Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyic19
tag
Miért van az hogy folyamatosan elszáll a tab-ról a pipe elérésem? Mindig újra kell indítanom a játékot.
-
nyic19
tag
Hogyan lehet valamihez embert rendelni?
-
nyic19
tag
A Local Leadert ki kell rakni, hogy boltot tudjunk létrehozni. Rohadt sok charisma kell hozzá.Akkor most érdemes azt a sok pontot arra rakni?(szerintem nem-inkább másra pakolnék)
-
nyic19
tag
Valaki mondhatna egy kis véleményt a 3 Vs 4 ellen. Most kezdeném valamelyiket. De melyiket? Az angol nem nagyon megy, a 3-hoz viszont van magyarosítás. Szerintetek?
-
nyic19
tag
Az a bajom, hogy kevés az angolom, így problémám van a történet megértésével. Amúgy haladok csak így nem az igazi. A 3-at sem játszottam még, az meg van magyarul. Érdemesebb visszalépni és azt játszani??
-
nyic19
tag
Jobb oldalt világít egy lámpa jel. Azt hogyan tudom kikapcsolni?
Illetve az én laptopom i3-3217U 1.8Ghz-Geforce 710M 1Gb-12Gb memória és szépen fut Lowon.
-
nyic19
tag
Összevetve játék élményben mennyi különbség van a 3 és a 4 között(persze a grafikát leszámítva, gondolom a sok év különbsége azért látszik?)?
-
nyic19
tag
A játék ára a CD Galaxisnál 12.990,, Steamon 59 Euró. Azért van különbség árban. Ugyanazt kapom a pénzemért?
-
nyic19
tag
Szerintetek elfut ezen? i3-3217U, Vga Geforce 710M és 12GB ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest