Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Utsó DLC vajon mikor jön? Ma szedett el enkem 600mb-ot, már kezdtem örülni hogy az elsz, de mégse.
-
laceszgamer
addikt
Tegnap én meg szerintem találkoztam a Far Harbor számomra legelrontottabb részére.
Spoilerektől mentesen csak annyi, hogy mikor bizonyos hackelésnél van az a " kis " logikai játék....
Komolyan az mért kellett bele? Ha iylesmire vágyom akkor felteszem a Portalt vagy valami hasonlót és nem Fallout-ot.
-
laceszgamer
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
Van már egyáltalán fordítás hozzá?
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Hát valahogy Oblivion változatosabbnak tűnt

-
laceszgamer
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
A fő szállal én most végeztem, az viszont meglepően rövid szerintem.
Igazából toltam a mellékküldiket stb meleltte, aztán ahogy végeztem, gondoltam meglesem mit irnak neten, mik elttek volna ha más döntéseket hozok, akkor néztem, hogy igazából a fő szál nem is valami hosszú.
Vagy lehet csak nekem tűnt így, de a 3hoz képest vagy egy Skyrim/Oblivion-hoz kéepst elég rövid main story. -
laceszgamer
addikt
Na, ideje egy kis Far Harbor-nek.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Éjjel kettőkor elvileg feloldódik.

Bár még eléggé az elején vagyok ha úgy veszem, mellékküldikkel szórakozok, jóformán fő szál esetén még Diamond City-be sem mentem el.
-
laceszgamer
addikt
Fallout tényleg ennyire szereti izzasztani a VGA-t vagy nálam van valami?
Tegnap nekiálltam, aztán feltűnt hogy hangosabb kicsit a gép.
GPU-k 65 fokosak, VRM-ek mindkettőn 67 és 69 fokosak.
Utóbbi időben ami komolyabb játék volt a Witcher 3 és a Rise of the Tomb Riader sem tolta feljebb őket mint 63-65-65, sőt Furmark is ezen az értéken áll meg.
V-symc bekapcsolva, tehát azt se mondhatnám, hogy FPS az egekben és azért tekernek a kártyák. -
laceszgamer
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
Áh, akkor mutáns vagyok!
Szeretem a Fallout-ot az Elder Scrolls-t, de mellette simán mehet CoD és hasonlók. 
Mondjuk a 4-el még várogatok, igazából ha kibírom addig úgy szeretném majd ha már kinn van minden DLC és egybe az egészet, lehet addig feldobom ujra a 3-at, aztán majd a New Vegast is, mire azokkal kész leszek szerintem simán kijön minden DLC a 4-hez is.

De ahogy látom a híreket és a cikkeket a 4-ről minden nap nagy a kísértés, hogy " véletlen " kosárba dobjam Steamen.

-
laceszgamer
addikt
Történelmi pillanat ez szerintem...

-
laceszgamer
addikt
Komolyan kezdek én is elgondolkodni rajta, igaz a 3-at és a New Vegast is utólag pótoltam, de amennyi jót olvasni erről... Nameg reggel 8 és 290.000 játékos Steamen már, mi lesz még itt...
Ez csak jelent valamit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez csak jelent valamit.