Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
csak ott lehet megszerezni és csak egy lehetőséged van bejutni elvilegParsons state insane asylum küldetés sorozatot végig csinálta valaki? Mennyire durva? Már csak a neve miatt
Az egyik bobbleheadet -
Csapoati
nagyúr
Kinézet alapján kizárt. A Detail distance meg a shadow distance sokkal hitványabb, emiatt szerintem nagyságrendekkel gyengébb a kinézet konzolokon. Beltéren azért kisebb a különbség. Ne feledjük, hogy mindez épp csak 30 fps mellett, amit PC-n hasonló látvány mellett egy i3 + 750 Ti is tud. Én csalódott lennék, ha konzolra vártam volna, ettől sokkal jobban kinéző játékok is kijöttek már rájuk, ráadásul több vagy stabilabb fps-sel.
-
Zomb€€
őstag
küldiket tolja valaki? Nagyon jokSilver Shroudos 
-
PhilBrick
őstag
válasz
BloodDrunker
üzenetére
Össze is kell kötni őket kábellel. Építő módban nézz a generátorra, nyomd meg a space-t és húzd át a kábelt a toronyra. -
.LnB
titán
válasz
BloodDrunker
üzenetére
Kell villanyoszlop, és össze kell őket kötni.
-
BloodDrunker
csendes tag
Hali:
Szeretnék egy kis segítséget kérni egy küldiben.1:Egyik helyen kellett építeni egy generátort+Radio bacont de sehogy nem tudom mükődésre bírni,mindig azt írja nincs áram. ötletek? -
Bad Pritt
félisten
válasz
davidsone
üzenetére
Ez is érdekes, mert ha nincs ellenség jelen, de a látóteredben van egy friendly, akkor szintén csak le kell nyomni. Ha hátat fordítasz neki, akkor kell hosszan nyomni, de akkor meg nem fordul rá valamiért a kamera (vagy nem mindig). Ezt nem értem, miért így oldották meg.
A másik, ami nem tetszik, hogy vannak csata közben azok az interakciók, amik úgy vettem észre, hogy nem szakíthatóak meg, pl.: deathclaw felemel és felhasít a karmával (instant halál), szúnyog beléd döfi a szívókáját, ghoul megharap. Ezekre van valami qte lehetőség, vagy tényleg nem lehet őket megszakítani?
-
Z10N
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Pont azert mondtam, hogy az AMD-s PS4/XBO-ra meg tudtak csinalni a fejlesztok. Tudom, de nincsenek nagy elvarasaim szerintem. Amikkel jatszok eleve nem "hudekomoly" grafikaval vannak megaldva (MGS5, Alien Iso, MKX, Dishonored, Heroes7, StarCraft2, stb.). Mondjuk fura, hogy ezt mondod, mivel a mostani konzolok szinte PC-k, azokban meg AMD ketyeg
A 7870 pedig meg mindig kozepkategoria, lasd 370X 
Igen, Phenom2 x6. Felreerted, instant drop van! Elforditod a kamerat 60fps, vissza 30fps. Ez valoszinuleg a dx11 marhasaga a rajzolasi paranccsal. Ha lesz majd dx12 hozza ez megszunik. Szoval semmi baj nincs ezzel a procival. 4GHz fole nem hajtom, ott mar melegszik es zabal. Majd Zen-re valtok, ha egyszer kijon.
-
Sonja
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
őőő

Az az igazság, hogy eddig még egyszer sem használtam a VATS féle harcrendszert (azt se tudom, hogy lehet előhozni). Szóval nem tudom mi az a critmeter.

Luck-ra tettem pár pontot ami elvileg critical chance-et növeli. De eddig nem láttam, hogy critet lőttem volna. Kicsit zavaros nekem ez az egész. Lehet VATS-ban kéne harcolnom? Azt hittem lesz valami jelzés critical hit-nél, vagy egyszerűen csak nagyobb HP-t szed le az ellentől és azért nem tűnt nekem fel? -
Bad Pritt
félisten
Mármint a crit meter növekszik-e? Szerintem csak VATS-ban növekszik, legalábbis én úgy vettem észre. Viszont nem is nullázódik, ha legyaksz valakit és utána 1 órán át semmi harc nincs, akkor utána is ugyanannyin áll a meter.
Amúgy ezen a playlisten hogyhogy egy és háromnegyed órányi zene van? Nekem közel sincs ennyi, talán ha 10 számot repeatel a csávó állandóan.

-
.LnB
titán
A Crit bónusz ugye nem csak VATS módban él? Szóval ha én simán lövöldözök akkor is van esélyem critre?!
(Szerintem is hülye kérdés, mert nyilván adja a critet sima fight-ba is, de szeretnék biztosra menni.)
-
HornedReaper
senior tag
A fegyverekkel vagyok gondban, VATS-ban kevés lövésre van lehetőségem sok esetben moddolt fegyverekkel..
Itt egy kis leírás, kb. mi hogyan befolyásolja, mennyi AP kell 1-1 lövéshez:Weight affects AP cost in Fallout 4. Higher weight higher Ap cost lower lower ap cost.
How mods affected the ap cost of a 10mm in testing:
Glow sights - decreased ap cost
Reflex sights - decrease ap cost more than glow sights
Pistol grips - (standard/comfort/marksman) -decrease ap cost increasinglyall other stocks - increased
Magazines - didn't seem to have an affect.
Long barrel - increase ap cost (probably proportional to increase in weight.)
Muzzles - didn't notice any affect.Receivers...
Hardened - increased a lot.
Calibrated - stayed the same.
Automated - increased.
Hair trigger - decreased.
Light weight - decreased a lot. -
4264adam
nagyúr
AMD nek nincs annyi pénze hogy az ő mérnökei is részt vegyenek a portolásnál egyébként a 7950em meg Micro laggtol hemzsegett a skyrim alatt. Ez van, a PC már nem AMD s világ eleve nem egy mai kozepkategoria a HD 7870 grafikai motor ide vagy oda...
Szerk : ha proci terén az x6 valami phrnomot jelent ne csodálkozz a nagy fps droppokon alapból AMD nagyon gyér 3.8on, tilts le 2 magot és próbáld 4.2on
-
Z10N
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
A loading screen hibaval (?) mar en is talalkoztam, de szerintem ez bug. Mivel kozben monitorozom AfterBurnerrel es a veram-ba nem tolt ilyenkor semmit, se a ramba. A process nem fagy ki, de nem csinal semmit. Ilyenkor lelovom. Mondjuk nalam a toltesi idovel nincs gond, a 8-bol is max 5-t hasznal.
-
Z10N
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Ehhez kepest nalam szepen leterhelte a gepet. CPU 70-80% es GPU 100%. Itt meg se a gpu se a cpu nem utkozik limitbe. Terepen peldaul a gpu 65% van. A varosban megy fel 100%-ra, de ott be is esik 30fps-re.
Amugy az MGS5-tel semmi baj nincs, az effektek jok es nekem szep. Itt sem az erdekelne, csak menjen jol ertelmes grafikaval. A Battlefieldek megteszik ezt, mind cpu 90% es gpu 100%.
Viszont, most nem tudom minek irod ezeket, ezzel tisztaban vagyok. Itt konkretan arrol van szo, hogy nincs optimalizalva, mikozben PS4/XBO AMD-re lett fejlesztve, a PC-s port meg el lett k*rvitva (NV features).
Es nem tartod viccesnek, hogy 20%-n dolgozik az i7, mikozben meg ott van az ajanlott leirasnal. Egy a lenyeg, PC-n surgosen kalapalniuk kell valami patchet ami ezt megoldja. Mert ez igy botranyos.
sting2: PS4-n probaltam. Jol nez ki, szemre High/Ultra-nak mondanam (30fps). Az a vicces, hogy a 7870-nel kicsivel gyengebb a gpu spu szempontbol es meg is GodRay-vel fut, persze neha be-be rocog robbanasnal.
-
NTonee
veterán
Arra van valami mód, hogy egy távcsöves fegyverbe belenézve lássam, hogy épp kit akarok fejbe lőni?
Mármint, hogy esetleg kiírja, hogy pl raider, vagy mittomén. Tudom, kicsit csalás szaga lenne, de sokadjára szívattam meg magam azzal, hogy pl egy Diamond City Guard-ot, vagy egy settlert lőttem meg. Az előző részekben szerintem sokkal könnyebb volt megkülönböztetni a célpontokat. -
Kelvin
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A leírás szerint nem és csak harcban működik vats-ot használva.
-
-
Fitzgerald
veterán
Eddigi legkomolyabb companion AI húzás:
Gondoltam viszem Preston Garvey-t magammal, hátha nem olyan félkegyelmű, mint a kutya.
Mint kiderült, erősen túlértékeltem a csávót. Fele annyi esze sincs. Adtam neki 4 darab Molotov koktélt. Jön egy Alpha Mongrel Dog, nekem rongyol. Lövöm kb. két méterről, a hülye állat AI meg odadobja a koktélt. Az kicsit sem izgatja, hogy én is ott vagyok. Háromszor ölt meg így eddig. Todd Howard édesanyja szerintem egy hétig fog csuklani legalább, annyit emlegettem az elmúlt 5 napban. -
pomk
őstag
Melyik perk vagy special tulajdonság kell ahhoz, hogy kiírja az ellenfeleim szintjét? Ez csak V.A.T.S.-ban belül fogja kiírni, vagy alapból ott lesz a neve mellett?
-
tick
aktív tag
szemtanúja voltam egy behemoth vs 2 deathclaw harcnak, a vége felé egy mini nuke kiszedte mindhármat

-
warcat
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
4 lövés? Nem nehéz kiakasztani a játékot

Emeljük a tétet,survival: Legendary Alpha Deathclaw(lvl31) oneshot -
válasz
vegitossj7
üzenetére
ide még nem jutottam be eddig

-
vegitossj7
addikt
válasz
mukibuci
üzenetére
Ez az Overseer Guardian... Survivalon a legendary-k 4 lövésbe fájnak...
A Behemoth 2 tár volt.
-
Kareszovics
addikt
Srácok az létezhet, hogy a FXAA feletti (TBAO vagy mi túró) elsimítás mellett több FPS-em van mint FXAA-val? És még a kép is szebb?

MOD: elkiabáltam, de tényleg nem értem hogy lehetett jobb jó pár percig, most megint zuhan az FPS.

-
Sarkadi
tag
Diamond City-be megvettétek az eladó lakást? 2000 kupak az ára, én épp próbálom berendezni a lehetőség szerint azért stílusosan. 
-
sittes79
addikt
Elhagytam a power armorom jobb és bal lábán a páncélokat és fogalmam nincs hol

Tudok valahol venni?
-
4264adam
nagyúr
Azért kicsit overkill lehet a Normal fokozat is
5. settler küldetés mikor legelsőnek ghoulokat kell kipucolni a régi katonai bázisról hát persze hogy két legendary ghoul van ott ahol az egyik mutálódik is. Aztán az armoryba utána egy T45-ös páncél ahogy kilépsz a nagy harcászati gép tüzel végig rád semmi esély. Ghoulokat gránáttal írtottam ki 
-
Viper26
nagyúr
Nekem nagyon hasznos volt.

-
Bad Pritt
félisten
Csak egy tanács: gyűjtsétek az overdue bookokat is.

-
-
nyic19
tag
Valaki mondhatna egy kis véleményt a 3 Vs 4 ellen. Most kezdeném valamelyiket. De melyiket? Az angol nem nagyon megy, a 3-hoz viszont van magyarosítás. Szerintetek?
-
Nissifer
tag
válasz
vvega30
üzenetére
Saját házad tornácán van a workbench. Ezzel tudsz építeni, növényeket ültetni, és itt jelenik majd meg a termés is. A V billenytű hosszan tartó megnyomásával lépsz be építő módba.
Itt válaszd ki a resources-t. Ezen belül találod a vízzel, élelemmel kapcsolatos dolgokat. Célszerű vizet termelned, mert ez jön "magától" nem igényli az emberek közreműködését.
Veteményezéshez szükséged van valamilyen gyümölcsre, magra. Ezeket kalandozás közben tudod begyűjteni a bokrokról, vagy az árusoknál is meg tudod vásárolni az aid kategóriában. Érdemes kukoricát, paradicsomot és mu**ruit-ot termelned, mert ezekből tudsz olyan ragacsos kulimászt kotyvasztani a kondérban, amihez a páncélok, puskák upgrade-eléséhez lesz szükséged (adhesive).
Keress a ház mögött egy szabad területet, oda rakd le a magokat (V, resources, élelem, corn). Nem írja ki a játék, de pc-n az E billentyűvel tudsz belépni ezekbe a kategóriákba. Amikor piros a palánta kontúrja, az azt jelenti, hogy nem jó neki a hely, mozgasd odébb, amíg zöld nem lesz a kontúr és rakd le.
Miután a talajon van, maradj még építő módban, menj oda egy emberhez, válaszd ki az assign opciót, majd menj a növényhez és társítsd hozzá. 1 jó munkásember 7 db növényt tud gondozni. Ha kíváncsi vagy arra melyik növények tartoznak a munkásodhoz, akkor menj építő módba (V) és vidd rá a munkásra a "célkeresztet", ekkor zölddel világítanak azok a növények, melyeket ő gondoz.
A termelt javakat vedd majd ki (naponta van van betakarítás) a workbench-ből és cseréld el kupakra, puskákra, lőszerre, vagy amire akarod.*UCK! szó első betűjét most nem tudom használni, mert azt a billentyűt lecseréltem a windows registry-ben enter-re. A játék során, leginkább építéseknél, szétbontásoknál kell gyakran enter-t nyomni, és kellemetlen volt nekem, mindig elengedi az egeret, vagy pedig a bal kezemet *elemelve entereket nyomogatnom. Ezért átírtam ezt a rendszerben, és így már a bal mutatóujjammal könnyedén és gyorsan tudok enterezgetni.

Remélem, a hiányzó * betűk ellenére érthetőek voltak a * entiek. Bármi *elmerül benned ezzel kapcsolat, kérdezz nyugodtan.
-
Sarkadi
tag
A főszálat követve
Kellog-nak milyen jó kis védelme volt, mindenhol turret meg synth csapat. Kíváncsi leszek, hogy ki fog elvezetni minket az általa említett helyre és tényleg ott találjuk-e Shaun-t. -
tick
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
érdemes elolvasni a terminál bejegyzések is, van egy szenvedő alany aki a gyötrelmeit írja le -
gyimger
őstag
Akit szintén idegesít az újra-újra feltűnő loot:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/704/? -
hszilard666
veterán
Srácok!
A vaultokba be szabad menni? Nem fog így egy még fel nem vett quest failolni?
CSAK AZ OLVASSA EL AKI MÁR JÁRT A VAULt 95 BEN!Na szóval,
megyek délen a radioaktív viharban és megpillantom a horizonton a vaul jelet, megörülök, bemegyek és mindenhol drogosok voltak,, persze halottak, a terminálokból meg kiderült hogy oda csak drogosokat zártak be
Hát sírtam az ötleten
Kiderült hogy egy nem lehet leszoktatni senkit a psychoról, a jetről meg az alkoholról. Találtam egy szobát ahol össze volt gyűjtve vagy 10 üveg vodka egy tucat sör meg egy kis whiskey, felvettem őket hogy majd jól eladom, aztán veszsk fusion core.t a páncélomhoz, de kiírta hogy hopi nem tudok futni, nem kellet több elkezdtem meginni belőle, aztán egyszer csak kiírta hogy rászoktam az alkoholra
Hámodom köszbakker! 
-
sheep
addikt
válasz
Nissifer
üzenetére
Senkit sem vezetek félre, csak én nem erről beszéltem.
Amiről te beszélsz az egy tök alap sniper.
Arra fegyverre amire én akarok rakni (.50-es night visionos sniper) 23-as szint kell hogy tehessek rá hangtompítót.
Azt viszont még nem próbáltam hogy veszek egy másik hangtompítóst és arról rárakom az enyémre, ha így működik az is megteszi persze. De jó ötlet, ki fogom próbálni. -
warcat
veterán
-
Sarkadi
tag
Nekem sem volt még szerencsém az említett UFO-hoz, pedig jó pár órát beleöltem már a játékba.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Én még olyat sem láttam.

Viszont deathclaw már volt, nevetségesen könnyen le tudtam zúzni még hard szinten is power armor nélkül. Táncol balra-jobbra, mint a hülye és alig támad meg. -
hszilard666
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
nekem már 20 órám van a játékban de nem találkoztam velük.
Ami viszont rengeteget zuhan azok a BOS helikopáterek:
Megyek Diamond cityben egyszer csak rohadt nagy robbanás és rám esett egy égő roncs az egekből
Másik:
Megyek az említett acél gyár felé és egy felüljárónak megy neki nyíl egyenesen egy heli, konkrétan felröhögtem
-
Damage
senior tag
Semmi értelmeset nem dobott! Volt nála Deahtclaw meat meg effélék + talán ammo valamiből, de ezeket nem tudom hasznosítani. Most level 12-n állok és még mindig nem voltam Diamond City-ben. Normal módban tolom és nem tűnik túl könnyűnek a játék. Az összes eddigi Fallout-ot végigvittem idáig, de itt tényleg sokszor meghalok. Az I és II-ben az időhiány volt a szűk keresztmetszet nálam. Itt szerencsére nincs ilyen. Éjszaka van, alszom/pihenek reggelig. 2 Legendary cuccot szereztem idáig, használhatatlanok. Egy test páncél és egy kés. Mindkettő Ghoul-ok ellen jó. Az alap felszerelésem használhatóbb. Most annál a résznél vagyok, amikor a robot farm (green, brown white nevű robotok) megkérnek, hogy menjek el a közelben lévő víztisztítóhoz, amit super mutant-ok őriznek. Itt kilőttem sniper-rel párat messziről. Amikor mindet kinyírtam, közel mentem és nem tudtam loot-olni, szublimáltak. Az egyik egy öngyilkos mutáns volt és mininuke-kal nyírta ki magát, RIP DogMeat (fél perc és resurrection. Most pihentetem egy picit a PS4-t, de hamarosan folytatom! Rengeteg bug, hiba, idióta dolog és egyéb szidnivaló folyamatosan. Ezek ellenére alig tudom abba hagyni! Nagyon jó játék, már most várom az 5. részt, de addig is megvásárolom a Season Pass-t!
-
.LnB
titán
Valaki látta már a lezuhanó ufo-t? Elég jó kis rare fegyvert lehet lootolni a roncs körül.
-
vzsryl
nagyúr
-
-
HaaS
addikt
Gratula
! Az nagyon hosszadalmas lett volna, meg nincs annyi lőszerem sem. A három 300 -as akna alig sebzett... én lézerrel belelőttem néhány mellette lévő autóba, azok láncrobbantak, az már jobb volt, de így is csak 70% kábé. Aztán jöttek a négyadagos lézeres fejlövések behájdolva, végül elcsaltam a raiderekhez, ők dobáltak rá mindent, lődözték a felüljáróról.. meg hát kaptak is rendesen.
Te írtad, hogy szintén Survival fokozaton nyomod, ugye? Neked dobott valami értelmes cuccot lvl 10-en? Csak a kíváncsiság
!Nissifer: ja, az androidok, most láttam először hármat, pont a behemót előtt, naagyon kellemes meglepetés volt... pláne a szövegük:
"megértjük, hogy elbújsz, ez ebben az esetben teljesen érthető reakció". Alighanem lesz valami gyár, ahol csinálják őket, mert az egyik hablatyolt valamiről, miközben kerestek. -
Nissifer
tag
Elydan: normális, hogy normál a fokozaton kb mki kinyír? Ha kettő vagy több ellenfél jön, akkor kb esélytelen vagyok.töltényből simán kifogyok, pénzem meg nincs
Igen teljesen normális és reális. Normál fokozat azt jelenti, hogy ha 1 fő veled megegyező szintű és felszereltségű fosztogatóval találkozol szemtől szemben, akkor 50% eséllyel fogsz te nyerni. Ha normál fokozat fölé mész, akkor ez az esélyed csökken, ha alá mész, akkor pedig nő ez az esélyed, . Ez így értelmes, reális.
Kettő vagy több (veled egyező értékű) ellenfelet úgy tudsz legyőzni, ha kihasználod a terep adta lehetőségeket, ha taktikázol, ha becserkészed őket.
Lőszerrel tessék spórolni, meg lehet ölni egy ellenfelet 30 lövésből, és 3-ból is. Olyan testrészre kell célozni, amely a legvédtelenebb.
Persze, hogy nincs pénzed, ha nem teszel érte semmit! Lesarkítva a való életben is úgy működik, hogy termelsz valamit és értékesíted. Írtam már, hogy neki kell kezdeni erőforrásokat termelni. A helyszín adott, a tébláboló 6 alkalmazott is adott. A kft te vagy.
Most léptem 8. szintre, ám mindent meg tudok venni a kereskedőknél (fegyver, lőszer, páncél) mert jól működő gazdaságom van, ami hozza a pénzt.(#1868) sheep: Ahhoz pl. hogy egy hangtompítót feltegyek a távcsövesre valami 23 szint kell.
Ne vezesd félre a többieket.
8. szintűként .308-as kaliberű hangtompítós, optikás sniper rifle-val (61-es sebzés, 113-as pontosság) kalandozok (csalás, játékhibák kihasználása és segítők nélkül survival fokozatban). Boltostól 250 kupakért vettem egy olyan fegyvert, amin volt hangtompító és rácsavartam az enyémre. Nem kell ehhez 23. szintűnek lenned. A túlélés a game friendly találékonyságról, kreativitástól függ.
Ha pedig fegyverkovácsként sorozatban akarod gyártani a hangtompítós sniper-eket eladásra, akkor mindehhez teljesen reális a 23. szint.(#1877) HaaS: Hehehhe... lvl 12 Lone Wanderer vs. lvl 50 Behemoth, 1-0.
Gratulálok!
Én tegnap 7. szintűként lőttem szitává egy mutánst és egy androidot.
(Küldetés közben megláttam egy épületet, a mutáns őrizte. Gondoltam körbeszaglászom. Valami kórház volt, később majd visszatérek ide.) (#1883) oneal1: te melyik játékról beszélsz?

-
Bad Pritt
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Én is vért izzadtam velük, ráadásul mikor sikerült, akkor meg a boss esett bele a lávába, szóval kezdhettem újra, hogy meglegyen a loot. 
-
hszilard666
veterán
Elbánt már itt valaki a forged bandával?
Felvettem ugye aminuteman küldit, elmentem az acélgyárba és vagy 3x kellet nekifutnom, mindig megsütöttek a lángszóróikkal
Végre sikerült eljutnom a boss-ig, hát a harc végére a feltuningolt powerarmoromból csak a sisak maradt meg
Elég brutál volt az a fight, rájöttem hogy utálom a lángszórósokat 
-
nyic19
tag
Az a bajom, hogy kevés az angolom, így problémám van a történet megértésével. Amúgy haladok csak így nem az igazi. A 3-at sem játszottam még, az meg van magyarul. Érdemesebb visszalépni és azt játszani??
-
brumi1024
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Az tuti, én
adtam Power Armort, azóta minden gránátba és aknába belerohan. Mondjuk azon meglepődtem, hogy valamikor teljesen autonóm módon lenyúlt előlem egy lángszórót (én éppen el voltam foglalva egy rákkal) és azóta folyamatosan azzal lövöldöz.Pipernek
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Egér RGB!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az egyik bobbleheadet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ez az a játék amiben bármi elképzelhető
én is úgy emlékeztem, ja erre kell: "Hold down Q to enter VATS mode without enemies present."