Tehát végig lehet vinni a játékot még a fél orányi építkezés nélkül is
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6318 üzenetére
Kettéhugyozza
Én inkább ugy fogalmaznék másoknak készült a 4 mint a 3. Sok szempontot tudnék felsorolni de már megtettük itt régebben, nem akarom újra elővenni a lerágott csontokat. Pár dologban jobb a 3, pár dologban jobb a 4, a maga nemében mindkettő jó játék csak más közönségnek készült (a 4 nyilvánvalóan nem neked, ami nem baj persze), ezért mondom azt hogy mindkettőt (3at a new vegassal) ki kell próbálni és minden felnőtt ember el tudja dönteni önállóan neki melyik tetszik jobban
-
micafighter
nagyúr
válasz
#74018560 #6312 üzenetére
Szia! Örülök hogy ennyire bejön a játék
- Ha az elején nem férfi, hanem női karakterrel indulok, akkor én viszem a csecsemőt?
Ezt nem tudom- Ha nem jelentkezek a Vault programba, akkor be se engednek?
Ezt nem akarom lelőni neked előre..Próbáld ki!
De ha nem akarsz próbálgatni, van neten videó
- Nőt meg lehet menteni valahogy?
Viszont nagyon sok mod van a játékhoz, ajánlom figyelmedbe a nexusmodot, ott van olyan is aholSajnos a párodat mégis meg tudod menteni - A kutyát mindenképp vinni kell? (Imádom a kutyákat, de inkább a játékra szeretnék figyelni és egyedül barangolni.) Remélem társakat sem kell majd hurcibálni
Nem kell vinni, a kutya is egy követő, lesznek majd településeid, ott tudod hagyni, csak érdemes épiteni előtte egy kutyaházat, hogy könnyen megtaláld- Mire valók az action point-ok, ha nincs körökre osztva a játék?
VATS módhoz kell action point- Van értelme perceptionre költeni ha magam célzok és nem a %-os izével?
A VATS mód a százalékos izéMinél több az action point annál több dolgot tudsz csinálni pl annál többet tudsz lőni, de ez függ a fegyvertől is hogy mennyi action pointot használ, illetve a fegyver modoktol, minnél könnyebb a fegyver annál többször tudsz vele lőni VATS-ban (vannak fegyvert könnyitő modok).
A pontok osztásával kapcsolatban nagyon sokat irtunk amugy (jó magam is), olvass kicsit vissza a topikban, ha nem találod akkor keress rá a hsz-eimre, elég hosszan irtam a pontokrol én is
- Lesz majd lehetőség sokat fejleszteni az alap tulajdonságokon? Pl. Fallout 2-ben nem volt érdemes 5-ös alatti Luck-al indítani, sem 6-os alatti streghtel, mert nem lehetett máshogy kimaxolni és a vihető cuccok mennyisége is ettől függöt. (Itt meg egyelőre felszedtem minden lomot, nem tudom ezzel majd mi lesz?!
)
Pár tipp jöhetne karakterfejlesztésre, nem akarom csak emiatt újra az elejétől kezdeni
Szintén a fentebbi dolgot tanácsolnám, ezekről nagyon sokat irtunk már ideHa további kérdésed lenne, linkeld be melyik régebbi hozzászólással kapcsolatos, és igyekszünk majd válaszolni
,,Igazából annyira megtetszett a F4, hogy most elgondolkoztam rajta, hogy a 3-at is végig kéne vinni. Gondolom viszonylag független az egyik a másiktól, illetve nem baj ha fordítva viszem végig.
Mindenképp ajánlom a 3-at és a New Vegast is
Hasonlóak a 4hez, ugyanakkor másra koncentrálnak a játékok. Szerintem mindhárom nagyon jó játék a maga módján
-
micafighter
nagyúr
Akciót kapott az alapjáték
: https://m.prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/hsz_14950-14950.html
-
micafighter
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6265 üzenetére
Pontosan. Ha keveset játszottak vele nem csodálom hogy nem találtak sokat, én 300 órát tettem eddig a játékba és sok mindenre én se akadtam rá magamtól
Ettöl függetlenül még ott vannak bent a játékban. Max nagyobb a pálya és ezért nehezebb rájuk akadni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6262 üzenetére
Amit leirt abból pár dolog kétség kívül igaz, de pár dolog eléggé vitatható
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ryder62 #6251 üzenetére
Megértem a frusztrációd, viszont pont a fallout 4 az a játék ahol a játékban lévő beállítások nem igazán korlátoznak
Nem tudom pontosan mit kellett lowra venned, de rengeted esztétikai/ grafikai/látvány mod van a játékhoz amik mellett mindegy milyen a gyári beállítás
Más játékban nincs ilyen jó helyzet, pl Divisionben jártam most ugy hogy elkezdett mikrolaggolni a játék, pedig eleinte szuper volt. Próbálgattam mindent, levettem mindent lowra és ugyanúgy mikrolaggolt mint mikor minden maxon volt. Aztán gondoltam visszakapcsolom a vsyncet, és lám jó lett
Pedig azért kapcsoltam ki mert pl a Dying Light meg akkor mikrolaggol ha a vsync be van kapcsolva
-
micafighter
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #6212 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chabe89 #6186 üzenetére
Szerencsére power armorhoz is akad mod bőven. Ennek a kiküszöbölésére én ezt használom: Better Power Armor
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ryder62 #6173 üzenetére
Régebben is gond volt ezzel, vagy most lépett fel a jelenség? Ez is lehet szerintem vga driver. Gondolom a legujabb van fent? Érdemes megpróbálni pár driver verziót, nálam AMD-vel a játék megjelenése előtt pár hónappal kiadott VGA driverrel ment a legjobban a játék.
A fás dolgot már sikerült megoldani? Mert arra irtam a vga drivert
A zár eltünés nálam is előjött, szintén 5:4-es monitorom van igy az ini-ben kellett turkálnom, és biztos hogy attól jött elő. Viszont kis utána olvasással sikeürlt megoldanom. Nem emlékszám már hogy pontosan mi volt a megoldás, de szinte biztos vagyok benne hogy a steamen a játék topicjai közt találtam hozzá megoldást, ugyhogy ott kéne szétnézni:
-
micafighter
nagyúr
válasz
Chabe89 #6142 üzenetére
Mentésre én Survival alatt ezt használom : Campsite - Simple Wasteland Camping
Nagyon hangulatos, föleg idöjárás modokkal turbozva, leginkább azoknak akik szeretik beleélni magukat
(ez gyakorlatilag egy hordozható kemping felszerelés, tudsz magaddal vinni hálózsákot többek közt, amit leteszel és tudsz menteni survival alatt is. Másrészt tudsz tüzet gyujtani, fözni stb
(#6144) Dendytv Szerintem ez simán lehet vga driver hiba is.
(#6153) Chabe89 Szvsz a modolásról is lehet már nyugodtan beszélni itt, a sztori ki lett már vesézve
Ha mégis van akit nagyon zavarna majd, akkor spoilerbe tesszük, jelezve hogy modról van szó benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videó stream letöltése
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest