Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nissifer

    tag

    válasz vvega30 #1925 üzenetére

    Saját házad tornácán van a workbench. Ezzel tudsz építeni, növényeket ültetni, és itt jelenik majd meg a termés is. A V billenytű hosszan tartó megnyomásával lépsz be építő módba.
    Itt válaszd ki a resources-t. Ezen belül találod a vízzel, élelemmel kapcsolatos dolgokat. Célszerű vizet termelned, mert ez jön "magától" nem igényli az emberek közreműködését.
    Veteményezéshez szükséged van valamilyen gyümölcsre, magra. Ezeket kalandozás közben tudod begyűjteni a bokrokról, vagy az árusoknál is meg tudod vásárolni az aid kategóriában. Érdemes kukoricát, paradicsomot és mu**ruit-ot termelned, mert ezekből tudsz olyan ragacsos kulimászt kotyvasztani a kondérban, amihez a páncélok, puskák upgrade-eléséhez lesz szükséged (adhesive).
    Keress a ház mögött egy szabad területet, oda rakd le a magokat (V, resources, élelem, corn). Nem írja ki a játék, de pc-n az E billentyűvel tudsz belépni ezekbe a kategóriákba. Amikor piros a palánta kontúrja, az azt jelenti, hogy nem jó neki a hely, mozgasd odébb, amíg zöld nem lesz a kontúr és rakd le.
    Miután a talajon van, maradj még építő módban, menj oda egy emberhez, válaszd ki az assign opciót, majd menj a növényhez és társítsd hozzá. 1 jó munkásember 7 db növényt tud gondozni. Ha kíváncsi vagy arra melyik növények tartoznak a munkásodhoz, akkor menj építő módba (V) és vidd rá a munkásra a "célkeresztet", ekkor zölddel világítanak azok a növények, melyeket ő gondoz.
    A termelt javakat vedd majd ki (naponta van van betakarítás) a workbench-ből és cseréld el kupakra, puskákra, lőszerre, vagy amire akarod.

    *UCK! szó első betűjét most nem tudom használni, mert azt a billentyűt lecseréltem a windows registry-ben enter-re. A játék során, leginkább építéseknél, szétbontásoknál kell gyakran enter-t nyomni, és kellemetlen volt nekem, mindig elengedi az egeret, vagy pedig a bal kezemet *elemelve entereket nyomogatnom. Ezért átírtam ezt a rendszerben, és így már a bal mutatóujjammal könnyedén és gyorsan tudok enterezgetni. ;)

    Remélem, a hiányzó * betűk ellenére érthetőek voltak a * entiek. Bármi *elmerül benned ezzel kapcsolat, kérdezz nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák